brate vidio sam reakciju Nikšića nakon prekida, bio je malo je reći ljut, i treba te crne ovce pod hitno izbaciti s tribina jer sve što se danas zaradilo, većina će otići na kazne.Kadet91 je napisao/la:Aleme brate pusti to je placenik, ADEZE mu platija tisuću ojra za onu izjavu, nema on nista sa pravim mostarom ni mostarcima, placenik. One seljacine kazniti pod hitno, oni samo stete Velezu, to treba banovati dozivotno sa utakmica Veleza i kazniti pa nek oni placaju kazne.AlemC85 je napisao/la:čestitke momcima na pobjedi, svaka im čast na pobjedi.Velež je sačuvao obraz i hvaal im na tome. Za one neodgovorne pojedince se treba pod hitno pozabaviti, jer samo štete klubu.
![]()
![]()
Poruka Karačiću na izjavi nakon utakmice: Papal Mostar je samo stara gradska jezgra sa Satrim Mostom, isto kao što je Sarajevo sa Baščaršijom, a Bijeli Brijeg je obično naselje kao i Cim, Vrapčići, Potoci. Čovječe stidi se svojih riječi, sram te bilo tvojih godina.
brate vidio sam reakciju Nikšića nakon prekida, bio je malo je reći ljut, i treba te crne ovce pod hitno izbaciti s tribina jer sve što se danas zaradilo, većina će otići na kazne.Kadet91 je napisao/la:Aleme brate pusti to je placenik, ADEZE mu platija tisuću ojra za onu izjavu, nema on nista sa pravim mostarom ni mostarcima, placenik. One seljacine kazniti pod hitno, oni samo stete Velezu, to treba banovati dozivotno sa utakmica Veleza i kazniti pa nek oni placaju kazne.AlemC85 je napisao/la:čestitke momcima na pobjedi, svaka im čast na pobjedi.Velež je sačuvao obraz i hvaal im na tome. Za one neodgovorne pojedince se treba pod hitno pozabaviti, jer samo štete klubu.
![]()
![]()
Poruka Karačiću na izjavi nakon utakmice: Papal Mostar je samo stara gradska jezgra sa Satrim Mostom, isto kao što je Sarajevo sa Baščaršijom, a Bijeli Brijeg je obično naselje kao i Cim, Vrapčići, Potoci. Čovječe stidi se svojih riječi, sram te bilo tvojih godina.
Evo i Mikija tu,starog 'plemića'.miki651 je napisao/la:Hahaha... dobro reče Karačić idemo se vratiti u svoj Mostar i dostojno proslaviti titulu..
tepsija je napisao/la:Mislim ono...fali ovih kvačica
A kod ovih 20-ak km zapadnije od nas,iz Bijakovića...kad su očajni na terenu i kad im rezultat ne ide u prilog spominju se tribine,normala.A te tribine...bilo je tu idiota,bilo je svega,ali nije bilo nacionalizma i to je ono šta je najvažnije.Manje boli boca vode i 150 traka od nacio skandiranja....mi svaki put kad smo pod bb,čuje se skandiranje protiv balyija,turaka....pravi ultrasi.
Ovo rade retardi,ovako ispoljavaju frustracije.
[youtube][/youtube]
No,da ne idemo u off,bravo Velež,svaka čast za sve što ste nam priuštili ovo proljeće.
Hvala i vidimo se sljedeće sezonebeka23 je napisao/la:Iskrene čestitke iz Tuzle.
pa zato sam jučer apelovao rođene da je to sam još jedna u nizu utakmica koja se mora odraditi, a derbiji su sa vječitima, Čelikom, Slobodom i Borcem, tako je godinama i tako će uvijek biti.Eagles_OldSchool je napisao/la:Neznam ljudi sto se sad zamarate s njima toliko jer oni uopste nisu bitni ... Posebno neka je sramota ovih Zeljovih navijaca koji blate Velez a nevide da je Olimpic prodao utakmicu njima ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.