NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

BihacSN
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la BihacSN » 10 maj 2014, 22:48

fukara87 je napisao/la:Zasto ne bi bila regularna ? pa ta ista Buducnost je pobijedila Jedinstvo i sto ne bi pobijedili Bratstvo ali svakako ne mozes poredit tu utakmicu i ovu sad u Kaknju .

Ili šta će s Borac - Travnik

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 maj 2014, 22:53

momak je samo rekao da su vam tanke, ili nikakve šanse u Kaknju, ako ne dogovorite tekmu .. naravno da se u ovoj državi nikad neće dokazat' namještanje :D ako možete namjestite, barem što se mene tiče, podržavam .. isto želim i Slobodi :D

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 10 maj 2014, 22:55

BihacSN je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Zasto ne bi bila regularna ? pa ta ista Buducnost je pobijedila Jedinstvo i sto ne bi pobijedili Bratstvo ali svakako ne mozes poredit tu utakmicu i ovu sad u Kaknju .

Ili šta će s Borac - Travnik
Nikom nista ni sa jednom nit sa drugom utakmicom.
Za vas je naredno kolo u kockarskom duhu,sta odigrati tj koliko se isprsiti? Ako Sloboda dobije Branitelj odose pare uzalud protiv Kaknja,ako izgubi Sloboda,a vi ne kupite i izgubite opet belaj :!:
Pitanje je opasno :?: :?: I SKUPO :D

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 10 maj 2014, 23:20

Lijepa gesta vaše Uprave za ovu posjetu bolesnom dječaku. :bih:

Je li vam ko dobio žuti danas, zbog suspenzije ?

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 10 maj 2014, 23:21

opet o kupovini..bas me zanima zasto je tako tesko skontati da imamo najjacu ekipu,jednostavno..koda igramo neku univerzum ligu gdje je svaki igrac mega ovo ono,pa niko nikog nemoze dobiti bez para...ohladite malo..
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 11 maj 2014, 01:21

Sretno do kraja, nadam se da ćete upasti u Premijer ligu.
Čelik Zenica 1945

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 11 maj 2014, 01:46

slika
Šta bi bilo da su gosti "zapeli" ?

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 11 maj 2014, 01:57

fukara1919 je napisao/la:slika
A nista čudno da igrači koji ne mogu iz neki razloga igrati u Jedinstvu pljuju po klubu. I da gore od želje da ga poraze. Hajde da se igralo u Sani, pa morali pustiti, ali u Bihaću :stop: . Volio bi Stambolija da ga je zabio vise nego ista. Kao kad je igrao u Krajini. Čuj Benjo ga udario :o pa stariji si od njega 10 godina, gdje ce on na tebe :thumbdown: . Za one koji ne znaju Stambolija je dijete Jedinstva, kapiten godista 82-83.

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 11 maj 2014, 02:02

Rafael30 je napisao/la:
A nista čudno da igrači koji ne mogu iz neki razloga igrati u Jedinstvu pljuju po klubu. I da gore od želje da ga poraze. Hajde da se igralo u Sani, pa morali pustiti, ali u Bihaću :stop: . Volio bi Stambolija da ga je zabio vise nego ista. Kao kad je igrao u Krajini. Čuj Benjo ga udario :o pa stariji si od njega 10 godina, gdje ce on na tebe :thumbdown: . Za one koji ne znaju Stambolija je dijete Jedinstva, kapiten godista 82-83.
Znam ja da je dijete Jedinstva i zato me i čudi vaš odnos prema njemu. Pa očigledno je da je bilo tako, zašto bi on lagao ajde obasjni ? I misliš da u Banovicima njima njihov trener nije reko na poluvremenu "momci lakše malo". Skontaj sam, ja u potpunosti vjerujem u ovu priču a vi, naravno da ce te biti uz kapitena ;)

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 11 maj 2014, 02:09

Vidi se po ovom njegovom postu da je bio nezadovoljan s tim sto je morao pustiti, inace prava postenjacina. Te po nekoj logici su i igraci Jedinstva znali da je ova utakmica zavrsena prije pocetka. Mozda je, ali samo mozda ova postenjacina dobacila nekom igracu Jedinstva (prvenstveno mislim na kapitena) i ovaj mu odbrusio lagano.

I onaj gore komentar sta da su se oni trudili da igraju :lol: Samo jedna strana je znala da je tekma namjestena tako da je ta strana igrala sa 30% snage a ova druga sa 100%, o da pametnjakovicu :crazy:

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 11 maj 2014, 02:17

Znam lično i jednog i drugog. Pa mozda je dogovor bio da se odigra laksa utakmica, jedan razlike da se nepotrebno opterecuju kartonima, jer nisu ni oni skroz sigurni za opstanak u ovakvoj ligi. Jer je u prvoj utakmici bilo vatreno 1:3. Njemu su samo pare bitne, zato je i zapeo. Kao igrač je bio i je dobar, ali kao čovjek :thumbdown: . Dok je igrao u Karlovcu, 7 dana je sam trenirao, dok je ostatak ekipe strajkao. To jasno govori kakav je kao čovjek.

