FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 11 maj 2014, 15:49

Mehidić je spreman, za Husića ne znam :D pa nema tu šta, jedni kažu da je Ćirin sin izvarao te ljude dole, pa će nas zavalit' kao, a druga opcija je da će Jedinstvo dati premije, ili da će se završiti sa sudijama da igraju za Branitelj .. nema šta drugo biti ;)

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 11 maj 2014, 16:14

zaboravih napisati, ovaj novi grafit sto se radi na Sjenjaku ima veze sa onim filmom koji se snima o Slobodi tako da vecinu stvari financira opcina :D sto se tice Orasja golman im je branio ko lud al nije ni cudo kad je Kurbasic clan Jedinstva na posudbi u Orasju tako da je dao 200% svojih mogucnosti, ali im ni on nije mogao pomoci :cool: Krpic prica za sebe traba mu 5 sansi da zabije gol cisto sumnjam da nam on moze predvoditi napad u eliti :( sad svi povlacite veze trazite kombije da nas sto vise ode u Mostar i pruzimo podrsku nasim momcima :!:
Sloboda Tuzla

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 11 maj 2014, 16:57

fukaratz je napisao/la:zaboravih napisati, ovaj novi grafit sto se radi na Sjenjaku ima veze sa onim filmom koji se snima o Slobodi tako da vecinu stvari financira opcina :D sto se tice Orasja golman im je branio ko lud al nije ni cudo kad je Kurbasic clan Jedinstva na posudbi u Orasju tako da je dao 200% svojih mogucnosti, ali im ni on nije mogao pomoci :cool: Krpic prica za sebe traba mu 5 sansi da zabije gol cisto sumnjam da nam on moze predvoditi napad u eliti :( sad svi povlacite veze trazite kombije da nas sto vise ode u Mostar i pruzimo podrsku nasim momcima :!:
hahahahahhahahahaaa :urnebes: Kurbasic golman Jedinstva na posudbi u Orasju :urnebes: :facepalm:
Taj nikad ni blizu Jedinstva nije bio. Dečko golman Zvijezde iz Gradačca :wave:

Realist
Kontakt:

Post Postao/la Realist » 11 maj 2014, 18:03

Skver je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ti pravi slobodasi bi bili tu kad je najgore bilo. Pozz i tebi ;)
Mi pravi slobodasi koji smo na tribini vec preko cetrdeset godina, prosli gostovanja od Triglava (ne Troglava) do Djevdjelije, spavali po beogradskim zatvorima, na ljubljanskim ulicama... ne dajemo sebi za pravo da kazemo da je neko malo manje vrijedan koji je poceo dolaziti na utakmice skoro. Za Slobodu je svaki navijac vrijedan, pa i onaj sto dodje samo kada je lijepo vrijeme. Samo mozemo reci da smo neki vise zagrizli u Tusanj, a neki manje.
Sto se tice "Ciro ****" nije mi jasno zasto otrcana fraza koja se uzvikivala za vrijeme moje davne mladosti, manifestira i danas. Da bi bili orginalniji morali bi nesto drugo smisliti. Npr. Ciro ****, ili bilo sta drugo.
Jucer na utakmici sa zapada je dosao odgovor Ciro majstore. Niti jednom Ciro ****. Nama starijima sa zapada mozda sada manje vaznim navijacima, nije ni sekunde zanimljivo ono "Ciro ****". Nije ni duhovito, niti zanimljivo.
Ali ako je furka jednom starcu to govoriti, sto je bio fazon prije 40-tak govora onda neka govore, ha ja.
Ipak bi volio da prema Ciri budemo bar malo drugaciji, a ne kopija njegovih dosadasnih klubova i njihovih navijaca.
Mislim da bi to Ciri bilo osvjezenje.
U svakom slucaju podrska za Fukare!
+1
Bravo + 10

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 11 maj 2014, 18:11

Koliko je gledalaca bilo na Tušnju,jel neko objavio?Kaže mi rođak na tv-u rekli oko 4000 :hmmmmm:
I ima li gdje slika kad su oni mališani sa nama ispred sjevera pjevali tuzlanski mališani..prije tekme?

