RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

PerryFred
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la PerryFred » 10 maj 2014, 20:32

Bravo Rodjeni :thumbup: :!:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 10 maj 2014, 20:33

Kadet91 je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:čestitke momcima na pobjedi, svaka im čast na pobjedi. :cool: Velež je sačuvao obraz i hvaal im na tome. Za one neodgovorne pojedince se treba pod hitno pozabaviti, jer samo štete klubu. :x :oops:

Poruka Karačiću na izjavi nakon utakmice: Papal Mostar je samo stara gradska jezgra sa Satrim Mostom, isto kao što je Sarajevo sa Baščaršijom, a Bijeli Brijeg je obično naselje kao i Cim, Vrapčići, Potoci. Čovječe stidi se svojih riječi, sram te bilo tvojih godina. :oops:
Aleme brate pusti to je placenik, ADEZE mu platija tisuću ojra za onu izjavu, nema on nista sa pravim mostarom ni mostarcima, placenik. One seljacine kazniti pod hitno, oni samo stete Velezu, to treba banovati dozivotno sa utakmica Veleza i kazniti pa nek oni placaju kazne.
brate vidio sam reakciju Nikšića nakon prekida, bio je malo je reći ljut, i treba te crne ovce pod hitno izbaciti s tribina jer sve što se danas zaradilo, većina će otići na kazne. :oops:

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 10 maj 2014, 20:34

Sve super osim navijaca ..fujj .. sprci.li su dobro atmoosferu. Ode lova od crvenih noci za kazne da bi se neki isfrustrirani majmun izivljavao na tekmi.

I nemojte da nam bude utjeha da ima jos gore od ovoga. Ovo dana nije bilo nimalo u redu. Ono gadjanje igraca i sav cirkuz.

Neamo vise mi kome sta reci po tom pitanju nego se poklopit i sutit.
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 10 maj 2014, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 10 maj 2014, 20:34

Mislim ono...fali ovih kvačica slika
A kod ovih 20-ak km zapadnije od nas,iz Bijakovića...kad su očajni na terenu i kad im rezultat ne ide u prilog spominju se tribine,normala.A te tribine...bilo je tu idiota,bilo je svega,ali nije bilo nacionalizma i to je ono šta je najvažnije.Manje boli boca vode i 150 traka od nacio skandiranja....mi svaki put kad smo pod bb,čuje se skandiranje protiv balyija,turaka :crazy: ....pravi ultrasi.
Ovo rade retardi,ovako ispoljavaju frustracije.

[youtube][/youtube]

No,da ne idemo u off,bravo Velež,svaka čast za sve što ste nam priuštili ovo proljeće.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 10 maj 2014, 20:35

Kadet91 je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:čestitke momcima na pobjedi, svaka im čast na pobjedi. :cool: Velež je sačuvao obraz i hvaal im na tome. Za one neodgovorne pojedince se treba pod hitno pozabaviti, jer samo štete klubu. :x :oops:

Poruka Karačiću na izjavi nakon utakmice: Papal Mostar je samo stara gradska jezgra sa Satrim Mostom, isto kao što je Sarajevo sa Baščaršijom, a Bijeli Brijeg je obično naselje kao i Cim, Vrapčići, Potoci. Čovječe stidi se svojih riječi, sram te bilo tvojih godina. :oops:
Aleme brate pusti to je placenik, ADEZE mu platija tisuću ojra za onu izjavu, nema on nista sa pravim mostarom ni mostarcima, placenik. One seljacine kazniti pod hitno, oni samo stete Velezu, to treba banovati dozivotno sa utakmica Veleza i kazniti pa nek oni placaju kazne.
brate vidio sam reakciju Nikšića nakon prekida, bio je malo je reći ljut, i treba te crne ovce pod hitno izbaciti s tribina jer sve što se danas zaradilo, većina će otići na kazne. :oops:

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 10 maj 2014, 20:38

miki651 je napisao/la:Hahaha... dobro reče Karačić idemo se vratiti u svoj Mostar i dostojno proslaviti titulu..
Evo i Mikija tu,starog 'plemića'.
Karačić veli u svoj Mostar...i samim time je puno toga rekao,dobro se obrukao...a i kakve veze on ima sa Mostarom osim što je trenutno trener zrynskog.Kakav trener,takav i Mile Pehar :thumbdown:
Vječno u našim srcima.

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 10 maj 2014, 20:43

tepsija je napisao/la:Mislim ono...fali ovih kvačica slika
A kod ovih 20-ak km zapadnije od nas,iz Bijakovića...kad su očajni na terenu i kad im rezultat ne ide u prilog spominju se tribine,normala.A te tribine...bilo je tu idiota,bilo je svega,ali nije bilo nacionalizma i to je ono šta je najvažnije.Manje boli boca vode i 150 traka od nacio skandiranja....mi svaki put kad smo pod bb,čuje se skandiranje protiv balyija,turaka :crazy: ....pravi ultrasi.
Ovo rade retardi,ovako ispoljavaju frustracije.

