Pa nisi u pozoristu. Ali sportski radnik sa onakvom izjavom, pa ja da sam bio tu mikrofon bi mu u usta nabio. Pravi papak.zrinja05 je napisao/la:Kakva divna publikaBuu je napisao/la:Kakva papanska izjava Karacica. Čuj idemo u nas Mostar.![]()
![]()
![]()
,stvarno se imate čime ponositi.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Odg: Premijer liga BiH - opcenito
NO PYRO NO PARTY
Re: Premijer liga BiH - opcenito
čovjek kojem si odgovorio navija za Želju, a ta Karačićeva izjava koju je valjda dao(nisam gledao, nisam pročitao sem ovdje) je stvarno dno. pa mislim, čuj naš Mostar. ako i vi ostali navijači Zrinjskog podržavate takve izjave...
dolazimo do one, "čega se pametan stidi, budala se ponosi"...
dolazimo do one, "čega se pametan stidi, budala se ponosi"...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
E sad nevidjeno? Slazem se da seljakluka ima svuda na stadionima, ali nemoze niko sa tzv nultrasima, ulascima u teren za vrijeme tekme, pokusavanju fizickog napada na igrace i upravu. Jos im je pokusao da pomogne onaj glavonja, vas "kapetan" Mile. E to je "nevidjeno" prijatelju moj.zrinja05 je napisao/la:Liga zanimljiva sigurno.Kvalitet upitan.Tek u nekim utakmicama u euro takmičenjima vidjet ćemo je li kvliteta u padu ili nije ,ja osobno nisam optimista što se tiče kvalitete ali vidjet ćemo.
Obično komentarišem samo navijače svoga kluba bilo zbog loših ili dobrih stvari ali ovo danas u Vrapčiććima je nešto neviđeno.Pa većina ljudi na ovoj glavnoj tribini nije gledala utakmicu nego su se takmičili tko će prije pogoditi nečim igrače Zrinjskog ili ih pljunuti ,pa se onda međusobno potukli.Ovim navijačima iza gola svaka čast ljudi skoro normala ali ovi drugi
![]()
.
Slazem se danas bilo je seljakluka kod pojedinaca na glavnoj tribini, najbolje bi bilo da pojedinci budu kaznjeni i da oni plate kazne koje ce biti veoma visoke.
"Sampionska" ekipa nije po golu uputila udarac prvo poluvrijeme.

Ligu smanjiti na 10 klubova pod hitno!
Pa u čiji grad da se vrati, naravno u svoj. Gospodin je bio gospodin je i ostao. Nije kmečio na kompletne tribine sa kojih su gađani svim i svačim a pljuvanje je postalo originalna navika domaćih tifoza 

-
- Kontakt:
Seljačina iz Vinkovaca , govori u naš Mostarmiki651 je napisao/la:Pa u čiji grad da se vrati, naravno u svoj. Gospodin je bio gospodin je i ostao. Nije kmečio na kompletne tribine sa kojih su gađani svim i svačim a pljuvanje je postalo originalna navika domaćih tifoza

Grbavica naš je Hram!!!
jesu li Vrapčići dio Mostara?
koliko ja znam da jesu. sad će neko reči prigradsko naselje, ali ipak dio Mostara.
ne može čovjek doći sebi od takvih izjava i još gore odobravanja. "naš" i "vaš" Mostar.

koliko ja znam da jesu. sad će neko reči prigradsko naselje, ali ipak dio Mostara.
ne može čovjek doći sebi od takvih izjava i još gore odobravanja. "naš" i "vaš" Mostar.

ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
Opet oni hrvatski Mostar, koja je to bolest.Buu je napisao/la:Kakva papanska izjava Karacica. Čuj idemo u nas Mostar.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Ne ocekuj da ce Drina ispasti ,mada imaš pravo da to prizeljkuješennis je napisao/la:Liga je nekvalitetnija dijelom i zbog "potonuca" gotovo svih klubova iz RS-a.Borac postao prosjecan,Slavija,Radnik,ispod prosjecni,Obarska jedino solidna obzitom na renome,uci ce Drina Zvornik najvjerovatnije koja se prosli put kad je usla samo jednu sezonu zadrzala u PL,tako da ocekujem da i sledece godine ispadnu 2 kluba iz RS-a,ne vidim ko bi mogao iz Federacija,mozda Vitez ili Travnik,ali u ta 2 kluba posebno u Travniku postoje neke pozitivne promjene u organizacijskom smislu tako da ne vjerujem.Uci ce Sloboda koja nema sanse da ispadne,nce ponoviti stare greske.

