Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Lyon dobi crveni u 15 minuti, a ja ga cekam keca,pf
Padoh na jednoj na Veroni u 92-oj, a na drugoj čekao Lyona. kuknjavaEmNer je napisao/la:Lyon dobi crveni u 15 minuti, a ja ga cekam keca,pf

LUHG!
okrenut će to Lyon, ajde LYON !!!R.J.W.G. je napisao/la:Padoh na jednoj na Veroni u 92-oj, a na drugoj čekao Lyona. kuknjavaEmNer je napisao/la:Lyon dobi crveni u 15 minuti, a ja ga cekam keca,pf
jozinho svaka čast! bravo!
Retardirani Lyon, nadam se da nece izborit Europu u sljedecih 50 godina.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Lavovi, nayebem vam se majkice, i to posteno 

- Citizen-X
- Kontakt:
samirr je napisao/la:gdje wcRamos da kaze igro prelaz na Travnik![]()
Krokodil je napisao/la:Čeka da završi utakmica pa će nam postaviti listić sa uplatom od 50 KM.samirr je napisao/la:gdje wcRamos da kaze igro prelaz na Travnik![]()
Ne sumnjam ja u tu ljudinu.
a dje izvinjenje? pojela maca

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
pa samo da je neko ko je gledao ovo raniej napisao da ovo pjeva za Austriju igrao bi na njih bez problema, zna se da na ovom cirkus takmicenju samo frikovi prolaze. Ali hajde jos se nadam Holandiji
Ista situacija, bas sad trunim starcima, sto mi ne rekoste da ovo stvorenje pjeva za Austriju, ovo je sprdancija od takmicenje majko moja draga. A sto nema ni nas ni Hrvata ni Srba, nista nije interesantno bez nasBaltazar je napisao/la:pa samo da je neko ko je gledao ovo raniej napisao da ovo pjeva za Austriju igrao bi na njih bez problema, zna se da na ovom cirkus takmicenju samo frikovi prolaze. Ali hajde jos se nadam Holandiji

Sprdanje sa takmičenjem
Hajde Holandija

Hajde Holandija

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Svijet je zvanicno otisao u qrc 

Guarin14 je napisao/la:Svijet je zvanicno otisao u qrc

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Kome da se izvinjavam bolan?Citizen-X je napisao/la:samirr je napisao/la:gdje wcRamos da kaze igro prelaz na Travnik
Krokodil je napisao/la:Čeka da završi utakmica pa će nam postaviti listić sa uplatom od 50 KM.samirr je napisao/la:gdje wcRamos da kaze igro prelaz na Travnik![]()
Ne sumnjam ja u tu ljudinu.
a dje izvinjenje? pojela maca

Guarin14 je napisao/la:Ista situacija, bas sad trunim starcima, sto mi ne rekoste da ovo stvorenje pjeva za Austriju, ovo je sprdancija od takmicenje majko moja draga. A sto nema ni nas ni Hrvata ni Srba, nista nije interesantno bez nasBaltazar je napisao/la:pa samo da je neko ko je gledao ovo raniej napisao da ovo pjeva za Austriju igrao bi na njih bez problema, zna se da na ovom cirkus takmicenju samo frikovi prolaze. Ali hajde jos se nadam Holandiji
jbg da ste otvorili ovaj link vidjeli bi, kad sam pisao za armeniju htio sam napisati da joj jedino austrija može uzeti pobjedu zbog toga što takve stvari prolaze odlično na ovom cirkusantskom natjecanju, sad mi žao što sam obrisao toGuarin14 je napisao/la:Bacit ce se sta sitno ako gdje nadjem kladjenje na Eurosongzgmiky je napisao/la:prvi s desne straneGuarin14 je napisao/la:Bravo za Will
De Miky podijeli sa rajom, ko osvaja?
![]()
http://www.24sata.hr/strane-zvijezde/fa ... ama-365186" onclick="window.open(this.href);return false;
pobjednik Armenija![]()

Ma opusteno Miky, ovo je ionako sprdancija od takmicenja, samo zalosno je da je svijet toliko otisao u qrc i da ovo stvorenje pobijedi, najcrnji humor

ma znam samo mi krivo jer sam si i mislio da će pobjediti samo sam se nadao da neće al jbg Conchita Tom pobjediGuarin14 je napisao/la:Ma opusteno Miky, ovo je ionako sprdancija od takmicenja, samo zalosno je da je svijet toliko otisao u qrc i da ovo stvorenje pobijedi, najcrnji humor![]()
![]()

barem znamo za sljedecu godinu kako uzeti pare. inace ne gledam to sranje ali evo danas slucajno odgledao ovo glasanje i vidim neka/i kučkica kako već uze pobjedu.
sljedece godine samo pronaci najveceg ****, transvestita i slicnog bolesnika i stavit milju na njega, a europski **** i **** lobij će obaviti svoje u cilju promocije ****.
sljedece godine samo pronaci najveceg ****, transvestita i slicnog bolesnika i stavit milju na njega, a europski **** i **** lobij će obaviti svoje u cilju promocije ****.

a **** ti ne zna se sta je **** ti

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Kvota 492.88 KM .. Šteta

I opet Pierce, i opet Bosh .. I tako to.
Je.beš nerviranje, odoh spavat.
Je.beš nerviranje, odoh spavat.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.