[youtube][/youtube]

No,da ne idemo u off,bravo Velež,svaka čast za sve što ste nam priuštili ovo proljeće.

To je taj "KULTURNIJI" dio Mostara.....
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 10 maj 2014, 20:48

Samo da me povuku za živac,pa da nalijepim jedno 20 klipova,kako slavi taj Karačićev Mostar.
Pobijedi Hrvatska neredi,izgubi Hrvatska neredi,izgubi zrinsky neredi,kad izgubi mrska BiH neredi,Manijaci im unistiše pub opet se negdje zalijeću...frustrirani klinci...za 95% navijačkih nereda u Mostaru,krivi su Karačićevi.
Nažalost,prilikom tih 'slavlja',tog 'nasumičnog' rafalanja' bilo je i mrtvih glava.
Ne želim ni pomisliti šta bi bilo da smo mi takvi.
Ali nismo.Mi to riješimo na tribini,šta imamo.
Kasnije,život ide dalje...
Vječno u našim srcima.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 10 maj 2014, 20:49

bit će sigurno 3000 KM kazne, fuj yebem ti ono. :oops:

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 10 maj 2014, 21:14

Prvo da cestitam Velezu na dobroj sezoni,na cistom obrazu u ovoj gomili s.ranja i trgovanja bodovima ste haman jedini vi uz Sarajevo cista obraza ostali.Ako mi neko moze odgovoriti sta se danas desilo na tribinama,gledao sam skoro citavu tekmu danas,samo sam taj dio kad je bio belaj preskocio,pa nisam vidio sta se desilo?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 10 maj 2014, 22:07

Svaka cast igracima na zalaganju i pobjedi,sve je bilo za cistu desetku,osim zadnjih 15 minuta kad smo se povukli iako s igracem vise ,no dobro.Za nekolicinu onih majmuna s centralne tribine je suvisan svaki komentar,toliko krkanluka se rijetko vidja ,po meni oni bi u buducnosti trebali biti nepozeljni na Velezovim utakmicama .Sto se tice onog smrada iz Osijeka Karacica,lik konstantno onako hinjski provocira,omalovazav sve sto dolazi s istocne strane grada i sve sto je nehrvatsko,definitivno najveci nacionalista na klupi zrinjskog od kako se igra premier liga,iako veze nema s Mostarom .

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 10 maj 2014, 22:09

[youtube][/youtube]
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 10 maj 2014, 22:10

Ma previše se frke diglo,ali razlika je očigledna.Zaštitari odradili svoj dio posla i tekma nastavljena.Miki šta su radili igrači Veleža danas kod prekida?Smirivali situaciju.Šta su radili igrači Zrinjskog pod bb za vrijeme prekida,pomagali rulji da uhvate nekog od igrača.Prema tome ne prdi bez veze,ovo što je se desilo danas nije lijepo ali nije ni toliko strašno koliko se preuveličava,pa toga ima svugdje pa čak i u ligama petice.Ne daj bože da je ko upao na teren šta bi pisali,ovako samo skrećete temu sa utakmice.Bravo rođeni moji čestitke na pobjedi.
Pastrmko brate čim tebe banuju mi deremo na terenu,čim krene sezona ima da te banuju do kraja iste :rol: :rol: :rol: :rol:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 10 maj 2014, 22:15

Iskrene čestitke iz Tuzle. :tokralju:

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 10 maj 2014, 22:21

beka23 je napisao/la:Iskrene čestitke iz Tuzle. :tokralju:
Hvala i vidimo se sljedeće sezone :bih:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 10 maj 2014, 22:44

Volim te Veleze :D
Svaka cast svim igracima :D
Vi ste ponos moga grada :clap: :clap:
StarMo nije skutorija...

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 10 maj 2014, 22:49

Svaka čast igračima na današnjoj pobjedi. Dobra igra, s obzirom da je već dugo vremena veliki pritisak na našim igračima i oni su na to odgovorili pobjedama. Što se tiče publike bilo je malo pretjerano ali bar nismo igrače gonjali po stadionu. ;)

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 10 maj 2014, 22:49

Eagles_OldSchool je napisao/la:Neznam ljudi sto se sad zamarate s njima toliko jer oni uopste nisu bitni ... Posebno neka je sramota ovih Zeljovih navijaca koji blate Velez a nevide da je Olimpic prodao utakmicu njima ...
pa zato sam jučer apelovao rođene da je to sam još jedna u nizu utakmica koja se mora odraditi, a derbiji su sa vječitima, Čelikom, Slobodom i Borcem, tako je godinama i tako će uvijek biti. :bih:

brkic1970
Kontakt:

Post Postao/la brkic1970 » 10 maj 2014, 22:51

bravo ani majstore red army konjic je uz tebe :salut:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 10 maj 2014, 23:07

Oštri kaže nakon tekme da će se abd slijedeće godime boriti za sami vrh, što znači da bi trebao ostati i naredne godine. ;)

Nakon što se slegnu utisci treba već sutra početi s planovima za slijedeću sezonu, jer tako rade ozbiljni klubovi.

Avanti Velež. :bih: :opaopa:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.