FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BeSha1992
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BeSha1992 » 11 maj 2014, 12:08

BadrHari je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:
sonpenn je napisao/la:Napunićemo Koševo! ...- djeca i djevojke/žene besplatno na finale Kupa BiH u subotu, 17.05.2014. gdje FK Sarajevo na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase" dočekuje NK Čelik Zenica.
al su cijene karata za istok i zapad bezobrazno skupe :thumbdown:
:?:
sjever 4 KM istok 10 KM zapad 15... za clanove je nesto jeftinije, ako te zanima napisat cu, posto vidim da si iz ZE...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 11 maj 2014, 12:11

Hoce li i kod vas pregledavati licne na ulazu ?
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 11 maj 2014, 12:12

Tatko je osvojio trofej Pintol svojim zalaganjem za bordo dres,valjda i to nekima nesto govori,a ovdje mi stavljaju titule i vidim Sarajevo jednu ima,standardna njihova politika onu jednu nece da racunaju :lol: polako sve dolazi na svoje nemate 50 titula pa da s emangupisete samo lagano sve na svoje dolazi

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 11 maj 2014, 12:12

E stvarno sramota, vidim i vasi navijaci su opleli u komentarima na stranici..
Prvo.. pokusaj stadiona zvani Grbavica 10 KM sjever stavi, sad i na raspalom Kosevu cijena ko da je Evropsko takmicenje..
Ne sumnjam da ce HZ napraviti dobru atmosferu prilikom proslave titule, ali sumnjam da ce biti vise raje nego u Ze :thumbup:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 11 maj 2014, 12:19

BadrHari je napisao/la:E stvarno sramota, vidim i vasi navijaci su opleli u komentarima na stranici..
Prvo.. pokusaj stadiona zvani Grbavica 10 KM sjever stavi, sad i na raspalom Kosevu cijena ko da je Evropsko takmicenje..
Ne sumnjam da ce HZ napraviti dobru atmosferu prilikom proslave titule, ali sumnjam da ce biti vise raje nego u Ze :thumbup:
ih da su stavili 10 maraka druze stavili su nam 15 jer to su poznata "gospoda" i nece biti vise raje nego u Zenici vjerovatno i da ej jeftinija karta prece ljudima ostaviti petaka na kafi,il oticu u lokal potrositi petobu na alkohol

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 11 maj 2014, 12:21

rob do bagro je napisao/la:Hoce li i kod vas pregledavati licne na ulazu ?
ma nevjerujem

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 11 maj 2014, 12:21

rob do bagro je napisao/la:Hoce li i kod vas pregledavati licne na ulazu ?
ne bi trebali :mrgreen:

Kusturica ocekuje 20k+ navijaca, a sa ovakvim cijenama 7-8 milja je plafon :crazy:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 maj 2014, 12:21

Obavezno Hadziju vratiti treba nam igrac takvog profila gore,obavezno :!:

Golovi sa zadnje utakmice,ekipa mu je ispala zbog losije gol razlike on je oba gola dao

[youtube][/youtube]
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 11 maj 2014, 12:24

miky_hz je napisao/la:Obavezno Hadziju vratiti treba nam igrac takvog profila gore,obavezno :!:

Golovi sa zadnje utakmice,ekipa mu je ispala zbog losije gol razlike on je oba gola dao

[youtube][/youtube]
cisto sumnjam da ce njega dovesti,drugacija je politika naseg tima sada,uostalom mislim da cemo naci kvalitetnije rijesenje i realno nije Hadzija pojacanje za evrope

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 11 maj 2014, 12:26

Steta je da Hadzija sjedi na klupi, ali Velkoski je daleko dalekooo bolji.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 11 maj 2014, 12:30

Sarajlijc@ je napisao/la:Steta je da Hadzija sjedi na klupi, ali Velkoski je daleko dalekooo bolji.
Bolje da konkurencija bude jaca.
Sarajevo ljubavi moja.

