FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Jesmo li svoji il' nismo 

ajde sad ko da je to bitno
dobili ste odg na pp...... da nista ne pisem samo se nadam da nece biti ovo sto sam cuo sto se tice kaknja i bihaca......ovakvo jedinstvo nema sanse dole da uzme bod a kamoli 3...... iskreno se nadam da cemo dobiti u mostaru a za ostalo me zaboli k 

http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc
Ma mi moramo samo sebe gledati i to je to. Previše se ovde priča o tim "kupovinama" jbt. samo se o tome i priča, mislim naravno da ima toga kao i svugdje u svijetu (kod nas su samo malo previše ofirni) ali nije sad da su utakmice svakog kola namještene.
Realno mogućnost Jedinstva (ako uzmemo u obzir formu i rezultate iz ove polusezone i to isto sa strane Rudara) da dobije je 15-20% isto tako što se tiče naše utakmice i omjera snaga, postotak je nekih 75-80% da dobijamo.
Šta će se desiti to ćemo da vidimo, ja vjerujem da ćemo pobjediti Branitelja
Realno mogućnost Jedinstva (ako uzmemo u obzir formu i rezultate iz ove polusezone i to isto sa strane Rudara) da dobije je 15-20% isto tako što se tiče naše utakmice i omjera snaga, postotak je nekih 75-80% da dobijamo.
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
-
- Kontakt:
EVO VAM REALNE SITUACIJE. RUDAR CE POBIJEDITI JEDINSTVO DA UZMU PARE OD SLOBODE, A ISTOVREMENO CE SE OPRATI KOD NAVIJACA. "DALI SU SVE OD SEBE I ETO DOBRO ODIGRALI PROTIV SLOBODE, POBIJEDILI JEDINSTVO, ALI DO TITULE NISU MOGLI". JEDINSTVO CE (VEC JE ODUSTALO) OD PREMIJER LIGE, ALI CE IMATI ALIBI ZA NAVIJACE DA SU DALI SVE OD SEBE I DA SU POKUSALI, ALI DA JE RUDAR JAKA EKIPA I DA IH NISU USPJELI POBIJEDITI. JOS CE IM I VJEROVATNO BITI "KRIVE" SUDIJE, A USTVARI SU SE VEC VJEROVATNO ISTROSILI I NEMAJU PARA ZA PL. UZECE ONI I OD AZMIRA PARE AKO TREBA I ODUSTATI OD PL I IZGUBITI NEKU UTAKMICU, A OVA PROTIV RUDARA JE PRAVA ZA TOThranduil je napisao/la:Ma mi moramo samo sebe gledati i to je to. Previše se ovde priča o tim "kupovinama" jbt. samo se o tome i priča, mislim naravno da ima toga kao i svugdje u svijetu (kod nas su samo malo previše ofirni) ali nije sad da su utakmice svakog kola namještene.

