FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma evo vec sam skontao da vi imate iste uslove ko Barca i da su vasa djeca talenti ko Barcelonina.
Cim je nestalo para onda se odjednom lafo okrenuli djeci, bio je tekst i onog vaseg novinara sa RadioSA o tome...
Cim je nestalo para onda se odjednom lafo okrenuli djeci, bio je tekst i onog vaseg novinara sa RadioSA o tome...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
- Kontakt:
kad se nema para pravite igrace,a sve sto valja vam ode,super ce biti gledati ovu vasu djecu i talente na terenuGuarin14 je napisao/la:Interligentno razmisljanje, svaka castSarajlijc@ je napisao/la:Nijedan veliki tim nije postao to zahvaljujuci svojoj djeci, cisto sumnjam da ce te i vi. To je posao za manje klubove, da prave igrace ovim vecima.Alipasino je napisao/la:Sad cu bit stvarno grub ali nas tj, i moj voljeni klub ako je spao na Ramica ,Bajica,Sadikovica te mlade sto vi govorite da su nade i da je to nasa buducnost i ako je spao finansijiski da ceka hoce li se Dzeko prodat onda smo u zescoj banani nego sto mislite.ja volim Zelju ali gledam stvari malo drukcije od onih koji su slijepi i nece da priznaju sto vide.Ako odu Stanic i Tomic a spominje se i Kerla sta to mi mozemo uradit sa postojecim kadrom ako se Dzeko ne proda jer se zna da niti imamo sponzora niti imamo dobar marketing.O stadionu necemo ni pricat dakle na moju zalost mi ne napredujemo mi idemo nazad .![]()
Koliko je samo Barcelona dobrih igraca napravila ovim vecim klubovima

Neznam sta je tebi smijesno gledao si nasu djecu u prethodnim sezonama gledat ces i u buduce i srati kako kupujemo titule
To jeste generalno problem svih klubova.Sjete se svoje djece kad dodju u finansijsku dubiozu.U svakoj ekipi "mora" biti mjesta za 2-3 igraca iz omladinske skole(od toga da jedan ili dvojica igraju konstantno),ali nemoguce je forsirati 5-6 igraca odjednom,to ne daje rezultate.Sarajlijc@ je napisao/la:Ma evo vec sam skontao da vi imate iste uslove ko Barca i da su vasa djeca talenti ko Barcelonina.
fedeltafrotta je napisao/la:
hajde sabljaaaa![]()
Ako se već Dini neće dati druga šansa, a trebala bi jer je stvarno imao velikih problema, onda bih stvarno volio da njegov nasljednik bude Edis Mulalić

Gojak, Ćutahija, Hadžiahmetović i ostali su igrali kada je on vodio kadete i osvojili su prvenstvo pobjedom protiv Tomislavgrada ja mislim, a sad isto tako uspješno vodi i juniore. Svakako da čovjek ima dobrodošlicu u Prvi tim, a još je naš

Pustite pitare, šta god napišu, treba ih ignorisati, to ih najviše zaboli
Ja te volim, volim Željo..
http://sportsport.ba/bh_fudbal/svraka-p ... ran/130890" onclick="window.open(this.href);return false;
Kapitenu svaka čast.

Kapitenu svaka čast.

