Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

nero.piroman
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la nero.piroman » 13 feb 2010, 02:50

Ahmed.S je napisao/la:
harishp je napisao/la:
MinistaR je napisao/la:Bilbija zabija li zabija u Vojvodini...
Mac sa dvije ostrice.Srbiji dobar strelac treba kao za glavu,pogotovo ovaj balavac ni 20 mu nije.
Bude li samo ovu polusezonu odigrao kvalitetno.Zivo me interesuje za koga ce se prije odluciti.U slucaju poziva i jednih i drugih.
Odgovor ruku na srece i nije tesko prepoznati.Ali prijatno li iznenadi u odluci.Onda mu treba licno cestitati.
Sta ako treba,ako zeli neka igra...Moramo se jednom skonata sta hocemo,hocemol nekog ko ostavljha srce ili nekog ko sanja o Marakani i sl...
Ako je imalo korektan i pametan odlucit ce se za BiH jer dosad nije imao nista sa reprezentacijom Srbije, a igrao je za mladu reprezentaciju BiH. Sad, drugo je sta mu srce govori i gdje bi on volio ali se iskreno nadam da ce se odluciti za Bosnu i Hercegovinu.
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 13 feb 2010, 03:17

treba ga uzet dok se moze.... pola nasih je sanjalo o necem drugom a sad se nadaju plasmanu s bih... momak je iz sehera

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 feb 2010, 13:00

Nek' igra gdje hoće, davno je bilo kad smo ih vukli za rukav i moljakali... Barem nam u ofanzivi ne nedostaje igrača.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 feb 2010, 16:19

Misimovic odlicno odigraao u prvih 45 minuta,mozda i najaktivniji igraca Wolfsurga...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 13 feb 2010, 17:08

Evo i Husejinovica igra za bremen :D

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 13 feb 2010, 18:51

Stoper Karlovca odbio Basel

Premda je prije par dana Gordan Bunoza otputovao u Švicarsku kako bi riješio transfer u Basel, od posla neće biti ništa te se mladi stoper vraća u Karlovac...

Iako su čelni ljudi švicarskog prvoligaša bili veoma zainteresirani za mladog Gordana Bunozu od transfera na kraju neće biti ništa. Prije par dana Bunoza je otišao u Švicarsku kako bi se posao zaključio, međutim ponuda Basela nije zadovoljila upravu Karlovca.

Bunoza je prošao liječnički pregled i zadovoljio na probnoj utakmici, ali umjesto konkretne ponude na adresu Karlovca stigao je samo prijedlog po kojem bi Švicarci 22-godišnjaka uzeli na posudbu do kraja sezone.

Ta opcija nije se svidjela ni igraču a ni upravi Karlovca, koji nisu željeli pošto-poto pristati na zahtjeve Basela, te se Bunoza vraća u Karlovac, a za transfer će morati pričekati ljetni prijelazni rok.

Ovakvim raspletom situacije najzadovoljniji mogu biti navijači NK Karlovca i trener Igor Pamić jer mu je jedan od najboljih igrača ostao u klubu.
Rotor Volgograd...

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 13 feb 2010, 19:02

soko je napisao/la:Evo i Husejinovica igra za bremen :D
Kad j uso u igri? :D
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 13 feb 2010, 19:18

Legenda_BiH je napisao/la:
77
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 13 feb 2010, 19:23

seha je napisao/la:
Legenda_BiH je napisao/la:
77
Ma dobro je i to, malo po malo.. Mozda na kraju sezone bit ce standardni igrac werdera. :mrgreen:
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 13 feb 2010, 22:08

koliko se meni čini baš dugo nije zaigrao za werder :? :? haj drago mi je što je upisao nastup :P
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 13 feb 2010, 22:17

Mirza_Hordas je napisao/la:
koliko se meni čini baš dugo nije zaigrao za werder :? :? haj drago mi je što je upisao nastup :P
vec je oko mjesec dana na klupi ali su i almeida, borowksi i rosenberg pa je zesca konkurencija

sahbaz2509
Kontakt:

Post Postao/la sahbaz2509 » 13 feb 2010, 22:38

Gledam nesto jos 11 kola a wolfsburg kakve rezultate ima ( doduse imao je sve protivnike iz vrha) ne moze nikom ni boda jednog uzeti, mogli bi dzeko i miske u drugu ligu :mrgreen: Vidi sljedece kolo im dolazi bivsi trener , uh to ce biti prekretnica ili ce se poceti izvlaciti iz krize eventualnom pobjedom al bogami eventualnim porazom bice u borbi za opstanak i to definitivno.

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 14 feb 2010, 00:30

12.12.2008

GOLMANI
Kenan Hasagić 2.500.000 eura
Goran Brašnić 350.000

ODBRANA
Saša Papac 4.000.000
Emir Spahić 5.300.000
Džemal Berberović 500.000
Safet Nadarević 1.200.000
Ivan Radeljić 700.000
Adnan Mravac 650.000

VEZNI RED
Elvir Rahimić 1.500.000
Dario Damjanović 500.000
Miralem Pjanić 7.500.000
Zvjezdan Misimović 6.500.000
Zlatan Bajramović 3.000.000
Sejad Salihović 4.500.000
Samir Muratović 1.700.000
Semir Štilić 1.500.000
Mladen Bartolović 600.000
Senijad Ibričić 2.500.000
Admir Vladavić 900.000
Said Huseinović 900.000

NAPADAČI
Zlatan Muslimović 2.500.000
Edin Džeko 5.000.000
Vedad Ibišević 4.500.000
Ermin Zec 800.000
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 14 feb 2010, 03:21

harishp je napisao/la:A kolega je tako napredovao,da Poljaci vec kontaju da srede papirologiju,ako je vec visak kod nas.
Jer Poljska je imalo izuzetno puno problema sa golmanima(...)
Imaju tolike probleme s golmanima, da im levati iz prosjecnih klubova brane, tipa Real Madrid (Dudek), Man Utd (Kusczak), Arsenal (Fabianski) i Celtic (Boruc).
Mimo njih imaju jednog od najtalentovanijih golmana u Evropi, Szczesny, koji je vec debitovao za A-ekipu Arsenala kao i A-selekciju. Takodjer je rezervni golman Celtica Poljak, Zaluska - koji brani standardno nakon povrede Boruca.

