ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Nishikori je gotov, vrlo brzo će on predati ovaj meč, vjerovatno čim izgubi svoj servis.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Steta,zasluzio je ovaj turnir...nadam se samo da ce biti spreman za RG.
Nadal osim u duelu sa Berdychom,nista specijalno nije pokazao ni ovaj turnir...nadam se da ce bar dobiti na samopouzdanju poslije ove titule iako ne obecava ova igra ni sekunde.
Nadal osim u duelu sa Berdychom,nista specijalno nije pokazao ni ovaj turnir...nadam se da ce bar dobiti na samopouzdanju poslije ove titule iako ne obecava ova igra ni sekunde.
- legenda reala
- Kontakt:
eto predade, šteta sevap je bilo pomesti ovakog Rafu 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Šteta, ali stvarno nije mogao, veoma neugodna povreda. Plus iscrpljujući meč protiv Ferrera. Odličan turnir za Nishikorija.
Što se GOAT-a tiče,
27
Što se GOAT-a tiče,
27
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jeste se ponadali.Komentator baš kritikuje Rafu.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Šteta! Ovaj Japanac mi postaje vrlo drag teniser, da nije bilo povrede mislim da bi ovo dobio.
Nadam se da će se do RG oporavit.
Nadam se da će se do RG oporavit.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- EmirSioux89
- Kontakt:
Nishikori do renkinga karijere. Deveto mjesto.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Apsolutno nezaslužena titula Nadala. Nishikori ga je oduvao u 1. setu, a vjerovatno bi i u drugom da se povreda leđa nije pogoršala. Sada slijedi Rim, koji će reći dosta toga. Još više sam ubijeđen da Nadal ove godine gubi RG. Novak više nije jedini koji ga može dobiti, tu su još igrači kao Wawrinka, Kei (pod uslovom da je zdrav), Ferrer, Almagro...
Federer 2013 = Nadal 2014. Živi bili pa vidjeli.
svidja mi se tvoje razmisljanje,samo bih dodao u vezi kei-a da me je iznenadio svaki put kad sam ga gledao ove godine,mislim da ce uzeti neki GS do kraja karijere sigurno..Claus je napisao/la:Apsolutno nezaslužena titula Nadala. Nishikori ga je oduvao u 1. setu, a vjerovatno bi i u drugom da se povreda leđa nije pogoršala. Sada slijedi Rim, koji će reći dosta toga. Još više sam ubijeđen da Nadal ove godine gubi RG. Novak više nije jedini koji ga može dobiti, tu su još igrači kao Wawrinka, Kei (pod uslovom da je zdrav), Ferrer, Almagro...
I mene je iznenadio, pozitivno naravno. Nevjerovatno ravnim i prodornim udarcima je skoro sat vremena uništavao Nadala. Španac je jedino mogao praviti (ne)iznuđene greške i nadati se da će se desiti nešto slično kao što se desilo. Japanac je definitivno proigrao otkako je imenovao Changa za trenera. Vidi se da mu je Mike objasnio neke stvari i da su mu udarci sada mnogo ubojitiji, a talent to bez problema prati. Ybg, druga stvar je što bi Chang na njegovom mjestu vjerovatno ostao na terenu i dokrajčio Nadala, kao što je uradio Lendlu na RG-u.BABADZO je napisao/la:svidja mi se tvoje razmisljanje,samo bih dodao u vezi kei-a da me je iznenadio svaki put kad sam ga gledao ove godine,mislim da ce uzeti neki GS do kraja karijere sigurno..Claus je napisao/la:Apsolutno nezaslužena titula Nadala. Nishikori ga je oduvao u 1. setu, a vjerovatno bi i u drugom da se povreda leđa nije pogoršala. Sada slijedi Rim, koji će reći dosta toga. Još više sam ubijeđen da Nadal ove godine gubi RG. Novak više nije jedini koji ga može dobiti, tu su još igrači kao Wawrinka, Kei (pod uslovom da je zdrav), Ferrer, Almagro...
Mislim da Nadal ima jos 3 max 4 godine perioda u kom se moze nadati GS-ovima,a vec polako gubi korak.Nakon te 3-4 godine sve ce biti otvoreno,tako da mozda i dodje neka nova big 4 u tenisu(Gulbis,Dimitrov,Kei,Kyrgios etc). Mogao bi Kei postati i nesto vise od one hit wondera ali otom potom.
Mislim da Nadalov pad neće trajati 3-4 godine. Već sada je upola slabiji nego prošle sezone. I iz turnira u turnir ne može vratiti staru formu jer je izgubio kretanje i protivnici ga se više ne boje. Ne osjeća se više komotno 4-5 metara iza osnovne linije pa mora napadati, a pretjerana ofanziva igraču njegovog kalibra može donijeti samo više grešaka.
