Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Mozambik
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Mozambik » 11 maj 2014, 19:24

jestamaji je napisao/la: zašto? zato što mi smeta da se edin dobrovoljno slika pored takvih idiota i stoji na istoj slici na kojoj stoji takav natpis. ja nemam ništa protiv ni 4S ni protiv šahovnica ni protiv ljiljana, sve su to obilježja naroda na našimprostorima, ali mamam itekako protiv "srbija do tokija", jeb.em im mater četničku

ali nema veze, izbjegao je povrede i stiže na pripreme u top stanju, kao i skoro svi ostali. tio je najvažnije, a ova dva neo četnika mogu da nam ga popuše dok gledaju svjetsko na televizoru
Meni recimo vise smeta sto se slika sa naopako okrenutom zastavom. Ja bi svakom koga vidim da nosa zastavu naopako lupio kaznu 300 KM.

Sad ce 20 godina od kako je ova zastava. Mozda je neko ne osjeca svojom, i meni su ljiljani drazi, al i ova se mora postovati, a zastavu postujes tako sto je ispravno i ponosno drzis. Mogao je dosad naucit kako se okrece.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 11 maj 2014, 19:28

Mozambik je napisao/la:
jestamaji je napisao/la: zašto? zato što mi smeta da se edin dobrovoljno slika pored takvih idiota i stoji na istoj slici na kojoj stoji takav natpis. ja nemam ništa protiv ni 4S ni protiv šahovnica ni protiv ljiljana, sve su to obilježja naroda na našimprostorima, ali mamam itekako protiv "srbija do tokija", jeb.em im mater četničku

ali nema veze, izbjegao je povrede i stiže na pripreme u top stanju, kao i skoro svi ostali. tio je najvažnije, a ova dva neo četnika mogu da nam ga popuše dok gledaju svjetsko na televizoru
Meni recimo vise smeta sto se slika sa naopako okrenutom zastavom. Ja bi svakom koga vidim da nosa zastavu naopako lupio kaznu 300 KM.

Sad ce 20 godina od kako je ova zastava. Mozda je neko ne osjeca svojom, i meni su ljiljani drazi, al i ova se mora postovati, a zastavu postujes tako sto je ispravno i ponosno drzis. Mogao je dosad naucit kako se okrece.
naravno, to je naša državna zastava, ali jeb.iga, svakome se može desiti da je u fazi oduševljenja i slavlja neoprezno naopako okrene :mrgreen: nije to ništa strašno :mrgreen:

a da edin nije najbistriji znamo svi, ali nema veze, dok zabija golove sve mu se oprašta ... na kraju krajeva on je fudbaler a ne profesor :mrgreen:

hadzaj
Kontakt:

Post Postao/la hadzaj » 11 maj 2014, 19:29

Edin Džeko
Dodjela pehara
(video ide od 20-esete sekunde)
" onclick="window.open(this.href);return false;

slika

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 11 maj 2014, 19:30

Mozambik je napisao/la:

Bogata historija :mrgreen:, ne cudi me da nekada zavrsi obrnuto :D .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 11 maj 2014, 19:32

slika

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 11 maj 2014, 19:32

Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 11 maj 2014, 19:44

Goalgetter je napisao/la:slika
Auh strasna slika :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 11 maj 2014, 19:47

@Goalgetter

svaka čast, odlično si uslikao :mrgreen:

mordfustang
Kontakt:

Post Postao/la mordfustang » 11 maj 2014, 19:48

šampioneee šampioneee ole ole ole

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 11 maj 2014, 19:48

Ne vjerujem da je ozbiljan čovjek i profesionalac obukao majicu Srbija do Tokija :think: .
Ok nacionalne zastave, patriote , lijepo ih zajedno vidjet, nek se širi ljubav, al brate takve majice..
Nevjerica :crazy:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 11 maj 2014, 19:50

Hvala nasem Dijamantu :bih: :bih: na dobroj sezoni i lijepim golovima ,cestike od srca na jos jednoj osvojenoj tituli i da ih Insallah jos bude !!! Uspjeti u ovakvom klubu koja ima toliko solista i egoista i biti jos uspjesan je i vise nego Fantasticno

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 11 maj 2014, 19:52

Btw, kakav vakat dođe da Pauk objašnjava političku i geopolitičku situaciju Zapadnog Balkana :tokralju:

Ova slika gdje je u prvom planu je stvarno vanderful, momčiluk još jednom dokazuje ko je babo. :bih:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 11 maj 2014, 19:59

Pauk je napisao/la:Nemaju oni pojma sta to znaci...taj Nastasic je bio u pelenama a Kolarov u zabavistu...

U Srbiji je to mainstream danas a za Albanace, Bosnjake, i Hrvate znaci nesto skroz drugo.

Ni dan danas vecina ljudi u Srbiji nemaju pojma sta je bilo u BiH i kako je bilo i sta je se sve desavalo.
Centre forward je napisao/la:Btw, kakav vakat dođe da Pauk objašnjava političku i geopolitičku situaciju Zapadnog Balkana :tokralju:

ajde nek pauk sada upali mozak i zamisli šta bi se desilo da jedan njemački fudbaler obuče majicu na kojoj piše njemačka do staljingrada ;)
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 11 maj 2014, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 11 maj 2014, 20:00

Pokazalo se da je Dzeko napravio potez zivota odlaskom u City,gdje dominira,postize golove,osvaja trofeje,zaradjuje dobre pare,spektakularno promovise BIH u svijetu,i sta vise treba? Postao je ikona Mancestera,dok nije on dosao u taj klub trofeje su samo sanjali... za 3,5 godine postigao je 66 golova za taj klub,aferim! U narednoj sezoni ga niko nece moci istjerati iz prve postave,naravno ako ostane u Cityu,a ne vidim zasto nece,jedino ako bas dodje dobra ponuda Chelsea,Barce,Rome... mada sumnjam da bilo ko od tih klubova moze ponuditi vise od Citya! sad se fokusirati na SP ,Brazil dolazimoooo.....

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 maj 2014, 20:01

jestamaji je napisao/la:zamisli šta bi se desilo da jedan njemački fudbaler obuče majicu na kojoj piše njemačka do staljingrada ;)
Jbg, dalje nisu mogli :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 11 maj 2014, 20:05

BigDaddy je napisao/la:Srbija ko nokia ole ole ole

Sent from my HTC One X using Tapatalk
:lol:

Rios

Post Postao/la Rios » 11 maj 2014, 20:06

Cestitke Edinu na jos jednoj tituli,.... :clap: :clap: Bilo je danas lijepo u gradu,baste pune i svi gledaju Dijamanta :bih:
Sad aBd SP..Nadam se da ce Dzeko,Spaha,Pjana,Lulic,Seo i Begson ( valjda nije nista ozbiljno ) pruziti ovom narodu jos puno razloga za slavlje i ponos!! :bih:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 11 maj 2014, 20:11

slika

Sitijeva naslovnica :bih:
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

sanelmasetic
Kontakt:

Post Postao/la sanelmasetic » 11 maj 2014, 20:29

Cestitke Edinu na zasluzenoj tituli i odlicnoj sezoni u Citiju , a sto se onih srbina tice, to je njihov problem , zele malo da podignu si rejting, negdje su i uspili a kod mene su definitivno ne pali, nego propali ;-)
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 11 maj 2014, 20:30

Kolarov i Nastasic rade isto sto i Simunic, sire mrznju mislili oni lose ili ne, zato i nece na SP :D

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 16 gostiju.