FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Sav respekt Fiorentini, ali sve mi se čini da će se provesti kao SPorting prošle godine.Ne vidim način kako da Fiorentina ne primi minimalno 4-5 komada u srijedu.Hem su ispovređivan , a forma im je nikakva.Što se Alexa tiče engleski mediji su sigurni da će on na ljeto napustiti Chelsi jer mu se ne sjedi na klupi, a igrač je svjetske klase.Bayern je već ranije pokazivao interes za njega pa me ne bi čudilo ako bi Bosingwa i on došli u paketu.Danas se pojavila vijest kako Chelsi hoće mladog štopera iz Newcastle Taylora na ljeto pa nam i ova činjenica ide u prilog.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
istina da je bastian jedan od najboljih na ovoj poziciji, ali bomel, ma noga....on ima mašala godina i nama treba nesto mlađe i bolje, sa boljom tehnikom i većom pokretljivošću....ne znam ko bi to mogo biti, ali treba nam....a ribery bi trebao napolje cak iz kluba po mom misljenju......toni ce doci a ja bih doveo i ozila, i niko, NIKO nam ne bi mogao nista u bundesligi, a namucili bi se svi ostali vani.....to je moje misljenje i moja zelja.....ali.....omerbavarac je napisao/la:Sad prica za izbacivanje Bommela. Ljudi de malo ozbiljnosti. Bommel od kako je dosao Gaal igra duplo bolje nego sto je igrao u ranijim godinama. Nevjerovatno je koliko je u posljednje vrijeme pokretan, dosta dobre lopte dijeli, nudi se, trazi loptu, pa cak i suta i na kraju i golove je poceo da postize.Sta vise reci za njega, kako trenutno igra, dopada mi se. Ocekujem barem jos 1 godine ugovora. Sto se tice Tyme, on ce najvjerovatnije ici iz Bayerna. Ne moze se izboriti za mjesto u prvom timu, a siguran sam da zeli da igra.
Dalje, ovaj sastav bez Schweinia nema smisla. Njega ne smije izbaciti ni pod razno. Skrasio se na poziciji koju je trazio toliko godina i napokon je pronasao. Trenutno je jedan od najboljih na svojoj poziciji u BL ako nije i najbolji. Tako da nam je on ta karika bez koje nema smisla igrati, sto se vidjelo i u kupu.
Kroos ce vjerovatno dobiti sansu u slijedecoj sezoni, a trenutno ne vidim ko bi mogao izletiti iz sastava, da bi ovaj nasao mjesto, ali to je samo trenutno. Ko zna sta ce biti u buducnosti....
Edit: Viole ostale i bez Gamberinija. Nezamjenjivi odbrambeni igrac u njihovoj formaciji.
I krv svoju za Bosnu moju!
za alexa nisam znao,ali bi dobro dosao umjsto onog demichelisa......ali ovdjeFRANK RIBERY je napisao/la:Sav respekt Fiorentini, ali sve mi se čini da će se provesti kao SPorting prošle godine.Ne vidim način kako da Fiorentina ne primi minimalno 4-5 komada u srijedu.Hem su ispovređivan , a forma im je nikakva.Što se Alexa tiče engleski mediji su sigurni da će on na ljeto napustiti Chelsi jer mu se ne sjedi na klupi, a igrač je svjetske klase.Bayern je već ranije pokazivao interes za njega pa me ne bi čudilo ako bi Bosingwa i on došli u paketu.Danas se pojavila vijest kako Chelsi hoće mladog štopera iz Newcastle Taylora na ljeto pa nam i ova činjenica ide u prilog.
http://www.facebook.com/home.php?#!/top ... opic=13906
se spominje i metzelder.....ne znam ali bilo ko osim demichelisa
I krv svoju za Bosnu moju!