Eh sad što se tiče utakmice u Kaknju,Jedinstvo fer i poštenom igrom nema šta tražiti u Kaknju.Vidjeli smo kako su dobili Podgrmeč odn.Podgrmeč je morao izgubiti.

Mislim da je naša prednost što igramo pod BB tekmu,nama to odgovara ovi iz Rodoča su navikli na njihov pašnjak.Jači smo od njih što je neminovno u svakom segmentu,jedino nas mogu dobiti preko nekih drugih radnji. :bih:
Pobjeda je bolja od orgazma!

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 11 maj 2014, 18:14

Mislim da je bilo oko 4500 ,sjever je bio fino popunjen pogotovo tamo gdje je hladovina :mrgreen: .

[youtube][/youtube]

samke12345
Kontakt:

Post Postao/la samke12345 » 11 maj 2014, 18:33

volimo azmira iz simin hana, ebemo sarajevo i vincenta tana !!!!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 11 maj 2014, 18:36

Koliko ima kola do kraja jos kod vas? Hvala

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 11 maj 2014, 18:39

4 .

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 11 maj 2014, 18:40

DzoleZeljo je napisao/la:Koliko ima kola do kraja jos kod vas? Hvala
Jos 4 do kraja.

Srijeda: HNK Branitelj - FK Sloboda
Subota: FK Sloboda - NK Iskra
Subota: OFK Gradina - FK Sloboda
Subota: FK Sloboda - FK Igman ( Proslava povratka u "elitu" ) :kralj:
Jedan grad, jedna ljubav!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 11 maj 2014, 18:43

Da li imate prostora za kiks ili vam gori za ledima?

Hvala jos jednom.

Nego, ima li kakvih naznaka o gradnji istocne tribine?

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 11 maj 2014, 19:05

DzoleZeljo je napisao/la:Da li imate prostora za kiks ili vam gori za ledima?

Hvala jos jednom.

Za istok se traži investitor..

što se tiče kiks utakmice,mislim da nema trebamo sve dobiti do kraja jer nam je Jedinstvo za petama.Ne ide nam u prilog to što u istom kolu igramo teške utakmice,pa ne možemo ući opušteno u utakmicu.

Npr.sad u srijedu oni idu u Kakanj mi u Mostar,obje utakmice teške što bi se reklo odlučujuće.Jedinstvo sa trenutnom formom nema šta tražiti u Kaknju osim ako ne uzme bodove drugim putem ;)

Bit će gustom u svakom slučaju..bježimo im 2 boda a zadnje kolo je 31.maja :bih:

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 11 maj 2014, 19:09

Nedjeljni trening na Tušnju, operacija "Branitelj" nastavlja se u Međugorju!

Stručni štab na čelu sa Miroslavom Blaževićem već je mislima u utakmici protiv mostarskog prvoligaša.

slika

Orašani su arhivirani, te se već krenulo u operaciju "Branitelj"!

slika

Crveno - crni za razliku od nekih ranijih prilika ovoga puta nisu imali slobodnu nedjelju. Trening na Tušnju protekao je u dobroj atmosferi, ali poslovično ozbiljno i maksimalno radno.

slika

Nakon uvodnog zagrijavanja i igre "ševe", prvotimci su odradili šuterske vježbe, a već od sutra trenažni proces će nastaviti u Međugorju.

slika

Na put u Hercegovinu crveno - crna ekspedicija polazi sutra (ponedjeljak) u 9:00 sati sa stadiona Tušanj. Naš tim biće smješten u sportskom kompleksu "Circle" u Međugorju gdje će boraviti dva dana.

slika

Nakon suspenzije u tim se vraćaju Jasmin Moranjkić i Haris Redžepi, dok će zbog tri žuta kartona utakmicu protiv Branitelja propustiti Samir Efendić.

