Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
Moze li neko da unaprijed postavi link(ove) ako nije problem.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Goalgetter
- Kontakt:
TEAM NEWS: Hart, Zabaleta, Kompany (C), Demichelis, Kolarov, Garcia, Toure, Nasri, Silva, Aguero, Dzeko #cityvwestham #mcfc
Sto li ovaj Garcia igra to meni nikad nece bit' jasno..
Fernandinho nije potpuno spreman. Zato igra Garcia.
- Goalgetter
- Kontakt:
Garcia je kao Rahimic u nas. Osigurac nazad, posto Toure igra jako ofanzivno, Nasri po krilu, Silva takodjer ofanzivnog veznog i prelazi na krilo. Uz to jos uzmi da su bekovi takodjer jako ofanizvni u Cityu, pogotovo Zabaleta.
Nadam se da Aguero nece smetati Dzeki previse danas. 
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Dzeko od pocetka
... Sretno majstore !!! Digni jos jednu titulu nek se jedu dusmani !!! Come on Cityyyy
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Znam ja gdje on igra i sta bi TREBAO biti..Ali covjek igra zadnjeg veznog a igrace zaustavlja rukama..Ja bi prije rezervnog golmana koristio nego njega al jbg 
Ulazim danas na temu i odmah vidim da ga je The Special One pohvalio za ovosezonske partije.
Edinu se ukazuje dobra prilika da golom (ili možda golovima
) donese drugu titulu Građanima i oprosti se u velikom stilu. Mourinhu je potreban provjeren napadač, koji će biti prva opcija u napadu jer se ne Eto'oa i Torresa ne može računati, a Demba Ba je ipak rezervna opcija. Interesovali su se za Costu, ali moguće da ne žele rizikovati s navikavanjem na EPL pa su bacili oko na Big Eda. A svakako bi ih u tom slučaju jeftinije izašlo.
doso mijesto de jong-a a de jong za klasu jaci igrac..nigdje logikemirzatele je napisao/la:Sto li ovaj Garcia igra to meni nikad nece bit' jasno..
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
-
lucif3R666
- Kontakt:
imal prenosa na sportklubu ??
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
**** ga Nasri, lik nista nije uradio zadnjih 5-6 utakmica.. Bolje da je Milnera stavio od pocetka
jel sportklub 1 prenosi ili, nije nikakve najave bilo
Nasri je ostavio City u igri protiv Sunderlanda, asistirao za treći go protiv Evertona. Ili ne gledaš tekme redovno ili si potpuni laik koji samo prati Edina po terenu.totasef1 je napisao/la:**** ga Nasri, lik nista nije uradio zadnjih 5-6 utakmica.. Bolje da je Milnera stavio od pocetka
4-IN-A-ROW
Noel Gallagher o Edinu
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Bit će kombinirani prijenos na SK-u.EmNer je napisao/la:jel sportklub 1 prenosi ili, nije nikakve najave bilo
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Hajmo Zmajuuuuuuuuu............uzmi jos jednu tituluuu!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Imal na kladionici da se odigra u kojem poluvremenu će se povrijedit Aguero?
- legenda reala
- Kontakt:
Opet će ovaj mali prdavac pokupiti kajmak danas

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Sarajevo29
- Kontakt:
http://www.drakulastream.eu/free-live-v ... 19481.html" onclick="window.open(this.href);return false;twostepsfromhell je napisao/la:Ima li prenos na nekom nasem kanalu, samo nemojte reci SK, nemam ga :/ ??
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnji link , ide prenos sa SK
Schwuchtel , Hurensohn , Bist Du
Trenutno korisnika/ca: EdinjoBos, legendarnadruga, Micron i 22 gosta.