Ma nema, garant se otimaju za Burica ( :lol: ) koji je tek stao na gol Lecha ( :lol: ), svasta li ce covjek procitati na ovom forumu... ( :roll: )

Jao, nemoj nas vise ociju ti, dosta nam je :lol:

sahbaz2509
Kontakt:

Post Postao/la sahbaz2509 » 14 feb 2010, 03:51

Zenga je napisao/la:
sahbaz2509 je napisao/la:Ti kad bi gledao njihove utakmice i pratio bundesligu svakog vikenda znao bi o cemu pricam.Ali vidim koliko i kako pratis al zato svakom loncu poklopac moras biti.
Vidis da lik samo soli pamet raji. Cak je postavio ispod nicka svoga ovo vezano za Merzica, moja sugestija bi bila da sad to fino mjenja sa svojim prosipanjem sto se tice Burica i kvaliteta poljskih golmana :lol:
Ma ja eto on konta da ce hoffenheim i wolfsburg zamjeniti kofol mjesta, al ne mnisli on to zbilja nego pise gluposti samo da se raspravlja al eto ne prati dovoljno temeljito bundesligu pa i nezna kaka je sljedece hefte radspored a ja znam kakav je skoro do kraja bundeslige, sljedecig 10 kola i odmah mu mogu reci da hoffenheim ima laksi raspored i da dva puta zaredom ce igrati kuci, a sljedece hefte oboje igraju kuci samo ipak schalke gostuje kod wolfsburga a da ne govorim da hoffenheim ima i bolju gol razliku i da ga wolfsburg moze stici samo ako ubjedljivo s nekoliko golova razlike pobjede jedan schalke ( koji je najmanje golova primio u bundesligi i to ne ove godine nego godinamaaaaaaaa)eto nista to moje hare nezna ali zna lupati ko martin po diviziji samo da bi se svadjao.
I na kraju krajeva Hoffenheim igra i bolje, i ucinkovitije i ljepse od Wolfsburga bez obzira sto nas najveci ljubimac i dijamant Dzeko al ne igra sam Dzeko.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 feb 2010, 05:04

Zenga je napisao/la:
sahbaz2509 je napisao/la:Ti kad bi gledao njihove utakmice i pratio bundesligu svakog vikenda znao bi o cemu pricam.Ali vidim koliko i kako pratis al zato svakom loncu poklopac moras biti.
Vidis da lik samo soli pamet raji. Cak je postavio ispod nicka svoga ovo vezano za Merzica, moja sugestija bi bila da sad to fino mjenja sa svojim prosipanjem sto se tice Burica i kvaliteta poljskih golmana :lol:
@Zenga sugestijas :lol:
Niti imas pojma zbog cega je vezano u stvari nevezano a drugo za Burica vec imas o tome.Samo sto su Zengama Poljaci prikladniji.Pogotovo popljuvati momka koji je cjelo vrijeme branio za BIH repku mladu da bi dokazao neki svoj ego.Nije ni cudo sa obzirom na tvoj nick koji govori hiljadu rijeci.

@Sahbo problem je sto ni ti nisi nista bolji.Satro branis jednog da bi se posr.... po nekome drugome.
Kad udaras onda udaraj po redu a ne ko taj tvoj Makso :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 14 feb 2010, 12:03

trebalo bi isprobati sulejmana smajica
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 14 feb 2010, 15:18

tax je napisao/la:trebalo bi isprobati sulejmana smajica
Slazem se s tobom. On moze dosta dobro odigrati u odbrani. Nazalost, mene su svi ismijavali kad sam predlozio njega.

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 14 feb 2010, 15:34

harishp je napisao/la:@Zenga sugestijas :lol:
Niti imas pojma zbog cega je vezano u stvari nevezano a drugo za Burica vec imas o tome.Samo sto su Zengama Poljaci prikladniji.Pogotovo popljuvati momka koji je cjelo vrijeme branio za BIH repku mladu da bi dokazao neki svoj ego.Nije ni cudo sa obzirom na tvoj nick koji govori hiljadu rijeci.
Jes, jes - dobro si ti to - 'dje si sta ima..... :lol: Argumentacija ti je drama, prosuo si se kao niko drugi na ovom forumu s poljskim golmanima, poklopi se po usima i tisu, lijep pozdrav iz mostara grada sunca :lol:
Tarik14 je napisao/la:Slazem se s tobom. On moze dosta dobro odigrati u odbrani. Nazalost, mene su svi ismijavali kad sam predlozio njega.
Smajic je vec dokazao da nema sta traziti u repci, al' posto nema Salihovica ni Papca imamo ogroman problem na lijevom boku, hmmmm.... Jos uvijek je aktivan Music u Italiji u Seriji D 8-)

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 14 feb 2010, 16:22

Music je bio odlican igrac dok je bio mladi ali je on sad previse star da bi nam mogao pomoci. Ipak, momak ima 36 godina i igra u Seria C za Arrezu. Po cemu je Smajic dokazao da nema sta traziti u repki!? :?

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 10 gostiju.