Na zahtjev ekipe Branitelja meč 27. kola igraće se u srijedu (14. maj) na mostarskom stadionu pod Bijelim brijegom.

fksloboda.ba

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 maj 2014, 19:20

zlajci je napisao/la:slika
:tokralju:

p.s. sve konstruktivne sugestije su prenesene kosturu navijačke skupine i nema potrebe za daljom raspravom ;)
Svaka cast! Jos nesto ima sto sam zaboravio staviti u svoj komentar, osim onih sitnih detalja, a vazi za Fukare.
Preko cetrdeset godina sam na Tusnju uz Slobodu, dosta i na strani, ali meni nema dobre utakmice i atmosfere bez Fukara. Koliko volim Slobodu od nje ne mogu odvojiti Fukare. Moj potpuni dozivljaj na utakmici je samo kada je kompletirano sve, i Sloboda i Fukare. To je vise od pobjede!
Fukarama svaka cast, sjever jeste nova, velika, moderna tribina, ali izuzetno teska i zahtjevna kada je sunce i vrucina. Treba to iznjeti. Zato Fukare, hvala vam za ono sto vidimo i cujemo od vas, mi na zapadu. I jos nesto, svaki put kada nas pozovete, svaki put cu ustati i navijati. Sloboda sampion oooooo ooo o o ....! :clap:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 11 maj 2014, 19:23

Otkud utakmica na Veležovom stadionu? :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 11 maj 2014, 19:42

Benjo_AFC86 je napisao/la:Otkud utakmica na Veležovom stadionu? :D

Da gledaju Mostarci kako se vracamo,jaci nego prije :)
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 11 maj 2014, 19:48

Gorki je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:Da li imate prostora za kiks ili vam gori za ledima?

Hvala jos jednom.

Za istok se traži investitor..

što se tiče kiks utakmice,mislim da nema trebamo sve dobiti do kraja jer nam je Jedinstvo za petama.Ne ide nam u prilog to što u istom kolu igramo teške utakmice,pa ne možemo ući opušteno u utakmicu.

Npr.sad u srijedu oni idu u Kakanj mi u Mostar,obje utakmice teške što bi se reklo odlučujuće.Jedinstvo sa trenutnom formom nema šta tražiti u Kaknju osim ako ne uzme bodove drugim putem ;)

Bit će gustom u svakom slučaju..bježimo im 2 boda a zadnje kolo je 31.maja :bih:
Sretno Vam bilo. :)

Nadam se da ce te samim ulaskom u visi rang, uspijete pronaci sponzora za taj istok.
Samo nemojte stajati sa radovima, jer jednom kada statene to ce ostati kao kod Zelje, samo pusta prica.

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 11 maj 2014, 19:48

2 dana idu prije tekme,moraju srce ostavit na terenu i ne sumnjam u pobjedu.Mislim da nijedan klub ne ide 2 dana prije utakmice na neko gostovanje.Naravno,nikako lose to ne moze bit :D

0-2 Krpic i Mehidic :D A onda docekat ih u Tuzli i polako spremati ekipu za PL

ABD !
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 maj 2014, 19:48

Benjo_AFC86 je napisao/la:Otkud utakmica na Veležovom stadionu? :D
:bih:
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 11 maj 2014, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 11 maj 2014, 19:55

DzoleZeljo je napisao/la:
Sretno Vam bilo. :)

Nadam se da ce te samim ulaskom u visi rang, uspijete pronaci sponzora za taj istok.
Samo nemojte stajati sa radovima, jer jednom kada statene to ce ostati kao kod Zelje, samo pusta prica.

Hvala.

Predsjednik je rekao ako mu ostali dozvole i daju dozvolu,on će sam uraditi istočnu tribinu nikakav problem nije.Njemu poslovni prostori i to je to.Ali opet vidjećemo.Trenutni cilj je PL (imaju ljudi zaduženi za traženje investitora npr.Vugdalić),onda spremanje ekipe za PL + pojačanja,kako je najavio ako uđemo u PL spreman je dovesti milionska pojačanja..Vidjećemo sve 31.maja :bih:

Na ovome se neće stati sigurno,možemo samo ići naprijed aBd.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []