Emir Spahić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Emir Spahić
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Pacijenata je bilo i uvijek će ih biti.. Mogu da pričaju šta žele..Cartman je napisao/la:Sto volim citat veliku podrsku Spahicu. Prije nekoliko mjeseci su neki pacijenti harali po ovoj temi. Kapiten ostaje kapiten!

Neke stvari ipak se ne zaboravljaju
Ne zaslužujemo ga.
Kamo sreće da i on to shvati, pa da sam ode.Cartman je napisao/la:Kapitenu ne zasluzujemo te!!!
- RockyMaivia
- Kontakt:
+1Virtu4l je napisao/la:Kamo sreće da i on to shvati, pa da sam ode.Cartman je napisao/la:Kapitenu ne zasluzujemo te!!!
Virtu4l je napisao/la:Kamo sreće da i on to shvati, pa da sam ode.Cartman je napisao/la:Kapitenu ne zasluzujemo te!!!
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
I Džeko sa njimVirtu4l je napisao/la:Kamo sreće da i on to shvati, pa da sam ode.Cartman je napisao/la:Kapitenu ne zasluzujemo te!!!
Pa kako te nije stid?Virtu4l je napisao/la:Kamo sreće da i on to shvati, pa da sam ode.Cartman je napisao/la:Kapitenu ne zasluzujemo te!!!
[youtube][/youtube]
Impresivna karijera.
Jugonostalgicari prozivljavaju teske dane.
-
mambabalkan
- Kontakt:
19000 postova. 10 postova dnevno 6 godina za redom. Tebi p.ic.k.e dat sevapa zaradit.Virtu4l je napisao/la:Bila jednom jedna legendarna krava koja je davala rekordnih 30 litara mlijeka, ali se često ritala i prosipala ga...
Teško da će ostati u Leverkusenu.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:I sledece godine u LP. Ovaj sto stariji sve bolji.![]()
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
mambabalkan je napisao/la:19000 postova. 10 postova dnevno 6 godina za redom. Tebi p.ic.k.e dat sevapa zaradit.Virtu4l je napisao/la:Bila jednom jedna legendarna krava koja je davala rekordnih 30 litara mlijeka, ali se često ritala i prosipala ga...
- Juventinisimo
- Kontakt:
Haj' ne zayebaji..k'o to ti negdje ides..eto tebe nazad zorom ranomVirtu4l je napisao/la:Provincijalci ponovo napadaju
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Poljem se siri miris LJILJANA!!!
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Jutarrnja kafica prije posla i frustrirani forumaši - neprocjenjivoJuventinisimo je napisao/la:Haj' ne zayebaji..k'o to ti negdje ides..eto tebe nazad zorom ranomVirtu4l je napisao/la:Provincijalci ponovo napadaju
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:mambabalkan je napisao/la:19000 postova. 10 postova dnevno 6 godina za redom. Tebi p.ic.k.e dat sevapa zaradit.Virtu4l je napisao/la:Bila jednom jedna legendarna krava koja je davala rekordnih 30 litara mlijeka, ali se često ritala i prosipala ga...![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, antetokounmpo, ArtemisFowl, Atlanta, atomac123, bavariapivo, bordobijeli, Buducnost, CAGarfia, dark44, dukipajser, Elddar, farenhajt, FerdinandF, Frankie, Fudo, GIBRA, Gifron, Godfather, Hajdeee, HariTz, hurem, Iniesta12, insimadop, Jet2Holiday, Kaunas, Kljukusar, KockarVicin007, Konzerva, lakilone, laznokrilo, LenyYoro15, lisander, lumani, Majstorinho, mirsonetz, NebeskaSila96, Pensioner26, RaZuti, riki46, safun79, ShojaStojan, Slobodanpad1945, TefalTava, tuzlanskinacin, zemuntrg i 283 gosta.