nidjo_barca je napisao/la:Pa i nije bas.Moramo pobjediti veceras ako Bog da i da ostane tih 5 razlike.Jest da ima dosta povrjedjenih i da ce biti jako tesko,al vjerujem u ovu ekipu.Stole iz Bora je napisao/la:Dobar je i bod veceras ..
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- nidjo_barca
- Kontakt:

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- nidjo_barca
- Kontakt:
Nadam se da ce Super-Ibraka veceras da proradi.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
[youtube][/youtube]
Po nekim najavama na desni bok bi veceras trebao ili Jeffren ili Bartra...Barta je inace stoper pa bi to logicnije bilo da on igra posto je Max na drugoj strani dosta ofanzivan,nevjerujem da ce igrati sa oba ofanzivna beka,mada je sve moguce,ja sam neki dan napisao da je vrlo moguce da Jefrren zaigra vec je igrao par puta na toj poziciji
Po nekim najavama na desni bok bi veceras trebao ili Jeffren ili Bartra...Barta je inace stoper pa bi to logicnije bilo da on igra posto je Max na drugoj strani dosta ofanzivan,nevjerujem da ce igrati sa oba ofanzivna beka,mada je sve moguce,ja sam neki dan napisao da je vrlo moguce da Jefrren zaigra vec je igrao par puta na toj poziciji
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- nidjo_barca
- Kontakt:
Ma vjerovatno ce zaigrat Bartra,nece Jeffren siguran sam...
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- Omerbavarac
- Kontakt:
Iako je Atletico u dobroj formi, vama dajem puno vece sanse za pobjedu. Tesko da Atletico moze sta napraviti. Ako Messi i drustvo odigraju na nivou pobjeda nece doci u pitanje. Inace vrijeme je da i Ibro da jedan gol.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Vala mu je i vakat.nidjo_barca je napisao/la:Nadam se da ce Super-Ibraka veceras da proradi.
Imam neki osjecaj da ce ludak veceras odigrati dobro...ne mora dati gol ali može koju asistenciju upisati.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
^ 2 Barca , Atletico bez gola xD
ajde postavite neki dobar strim za teknu,kod tetke sam a nema ona arena sport
MVP - Messi-Villa-Pedro
- nidjo_barca
- Kontakt:
bice pred tekmulosmi je napisao/la:ajde postavite neki dobar strim za teknu,kod tetke sam a nema ona arena sport
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
Valdés; Jefrren, Puyol, Milito, Maxwell; Xavi, Sergio Busquets, Keita; Messi, Ibrahimovic ,Iniesta.
Eto kako sam i nagovjestio tu mogucnost Jefrren ide na beka...samo me nervira ovo sa Keitom u vezi i guranjem Inieste na krilo,to mi se nikad nije svidjalo
Eto kako sam i nagovjestio tu mogucnost Jefrren ide na beka...samo me nervira ovo sa Keitom u vezi i guranjem Inieste na krilo,to mi se nikad nije svidjalo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sine kad bi na to gledao DON Del Bosque ovaj nebi bio ni pozivan u repku...bio bi ArtetaZELJO DO GROBA je napisao/la:bolji Silva od Cesca?????don Ciro je napisao/la:ma to ode u R.Madrid...bolji je od CESC-areds je napisao/la:Bolje vam je kupite Silvu !
Momak je strasan igrac i moze igrati na vise pozicija,a i ne zaostaje puno za Cecsom + platicete ga i manje mozda oko 30.000.000 €.
bar po statiscici selk.Spanije V.Del Bosque
JOS OKO 25 MILL MAXXXXXXXXXXXXXXXX![]()
mister SILVARM
statisticki ove sezone nije sigurno jos ovaj igra u Spaniji, a ovaj u Engleskoj...
jbt ti bas ko ciro, svasta lupetas...hehehe
Zadnja izmjena: don Ciro, dana/u 14 feb 2010, 20:54, ukupno mijenjano 2 puta.
- nidjo_barca
- Kontakt:
Joj ne valja to sto je Iniesta na krilu,bar ne u ovoj situaciji,bolje da je Pedra stavio tamo a Iniestu u vezu umjesto Keite,al hajde,zna Pep sta radi.
Idemo po pobjedu ako Bog da.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Ma pobijedit cete pored toga sto je Atleti slab,malo glavni sudija/malo pomocnik,nebrinite VILLARATOStole iz Bora je napisao/la:Dobar je i bod veceras ..
i ja kazemnidjo_barca je napisao/la:Joj ne valja to sto je Iniesta na krilu,bar ne u ovoj situaciji,bolje da je Pedra stavio tamo a Iniestu u vezu umjesto Keite,al hajde,zna Pep sta radi.
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
@ciro
a sta to fali Arteti, izuzetan igrac, al neda mi se sad pisati...
uglavnom tesko da Silva moze biti bolji od Cesca, mozda nekad ovaj ima bolju formu...
al ako cemo gledati predispozicije, onda je tu Cesc svakako trenutno bolji, ali i ima veci potencijal od njega...sto ne znaci da je ovaj los, vec da nije Cescova klasa...
a vidjecete veceras da ce Iniesta odigrati za 10...malo bolje pratite njega...
vidjecete da ovo moze biti samo + za ekipu, al stvari sjebe sto fali jedan igrac u sredini, i tad mozda izgleda losije...a tu bi doso Cesc i praznina bi se popunila...
a sta je ovo sa ovim komentatorom, heheh...ko bi reko...dobro je kreno, samo da ovako natsavi i bice extra...
odo gledat utakmicu..
a sta to fali Arteti, izuzetan igrac, al neda mi se sad pisati...
uglavnom tesko da Silva moze biti bolji od Cesca, mozda nekad ovaj ima bolju formu...
al ako cemo gledati predispozicije, onda je tu Cesc svakako trenutno bolji, ali i ima veci potencijal od njega...sto ne znaci da je ovaj los, vec da nije Cescova klasa...
a vidjecete veceras da ce Iniesta odigrati za 10...malo bolje pratite njega...
vidjecete da ovo moze biti samo + za ekipu, al stvari sjebe sto fali jedan igrac u sredini, i tad mozda izgleda losije...a tu bi doso Cesc i praznina bi se popunila...
a sta je ovo sa ovim komentatorom, heheh...ko bi reko...dobro je kreno, samo da ovako natsavi i bice extra...
odo gledat utakmicu..
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Keita vani zbgo povrede,Pedro ulazi,Iniesta se vraca na svoju poziciju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

ovaj čiko veceras rijesava utakmicu