SportSport.ba liga

Neka bolji pobijedi!

Moderatori/ce: __Liedson__,deyo

Otelo
Kontakt:

Re: SportSport.ba liga

Post Postao/la Otelo » 11 maj 2014, 17:10

Claus je napisao/la:Ispadamo iz 1. lige nakon 6 sezona (jedna je bila šampionska) u istoj. Čestitam Misliocima na baražu, bilo su malo sretniji od nas i imat će priliku za popravni. Mi je nemamo, a nismo je vala ni zaslužili obzirom na očajnu sezonu. Mislim da sva trojica znamo uzrok relegacije (jasno je kada se pogleda statistika).

Pokušat ćemo naredne sezone obezbijediti ekspresan povratak u najjači rang, a da bismo to uradili moramo biti redovni i tipovati mnogo bolje. Valjda nam i sreća bude saveznik.
Pa samo 3 ekipe su dale vise golova od nas (bez ovoga kola) sto znaci da tipovanje nije problem nego stvarno nismo imali srece sa utakmnica.
Damo 2, primimo 3 i na takve stvari ne mozemo utjecati.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 11 maj 2014, 17:11

kako sam namirisao prelaz pivopija, pitanje je ko ce dati ovaj treci gol :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 11 maj 2014, 17:14

LenBias je napisao/la:kako sam namirisao prelaz pivopija, pitanje je ko ce dati ovaj treci gol :mrgreen:
Zaslužio si vala da daš gol. :mrgreen:
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 11 maj 2014, 17:15

UltraSA je napisao/la:
LenBias je napisao/la:kako sam namirisao prelaz pivopija, pitanje je ko ce dati ovaj treci gol :mrgreen:
Zaslužio si vala da daš gol. :mrgreen:
moram se sloziti :rol:

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 11 maj 2014, 17:19

Otelo je napisao/la:
Claus je napisao/la:Ispadamo iz 1. lige nakon 6 sezona (jedna je bila šampionska) u istoj. Čestitam Misliocima na baražu, bilo su malo sretniji od nas i imat će priliku za popravni. Mi je nemamo, a nismo je vala ni zaslužili obzirom na očajnu sezonu. Mislim da sva trojica znamo uzrok relegacije (jasno je kada se pogleda statistika).

Pokušat ćemo naredne sezone obezbijediti ekspresan povratak u najjači rang, a da bismo to uradili moramo biti redovni i tipovati mnogo bolje. Valjda nam i sreća bude saveznik.
Pa samo 3 ekipe su dale vise golova od nas (bez ovoga kola) sto znaci da tipovanje nije problem nego stvarno nismo imali srece sa utakmnica.
Dobro, slažem se, naveo sam i nesreću kao faktor bez kojeg se ne može sve dok domaćini i gosti imaju različite parove. Bilo bi mnogo poštenije da obje ekipe tipuju na iste utakmice, kao što je slučaj u kup takmičenju. Tamo smo bili jako blizu finala, ali realno nismo imali šanse zato što kapiten nije postavio prognozu.

Ipak, polazim od sebe da sam u par navrata morao bolje. @Reds je dao ubjedljivo najmanje golova u našem timu, sigurno da i on može mnogo bolje. Tebi kapa dolje. Da nije bilo banova, sigurno bi bio capocannoniere. :thumbup: Uglavnom, bilo pa prošlo, biće bolje u narednoj sezoni. Samo da nastavimo igrati timski i da nas ne prati toliki maler kao ove sezone. Moraju nam se negdje silni pehovi vratiti.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 11 maj 2014, 17:54

Bravo @Mont0 :thumbup:

Izuzetno zanimljiva i teska sezona gdje smo ipak na kraju uspjeli ostvariti zacrtani cilj. Cestitke i nasim danasnjim protivnicima koji zaista nisu imali srece kao naravno i prvacima lige ekipi Jedinstvo Manchester.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 11 maj 2014, 17:56

Spam 30
Pivopije 29
Dragonsi 28

Cvajta
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 11 maj 2014, 17:57

Claus je napisao/la:
Otelo je napisao/la:

Dobro, slažem se, naveo sam i nesreću kao faktor bez kojeg se ne može sve dok domaćini i gosti imaju različite parove. Bilo bi mnogo poštenije da obje ekipe tipuju na iste utakmice, kao što je slučaj u kup takmičenju. Tamo smo bili jako blizu finala, ali realno nismo imali šanse zato što kapiten nije postavio prognozu.