Prvu sezonu smo ispali zbog naivnosti,jer smo mislili da se sve riješava na terenu.Vidjecete jednu novu Drinu koja ce i finansijski biti jaca nego prije 3 godine.
I nije uci ce Drina Zvornik najvjerovatnije,nego ušla je Drina Zvornik i prakticno i teoretski

Dva kola prije kraja imamo 9 bodova prednosti nad drugoplasiranim.Istina je da su Slavija ,Radnik ,Obarska prosjecni
ali nemoj mi reci da su npr. Travnik,Zvijezda i Vitez natprosjecno kvalitetni klubovi.
Valjda je svima jasno da je natprosjecno kvalitetni Travnik opstao samo zbog ogromnog animoziteta i mrznje izmedju Borca i Rudara,a malo i zbog vjerovatno darezljivih Travnicana.Ne zaboravi da je taj isti Borac kuci zbrisao Rudara mislim 3-0,a kao domacin je lagano izgubio od Zvjezde a evo i od Travnika.
Mnogo tu faktora odlucuje ko ispada,u ovoj ligi valjda je jasno ne odlucuje samo kvalitet.
Mislim da je ovo jasno kao dan, nije mi cilj da bilo koga provociram ali istina uvijek ima dvije stane.
Necemo mi dozvoliti da u zadnjem kolu sa Travnikom odlucujemo ko ispada ,znamo da bi bili donji

normalno da ce reci "vratiti se u nas mostar" kad se igralo u selu POKRAJ mostara, zvanom VRAPCICI
@homer sta je libo Cmar fino smo vam rekli vazelin da ponesete 

JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
haha 3:0 u titulama, veci mostarski klub dominiranisko je napisao/la:@homer sta je libo Cmar fino smo vam rekli vazelin da ponesete
Kakav trener takav i klub, toliko o Zrinjskom.homer44 je napisao/la:normalno da ce reci "vratiti se u nas mostar" kad se igralo u selu POKRAJ mostara, zvanom
VRAPCICI

-
- Kontakt:
selo je tebi u glavi... mostar je uvijek bio velezov i ostace...homer44 je napisao/la:normalno da ce reci "vratiti se u nas mostar" kad se igralo u selu POKRAJ mostara, zvanom VRAPCICI

ps. koliko zrinjski ima titula i bivsoj yugi, moze i u pp odgovor

Zadnja izmjena: fedeltafrotta, dana/u 10 maj 2014, 20:15, ukupno mijenjano 1 put.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Klub osnovan u Medjunozju ups Medjugorju
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
Iz pouzdanih informacija doznajemo da je ADEZE platija KaraDzicu tisuću ojra za ovu izjavu. On je samo plaćenik koji kaze ono sto mu se naredi, nema veze sa mostarom ni mostarcima.RiverPlate je napisao/la:Seljačina iz Vinkovaca , govori u naš Mostarmiki651 je napisao/la:Pa u čiji grad da se vrati, naravno u svoj. Gospodin je bio gospodin je i ostao. Nije kmečio na kompletne tribine sa kojih su gađani svim i svačim a pljuvanje je postalo originalna navika domaćih tifoza![]()
![]()

isto koliko i velezfedeltafrotta je napisao/la:selo je tebi u glavi... mostar je uvijek bio velezov i ostace...homer44 je napisao/la:normalno da ce reci "vratiti se u nas mostar" kad se igralo u selu POKRAJ mostara, zvanom VRAPCICI
ps. koliko zrinjski ima titula i bivsoj yugi, moze i u pp odgovor

