Suvise limitiran strucnjak.
U Juventusu mu ide tj. ovakoj Seria A, sjedi gdje jesi..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
A Simeoneu ni u Seriji A nije išlo pa preko noći u Španiji postade stručnjak.Cigri je napisao/la:Realno ne moze Conte dalje od Seria A.
Simeone je hit, kao Viljas one godine..Pogba je napisao/la:A Simeoneu ni u Seriji A nije išlo pa preko noći u Španiji postade stručnjak.Cigri je napisao/la:Realno ne moze Conte dalje od Seria A.
Antonio je trenerčina, istina, ima neke muhe, ne odstupa od nekih zamisli, ali svakako je mlad, tek par sezona trener. Ne sumnjam da će postati jedan od najboljih na svijetu, ima sve preduslove za to, učio od najboljih, trenirao i u drugoj ligi, iste klubove vraćao u viši rang, Juventus doveo gdje i bolji od njega nisu, ima karizmu i znanje. Evropski uspjeh još čeka, ali da se ne ponavljam, i on će doći.
Koji ti je bio prijašnji nick, čisto da svi ovdje znamo vrijedi li s nekim u ozbljne priče pošto na pdfu primere ničete kao gljive s novim nickovima?!
Nemoj to brat, pa Simeone ako uzme Ligu (da ne pričam i o LŠ) to će biti najveći uspeh u istoriji sporta vrlo verovatno, jer samo se tako može okarakterisati činjenica da si ti bolji u 38 mečeva od dva najskuplja sportska kolektiva od kada postoji sport.Cigri je napisao/la: Simeone je hit, kao Viljas one godine..
Nikad od njega strucnjaka svjetske klase koji ce godinama da traje.
Cuj druze Pogba koji mi je "prijasni nick"...![]()
Izvini ako sam te uvrijedio za Contea, samo sam realan.
Pozdrav.
Jesam brate, cenio sam da će da opstanu, neverovatno mi bilo da oni ispadnu posle onakve sezone. Baš truba opet nećemo gledati derbi Sicilije jer se Palermo vraća.Chinaglia je napisao/la:@Brajkula
a da se skineš i trčiš gol knez mihajlovom? znaš šta si rekao za Cataniu![]()