kakav metzelder, pa jadna nam majka onda, lik je spor ko puz golacmunir je napisao/la:za alexa nisam znao,ali bi dobro dosao umjsto onog demichelisa......ali ovdjeFRANK RIBERY je napisao/la:Sav respekt Fiorentini, ali sve mi se čini da će se provesti kao SPorting prošle godine.Ne vidim način kako da Fiorentina ne primi minimalno 4-5 komada u srijedu.Hem su ispovređivan , a forma im je nikakva.Što se Alexa tiče engleski mediji su sigurni da će on na ljeto napustiti Chelsi jer mu se ne sjedi na klupi, a igrač je svjetske klase.Bayern je već ranije pokazivao interes za njega pa me ne bi čudilo ako bi Bosingwa i on došli u paketu.Danas se pojavila vijest kako Chelsi hoće mladog štopera iz Newcastle Taylora na ljeto pa nam i ova činjenica ide u prilog.
http://www.facebook.com/home.php?#!/top ... opic=13906
se spominje i metzelder.....ne znam ali bilo ko osim demichelisa
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Postujem toje misljenje, ali ne vidim razloga zasto bi Riberya otpustili. Ne donosi nemir u svlacionici, naprotiv u posljednje vrijeme je sve bolji i bolji. Za Bommela sam svoje rekao, po meni trenutno igra dobro i ako ovako nastavi moze komotno ostati. Njegova zamjena bi bio Sissoko iz Toulousea, barem se tako jedno vrijeme spekulisalo. Toni se nece vratiti u Bayern, ako ga Roma ne otkupi, naci ce se kupac. Uglavnom nece vise igrati za Bayern. Procitao sam tvoj post nesto u vezi Metzeldera. Od toga isto nema nista. Igraci koji su interesantni Bayernu a igraju na stoperskoj poziciji su Alex i Kjaer iz Palerma.munir je napisao/la:istina da je bastian jedan od najboljih na ovoj poziciji, ali bomel, ma noga....on ima mašala godina i nama treba nesto mlađe i bolje, sa boljom tehnikom i većom pokretljivošću....ne znam ko bi to mogo biti, ali treba nam....a ribery bi trebao napolje cak iz kluba po mom misljenju......toni ce doci a ja bih doveo i ozila, i niko, NIKO nam ne bi mogao nista u bundesligi, a namucili bi se svi ostali vani.....to je moje misljenje i moja zelja.....ali.....omerbavarac je napisao/la:Sad prica za izbacivanje Bommela. Ljudi de malo ozbiljnosti. Bommel od kako je dosao Gaal igra duplo bolje nego sto je igrao u ranijim godinama. Nevjerovatno je koliko je u posljednje vrijeme pokretan, dosta dobre lopte dijeli, nudi se, trazi loptu, pa cak i suta i na kraju i golove je poceo da postize.Sta vise reci za njega, kako trenutno igra, dopada mi se. Ocekujem barem jos 1 godine ugovora. Sto se tice Tyme, on ce najvjerovatnije ici iz Bayerna. Ne moze se izboriti za mjesto u prvom timu, a siguran sam da zeli da igra.
Dalje, ovaj sastav bez Schweinia nema smisla. Njega ne smije izbaciti ni pod razno. Skrasio se na poziciji koju je trazio toliko godina i napokon je pronasao. Trenutno je jedan od najboljih na svojoj poziciji u BL ako nije i najbolji. Tako da nam je on ta karika bez koje nema smisla igrati, sto se vidjelo i u kupu.
Kroos ce vjerovatno dobiti sansu u slijedecoj sezoni, a trenutno ne vidim ko bi mogao izletiti iz sastava, da bi ovaj nasao mjesto, ali to je samo trenutno. Ko zna sta ce biti u buducnosti....
