Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Pauk ko Ćiro kad počne šta zna Šime šta je za dom spremni.jestamaji je napisao/la:Pauk je napisao/la:Nemaju oni pojma sta to znaci...taj Nastasic je bio u pelenama a Kolarov u zabavistu...
U Srbiji je to mainstream danas a za Albanace, Bosnjake, i Hrvate znaci nesto skroz drugo.
Ni dan danas vecina ljudi u Srbiji nemaju pojma sta je bilo u BiH i kako je bilo i sta je se sve desavalo.Centre forward je napisao/la:Btw, kakav vakat dođe da Pauk objašnjava političku i geopolitičku situaciju Zapadnog Balkana![]()
ajde nek pauk sada upali mozak i zamisli šta bi se desilo da jedan njemački fudbaler obuče majicu na kojoj piše njemačka do staljingrada

brutalno

Zadnja izmjena: fixator, dana/u 11 maj 2014, 20:45, ukupno mijenjano 3 puta.
Semper Fidelis
Džeko odveo City zajedno sa Toureom i Aguerom do titule EPL-a. Bravo dijamantu, ako ništa ponosan sam zbog tebe
Što se tiče ove dvojice lobotomaca, ne vjerujem koliko su maloumni, mislio sam da je onaj Kolarov bar malo bolji ko čovjek, onaj @Head-ov post

Što se tiče ove dvojice lobotomaca, ne vjerujem koliko su maloumni, mislio sam da je onaj Kolarov bar malo bolji ko čovjek, onaj @Head-ov post

Ja te volim, volim Željo..
Pa šta da upišem umjesto tih zvjezdica? Neće da mi otvori :/fixator je napisao/la:[url]http://****.rs/uploads/tinymce/2014/maj4/fotka.jpg[/url]
brutalno![]()
****= ****
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Cestitke Dijamantu,covjek zvani titula,najbolji igrac Bosne i Hercegovine svih vremena
Treba se distancirati od ovih cetnika,sramotno kako skoro svi ljudi iz tog okruzenja pusu u istu tikvu.Sto je najgore oni misle da je to sasvim normalno i ne vide nista lose u tome.
Edine,trebas se distancirati od njih,rusis sebi ugled i reputaciju,ti slovis za jednog od najkorektnijih igraca danasnjice.

Treba se distancirati od ovih cetnika,sramotno kako skoro svi ljudi iz tog okruzenja pusu u istu tikvu.Sto je najgore oni misle da je to sasvim normalno i ne vide nista lose u tome.
Edine,trebas se distancirati od njih,rusis sebi ugled i reputaciju,ti slovis za jednog od najkorektnijih igraca danasnjice.
Na prvi pogled, Dzeko dize trofej samo lijevom rukomGoalgetter je napisao/la:

DIJAMANT PONOS BOSNE!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- el-fighter
- Kontakt:
Čestitke Dijamantu na još jednoj tituli EPL-a. Svojim golovima je digao ekipu kada su skoro svi bili van forme i sigurno je jedan od najzasluznijih za ovu titulu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- sanelmasetic
- Kontakt:
Ovi su mi najsmjesniji sto pisu kako Kolarov i Nastasic pojma nemaju sta to znaci, znaju oni itekako samo su se dosad prodavali 

Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Edin Džeko
Kakav ruzan potez od Nastasica i Kolarova.
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Kolarov je okoreli ceto! Pa on dolazi iz arkanovog kluba... Fuuuuj porijeklo ti svinjo jedna!!
G BUSSA BUSS
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Izgleda da forumas "vedator" pravi vijesti za portale , od njega preuzimaju redovno koseve Mirze , evo sad i Džekine izjave 

Ne znam sto se cudite za kolarova i nastasica,vuk dlaku mjenja al cud nikad 

Od Kaunasa se ne mogu zaustaviti u dominaciji.Kobe Bryant je napisao/la:Izgleda da forumas "vedator" pravi vijesti za portale , od njega preuzimaju redovno koseve Mirze , evo sad i Džekine izjave

pregledo sam utakmicu.... i preso na romu da gledam ....vidim da pisete to srbija do tokija da je kolarov obuko majicu...mnogo me iznenadi to ima li ko sliku ili neki link...hvala unaprijed

Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Ma to Srbija do Tokija se moze shvatiti i kao da Srba ima svugdje, to je u njih opce prihvacen vid "patriotizma"
Mnogi to i zbog rime uzimaju.
Nastasic i Kolarov su ljudine, gledao sam toliko klipova gdje je ocigledan njihov, pa skoro bratski odnos sa Edinom.
To su momci koji imaju previse para da bi se opterecivali tim stvarima.
Sve sto zelim reci je da su po meni dobri momci, i da se ne pravi skandal od ovog da ispadnu fašiste.
Idete u krajnost..

Mnogi to i zbog rime uzimaju.

Nastasic i Kolarov su ljudine, gledao sam toliko klipova gdje je ocigledan njihov, pa skoro bratski odnos sa Edinom.
Sve sto zelim reci je da su po meni dobri momci, i da se ne pravi skandal od ovog da ispadnu fašiste.
Idete u krajnost..
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Nikad pameti doci necemo, post tipican za naivne Bosnjake u maniru "ma ne bi oni nas"...BadrHari je napisao/la:Ma to Srbija do Tokija se moze shvatiti i kao da Srba ima svugdje, to je u njih opce prihvacen vid "patriotizma"![]()
Mnogi to i zbog rime uzimaju.![]()
Idete u krajnost..
Ja se izvinjavam za OT, ali jednostavno ne mogu da shvatim zasto smo ovako plitki i naivni.
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
- Goalgetter
- Kontakt:

Gdje god Edin, tu su titule.

Ne bi ja to tako u ovom slucaju dalekometno gledao,ali generalno se slazem 100% da smo BAS NAIVNI ko telad!lolcina je napisao/la:Nikad pameti doci necemo, post tipican za naivne Bosnjake u maniru "ma ne bi oni nas"...BadrHari je napisao/la:Ma to Srbija do Tokija se moze shvatiti i kao da Srba ima svugdje, to je u njih opce prihvacen vid "patriotizma"![]()
Mnogi to i zbog rime uzimaju.![]()
Idete u krajnost..
Ja se izvinjavam za OT, ali jednostavno ne mogu da shvatim zasto smo ovako plitki i naivni.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Čestitke Edinu na tituli! On je jedan od najzaslužnijih za uzimanje titule.
Mislim da na fudblaskoj, odnosno sportskoj, sceni ne bi trebali biti oni natpisi. Svi su uzeli zastave svojih država ali nitko nije izašao u nekih majicama, svi su nosili dresove sa brojem 14 i natpisom Champions i ne znam šta se ti imaš pravit pametan, pokazivajući da ti imašš više patriotizma od ostalih... Ovo nije nije bio lijep potez igrača iz Srbije.
Mislim da na fudblaskoj, odnosno sportskoj, sceni ne bi trebali biti oni natpisi. Svi su uzeli zastave svojih država ali nitko nije izašao u nekih majicama, svi su nosili dresove sa brojem 14 i natpisom Champions i ne znam šta se ti imaš pravit pametan, pokazivajući da ti imašš više patriotizma od ostalih... Ovo nije nije bio lijep potez igrača iz Srbije.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!