Forum
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: Forum
Ako misliš na 'Tvoji postovi', poprilično sam siguran da to nije moguće.L'Avvocato je napisao/la:Ok. Hvala u svakom slučaju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako misliš na ovo "bookmarci" imaš dole u ćošku izbriši označene bookmarke...L'Avvocato je napisao/la:Pa zar niko neće odgovoriti na ovo pitanjeL'Avvocato je napisao/la:Samo jedno pitanje, da li je moguće ukloniti neku temu sa ove liste tema koje pratim?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
- Kontakt:
Ovo na temi "Edin Dzeko" sto se pise je jadno. Svakojaka ponizavanja i sta sve ne.
- HeavensWonder
- Kontakt:
Apsolutno se slažem. Inače za cijeli podforum reprezentacija i igrači reprezentacije trebalo bi obratiti veliku pažnju kakvih sve komentara i trollova ima. Poštujem svačije pravo na mišljenje, samo nisu nas cinizam i uvrede na račun igrača odveli u Brazil i obezbijedili feštu, već baš ti igrači. Ako ništa, zaslužuju da kritike koje su im upućene ne budu i uvrede.odimidodjimi je napisao/la:Ovo na temi "Edin Dzeko" sto se pise je jadno. Svakojaka ponizavanja i sta sve ne.
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Banove treba pocet dijelit. Jedino tako ce naucit
- Consigliere
- Kontakt:
Jos je mjesec dana do prventva i odmah treba red uvoditi, posebno na podforum o nasoj reprezentaciji na istom. Vec sada ima jedna nepotrebna tema: Prvih 11 kontra Argentine.... Ako vec ima tema BiH- Argentina, sve u vezi tog meca bi rebalo ici u nju. Ne treba dozvoliti otvaranje tema radi svake sitnice u vezi repke.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
nije : kafa : nego :kahva . Ipak je bosanski jezik na ovom forumu zvaničan 

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Sta da je tako, ti bi hapsio ili bi mijenjao po svom 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- badblueboylivno
- Kontakt:
Nisam admin, ali nije tako jer to nije napisano u pravilima. :kava: Uostalom, u Bosni i Hercegovini su tri službena jezika i dva službena pisma.filip13 je napisao/la:nedim93 je napisao/la:nije : kafa : nego :kahva . Ipak je bosanski jezik na ovom forumu zvaničan
@admine,je li ovo istina?
Hayley <3
Zapravo možeš imat milion službenih jezika al ako koristiš jedan onda ga koristi do kraja, tj ne možeš nešto napisat na bosanskom a nešto na srpskom a nešto na hrvatskom, barem ako želiš biti dosljedan nečemu.
Tako da je istina. Ovih slučajeva ima svuda , pa tako ona ploča u Brčkom na glavnoj stanici je toliko izbrljana da se pismeniji čovjek hvata za glavu. No dobro, ovo je Bosna
Tako da je istina. Ovih slučajeva ima svuda , pa tako ona ploča u Brčkom na glavnoj stanici je toliko izbrljana da se pismeniji čovjek hvata za glavu. No dobro, ovo je Bosna
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Obzirom da sam kafu pio prije nego što se @nedim93 rodio, ne planiram mijenjati način na koji ću je zvati.
Ja kahvu pijem s nanom, a kafu sa rajom.

Re: Odg: Forum
+1biskitt je napisao/la:Ja kahvu pijem s nanom, a kafu sa rajom.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- _forzamilan_
- Kontakt:
[youtube][/youtube]nedim93 je napisao/la:nije : kafa : nego :kahva . Ipak je bosanski jezik na ovom forumu zvaničan
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.