-
- Interni moderator
- Kontakt:
pa sto se onda koji k.u.r.a.c ide 2 dana ranije u medzugorje i to u centar u kojem je repka boravila..jel znas ti koliko kosta dan dole za jednu ekipu od 25,30 ljudi a kamoli dva ako je to sve zavrseno i dogovoreno....jarane moj..na dogovorene se tekme ide na dan utakmice ako te ko bude pitao pa da znas za ubuduce....sad su ovi nasi dole sve dogovorili al posto Husic ima para za bacanja odveo je ekipu dole 2 dana ranije i skrsit ce sigurno 10 000 km za kupljenu tekmu...imal tebi to kakve logike...budimo realnibudimo_realni je napisao/la:EVO VAM REALNE SITUACIJE. RUDAR CE POBIJEDITI JEDINSTVO DA UZMU PARE OD SLOBODE, A ISTOVREMENO CE SE OPRATI KOD NAVIJACA. "DALI SU SVE OD SEBE I ETO DOBRO ODIGRALI PROTIV SLOBODE, POBIJEDILI JEDINSTVO, ALI DO TITULE NISU MOGLI". JEDINSTVO CE (VEC JE ODUSTALO) OD PREMIJER LIGE, ALI CE IMATI ALIBI ZA NAVIJACE DA SU DALI SVE OD SEBE I DA SU POKUSALI, ALI DA JE RUDAR JAKA EKIPA I DA IH NISU USPJELI POBIJEDITI. JOS CE IM I VJEROVATNO BITI "KRIVE" SUDIJE, A USTVARI SU SE VEC VJEROVATNO ISTROSILI I NEMAJU PARA ZA PL. UZECE ONI I OD AZMIRA PARE AKO TREBA I ODUSTATI OD PL I IZGUBITI NEKU UTAKMICU, A OVA PROTIV RUDARA JE PRAVA ZA TOThranduil je napisao/la:Ma mi moramo samo sebe gledati i to je to. Previše se ovde priča o tim "kupovinama" jbt. samo se o tome i priča, mislim naravno da ima toga kao i svugdje u svijetu (kod nas su samo malo previše ofirni) ali nije sad da su utakmice svakog kola namještene.
Šta će se desiti to ćemo da vidimo, ja vjerujem da ćemo pobjediti Branitelja. A SLOBODA CE NARAVNO U PL STO SE ZNALO ODMAH PO DOLASKU CIRE I ULAGANJA VELIKE KOLICINE NOVCA. PA LJUDI NE BACA KOD NAS NIKO PARE TEK ONAKO. PRVO SE SVE SREDI U SAVEZU I NA DRUGIM MJESTIMA (PRIPREMI SE SVE ZA TEREN) PA TEK ONDA NA TERENU.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
budimo_realni je napisao/la:EVO VAM REALNE SITUACIJE. RUDAR CE POBIJEDITI JEDINSTVO DA UZMU PARE OD SLOBODE, A ISTOVREMENO CE SE OPRATI KOD NAVIJACA. "DALI SU SVE OD SEBE I ETO DOBRO ODIGRALI PROTIV SLOBODE, POBIJEDILI JEDINSTVO, ALI DO TITULE NISU MOGLI". JEDINSTVO CE (VEC JE ODUSTALO) OD PREMIJER LIGE, ALI CE IMATI ALIBI ZA NAVIJACE DA SU DALI SVE OD SEBE I DA SU POKUSALI, ALI DA JE RUDAR JAKA EKIPA I DA IH NISU USPJELI POBIJEDITI. JOS CE IM I VJEROVATNO BITI "KRIVE" SUDIJE, A USTVARI SU SE VEC VJEROVATNO ISTROSILI I NEMAJU PARA ZA PL. UZECE ONI I OD AZMIRA PARE AKO TREBA I ODUSTATI OD PL I IZGUBITI NEKU UTAKMICU, A OVA PROTIV RUDARA JE PRAVA ZA TOThranduil je napisao/la:Ma mi moramo samo sebe gledati i to je to. Previše se ovde priča o tim "kupovinama" jbt. samo se o tome i priča, mislim naravno da ima toga kao i svugdje u svijetu (kod nas su samo malo previše ofirni) ali nije sad da su utakmice svakog kola namještene.
Šta će se desiti to ćemo da vidimo, ja vjerujem da ćemo pobjediti Branitelja. A SLOBODA CE NARAVNO U PL STO SE ZNALO ODMAH PO DOLASKU CIRE I ULAGANJA VELIKE KOLICINE NOVCA. PA LJUDI NE BACA KOD NAS NIKO PARE TEK ONAKO. PRVO SE SVE SREDI U SAVEZU I NA DRUGIM MJESTIMA (PRIPREMI SE SVE ZA TEREN) PA TEK ONDA NA TERENU.
tvoj nick i komentar se slazu skroz...

SLANA GARDA PONOS JE GRADA
@Staragrada Znaci Jedinstvo ide u utorak u Kakanj, ako pobjedimo mozda necete pricati vise da smo kupili 

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
LloriS je napisao/la:@Staragrada Znaci Jedinstvo ide u utorak u Kakanj, ako pobjedimo mozda necete pricati vise da smo kupili
hahaha realno ne igrate dobro nikako,niste u formi...a Kakanj onaj dole vidices samo kakav je..al opet ko zna

SLANA GARDA PONOS JE GRADA
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ma kako to....vi dole idete dan ranije da ne bude ofirno skrozLloriS je napisao/la:@Staragrada Znaci Jedinstvo ide u utorak u Kakanj, ako pobjedimo mozda necete pricati vise da smo kupili

