FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Zodiac
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Zodiac » 11 maj 2014, 23:52

Jesmo li svoji il' nismo :mrgreen:

nusmir
Kontakt:

Post Postao/la nusmir » 11 maj 2014, 23:53

ajde sad ko da je to bitno :D dobili ste odg na pp...... da nista ne pisem samo se nadam da nece biti ovo sto sam cuo sto se tice kaknja i bihaca......ovakvo jedinstvo nema sanse dole da uzme bod a kamoli 3...... iskreno se nadam da cemo dobiti u mostaru a za ostalo me zaboli k :wave:
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 11 maj 2014, 23:59

Ma mi moramo samo sebe gledati i to je to. Previše se ovde priča o tim "kupovinama" jbt. samo se o tome i priča, mislim naravno da ima toga kao i svugdje u svijetu (kod nas su samo malo previše ofirni) ali nije sad da su utakmice svakog kola namještene.
Realno mogućnost Jedinstva (ako uzmemo u obzir formu i rezultate iz ove polusezone i to isto sa strane Rudara) da dobije je 15-20% isto tako što se tiče naše utakmice i omjera snaga, postotak je nekih 75-80% da dobijamo.
Šta će se desiti to ćemo da vidimo, ja vjerujem da ćemo pobjediti Branitelja

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 12 maj 2014, 00:46

slika
:bih: :clap:
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 12 maj 2014, 00:46

Thranduil je napisao/la:Ma mi moramo samo sebe gledati i to je to. Previše se ovde priča o tim "kupovinama" jbt. samo se o tome i priča, mislim naravno da ima toga kao i svugdje u svijetu (kod nas su samo malo previše ofirni) ali nije sad da su utakmice svakog kola namještene.
Realno mogućnost Jedinstva (ako uzmemo u obzir formu i rezultate iz ove polusezone i to isto sa strane Rudara) da dobije je 15-20% isto tako što se tiče naše utakmice i omjera snaga, postotak je nekih 75-80% da dobijamo.
EVO VAM REALNE SITUACIJE. RUDAR CE POBIJEDITI JEDINSTVO DA UZMU PARE OD SLOBODE, A ISTOVREMENO CE SE OPRATI KOD NAVIJACA. "DALI SU SVE OD SEBE I ETO DOBRO ODIGRALI PROTIV SLOBODE, POBIJEDILI JEDINSTVO, ALI DO TITULE NISU MOGLI". JEDINSTVO CE (VEC JE ODUSTALO) OD PREMIJER LIGE, ALI CE IMATI ALIBI ZA NAVIJACE DA SU DALI SVE OD SEBE I DA SU POKUSALI, ALI DA JE RUDAR JAKA EKIPA I DA IH NISU USPJELI POBIJEDITI. JOS CE IM I VJEROVATNO BITI "KRIVE" SUDIJE, A USTVARI SU SE VEC VJEROVATNO ISTROSILI I NEMAJU PARA ZA PL. UZECE ONI I OD AZMIRA PARE AKO TREBA I ODUSTATI OD PL I IZGUBITI NEKU UTAKMICU, A OVA PROTIV RUDARA JE PRAVA ZA TO :D . A SLOBODA CE NARAVNO U PL STO SE ZNALO ODMAH PO DOLASKU CIRE I ULAGANJA VELIKE KOLICINE NOVCA. PA LJUDI NE BACA KOD NAS NIKO PARE TEK ONAKO. PRVO SE SVE SREDI U SAVEZU I NA DRUGIM MJESTIMA (PRIPREMI SE SVE ZA TEREN) PA TEK ONDA NA TERENU.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 maj 2014, 00:54

