Dugih godina? Po tvojoj priči čovjek bi pomislio da 20 godina nismo u evropi bili. Više vi postite od trofeja nego mi od evrope.ultrahell24 je napisao/la:ja se sjecam dugih godina kad ste nase euro nastupe gledali na tv-u,kad niste prismrditi evropi moglicorleone87 je napisao/la:Sta se raspravlajte sa Headom,ne sjeca se on kad mu je Sarajevo 2010/11 bilo 4 pa ipak zaigralo u Europi
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
DRUG NEBI TI PUNCA
-
SandorClegane
- Kontakt:
Sjebo se lik ne zna sta da odgovori, kad skonta da se svega sjeca ali da je u zivotu proslavio pehar, eh to se ne sjeca.

- corleone87
- Kontakt:
Ispravka godine,greska u pitanju je sezona 2011/12Head je napisao/la:Naravno da se ne mogu sjecati jer smo te sezone bili drugi.corleone87 je napisao/la:Sta se raspravlajte sa Headom,ne sjeca se on kad mu je Sarajevo 2010/11 bilo 4 pa ipak zaigralo u Europi
U zadnjem kolu vi izgubili od Borca mi dobili Velez golom Kene Handzica i na kraju zavrsili drugi sa rosterom koji je bio smijesan.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Bruka i sramota, kakva nepravda!
-
ultrahell24
- Kontakt:
Tana je u Sarajevo doveo od Fedje Kusturice brat hahahahahhah evo ga opet jase jel te stid?SandorClegane je napisao/la:Sjebo se lik ne zna sta da odgovori, kad skonta da se svega sjeca ali da je u zivotu proslavio pehar, eh to se ne sjeca.![]()
![]()
![]()
Polako sa Tanom, Cardiff je nagovjestavao ligu prvaka, sad su u championshipu, ne letite pred rudu da ne bude "Famose, tamo se" 
Priznaj raji da ima tvinest godina i da s klubom nisi nikad nista proslavio.ultrahell24 je napisao/la:Tana je u Sarajevo doveo od Fedje Kusturice brat hahahahahhah evo ga opet jase jel te stid?SandorClegane je napisao/la:Sjebo se lik ne zna sta da odgovori, kad skonta da se svega sjeca ali da je u zivotu proslavio pehar, eh to se ne sjeca.![]()
![]()
![]()
-
SandorClegane
- Kontakt:
Ovo je tema Zelje, a ne torpeda.ultrahell24 je napisao/la:Tana je u Sarajevo doveo od Fedje Kusturice brat hahahahahhah evo ga opet jase jel te stid?SandorClegane je napisao/la:Sjebo se lik ne zna sta da odgovori, kad skonta da se svega sjeca ali da je u zivotu proslavio pehar, eh to se ne sjeca.![]()
![]()
![]()
-
ultrahell24
- Kontakt:
kaze meni ovaj pokemon Tana je u Sarajevo idiote doveo Fedjin brat,ti pitar a nisi upucen u nista hahahah svaka cast majstore,smaras na nasoj temi pojma nemas ni ko je Fedja,pricas gluposti da ode Stojcev u b tim Kardifa,i slicne nebuloze hahaSandorClegane je napisao/la:Ovo je tema Zelje, a ne torpeda.ultrahell24 je napisao/la:Tana je u Sarajevo doveo od Fedje Kusturice brat hahahahahhah evo ga opet jase jel te stid?SandorClegane je napisao/la:Sjebo se lik ne zna sta da odgovori, kad skonta da se svega sjeca ali da je u zivotu proslavio pehar, eh to se ne sjeca.![]()
![]()
![]()
ne smaraj ljude s glupostima, ako imas nesto javi se na pp.
Tana je u Sarajevo doveo od Fedje Kusturice brat hahahahahhah evo ga opet jase jel te stid?[/quote]
Ovo je tema Zelje, a ne torpeda.
ne smaraj ljude s glupostima, ako imas nesto javi se na pp.[/quote]
kaze meni ovaj pokemon Tana je u Sarajevo idiote doveo Fedjin brat,ti pitar a nisi upucen u nista hahahah svaka cast majstore,smaras na nasoj temi pojma nemas ni ko je Fedja,pricas gluposti da ode Stojcev u b tim Kardifa,i slicne nebuloze haha[/quote]
E,jesi ga izofiro