HAHAAHA, a drugoplasirani tim je Podrinje Janja, s kojim Obarska izadje u kupu sa drugim timom i dobijaju ih.flagrantus je napisao/la:Ne ocekuj da ce Drina ispasti ,mada imaš pravo da to prizeljkuješennis je napisao/la:Liga je nekvalitetnija dijelom i zbog "potonuca" gotovo svih klubova iz RS-a.Borac postao prosjecan,Slavija,Radnik,ispod prosjecni,Obarska jedino solidna obzitom na renome,uci ce Drina Zvornik najvjerovatnije koja se prosli put kad je usla samo jednu sezonu zadrzala u PL,tako da ocekujem da i sledece godine ispadnu 2 kluba iz RS-a,ne vidim ko bi mogao iz Federacija,mozda Vitez ili Travnik,ali u ta 2 kluba posebno u Travniku postoje neke pozitivne promjene u organizacijskom smislu tako da ne vjerujem.Uci ce Sloboda koja nema sanse da ispadne,nce ponoviti stare greske.![]()
Prvu sezonu smo ispali zbog naivnosti,jer smo mislili da se sve riješava na terenu.Vidjecete jednu novu Drinu koja ce i finansijski biti jaca nego prije 3 godine.
I nije uci ce Drina Zvornik najvjerovatnije,nego ušla je Drina Zvornik i prakticno i teoretski![]()
Dva kola prije kraja imamo 9 bodova prednosti nad drugoplasiranim.Istina je da su Slavija ,Radnik ,Obarska prosjecni
ali nemoj mi reci da su npr. Travnik,Zvijezda i Vitez natprosjecno kvalitetni klubovi.
Valjda je svima jasno da je natprosjecno kvalitetni Travnik opstao samo zbog ogromnog animoziteta i mrznje izmedju Borca i Rudara,a malo i zbog vjerovatno darezljivih Travnicana.Ne zaboravi da je taj isti Borac kuci zbrisao Rudara mislim 3-0,a kao domacin je lagano izgubio od Zvjezde a evo i od Travnika.
Mnogo tu faktora odlucuje ko ispada,u ovoj ligi valjda je jasno ne odlucuje samo kvalitet.
Mislim da je ovo jasno kao dan, nije mi cilj da bilo koga provociram ali istina uvijek ima dvije stane.
Necemo mi dozvoliti da u zadnjem kolu sa Travnikom odlucujemo ko ispada ,znamo da bi bili donji
Potrudite se da dovedete kvalitetna pojačanja, da ne budete kao Leotar ove godine, ekipa s kojom se prije utakmice upiše 3 boda

003871312
-
- Kontakt:
evo ne mogu da nadjem nijednu sezonu da su se takmicili u yu ligi... mozda su se takmicili u bocanju...
neko za 100 godina 3 stadiona neko semafor... toliko... pozdrav iz sarajeva, zivjeli rodjeni

neko za 100 godina 3 stadiona neko semafor... toliko... pozdrav iz sarajeva, zivjeli rodjeni

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Uz put da pozdravim i sve "lazne" navijace Zelje i one svinjevce sto su se ovih zadnjih dana zalagili za ujedinjenje dvije navijacke grupe protiv Veleza.
Ja se iskreno nadam da to nisu pravi navijace Zelje, BiH velikana, nego svinjevci tipa Bekic sa laznim nickovima.
Svim nasim ekipama zelim puno srece u evropskim takmicenjima!
Ja se iskreno nadam da to nisu pravi navijace Zelje, BiH velikana, nego svinjevci tipa Bekic sa laznim nickovima.
Svim nasim ekipama zelim puno srece u evropskim takmicenjima!

To moze biti trenutno,ja govorim strateski,mislim ako se nesto radikalno ne promijeni da ce to vremenom spasti samo na Borac i mozda jos nekog,pogotovo ako dodje Liga 10,12flagrantus je napisao/la:Ne ocekuj da ce Drina ispasti ,mada imaš pravo da to prizeljkuješennis je napisao/la:Liga je nekvalitetnija dijelom i zbog "potonuca" gotovo svih klubova iz RS-a.Borac postao prosjecan,Slavija,Radnik,ispod prosjecni,Obarska jedino solidna obzitom na renome,uci ce Drina Zvornik najvjerovatnije koja se prosli put kad je usla samo jednu sezonu zadrzala u PL,tako da ocekujem da i sledece godine ispadnu 2 kluba iz RS-a,ne vidim ko bi mogao iz Federacija,mozda Vitez ili Travnik,ali u ta 2 kluba posebno u Travniku postoje neke pozitivne promjene u organizacijskom smislu tako da ne vjerujem.Uci ce Sloboda koja nema sanse da ispadne,nce ponoviti stare greske.![]()
I nije uci ce Drina Zvornik najvjerovatnije,nego ušla je Drina Zvornik i prakticno i teoretski![]()
Klubovi iz federacije finansijski puno bolje stoje,pa taj jedan Vitez kojeg si pomenuo je sigurno mnogo jaci finansijski od Drine Z.
Drugi aspekt je navijacki,klubovi iz Federacije imaju puno vece baze navijaca.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Trenutno korisnika/ca: badblueboylivno, Balorda, Bistrik, Combattente87, rishovski, supervizor i 29 gostiju.