budimo_realni je napisao/la:
Thranduil je napisao/la:Ma mi moramo samo sebe gledati i to je to. Previše se ovde priča o tim "kupovinama" jbt. samo se o tome i priča, mislim naravno da ima toga kao i svugdje u svijetu (kod nas su samo malo previše ofirni) ali nije sad da su utakmice svakog kola namještene.
EVO VAM REALNE SITUACIJE. RUDAR CE POBIJEDITI JEDINSTVO DA UZMU PARE OD SLOBODE, A ISTOVREMENO CE SE OPRATI KOD NAVIJACA. "DALI SU SVE OD SEBE I ETO DOBRO ODIGRALI PROTIV SLOBODE, POBIJEDILI JEDINSTVO, ALI DO TITULE NISU MOGLI". JEDINSTVO CE (VEC JE ODUSTALO) OD PREMIJER LIGE, ALI CE IMATI ALIBI ZA NAVIJACE DA SU DALI SVE OD SEBE I DA SU POKUSALI, ALI DA JE RUDAR JAKA EKIPA I DA IH NISU USPJELI POBIJEDITI. JOS CE IM I VJEROVATNO BITI "KRIVE" SUDIJE, A USTVARI SU SE VEC VJEROVATNO ISTROSILI I NEMAJU PARA ZA PL. UZECE ONI I OD AZMIRA PARE AKO TREBA I ODUSTATI OD PL I IZGUBITI NEKU UTAKMICU, A OVA PROTIV RUDARA JE PRAVA ZA TO :D . A SLOBODA CE NARAVNO U PL STO SE ZNALO ODMAH PO DOLASKU CIRE I ULAGANJA VELIKE KOLICINE NOVCA. PA LJUDI NE BACA KOD NAS NIKO PARE TEK ONAKO. PRVO SE SVE SREDI U SAVEZU I NA DRUGIM MJESTIMA (PRIPREMI SE SVE ZA TEREN) PA TEK ONDA NA TERENU.
pa sto se onda koji k.u.r.a.c ide 2 dana ranije u medzugorje i to u centar u kojem je repka boravila..jel znas ti koliko kosta dan dole za jednu ekipu od 25,30 ljudi a kamoli dva ako je to sve zavrseno i dogovoreno....jarane moj..na dogovorene se tekme ide na dan utakmice ako te ko bude pitao pa da znas za ubuduce....sad su ovi nasi dole sve dogovorili al posto Husic ima para za bacanja odveo je ekipu dole 2 dana ranije i skrsit ce sigurno 10 000 km za kupljenu tekmu...imal tebi to kakve logike...budimo realni :roll:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 12 maj 2014, 00:56

budimo_realni je napisao/la:

tvoj nick i komentar se slazu skroz... :thumbup:
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 12 maj 2014, 00:58

@Staragrada Znaci Jedinstvo ide u utorak u Kakanj, ako pobjedimo mozda necete pricati vise da smo kupili :D
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 12 maj 2014, 00:59

LloriS je napisao/la:@Staragrada Znaci Jedinstvo ide u utorak u Kakanj, ako pobjedimo mozda necete pricati vise da smo kupili :D

hahaha realno ne igrate dobro nikako,niste u formi...a Kakanj onaj dole vidices samo kakav je..al opet ko zna :D
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 maj 2014, 01:06

LloriS je napisao/la:@Staragrada Znaci Jedinstvo ide u utorak u Kakanj, ako pobjedimo mozda necete pricati vise da smo kupili :D
ma kako to....vi dole idete dan ranije da ne bude ofirno skroz :D :D..al eo maloprije pogleda ovaj pregled sa utakmice gracanice i banovica....pa sta je ono krv ti j.e.b.e.m :urnebes: :urnebes: ...ja prosle sezone nisam jednostavno mogao da idem na Tusanj kad smo igrali protiv banovica...nemam zivaca ni snage da neko radi majmuna od mene i to jos da mi naplati kartu za to :oops: :oops:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 12 maj 2014, 01:13

staragarda je napisao/la:
ma kako to....vi dole idete dan ranije da ne bude ofirno skroz :D :D..al eo maloprije pogleda ovaj pregled sa utakmice gracanice i banovica....pa sta je ono krv ti j.e.b.e.m :urnebes: :urnebes: ...ja prosle sezone nisam jednostavno mogao da idem na Tusanj kad smo igrali protiv banovica...nemam zivaca ni snage da neko radi majmuna od mene i to jos da mi naplati kartu za to :oops: :oops:

Ja u prošlom postu napisa, namještanja ima u svim ligama ali kod nas je to toliko ofirno ono... u Njemačkoj bi nakon ovakvih namještanja policija hapsila igrače na poluvremenu.

Gdje si gledao taj pregled,link?

Edit: pogledao izvještaj, Budućnost imalo brdo šansi ali lopta nikako u gol. Mogli su dobiti i uvjerljivije :D

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 12 maj 2014, 01:57

SaLL/ihovic je napisao/la:slika
Ko je ovaj pokemon da pjeva na Tušnju, mislim i ja bi :mrgreen: :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 12 maj 2014, 09:41

Heller je napisao/la:
SaLL/ihovic je napisao/la:slika
Ko je ovaj pokemon da pjeva na Tušnju, mislim i ja bi :mrgreen: :mrgreen:
Lažan profil :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 12 maj 2014, 10:12

velez zrinjski 2500
sarajevo radnik 2000
sloboda-orasje 4000
u tuzli skoro pa vise gledalaca nego na dvije najposjecenije utakmice premjer lige :clap: :clap:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 12 maj 2014, 11:05

http://fksloboda.ba/vijesti/1071-teksti ... po-avovima

Upamtite da će ovo biti naša zlatna generacija. Pogledajte samo gol razliku 100:7 :)
075

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 12 maj 2014, 11:11

Fudbaleri i strucni stab jutros je u 09:00 sati otputovali u Medjugorje pa nek im je sa srecom da se sto bolje pripreme za utakmicu u Mostaru. Mislim da rijetko koji klub ide 2 dana ranije sto dovoljno govori koliko smo ozbiljan klub,bravo Azmire :clap:

[youtube][/youtube]
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 12 maj 2014, 11:25

TzBulevar87 je napisao/la:http://fksloboda.ba/vijesti/1071-teksti ... po-avovima

Upamtite da će ovo biti naša zlatna generacija. Pogledajte samo gol razliku 100:7 :)

Kakva dominacija. :D I prije smo imali zlatnih generacija, al' sad je druga priča, neće Azmir dozvolit da se dešava ono što je i prije, da djeca tek tako napuštaju Slobodu, uslovi su sad tu hvala Bogu. :)
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 12 maj 2014, 11:40

wobly92 je napisao/la:
TzBulevar87 je napisao/la:http://fksloboda.ba/vijesti/1071-teksti ... po-avovima

Kakva dominacija. :D I prije smo imali zlatnih generacija, al' sad je druga priča, neće Azmir dozvolit da se dešava ono što je i prije, da djeca tek tako napuštaju Slobodu, uslovi su sad tu hvala Bogu. :)
Samo nisu smjeli Herića pustiti da ode u Sarajevo.On bi bio idealno rješeenje u sredini terena za nekih 4-5 godina.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 12 maj 2014, 11:43

intercontinental je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:

Samo nisu smjeli Herića pustiti da ode u Sarajevo.On bi bio idealno rješeenje u sredini terena za nekih 4-5 godina.
Nema veze, bitno je da nema šanse da najbolji od njih napusti Klub, a to je mali Suljić. Ono će da bude igračina :)
075

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 12 maj 2014, 11:51

intercontinental je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:

Nema veze, bitno je da nema šanse da najbolji od njih napusti Klub, a to je mali Suljić. Ono će da bude igračina :)
Suljić,Todorović,Muminović,Ćosić,Ahmetović u doglednovrijeme ja se nadam da će činiti kostur prve ekipe Slobode

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.