Ovo je tema Zelje, a ne torpeda.
kaze meni ovaj pokemon Tana je u Sarajevo idiote doveo Fedjin brat,ti pitar a nisi upucen u nista hahahah svaka cast majstore,smaras na nasoj temi pojma nemas ni ko je Fedja,pricas gluposti da ode Stojcev u b tim Kardifa,i slicne nebuloze haha[/quote]
E,jesi ga izofiro
Administracija nikako da se riješi ovih nezdravih provokacija. Obje teme u qrcu, i Željina i tema FKS-a. 
Ja te volim, volim Željo..
PENALA OVE SEZONE NULA KROMPIR BALON KRUZNICA ITDbagrcavi je napisao/la:I Zeljo je danas ostecen u vise navrata po ko zna koji put ove sezone.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- IlProfessore
- Kontakt:
Samo meni ne izlazi iz glave slika kad onaj bogalj kantar i ostali terorišu naše igrače a oni manji od makovog zrna i kao što pročitah negdje da je dino rekao zaslužen bod a nije ni spomenuo lakrdiju od suđenja i mesarskog stava domaćina prema nama

“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Nije smio mislim da bi ga kaznili! Ne smije nijedan trener o tome javno pričati, može samo žalbu poslati, od koje naravno neće biti ništa. SRAMOTA, i tu su se ogradili, ako ih mediji ne pritisnu (mislim na NSBiH), niko im ništa ne može!IlProfessore je napisao/la:Samo meni ne izlazi iz glave slika kad onaj bogalj kantar i ostali terorišu naše igrače a oni manji od makovog zrna i kao što pročitah negdje da je dino rekao zaslužen bod a nije ni spomenuo lakrdiju od suđenja i mesarskog stava domaćina prema nama![]()
![]()
![]()
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
ma sta ces se naduravat sa seljacima, svakako ih necemo vidjeti bar godinu danaIlProfessore je napisao/la:Samo meni ne izlazi iz glave slika kad onaj bogalj kantar i ostali terorišu naše igrače a oni manji od makovog zrna i kao što pročitah negdje da je dino rekao zaslužen bod a nije ni spomenuo lakrdiju od suđenja i mesarskog stava domaćina prema nama![]()
![]()
![]()
FKŽ !
Ma nije lahko ni zabelajit tamo, seljadija je to, uletili bi u teren, kakvo osiguranje ono.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
- IlProfessore
- Kontakt:
Pa mogao je makar reći za loš i neprijateljski odnos igrača rudara prema nama kao i spomenuti neandertalce s tribina, isto kao što je to uradio GOSPODIN KARAČIĆ nakon današnjeg derbija u vrapčićima.Adviser je napisao/la:Nije smio mislim da bi ga kaznili! Ne smije nijedan trener o tome javno pričati, može samo žalbu poslati, od koje naravno neće biti ništa. SRAMOTA, i tu su se ogradili, ako ih mediji ne pritisnu (mislim na NSBiH), niko im ništa ne može!IlProfessore je napisao/la:Samo meni ne izlazi iz glave slika kad onaj bogalj kantar i ostali terorišu naše igrače a oni manji od makovog zrna i kao što pročitah negdje da je dino rekao zaslužen bod a nije ni spomenuo lakrdiju od suđenja i mesarskog stava domaćina prema nama![]()
![]()
![]()
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- IlProfessore
- Kontakt:
Što je najgore ova ekipa nije zabelajila nikad ni na domaćem terenu, lomili su nam igračima i noge pa su samo bili nijemi posmatrači. Ekipa bez muda i ekipa koja nije svjesna dresa kojeg nosi..Format je napisao/la:Ma nije lahko ni zabelajit tamo, seljadija je to, uletili bi u teren, kakvo osiguranje ono.
To stoji. Ja sam mislio na danas iako ja znam vecinu igraca i znam da su bez mu.da kod ovakvih situacija ali sta je tu je. Svaka cast Fejzicu , brani decko sam Svraku ovi navalili .
Zeljeznicar! 1921 !
Visoki decko na klupi sa bijelom tregeracom preko dresa odbrani castonim **** u ekipi vam na celu sa pticon
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,