Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
nogomet :
cardiff - chelsea - z1X 3/5
fulham - crystal palace - z1 3/5
norwich - arsenal - zX2 4/5
tenis :
nadal - nishikori (+5,5) - h2 3/5
kohlschreiber - janowicz - 1 3/5
isner - melzer (+2,5) - h2 2/5
sharapova - halep (+3,5) - h1 3/5
kladionica : PREMIER
cardiff - chelsea - z1X 3/5
fulham - crystal palace - z1 3/5
norwich - arsenal - zX2 4/5
tenis :
nadal - nishikori (+5,5) - h2 3/5
kohlschreiber - janowicz - 1 3/5
isner - melzer (+2,5) - h2 2/5
sharapova - halep (+3,5) - h1 3/5
kladionica : PREMIER
Nimalo mi se ponuda ne svidja za danas,, sve nekako suveli,,pa cemo da lovimo iksonju i danas
ODD - LILLESTROM -X @3,40 (premier)
i jos jedan
MAN. CITY - WEST HAM - X @6,50 (premier)
City ide na manju uplatu,, imam neki ludi osjecaj da ce osvojiti titulu sa nerjesenim ishodom protiv Hama,, a da raja popada
Sretno svima danas
ODD - LILLESTROM -X @3,40 (premier)
i jos jedan
MAN. CITY - WEST HAM - X @6,50 (premier)
City ide na manju uplatu,, imam neki ludi osjecaj da ce osvojiti titulu sa nerjesenim ishodom protiv Hama,, a da raja popada
Sretno svima danas
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Ispratio druže sa zadovoljstvom.zgmiky je napisao/la:dva ranija![]()
prvi
Celtic-Dundee Utd. 4+ 2.00
drugi
Luzern-Lausanne 4+ 2.75
- EmirSioux89
- Kontakt:
Sion - Thun - 2 @2,15
Cagliari - Chievo - 2 @1,95
Bologna - Catania - 1 @1,95
Cardiff - Chelsea - 2 @1,55
Betis - Valladolid - 2 @1,95
Evo malo većih kvota, iskombinirao sam nešto sa ovim utakmicama.Svima trebaju pobjede, za EPL za opstanak itd.
Cagliari - Chievo - 2 @1,95
Bologna - Catania - 1 @1,95
Cardiff - Chelsea - 2 @1,55
Betis - Valladolid - 2 @1,95
Evo malo većih kvota, iskombinirao sam nešto sa ovim utakmicama.Svima trebaju pobjede, za EPL za opstanak itd.
Manchester United!
zna li netko što se događa s ovom utakmicom? oklade na prelaze izbačeno u lutrijiEmirSioux89 je napisao/la: Cagliari - Chievo - 2 @1,95
Poslusat cemo kolege sa foruma i dodati jedan svoj par i nadamo se svi zajedno uzeti novac, pa
CSKA - TOM Tomsk 1 1,20
Sve je izgledalo izgubljeno za Cska ali jutrosnjim kiksom Zenita otvara im se prilika za titulu, ako oni nece titulu, necu ni ja pare
Luzern - Laussane 1 1,35
Laussane je uveliko novi drugoligas, ako Luzer ne zeli Evropu sljedece godine, necu ni ja pare
Kaiserslautern II -Frankfurt II 1 1,40
Kao sto je kolega objasnio bore se za promociju, ako oni ne zele tu promociju necu ni ja pare
Ukupna kvota : 2,27
Uplata : Jaka
Sretno
CSKA - TOM Tomsk 1 1,20
Sve je izgledalo izgubljeno za Cska ali jutrosnjim kiksom Zenita otvara im se prilika za titulu, ako oni nece titulu, necu ni ja pare
Luzern - Laussane 1 1,35
Laussane je uveliko novi drugoligas, ako Luzer ne zeli Evropu sljedece godine, necu ni ja pare
Kaiserslautern II -Frankfurt II 1 1,40
Kao sto je kolega objasnio bore se za promociju, ako oni ne zele tu promociju necu ni ja pare
Ukupna kvota : 2,27
Uplata : Jaka
Sretno
- EmirSioux89
- Kontakt:
Kievo mora da pobjede danas il' nikadzgmiky je napisao/la:zna li netko što se događa s ovom utakmicom? oklade na prelaze izbačeno u lutrijiEmirSioux89 je napisao/la: Cagliari - Chievo - 2 @1,95![]()
@guarin14 za Luzern sve zavisi od Thuna hoce li u EPL...
