Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Pozelite mi srecu prije kondicionog 
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
budući da ja sve slavim
Sretna Vam Svima Nova 4647.godina
ova godina je u znaku tigra i elementu drva
@Lejla, sretno
ova godina je u znaku tigra i elementu drva
@Lejla, sretno
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Ne dobijem li lovu na kladionici, zenički Emire dobro se drži

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Svim forumasima koji slave novu godinu po Kineskom kalendaru sretna vam Nova godina! 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Devil je napisao/la:Svim forumasima koji slave novu godinu po Kineskom kalendaru sretna vam Nova godina!
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Sretan dan zaljubljenih
Vi momci nadam se da ste kupili poklone za svoje ljepse polovice.. a ako niste valjda ste barem ucinili nesto lijepo ..
Kako su navijaci u Engleskoj.. da se iskupe sto su otisli na utakmicu otpjevali ljubavnu pjesmu svojim curama/zenama
Vi momci nadam se da ste kupili poklone za svoje ljepse polovice.. a ako niste valjda ste barem ucinili nesto lijepo ..
Kako su navijaci u Engleskoj.. da se iskupe sto su otisli na utakmicu otpjevali ljubavnu pjesmu svojim curama/zenama
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Za mene taj dan ne postoji. Nikada ga nisam slavio niti ću. Glupa izmišljotine da bi se zaradio novac na nekim određenim osobama koji smatraju neki dan kao dan ljubavi odnosno zaljubljenih. Kada si zaljubljen onda si svaki dan zaljubljen a ne samo određeni dan. Obična glupost. 
To je to...moja teorijaNeutral je napisao/la:Za mene taj dan ne postoji. Nikada ga nisam slavio niti ću. Glupa izmišljotine da bi se zaradio novac na nekim određenim osobama koji smatraju neki dan kao dan ljubavi odnosno zaljubljenih. Kada si zaljubljen onda si svaki dan zaljubljen a ne samo određeni dan. Obična glupost.
Samo pare da uzmu...neeeedamm
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
gdje ima kupit ona srca sa imenima, nekim porukama i sl. stvari
pozurite dok jos imam vremena otic

Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
sram te i stid biloŽeljoman je napisao/la:gdje ima kupit ona srca sa imenima, nekim porukama i sl. stvari![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Imas u svastarama
ako ne nadjes to.. kupi milka cokoladice u srcu
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
ja ko da sam vidio dole na čaršiji ono gdje dresove prodajuLily je napisao/la:sram te i stid biloŽeljoman je napisao/la:gdje ima kupit ona srca sa imenima, nekim porukama i sl. stvari![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Imas u svastarama
ako ne nadjes to.. kupi milka cokoladice u srcu
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
Gdje si, Admire, druze?Admir_Sa je napisao/la:King se vratio!
Wellcome ljubav![]()
Jesi l' isao basketa igrat?
@Lily
Hajmo Songa na avatar, nema zabusavanja!
@Zeljoman
Mojne te bezveze poklone kupovat.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
Ma nisam, kad sam vidio da ti neces doci, bezveze mi nekakoljubav je napisao/la:Gdje si, Admire, druze?Admir_Sa je napisao/la:King se vratio!
Wellcome ljubav![]()
Jesi l' isao basketa igrat?
@Lily
Hajmo Songa na avatar, nema zabusavanja!
@Zeljoman
Mojne te bezveze poklone kupovat.
nema potpisa
@Ljubav
Nema.. nismo se bili sluzbeno dogovorili
a i proslo je dosta vremena tako da ne vrijedi.. al' naravno posto si ti uvijek protiv Liverpoola.. za 4 dana igramo protiv Uniree.. ako izgubimo tek cu onda staviti Songa
ili bilo sta drugo sto ti zelis 
Nema.. nismo se bili sluzbeno dogovorili
a i proslo je dosta vremena tako da ne vrijedi.. al' naravno posto si ti uvijek protiv Liverpoola.. za 4 dana igramo protiv Uniree.. ako izgubimo tek cu onda staviti Songa
@ljubav, odlican ti je avatar
lejla utjerivac dugova
lejla utjerivac dugova
Joj, Admire, zene mi dohakase?!
Haj plesi, tamo vamo i koljeno zeznem, al' ne kajem se All for love.
@Lily
Razocaran sam, nisam mislio da ces pogaziti rijec.
Haj plesi, tamo vamo i koljeno zeznem, al' ne kajem se All for love.
@Lily
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
Smrt grudnjacim, sloboda sisama

Eto da ne budes tuzan .. moze li ovako:ljubav je napisao/la:
@Lily
Song ce biti na avataru al' kad 18. pobijedimo Unireu skidam ga
a ako izgubimo ostavit cu ga cijelih mjesec dana ..
Zadnja izmjena: Lily, dana/u 14 feb 2010, 15:35, ukupno mijenjano 1 put.
The Game je napisao/la:Smrt grudnjacim, sloboda sisama![]()
![]()
![]()
![]()
Hahahah, odakle si tu izvadio, sada mogu rahat otići malo košarke igrati hahaha. Kako me nasmija.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.