Ipak, polazim od sebe da sam u par navrata morao bolje. @Reds je dao ubjedljivo najmanje golova u našem timu, sigurno da i on može mnogo bolje. Tebi kapa dolje. Da nije bilo banova, sigurno bi bio capocannoniere. :thumbup: Uglavnom, bilo pa prošlo, biće bolje u narednoj sezoni. Samo da nastavimo igrati timski i da nas ne prati toliki maler kao ove sezone. Moraju nam se negdje silni pehovi vratiti.
Sve se vraca pa i ovo.
Naredne sezone cemo dici naslov zweite i lagano u prvu.

Za kraj je svaki postigao po gol :kafa:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 11 maj 2014, 17:57

ipak x na kraju izgleda, direktno u prvu ligu i odma od iduce sezone borba za naslov :kafa:

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 11 maj 2014, 18:02

@S-Y-L-A-R je i City pogodio :cool:
2:0
Zadnja izmjena: BadrHari, dana/u 11 maj 2014, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 11 maj 2014, 18:09

Taktički odlično odigrana sezona :mrgreen: Šteta što nismo osvojili nijedan trofej, ali biće i toga na pretek. :cool:

Najbolji strijelac druge lige, nije loše. I moram se za to zahvaliti svojim saigračima, naročito LenBiasu. :mrgreen:
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 11 maj 2014, 18:26

hvala kolega napadac, lijepo je dobiti takvo priznanje i nekad zabiti kad si stoper :mrgreen: cestitke i tebi, bez kalkulacija iduce sezone idemo po prvo mjesto i kraj price :kafa:

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 11 maj 2014, 18:44

Evo i nas bravo i to direktna promocija na kraju.

ludlo
Support Velez, It's logical! ★

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 11 maj 2014, 20:02

Pobježe mi Jedinstvo u drugu ligu, neću imati koga sad trpati :plac:

Sve u svemu, u debitantskoj sezoni završio u kući slavnih, čestitajte mi slobodno :njanjanja:
Al ostaje žal za plasmanom u viši rang, stvarno nismo imali sreće :plac:
Ja te volim, volim Željo..

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 11 maj 2014, 21:36

jel ovo Grenvis ispada :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 11 maj 2014, 22:14

FK Gromovi-Joint_fc 2:4 FT

Cestitke gostima i Belminu na golu.Nadamo se da ce sljedeca sezona biti bolja za Gromove,moramo pripreme dobre odraditi :D
Ove sezone smo kao Hoffenheim,na nasim tekmama najvise golova :D

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 11 maj 2014, 22:50

Lagano remi za kraj sezone. Bilderi i ove sezone proslavljaju titulu prvaka SS.ba lige.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 11 maj 2014, 22:50

slika

Tabela poslije 18. KOLA

slika

slika

Tabela poslije 18. KOLA

slika

slika

Tabela poslije 18. KOLA

slika

Cestitke Bilderima na tituli.Svaka cast.

Cestitke Spammovcima na osvojenoj "cvajti"

Cestitke Jedinstvu na osvojenoj 3.ligi.

Cestitke idu i Pivopijama na ulasku u 1.ligu i Čekićarima na ulasku u 2.ligu.

Misliocima,Green Dragorsima,Grizzlijima i La Vecchia Signora puno srece u Barazu.

Cestitke i Patrice_Evra_3 (Jedinstvo Manchester) na postignuti 18 Golova i tituli naj strijelca 11.sezone.

Pjetlovima,Ljutoj Krajini,Formuli i Red Bavarian sto skoriji povratak u veci rang.

Sutra se postavlja Baraz.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 11 maj 2014, 23:05

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=52&t=1469" onclick="window.open(this.href);return false;

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=52&t=958" onclick="window.open(this.href);return false;
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 11 maj 2014, 23:06

Hocul ja moc ikad upast u ovu ligu? Od prosle godine ganjam mjesto. :mrgreen:

Da se nece mozda moc pravit novi tim? Trazil iko za sljedecuc sezonu igraca. :mrgreen: :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “SportSport.ba liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.