Edit: Viole ostale i bez Gamberinija. Nezamjenjivi odbrambeni igrac u njihovoj formaciji.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
mislim da on nije govorio o Luci Toniju nego o Krossu jer i on je Toni takodjeromerbavarac je napisao/la:Postujem toje misljenje, ali ne vidim razloga zasto bi Riberya otpustili. Ne donosi nemir u svlacionici, naprotiv u posljednje vrijeme je sve bolji i bolji. Za Bommela sam svoje rekao, po meni trenutno igra dobro i ako ovako nastavi moze komotno ostati. Njegova zamjena bi bio Sissoko iz Toulousea, barem se tako jedno vrijeme spekulisalo. Toni se nece vratiti u Bayern, ako ga Roma ne otkupi, naci ce se kupac. Uglavnom nece vise igrati za Bayern. Procitao sam tvoj post nesto u vezi Metzeldera. Od toga isto nema nista. Igraci koji su interesantni Bayernu a igraju na stoperskoj poziciji su Alex i Kjaer iz Palerma.munir je napisao/la:istina da je bastian jedan od najboljih na ovoj poziciji, ali bomel, ma noga....on ima mašala godina i nama treba nesto mlađe i bolje, sa boljom tehnikom i većom pokretljivošću....ne znam ko bi to mogo biti, ali treba nam....a ribery bi trebao napolje cak iz kluba po mom misljenju......toni ce doci a ja bih doveo i ozila, i niko, NIKO nam ne bi mogao nista u bundesligi, a namucili bi se svi ostali vani.....to je moje misljenje i moja zelja.....ali.....omerbavarac je napisao/la:Sad prica za izbacivanje Bommela. Ljudi de malo ozbiljnosti. Bommel od kako je dosao Gaal igra duplo bolje nego sto je igrao u ranijim godinama. Nevjerovatno je koliko je u posljednje vrijeme pokretan, dosta dobre lopte dijeli, nudi se, trazi loptu, pa cak i suta i na kraju i golove je poceo da postize.Sta vise reci za njega, kako trenutno igra, dopada mi se. Ocekujem barem jos 1 godine ugovora. Sto se tice Tyme, on ce najvjerovatnije ici iz Bayerna. Ne moze se izboriti za mjesto u prvom timu, a siguran sam da zeli da igra.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Omerbavarac
- Kontakt:
Moguce, nisam ga dobro skontao.S-Y-L-A-R je napisao/la: mislim da on nije govorio o Luci Toniju nego o Krossu jer i on je Toni takodjer
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
gomez je sila ko god je lose prico o njem stvarno nema pojma
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
^ Ja mislim da bi Ozil bio najbolje rijesenje za Bayern . Igra odlicno , i naviknut na Njemacku- samo da se Werderu daju dobre pare
- Omerbavarac
- Kontakt:
I ja bih isto volio da ga vidim u dresu Bayerna. Ali nema sanse da sad igra s obzirom da smo popunjeni na svim pozicijama. Ako kojim slucajem Ribery ode, eh tad bi za Ozila bilo mjesta.OTNYS_YNWA je napisao/la:^ Ja mislim da bi Ozil bio najbolje rijesenje za Bayern . Igra odlicno , i naviknut na Njemacku- samo da se Werderu daju dobre pare![]()
Mislim da opet imam respekt, te da pojedinci žele izbjeći Bayerna. Bježe od njega, jer znaju da mogu nastradati i tu mnogo, puno, previše kako god.
Mislim da svi ulaze u Njemačkoj sada proitv Bayerna sa mislima u glavi kako da što manje izgube, ili da osvoje makar jedan bod. Pobijediti Bayerna, to je malo veća fantazija. Bajka.
Jedva čekam Ligu prvaka, te da Viole nastradaju ako Bog da sa 5 golova u mreži.
Mislim da svi ulaze u Njemačkoj sada proitv Bayerna sa mislima u glavi kako da što manje izgube, ili da osvoje makar jedan bod. Pobijediti Bayerna, to je malo veća fantazija. Bajka.
