da ga sutra zabije 1-0 i ode u historiju nove tituleHariTz je napisao/la:Što volim kad' ne moram misliti hoće li Džeko biti u startnih 11![]()
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
Pjevljiva je pravoAlanSmith14 je napisao/la:Prijedlog na Bluemoonu za novu pjesmu Džeksonu:
Yeeeaaaaahhhh
Dzeko's on fire
Yyeeeaaahhhh
With scoring desire
...and repeat over and over
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
- Goalgetter
- Kontakt:
Imam osjecaj da ce sutra opet biti jako cupavo, kao prije dvije godine. 
nema šta biti čupavo, samo neka Man City povede i to je toGoalgetter je napisao/la:Imam osjecaj da ce sutra opet biti jako cupavo, kao prije dvije godine.
Ma kakvi, trpanje, zabili su im 12 golova u tri utakmice ove sezone.Goalgetter je napisao/la:Imam osjecaj da ce sutra opet biti jako cupavo, kao prije dvije godine.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Ma moze biti al vidim i da ce Aguero igrati sutra tako da ce Dzeko opet biti bez lopti od Aguera a ovaj ce naravno solirati i solirati ne bil dao gol sutra,al bar se nadati da ce Kolarov i Milner biti u sastavu da koju zavrnu nasem dijamantu inace ce Dzeko tesko do gola sutra bude li moro cekati lopte od Nasrija ili Aguera,Goalgetter je napisao/la:Imam osjecaj da ce sutra opet biti jako cupavo, kao prije dvije godine.
- Goalgetter
- Kontakt:
Govorilo se to i prije QPR-a, pa se vidjelo sta se desi.Chinaglia je napisao/la:nema šta biti čupavo, samo neka Man City povede i to je toGoalgetter je napisao/la:Imam osjecaj da ce sutra opet biti jako cupavo, kao prije dvije godine.nema šanse da West Ham zabije dva gola
ali moje lično mišljenje je da slijedi novo trpanje, jedno tri, četiri, pet komada
Nego, podsjeca me pravo ovo na onu sezonu u Wolfsburgu, kad je Dzeko bio prvak. 4-5 utakmica pred kraj prvenstva, Dzeko nemilosrdno trpa protivnike, predzadnje kolo protiv Hannovera trpa hattrick, i zabija ujedno i gol sezone.
Mada ne sumnjam sutra u osvajanje titule.
Navas? Sta bi sa ovim covjekom nidze ga

ma protiv QPR-a su potcjenili protivnika, očekivali su lagan meč, pa im se umalo osvetilo
sutra će ipak igrati maximalno ozbiljno od početka, a ovo je iskusna ekipa sada, već su osvojili Premiership, tako da znaju kako trebaju igrati
a i navijači će ih nositi, nema dileme
- Goalgetter
- Kontakt:
Mogu misliti kad Balkanska cetvorka zalomi sutra navece
. Kolarov ima da opet navije Sabana. 
Nema nikakvog iznenadjenja sutra,Dijamnt podize pehar ogrnut zastavom svoje domovine.
I to gdje.Neke se stvari ne mogu kupiti novcem.
I to gdje.Neke se stvari ne mogu kupiti novcem.
realnoGoalgetter je napisao/la:Mogu misliti kad Balkanska cetvorka zalomi sutra navece. Kolarov ima da opet navije Sabana.
povrijeđen, sutra je spremnanFordinjo je napisao/la:Navas? Sta bi sa ovim covjekom nidze ga![]()
4-IN-A-ROW
Jose Mourinho claims Luis Suarez is not worthy of his two Player of the Year awards.
Liverpool striker Suarez will collect the Footballer of the Year award at the Football Writers’ gala dinner this Thursday night, having been crowned PFA Player of the Year two weeks ago.
The Chelsea boss says his Player of the Year would be Manchester City striker Edin Dzeko.
“He’s not just a goalscorer. He assists, he plays, he behaves, he’s fair, he doesn’t dive, doesn’t try to put opponents in the stands with accumulation of cards. I’d choose Dzeko,” he said.
Mourinho also claimed the footballer of the year should come from the champions.
- Goalgetter
- Kontakt:
The Special One.

Ohoho, to je reći kompliment.
Evo šta još reče Posebni:
Evo šta još reče Posebni:
http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... Dzeko.html" onclick="window.open(this.href);return false;I would say a City player and if I have to choose one, I think I would choose Dzeko.
"Why? Because he was the third striker in the beginning of the season, he was even behind his manager's first choices and when the team needed him, in crucial moments of the season, or because of Agüero injuries or because of [Alvaro] Negredo's little moments of lack of form, and other important players injuring during the season – I think [David] Silva was injured, I think [Yaya] Touré was injured – he made the difference.
"He made the difference, Dzeko. In this moment, I think he has 16 goals. Sixteen goals for the third striker is something spectacular, and not just that, the quality of his game.
"So if I would choose, and also the kind of player he is, he's not just a goal-scorer, he assists, he plays, he behaves, he's fair, he doesn't dive, doesn't try to put opponents on the stands with accumulation of cards. I would choose Dzeko."
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- el-fighter
- Kontakt:
Mourinho
Sljedece sezone Dzeko prvi napadac CSKA London.
Sljedece sezone Dzeko prvi napadac CSKA London.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
svaka cast za izjavu mourinha.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Mourinho ga zgotivio nakon onog izležavanja protiv Evertona 
Trenutno korisnika/ca: antetokounmpo, CAGarfia, DzaniMehmet, rimljanin90, soccerfan, TuzlaCityfighter i 73 gosta.