KEC
Kontakt:

Post Postao/la KEC » 11 maj 2014, 12:31

Dolazim iz Srebrenika i imam komsiju kojeg ja organski nepodnosim i on je veliki fanatik sarajeva i prije nisam bio ljubitelj tima s Koseva(zbog tog komsije) al od kako je Husejnovic dosao u Sarajevo poceo sam pratiti rezultate i utakmice kad sam bio u mogucnosti tak da mi je sad Sarajevo najdrazi klub i jako bi volio posjetiti nekad utakmicu na Kosevu da osjetim tu atmosferu .Sretno Vam protiv Čelika da ih akBda naguzite postenski i u Evropi da se pokazete u sto boljem svjetlu

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 11 maj 2014, 12:31

Bez obzira kakav je ko, protiv sam politike vracanja bivsih igraca. To smo radili unazad 20 godina i uvjerili se da nam to nista dobro nije donijelo.
A sto se cijene karata tice, jos jednom, bruka. U Zenici zapad bio 6KM, a kod nas je 15KM. Umjesto da privuku sto vise raje, samo ce odbiti mnoge koji bi dosli a ne mogu iz finansiskik razloga. Kakve onda cijene ocekivati u evropskim utakmicama?

Zao mi je sto umjesto 15, na stadionu ce biti max 8 hiljada ljudi. Upravo svaka cast na ovom glupom potezu.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 11 maj 2014, 12:34

KEC je napisao/la:Dolazim iz Srebrenika i imam komsiju kojeg ja organski nepodnosim i on je veliki fanatik sarajeva i prije nisam bio ljubitelj tima s Koseva(zbog tog komsije) al od kako je Husejnovic dosao u Sarajevo poceo sam pratiti rezultate i utakmice kad sam bio u mogucnosti tak da mi je sad Sarajevo najdrazi klub i jako bi volio posjetiti nekad utakmicu na Kosevu da osjetim tu atmosferu .Sretno Vam protiv Čelika da ih akBda naguzite postenski i u Evropi da se pokazete u sto boljem svjetlu
bujrum kad god hoces,imas dosta nase raje iz TK kantona,imamo i podgrupe dole koje su redovne na skoro svakom gostovanju tako da ti to nece biti problem :D

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 maj 2014, 12:35

Nije steta da sjedi na klupi sto brate pa duga je sezone mislim nidze veze nek se popuni kvalitetno roster a nije ni njemu realno 20 pa da gledas tako na to, i onako sada nema zamjene za spiceve realno,,nek se kolju na treningu pa bujrum konkurencija ce i njima dobro doci siguran sam.Uostalom moze se i sa dva zaganjati nekad gore, on je za ovu ligu beton betona,a iskreno gore je opasniji od Bilbije kako god okrenes.Posebno mislim sto nemamo igraca koji ce fatati centarsuteve a Hadziji nema lopte koju nece nafatati cim se u 16 nabaci,realno u zraku mu malo ko moze parirati,igrac sa nestvarnim osjecajem...inace licno uvijek volim da u ekipi postoji "sidras", a od ovoga necemo boljeg nafatati gledajuci taj segment igre
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 11 maj 2014, 12:55

miky_hz je napisao/la:Nije steta da sjedi na klupi sto brate pa duga je sezone mislim nidze veze nek se popuni kvalitetno roster a nije ni njemu realno 20 pa da gledas tako na to, i onako sada nema zamjene za spiceve realno,,nek se kolju na treningu pa bujrum konkurencija ce i njima dobro doci siguran sam.Uostalom moze se i sa dva zaganjati nekad gore, on je za ovu ligu beton betona,a iskreno gore je opasniji od Bilbije kako god okrenes.Posebno mislim sto nemamo igraca koji ce fatati centarsuteve a Hadziji nema lopte koju nece nafatati cim se u 16 nabaci,realno u zraku mu malo ko moze parirati,igrac sa nestvarnim osjecajem...inace licno uvijek volim da u ekipi postoji "sidras", a od ovoga necemo boljeg nafatati gledajuci taj segment igre
Bilbija je veci majstor,moze vise da trci,borbeniji je itd. a uostalom dovescemo kvalitetnijeg igraca od Hadzica

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 11 maj 2014, 13:05

Bilbija je za nijansu agilniji i bolji je tehnicar, ali da je bolji spic i rutiner od Hadzije :think:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 11 maj 2014, 13:14

Bilbija ne moze prismirditi Hadzicu.
1946

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 11 maj 2014, 15:05

Treba nama Hadzija pa vi kako hocet.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 11 maj 2014, 15:09

Mogli smo i Turkovica vratit

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.