Manchester United!
jasno mi je to ali zašto ne daju igrati prelaze? jbt kladionice i njihovo mućkanjeEmirSioux89 je napisao/la:Kievo mora da pobjede danas il' nikadzgmiky je napisao/la:zna li netko što se događa s ovom utakmicom? oklade na prelaze izbačeno u lutrijiEmirSioux89 je napisao/la: Cagliari - Chievo - 2 @1,95![]()
![]()
@guarin14 za Luzern sve zavisi od Thuna hoce li u EPL...
- EmirSioux89
- Kontakt:
@miky za to nisam siguran kod mene je u Premieru prošla dvica, za prelaze nisam ni pogledao.
Manchester United!
THW Kiel-SG Flensburg 1,40 1
Danas Kiel mora pobijediti kako bi ostao u utrci za naslov prvaka,igraju regionalni derbi protiv Flensburga koji nije slavio u Kielu posljednjih 12 susreta i njima ova utakmica nema baš pretjerano veliki značaj jer će vrlo vjerovatno ostati na trećem mjestu.
WestbrookR(-9,5+)a-LAC-Okl 1,85 manje
Ove sezone Westbrook niti jednom u 3 utakmice za redom nije imao više od 9 asistencija,a u gostima je na prosjeku od 6,7 asista i u 23 gostujuće utakmice samo 4 puta prebacivao ovu granicu i nadam se da baš večeras neće srušiti ovu tradiciju.
LagunAro(h+3,5)-GranCana 1,85 1
Lagunu treba pobjeda kako bi zadržali šanse za playoff,dok s druge strane Gran C. je relativno sigurna na petom mjestu i ne mogu dohvatiti četvrto mjesto na kojem je Unicaja ,a pošto Laguno u sljedećem kolu idu u goste Realu danas moraju ići na sve ili ništa.
Danas Kiel mora pobijediti kako bi ostao u utrci za naslov prvaka,igraju regionalni derbi protiv Flensburga koji nije slavio u Kielu posljednjih 12 susreta i njima ova utakmica nema baš pretjerano veliki značaj jer će vrlo vjerovatno ostati na trećem mjestu.
Ove sezone Westbrook niti jednom u 3 utakmice za redom nije imao više od 9 asistencija,a u gostima je na prosjeku od 6,7 asista i u 23 gostujuće utakmice samo 4 puta prebacivao ovu granicu i nadam se da baš večeras neće srušiti ovu tradiciju.
Lagunu treba pobjeda kako bi zadržali šanse za playoff,dok s druge strane Gran C. je relativno sigurna na petom mjestu i ne mogu dohvatiti četvrto mjesto na kojem je Unicaja ,a pošto Laguno u sljedećem kolu idu u goste Realu danas moraju ići na sve ili ništa.
