fukara87 je napisao/la:Zasto ne bi bila regularna ? pa ta ista Buducnost je pobijedila Jedinstvo i sto ne bi pobijedili Bratstvo ali svakako ne mozes poredit tu utakmicu i ovu sad u Kaknju .
Ili šta će s Borac - Travnik
Moderator/ica: GracanicaAA
fukara87 je napisao/la:Zasto ne bi bila regularna ? pa ta ista Buducnost je pobijedila Jedinstvo i sto ne bi pobijedili Bratstvo ali svakako ne mozes poredit tu utakmicu i ovu sad u Kaknju .
Nikom nista ni sa jednom nit sa drugom utakmicom.BihacSN je napisao/la:fukara87 je napisao/la:Zasto ne bi bila regularna ? pa ta ista Buducnost je pobijedila Jedinstvo i sto ne bi pobijedili Bratstvo ali svakako ne mozes poredit tu utakmicu i ovu sad u Kaknju .
Ili šta će s Borac - Travnik
A nista čudno da igrači koji ne mogu iz neki razloga igrati u Jedinstvu pljuju po klubu. I da gore od želje da ga poraze. Hajde da se igralo u Sani, pa morali pustiti, ali u Bihaćufukara1919 je napisao/la:
Šta bi bilo da su gosti "zapeli" ?
Znam ja da je dijete Jedinstva i zato me i čudi vaš odnos prema njemu. Pa očigledno je da je bilo tako, zašto bi on lagao ajde obasjni ? I misliš da u Banovicima njima njihov trener nije reko na poluvremenu "momci lakše malo". Skontaj sam, ja u potpunosti vjerujem u ovu priču a vi, naravno da ce te biti uz kapitenaRafael30 je napisao/la:A nista čudno da igrači koji ne mogu iz neki razloga igrati u Jedinstvu pljuju po klubu. I da gore od želje da ga poraze. Hajde da se igralo u Sani, pa morali pustiti, ali u Bihaćufukara1919 je napisao/la:
Šta bi bilo da su gosti "zapeli" ?. Volio bi Stambolija da ga je zabio vise nego ista. Kao kad je igrao u Krajini. Čuj Benjo ga udario
pa stariji si od njega 10 godina, gdje ce on na tebe
. Za one koji ne znaju Stambolija je dijete Jedinstva, kapiten godista 82-83.
Pročitaj ponovo tekst i obrati pažnju na ovo " ...koju smo morali pustiti JE LI NAM JE rekao SEF NAS "-Šta to znači,kome ti vjeruješ ? Lažovu koji ne umije ni izgovoriti svoju laž,ili polupismenom autoru ovoga teksta,u kojem fali i kvačica i zareza,pa sve izgleda kao nabacano,a o vulgarnostima da ne govorim.U osnovnu školu ih treba vratiti obojicu.Nimalo profesionalno odrađeno,čak da ne prođe ni u forumskoj varijanti,gdje se djeca šprdaju sa tekstovima, a kamoli da netko povjeruje u to.Uostalom, nisi bio na licu mjesta, nisi vidio šta se desilo i nemoj vjerovati glupostima.fukara1919 je napisao/la:Znam ja da je dijete Jedinstva i zato me i čudi vaš odnos prema njemu. Pa očigledno je da je bilo tako, zašto bi on lagao ajde obasjni ? I misliš da u Banovicima njima njihov trener nije reko na poluvremenu "momci lakše malo". Skontaj sam, ja u potpunosti vjerujem u ovu priču a vi, naravno da ce te biti uz kapitenaRafael30 je napisao/la:A nista čudno da igrači koji ne mogu iz neki razloga igrati u Jedinstvu pljuju po klubu. I da gore od želje da ga poraze. Hajde da se igralo u Sani, pa morali pustiti, ali u Bihaćufukara1919 je napisao/la:
Šta bi bilo da su gosti "zapeli" ?. Volio bi Stambolija da ga je zabio vise nego ista. Kao kad je igrao u Krajini. Čuj Benjo ga udario
pa stariji si od njega 10 godina, gdje ce on na tebe
. Za one koji ne znaju Stambolija je dijete Jedinstva, kapiten godista 82-83.
fukara1919 je napisao/la:
Šta bi bilo da su gosti "zapeli" ?
Prijavit ću te za ovaj post moderatoru,jer si me lično uvrijedio,kao člana foruma,a to ne smiješ...Ukoliko se javno izviniš danas,možda ti i oprostim ?redblack je napisao/la:Nevjerovatno, čovjek jasno da doznanja da su pustili a ovaj debil mu broji tačke i zareze u tekstusvi su lažovi samo vi niste
Ti senjorsamko vrijeđaš sve redom, izazivaš raspravu a sad kao uvrijeđen ? haj ne seri molim te !senjorsamko je napisao/la:Prijavit ću te za ovaj post moderatoru,jer si me lično uvrijedio,kao člana foruma,a to ne smiješ...Ukoliko se javno izviniš danas,možda ti i oprostim ?redblack je napisao/la:Nevjerovatno, čovjek jasno da doznanja da su pustili a ovaj debil mu broji tačke i zareze u tekstusvi su lažovi samo vi niste
Pronađi u bilo kojem postu,da sam ja nekoga forumaša lično uvrijedio,ili opsovao i slobodno me prijavi.Nemoj da se naši komentari pretvore u nešto što ne treba,a i to " ne seri " ti je podložno za prijavu.Ako ne znaš biti kulturan,meni se nemoj ni obraćati.apach1986 je napisao/la:Ti senjorsamko vrijeđaš sve redom, izazivaš raspravu a sad kao uvrijeđen ? haj ne seri molim te !senjorsamko je napisao/la:Prijavit ću te za ovaj post moderatoru,jer si me lično uvrijedio,kao člana foruma,a to ne smiješ...Ukoliko se javno izviniš danas,možda ti i oprostim ?redblack je napisao/la:Nevjerovatno, čovjek jasno da doznanja da su pustili a ovaj debil mu broji tačke i zareze u tekstusvi su lažovi samo vi niste
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.