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
staragarda je napisao/la:ma kako to....vi dole idete dan ranije da ne bude ofirno skrozLloriS je napisao/la:@Staragrada Znaci Jedinstvo ide u utorak u Kakanj, ako pobjedimo mozda necete pricati vise da smo kupili![]()
..al eo maloprije pogleda ovaj pregled sa utakmice gracanice i banovica....pa sta je ono krv ti j.e.b.e.m
![]()
...ja prosle sezone nisam jednostavno mogao da idem na Tusanj kad smo igrali protiv banovica...nemam zivaca ni snage da neko radi majmuna od mene i to jos da mi naplati kartu za to
![]()
Ja u prošlom postu napisa, namještanja ima u svim ligama ali kod nas je to toliko ofirno ono... u Njemačkoj bi nakon ovakvih namještanja policija hapsila igrače na poluvremenu.
Gdje si gledao taj pregled,link?
Edit: pogledao izvještaj, Budućnost imalo brdo šansi ali lopta nikako u gol. Mogli su dobiti i uvjerljivije

Ko je ovaj pokemon da pjeva na Tušnju, mislim i ja biSaLL/ihovic je napisao/la:
![]()

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
- Kontakt:
Lažan profilHeller je napisao/la:Ko je ovaj pokemon da pjeva na Tušnju, mislim i ja biSaLL/ihovic je napisao/la:
![]()
![]()

u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
-
- Kontakt:
velez zrinjski 2500
sarajevo radnik 2000
sloboda-orasje 4000
u tuzli skoro pa vise gledalaca nego na dvije najposjecenije utakmice premjer lige

sarajevo radnik 2000
sloboda-orasje 4000
u tuzli skoro pa vise gledalaca nego na dvije najposjecenije utakmice premjer lige

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
- TzBulevar87
- Kontakt:
http://fksloboda.ba/vijesti/1071-teksti ... po-avovima
Upamtite da će ovo biti naša zlatna generacija. Pogledajte samo gol razliku 100:7
Upamtite da će ovo biti naša zlatna generacija. Pogledajte samo gol razliku 100:7

075
Fudbaleri i strucni stab jutros je u 09:00 sati otputovali u Medjugorje pa nek im je sa srecom da se sto bolje pripreme za utakmicu u Mostaru. Mislim da rijetko koji klub ide 2 dana ranije sto dovoljno govori koliko smo ozbiljan klub,bravo Azmire
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
TzBulevar87 je napisao/la:http://fksloboda.ba/vijesti/1071-teksti ... po-avovima
Kakva dominacija.

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
Samo nisu smjeli Herića pustiti da ode u Sarajevo.On bi bio idealno rješeenje u sredini terena za nekih 4-5 godina.wobly92 je napisao/la:TzBulevar87 je napisao/la:http://fksloboda.ba/vijesti/1071-teksti ... po-avovima
Kakva dominacija.I prije smo imali zlatnih generacija, al' sad je druga priča, neće Azmir dozvolit da se dešava ono što je i prije, da djeca tek tako napuštaju Slobodu, uslovi su sad tu hvala Bogu.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Nema veze, bitno je da nema šanse da najbolji od njih napusti Klub, a to je mali Suljić. Ono će da bude igračinaintercontinental je napisao/la:Samo nisu smjeli Herića pustiti da ode u Sarajevo.On bi bio idealno rješeenje u sredini terena za nekih 4-5 godina.wobly92 je napisao/la:TzBulevar87 je napisao/la:http://fksloboda.ba/vijesti/1071-teksti ... po-avovima
Kakva dominacija.I prije smo imali zlatnih generacija, al' sad je druga priča, neće Azmir dozvolit da se dešava ono što je i prije, da djeca tek tako napuštaju Slobodu, uslovi su sad tu hvala Bogu.

075
-
- Kontakt:
Suljić,Todorović,Muminović,Ćosić,Ahmetović u doglednovrijeme ja se nadam da će činiti kostur prve ekipe Slobodeintercontinental je napisao/la:Nema veze, bitno je da nema šanse da najbolji od njih napusti Klub, a to je mali Suljić. Ono će da bude igračinawobly92 je napisao/la:Samo nisu smjeli Herića pustiti da ode u Sarajevo.On bi bio idealno rješeenje u sredini terena za nekih 4-5 godina.TzBulevar87 je napisao/la:http://fksloboda.ba/vijesti/1071-teksti ... po-avovima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.