Emir Spahić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Emir Spahić
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
- Goalgetter
- Kontakt:
JEDINI igrac iz reprezentacije(sadasnje) za kojega se nikada nisam brinuo hoce li izboriti mjesto u svom timu ili ne...tamam kada bi sad na zalaskuu karijere otisao u barcelonu, ne bih se sikirao hoce li igrati u prvih 11.
zaista su i konjic i hibic bili klasa...ali za mene je spahic ipak nas naj stoper kojeg smo imali (to je moje misljenje, nema potrebe za opon)...kompletniji mi je od ove dvojice...a s dr,strane mi je zao sto je u reprezentaciji uvijek igrao maltene sam, da je imao nekog novogog konjica ili hibica (a ne mravca, jahica, mladjahnog pandzu, nadarevica i sl.), njegov kvalitet bi jos vise dosao do izrazaja...
Spahic svoje pokazuje na terenu...
salihamidzic....hibic...konjic....music
HariTz je napisao/la:Kapitenu ne zaslužujemo te.![]()
![]()
![]()
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Ima li ko kakav kvalitetan link da vidimo hoce li kapiten igrati CL sledece sezone?
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Spaha je kao vino.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:I sledece godine u LP. Ovaj sto stariji sve bolji.![]()
- Principatus
- Kontakt:
+1Cartman je napisao/la:Kapitenu ne zasluzujemo te!!!
- Goalgetter
- Kontakt:

- crvenocrni
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, antetokounmpo, Atlanta, Bosnjo22, dariolovrinovic00, Edincapitano, Elddar, Frankie, fukara87, GG3, GIBRA, Goalgetter, GoldenLilies, HariTz, hurem, Iceplayer, IgmanskiVukovi, Kaunas, KockarVicin007, kolezeljovac, kouadio, kovacic, legendarnadruga, LenyYoro15, lisander, ludilompredozirani, Majstorinho, majstorS35, Marsal, miguelramos, mirsonetz, Mumk63, Napapijri, NebeskaSila96, Ozymandias, prisonbreak, Proximic, random11, Rauber33, riki46, rukometubih23, samirr, Scholl, Sensei, Shevko, soccerfan, Tihi, VensanKasel, visarionovich, Zeka, Zgemboo89, Zglavkar i 292 gosta.