Što se tiče budućnosti tenisa, volio bih da se Kyrgios i Dimitrov najviše pitaju oko raspodjele glavnih turnira. Ipak, mišljenja sam da će uskoro još poneki talentovani teniser iskočiti u prvi plan i priključiti se pomenutom dvojcu kada Federer i Nadal okače reket o klin, a Novak i Andy padnu (potonji je već u ozbiljnom padu).
Što se tiče budućnosti tenisa, volio bih da se Kyrgios i Dimitrov najviše pitaju oko raspodjele glavnih turnira. Ipak, mišljenja sam da će uskoro još poneki talentovani teniser iskočiti u prvi plan i priključiti se pomenutom dvojcu kada Federer i Nadal okače reket o klin, a Novak i Andy padnu (potonji je već u ozbiljnom padu).
meni je Nisikori ko neki miks Novaka, Mareja i Ferera...
Dosadno je to za gledati
Dosadno je to za gledati
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Prije par godina smo prognozirali Nishikorija u TOP 10, to se i desilo. Za nešto više mora poraditi na fizičkoj spremi.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Naravno da Nadalov pad nece trajati 3-4 godine. Da bi ti pad bio gradualan, kao kod Connorsa ili Federera, morash biti shotmaker, a ne chist fizikalac. Isto se odnosi i na Djokovica i Murraya. Chim im fizikalije budu popustile - eto im nekonkurentnosti, jer se isuvishe oslanjaju na iste. To je prvi video Djokovic i pocheo da menja svoju igru i otuda i poneki iznenadjujuci porazi, kada mu taj pokushaj allcourt tenisa ne prolazi bash najbolje.
BTW, Gulbis i Nishikori nisu nikakav multislam materijal, jer su 2-3 godine mladji od ekipe Nadal-Djokovic-Murray a za ukupno 15 godina na Touru imaju kombinovano 3 Mickey Mouse turnira i 1 finale M1000. Slabo je to za nekakvu multislamovshtinu, shto ne znachi da ne bi mogli da ushicare neshto kada Big4 groHknu.
Dimitrov ima federerovski approach, ali ta igra mu kasni 10 godina za duhom ovog vremena.
Male Grkoaustralijance nisam gledao.
BTW, Gulbis i Nishikori nisu nikakav multislam materijal, jer su 2-3 godine mladji od ekipe Nadal-Djokovic-Murray a za ukupno 15 godina na Touru imaju kombinovano 3 Mickey Mouse turnira i 1 finale M1000. Slabo je to za nekakvu multislamovshtinu, shto ne znachi da ne bi mogli da ushicare neshto kada Big4 groHknu.
Dimitrov ima federerovski approach, ali ta igra mu kasni 10 godina za duhom ovog vremena.
Male Grkoaustralijance nisam gledao.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Jb.te ispade Nisikori neki igrač jer je par balonki sa T polja zakucao "ravnim" vinerima.
Ono sto se Rafi desilo u finalu AO ove godine sad mu se vratilo, doduse ne bas jednako, Madrid i AO su ipak 2 razlicita svjeta.Mada sam uvjeren i da se Kei nije povrjedio da bi pao(Nadalov brejk je bio sve izvjesni, i prije povrede) fizicki od umora a samim tim i njegov nivo igre...a i Rafa je poceo udarati dosta bolje.U ovom kljucnom gemu ga je izvozao, udarao kao sto zna...to je i Kei pokusao ispratit al tjelo nije moglo izdrzati toliko naglih promjena pravca u jednom gemu te su leđa popustila
Čujemo se poslje zavrsetka RG-a.
btw
1-0 za mene
Ono sto se Rafi desilo u finalu AO ove godine sad mu se vratilo, doduse ne bas jednako, Madrid i AO su ipak 2 razlicita svjeta.Mada sam uvjeren i da se Kei nije povrjedio da bi pao(Nadalov brejk je bio sve izvjesni, i prije povrede) fizicki od umora a samim tim i njegov nivo igre...a i Rafa je poceo udarati dosta bolje.U ovom kljucnom gemu ga je izvozao, udarao kao sto zna...to je i Kei pokusao ispratit al tjelo nije moglo izdrzati toliko naglih promjena pravca u jednom gemu te su leđa popustila
Čujemo se poslje zavrsetka RG-a.
btw
1-0 za mene
- EmirSioux89
- Kontakt:
Sutra najbolji igra protiv Simona, jedna lagana pobjeda, da se udje u ritam.
Vamos Rafa!
Vamos Rafa!
Manchester United!
Danas Delpo objavio prvi video svog oporavka! Nevjerovatna povreda, samo kad se vidi terapija, moze da se izvuce samo mali dio,vjerujem da u tenisu ne postoji teza povreda!!! " onclick="window.open(this.href);return false; Vasmosss Delpoooooo!
Max Allegri
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Roger ispao u 2. kolu od Chardija, Federer ako ti se nije igralo što si i dolazio. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.