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 11 maj 2014, 03:54

kakva je bila igra Jedinstva danas,da li je neko zaradio suspenziju pred gostovanje u Kaknju?

senjorsamko
Kontakt:

Post Postao/la senjorsamko » 11 maj 2014, 05:32

fukara1919 je napisao/la:
Rafael30 je napisao/la:
Znam ja da je dijete Jedinstva i zato me i čudi vaš odnos prema njemu. Pa očigledno je da je bilo tako, zašto bi on lagao ajde obasjni ? I misliš da u Banovicima njima njihov trener nije reko na poluvremenu "momci lakše malo". Skontaj sam, ja u potpunosti vjerujem u ovu priču a vi, naravno da ce te biti uz kapitena ;)
Pročitaj ponovo tekst i obrati pažnju na ovo " ...koju smo morali pustiti JE LI NAM JE rekao SEF NAS "-Šta to znači,kome ti vjeruješ ? Lažovu koji ne umije ni izgovoriti svoju laž,ili polupismenom autoru ovoga teksta,u kojem fali i kvačica i zareza,pa sve izgleda kao nabacano,a o vulgarnostima da ne govorim.U osnovnu školu ih treba vratiti obojicu.Nimalo profesionalno odrađeno,čak da ne prođe ni u forumskoj varijanti,gdje se djeca šprdaju sa tekstovima, a kamoli da netko povjeruje u to.Uostalom, nisi bio na licu mjesta, nisi vidio šta se desilo i nemoj vjerovati glupostima. :nene: ...Stambolija baca kamenje po ekipi, u kojoj je odrastao i koja mu je dala kruh u ruke,a takvima se ne vjeruje... Ne smeta ti ni to, što ovom izjavom direktno optužuje za namještanje i prodaju utakmice klub, u kojem sad igra i od kojega živi ? ...FUJ... P.S. Banovićani...e to je opet, neka druga priča.

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 11 maj 2014, 09:33

Ne ulazimu to je li ili nije morao pustiti, ali njega niko nije udario. Kada je pao niko ni blizu njega nije bio ljudi na tribinama su mislili da je ružno stao na neravnom terenu. Poslije mu sudija dao žuti zbog simuliranja

redblack
Kontakt:

Post Postao/la redblack » 11 maj 2014, 09:54

Nevjerovatno, čovjek jasno da doznanja da su pustili a ovaj mu broji tačke i zareze u tekstu :lol: svi su lažovi samo vi niste :lol:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 maj 2014, 10:09

Kakve veze ima sto je Podgrmec pustio Jedinstvo? Komsije su im neki igraci su njihovi na jednoj I drugoj strani..ocekivao sam da ce Jedinstvo dobit na bilo koji nacin ali moram priznat da sam ocekivao da ce to puno lakse obezbjedit
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

senjorsamko
Kontakt:

Post Postao/la senjorsamko » 11 maj 2014, 10:19

redblack je napisao/la:Nevjerovatno, čovjek jasno da doznanja da su pustili a ovaj debil mu broji tačke i zareze u tekstu :lol: svi su lažovi samo vi niste :lol:
Prijavit ću te za ovaj post moderatoru,jer si me lično uvrijedio,kao člana foruma,a to ne smiješ...Ukoliko se javno izviniš danas,možda ti i oprostim ?

apach1986
Kontakt:

Post Postao/la apach1986 » 11 maj 2014, 10:30

senjorsamko je napisao/la:
redblack je napisao/la:Nevjerovatno, čovjek jasno da doznanja da su pustili a ovaj debil mu broji tačke i zareze u tekstu :lol: svi su lažovi samo vi niste :lol:
Prijavit ću te za ovaj post moderatoru,jer si me lično uvrijedio,kao člana foruma,a to ne smiješ...Ukoliko se javno izviniš danas,možda ti i oprostim ?
Ti senjorsamko vrijeđaš sve redom, izazivaš raspravu a sad kao uvrijeđen ? haj ne seri molim te !
Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.

senjorsamko
Kontakt:

Post Postao/la senjorsamko » 11 maj 2014, 10:48

apach1986 je napisao/la:
senjorsamko je napisao/la:
Ti senjorsamko vrijeđaš sve redom, izazivaš raspravu a sad kao uvrijeđen ? haj ne seri molim te !
Pronađi u bilo kojem postu,da sam ja nekoga forumaša lično uvrijedio,ili opsovao i slobodno me prijavi.Nemoj da se naši komentari pretvore u nešto što ne treba,a i to " ne seri " ti je podložno za prijavu.Ako ne znaš biti kulturan,meni se nemoj ni obraćati.

redblack
Kontakt:

Post Postao/la redblack » 11 maj 2014, 10:54

Prijavi, od ranije sam poznat moderatoru.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.