Nije bas dobro pocelo ali mozda dodje do kakvih preokreta
City 1 1,15
Barsa 2 1,20
Kiel 1 1,40
Sharapova 1 1,50
IFK Kristianstad - Lugi 1 1,35
Kvota 4,20
Uplata : Jaca
Chelsea 2 1,55
Young Boys - Basel PS1 1,50
Duselldorf - Kaiserslautern PS1 1,50
Sauthampton - Man. Utd PS1 1,50
Kvota : 5,23
Uplata : Srednja
City 1 1,15
Barsa 2 1,20
Kiel 1 1,40
Sharapova 1 1,50
IFK Kristianstad - Lugi 1 1,35
Kvota 4,20
Uplata : Jaca
Chelsea 2 1,55
Young Boys - Basel PS1 1,50
Duselldorf - Kaiserslautern PS1 1,50
Sauthampton - Man. Utd PS1 1,50
Kvota : 5,23
Uplata : Srednja
Fiorentina 2
Slaven 1
Sivaspor 1
Dep.Tachira 1
Gimnazia la plata x2
kvota 10 ulog 2,5 e
Slaven 1
Sivaspor 1
Dep.Tachira 1
Gimnazia la plata x2
kvota 10 ulog 2,5 e
Gdje si nasao Westbrooka na 9,5 asista?jozinho je napisao/la:THW Kiel-SG Flensburg 1,40 1
u Hrvatskoj ti ima u PSK-u i Favoritu,a za BiH ne znamArhitekt je napisao/la:Gdje si nasao Westbrooka na 9,5 asista?jozinho je napisao/la:THW Kiel-SG Flensburg 1,40 1
Aguero
Suarez
City 1/1
Liverpool 1/1
Kvota : 4,56
Ulog : Jaki, moram se vaditi, ne bude li ovdje dobitak, tesko se meni
Neustad - Admira PM3
Mydtiland - FC Kopenhagen PS1
Gyor - Honved 1
Roma - Juve PS1
Viborg - Nordjaessland PS 1
Kvota : 8,87
Ulog : Srednji
Suarez
City 1/1
Liverpool 1/1
Kvota : 4,56
Ulog : Jaki, moram se vaditi, ne bude li ovdje dobitak, tesko se meni
Neustad - Admira PM3
Mydtiland - FC Kopenhagen PS1
Gyor - Honved 1
Roma - Juve PS1
Viborg - Nordjaessland PS 1
Kvota : 8,87
Ulog : Srednji
Levski-Ludogorets R. 3+ 1.80
Levski-Ludogorets R. 4+ 3.40
Levski-Ludogorets R. 5+ 4.60
Mogao bi Ludogorec pustiti Levskom, na redu bi trebala biti jedinica no ja se neću kockati s tim i vjerujem da će biti golova, inače su dosta škrti sa golovima ali na ovoj utakmici možda se otvori pa padnu barem tri
Levski-Ludogorets R. 4+ 3.40
Levski-Ludogorets R. 5+ 4.60
Mogao bi Ludogorec pustiti Levskom, na redu bi trebala biti jedinica no ja se neću kockati s tim i vjerujem da će biti golova, inače su dosta škrti sa golovima ali na ovoj utakmici možda se otvori pa padnu barem tri
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 11 maj 2014, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.
Karpaty-Metalist K. 2 1.70, h1:0 2 2.80
Granada-Almeria 1 1.85, h0:1 1 3.05
očekuju se uvjerljive pobjede Metalista i Granade, da ima opcija i tri razlike stavio bih i to, nadam se da prolazi a nikako nije za veći ulog
Granada-Almeria 1 1.85, h0:1 1 3.05
očekuju se uvjerljive pobjede Metalista i Granade, da ima opcija i tri razlike stavio bih i to, nadam se da prolazi a nikako nije za veći ulog
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 11 maj 2014, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.
Villa daje gol 1,70
Morata daje gol 2,00
Messi daje gol 1,30
Minimalno dvojica bi trebala proci, sretno
Morata daje gol 2,00
Messi daje gol 1,30
Minimalno dvojica bi trebala proci, sretno

evo jedan singl:
LA Clippers OVER 109.5 DA @ 1.85
Semper Fidelis
Belgrano-Arsenal S. 3+ 2.05
Belgrano-Arsenal S. oba daju i 3+ 2.50
Belgrano-Arsenal S. 4+ 3.85
Belgrano-Arsenal S. oba daju u 1.pol 5.15
što se ovog para tiče uvjeren sam da će domaćin zabiti gol u 1.pol. kvota je 1.80 i to je možda zicer što se ove tekme tiče e sad da li će gosti dati gol u prvom ili u drugom ne znam ali mislim da će ga dati i da će biti barem tri gola na utakmici tako da prva tipa prolaze po meni a druga dva vidjet ćemo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.