- __Liedson__
- Kontakt:
nesto ste se digli u zadnje vrijeme...Neutral je napisao/la:Mislim da opet imam respekt, te da pojedinci žele izbjeći Bayerna. Bježe od njega, jer znaju da mogu nastradati i tu mnogo, puno, previše kako god.![]()
cuj svi razmisljaju da prime sto manje golova,i cuj fiorentini 5 golova...pa nije to Furth !
iskren da budem ja sam molio da Milanu dodje Bayern al eto Mancester nas zapade. stvarno ste se previse uzdigli dobili 5 utakmica zaredom i odmah mislite LP je vasa.
hahah pa brate milan nemoze ni 5 uvezat mi smo trenutno u vecem nizuA_d_0 je napisao/la:iskren da budem ja sam molio da Milanu dodje Bayern al eto Mancester nas zapade. stvarno ste se previse uzdigli dobili 5 utakmica zaredom i odmah mislite LP je vasa.
I am a dreamer but when I wake,You can't break my spirit - it's my dreams you take.
joj ma nema u Bayerna su sve pozicije popunjene sad da im dodje Ronaldo ne bi mogao igrati pored Robenna i Ribyaomerbavarac je napisao/la:I ja bih isto volio da ga vidim u dresu Bayerna. Ali nema sanse da sad igra s obzirom da smo popunjeni na svim pozicijama. Ako kojim slucajem Ribery ode, eh tad bi za Ozila bilo mjesta.OTNYS_YNWA je napisao/la:^ Ja mislim da bi Ozil bio najbolje rijesenje za Bayern . Igra odlicno , i naviknut na Njemacku- samo da se Werderu daju dobre pare![]()
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
vi nemozete osvojiti Bundesligu koja je realno 4 po jacini od liga TOP 5. mucite se sa silom kao sto je Bayer Leverkusen. toliko o vasoj jacini.CoLdpLaY je napisao/la:hahah pa brate milan nemoze ni 5 uvezat mi smo trenutno u vecem nizuA_d_0 je napisao/la:iskren da budem ja sam molio da Milanu dodje Bayern al eto Mancester nas zapade. stvarno ste se previse uzdigli dobili 5 utakmica zaredom i odmah mislite LP je vasa.![]()
a sorry ovo sam slucajno s bratovog profila on ne navija za bayern ja navijamCoLdpLaY je napisao/la:hahah pa brate milan nemoze ni 5 uvezat mi smo trenutno u vecem nizuA_d_0 je napisao/la:iskren da budem ja sam molio da Milanu dodje Bayern al eto Mancester nas zapade. stvarno ste se previse uzdigli dobili 5 utakmica zaredom i odmah mislite LP je vasa.![]()
41.21.1.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Pa ono stradavanje na Audi kupu je valjda bila dovoljna opomena da Milan nema šta tržiti protiv Bayerna (4:1).A_d_0 je napisao/la:iskren da budem ja sam molio da Milanu dodje Bayern al eto Mancester nas zapade. stvarno ste se previse uzdigli dobili 5 utakmica zaredom i odmah mislite LP je vasa.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
inace strasan turnir.FRANK RIBERY je napisao/la:Pa ono stradavanje na Audi kupu je valjda bila dovoljna opomena da Milan nema šta tržiti protiv Bayerna (4:1).A_d_0 je napisao/la:iskren da budem ja sam molio da Milanu dodje Bayern al eto Mancester nas zapade. stvarno ste se previse uzdigli dobili 5 utakmica zaredom i odmah mislite LP je vasa.
pa i ne bi vala, sto jes jesJameS 23 je napisao/la:joj ma nema u Bayerna su sve pozicije popunjene sad da im dodje Ronaldo ne bi mogao igrati pored Robenna i Ribyaomerbavarac je napisao/la:I ja bih isto volio da ga vidim u dresu Bayerna. Ali nema sanse da sad igra s obzirom da smo popunjeni na svim pozicijama. Ako kojim slucajem Ribery ode, eh tad bi za Ozila bilo mjesta.OTNYS_YNWA je napisao/la:^ Ja mislim da bi Ozil bio najbolje rijesenje za Bayern . Igra odlicno , i naviknut na Njemacku- samo da se Werderu daju dobre pare![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.