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- delpiero502
- Kontakt:
Kadeti pobijedili Olimpik 1:0,a juniori 3:0.
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
Dino je reagovao odma nakon teksta ss . ba i prekinuo istragu o korupciji i namjestanju
ovom prilikom zelim zahvaliti se antikorupcijskom timu sa koseva koji je ucinio sve u svojoj moci da ucini ovu ligu sto legalnijom
Sta pricate vi pitari, a i nasi o nekom raspadu tima ?
Samo pogledajte okosnicu tima za sljedecu sezonu (igraci koji ce vjerovatno ostati): Antolović, B.Čolić, Kvesić, Zeljković, Zolotić, D.Sadiković, Bajić, Bučan(?), Tomić(?), Bajić.
Pa ovo je za nase uslove i vise nego odlican tim, jos vecina ponikla kod nas, ja sam ponosan na ove igrace. Jos uz par pojacanja na gorucim pozicijama, to ce izgledati odlicno. Sigurno je samo za Stanica i Hodzica da ce otici, B. Čolić je vec tu umjesto Stane, a za Hodžića moramo naci zamjenu. Jos sam racunao da ce otic Jamak i Svraka (a mozda i nece) a i za njih vec imamo zamjene. Da sumiramo, trenutno odlaze Hodzic i Stanic, a 100% spremni ce biti Kvesić i Čolić, ja ovdje ne vidim drasticnu razliku u kvaliteti, cak ne vidim nikakvu razliku.
Samo pogledajte okosnicu tima za sljedecu sezonu (igraci koji ce vjerovatno ostati): Antolović, B.Čolić, Kvesić, Zeljković, Zolotić, D.Sadiković, Bajić, Bučan(?), Tomić(?), Bajić.
Pa ovo je za nase uslove i vise nego odlican tim, jos vecina ponikla kod nas, ja sam ponosan na ove igrace. Jos uz par pojacanja na gorucim pozicijama, to ce izgledati odlicno. Sigurno je samo za Stanica i Hodzica da ce otici, B. Čolić je vec tu umjesto Stane, a za Hodžića moramo naci zamjenu. Jos sam racunao da ce otic Jamak i Svraka (a mozda i nece) a i za njih vec imamo zamjene. Da sumiramo, trenutno odlaze Hodzic i Stanic, a 100% spremni ce biti Kvesić i Čolić, ja ovdje ne vidim drasticnu razliku u kvaliteti, cak ne vidim nikakvu razliku.
FKŽ !
stanić i tomić imaju ugovore i ako odu to će biti za fine pare, s kojima će se nešto fino napraviti. i to je jedino bitno jer na balkanu nema kluba koji ne mora prodavati igrače.
osim benje kao zamjena za stanića je tu i zeljković koji je i doveden kao desni bek. da vam je neko rekao prošle godine u ova doba da će stanić kotirati puno bolje od benje niko ne bi vjerovao.
osim benje kao zamjena za stanića je tu i zeljković koji je i doveden kao desni bek. da vam je neko rekao prošle godine u ova doba da će stanić kotirati puno bolje od benje niko ne bi vjerovao.
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
benju pustit da ide on je svoje pokazaoChWilla je napisao/la:stanić i tomić imaju ugovore i ako odu to će biti za fine pare, s kojima će se nešto fino napraviti. i to je jedino bitno jer na balkanu nema kluba koji ne mora prodavati igrače.
a gdje će, ko će ga sada? on i kvesić su bukvalno još rekonvalescenti. ali prije toga su bili okosnica jedne dobre generacije mlade reprezentacije i mislim da će se vratiti. to se mora sačekati i istrpiti, zola već igra kako treba i najdalje je sa oporavkom, ali se moralo istrpiti 3-4 loše utakmice...sad će to ako ništa pasti u pripreme i pauzu koja će biti malo duža zbog svjetskog.
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
ako uspijes benju iz kladionica izvuc onih na cviliChWilla je napisao/la:a gdje će, ko će ga sada? on i kvesić su bukvalno još rekonvalescenti. ali prije toga su bili okosnica jedne dobre generacije mlade reprezentacije i mislim da će se vratiti. to se mora sačekati i istrpiti, zola već igra kako treba i najdalje je sa oporavkom, ali se moralo istrpiti 3-4 loše utakmice...sad će to ako ništa pasti u pripreme i pauzu koja će biti malo duža zbog svjetskog.

terabajt je napisao/la:Gdje je onaj tuzlak sto je imao nesto da saopsti pa je rekao poslije utakmice u prijedoru ?
htio je reci da Tomic potpisuje za slobodu
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
- SarajlijaTM
Al fkt dosadise ovih par masnih jufki na nasoj temi sa provjerenim informacijama o zelji...
Izofirali su se za licencu, a sad najbolje znaju ko ide, a ko ostaje
Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
Izofirali su se za licencu, a sad najbolje znaju ko ide, a ko ostaje
Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
-
- Kontakt:
Trol za trolom eto novih jufkica
Zeljeznicar institucija
Zeljeznicar institucija

- corleone87
- Kontakt:
Svaki novi dan nam temu truju neki pitari.. 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Pogledaj sta vasi rade na nasoj temi.corleone87 je napisao/la:Svaki novi dan nam temu truju neki pitari..
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- corleone87
- Kontakt:
Ja ne radim nista tako da me za ostale ne zanima..Drzim se ovog dijela vezanog za Želju i ne zamaram se manjim klubovima..Sarajlijc@ je napisao/la:Pogledaj sta vasi rade na nasoj temi.corleone87 je napisao/la:Svaki novi dan nam temu truju neki pitari..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
za ostale te ne zanima, a da tamo vasi kauboji ne miniraju temu, ne bi ni vi imali padobranacacorleone87 je napisao/la:Ja ne radim nista tako da me za ostale ne zanima..Drzim se ovog dijela vezanog za Želju i ne zamaram se manjim klubovima..Sarajlijc@ je napisao/la:Pogledaj sta vasi rade na nasoj temi.corleone87 je napisao/la:Svaki novi dan nam temu truju neki pitari..

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.