U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Ammare
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la Ammare » 09 maj 2014, 23:08

Dubrovnik u pravu si u 90% stvari.
U klubu se samo svodi na to hocemo li dobiti jos koji milion od Dzeke ili ne. O uslovima za treninge i stadionu ne zelim ni pricati.
Sto se tice Gojaka ne bih mu ni ja ponudio ugovor kakav je on zahtijevao.
Allez

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 10 maj 2014, 00:57

Željooooo je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Ja bas i nisam mjerodavan da govorim o Osimu jer rijetko pratim ligu a simpatizer sam Veleza. Ne zivim u BIH ali kad uhvatim vremena pogledam po koju utakmicu preko max tva. Drago mi je sto navijaci Zeljeznicara brane svoj klub ali ipak upada u oci da Osima branite kao sto neki brane Susica. Mislim bezrezervno. Koji je to njegov rezultat ako ce neko reci da je ovaj inace simpatican covjek napravio. Da li je ikad prodao igraca za npr. 1000000 Eura sto i nije neka cifra u danasnjem nogometu. Menadzer je u klubu koji je uvijek bio rasadnik talenata a takvi zadnjih godina najcesce odlaze u bezcjenje po nekakvim smijesnim ligama. Oni sto ostanu zavrsavaju povrijedjeni skoro pa upropastenih karijera. Klub se izravnao sa nekim Hercegovackim seoskim klubovima koji do rata nisu ni postojali. Tu su neke titule u lizi koje gube na vaznosti ako ih klubovi koje sam maloprije spomeno isto osvajaju. Nije mi jasno kako Mamic da minute Halilovicu, Jedvaju isl igracima a djeca u Bosanskim klubovima to ne mogu dobiti. I sta je bio problem dati minute malom da odigra a ako bude los nece ih ni sam traziti. Tako ni Hodzic nije minute dobio pa ih sada kao posudjen igrac ima. Znam da ce me neki napasti radi ovoga ali nekoga bezrezervno podrzavati tako nekako mi nije jasno. Za podsjetnik u Hrvatskoj su i klubovi tipa Sibenika prodavali igrace za 1000000 eura a ako je Zeljo njihov nivo u struci mu nista ne valja.
jarane opet lupaš žestoko,prvo se informiši za nešto pa onda pokušaj argumentima da nešto napišeš..poštujem to što voliš BiH reprezentaciju i sve to al okani se necega što ne pratiš i ne poznaješ..
Pa sta je toliko lupio ?
Argumentuj ti to njegovo lupetanje ?
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 10 maj 2014, 01:11

Lupate jer ne pratite Omladinske pogone. Gojak je htio minutazu oni nisu mogli obecati zavrsena prica. Sto se tice igraca , pracenja talenata tu je Zeljo trenutno broj 1. Al to u obliku u kojem mu dozvoljava budzet , kad pogledas koliko Sarajevo ima love i dovelo dvojicu iz Leotara sto valja ostalo ni za Vrbanjuse nije al iskreno. Zeljo dovelo vanserijske igrace Grebnara, Behrama , Mujagica , Kolcica sad koliko ce ko uspijeti to samo dragi bog zna. Al svaki od njih je po mjeri i doveli 6 7 al ekstra igraca. Sarajevo medjutim dovelo 25 da bog sacuva gdje su ono nasli al iskreno , od toga samo odskacu taj Andjusic i onaj stoper sto igra za U19 a ostalo je opet po liniji Babe Mame Brata itd... Tako da sto se tice dovodjenja igraca ne moze zelji niko nista reci tu su broj jedan , sa malim budzetom rade velike stvar. Dok Sarajevo bas obrnuto sa velikim budzetom ne cini bas nista nego zivi u nekoj masti o Akademiji. Dzaba akademija kad su scouti truba ili ljudi zaduzeni za to. Uzmi par hiljadarki i odma dovedi. Al ovo vam iskreno govorim ko je malo ukljucen u to razumjet ce, neutralan sam bgm al je tako. Ostali klubovi nisu vrijedni spominjana oni dovode djecu u krugu od 10 km i to je to .

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 10 maj 2014, 01:21

Prvo i prvo, ne možeš porediti Sušića i Osima, jer jedan vodi tim od 117 miliona (ako sam zapamtio) kroz par utakmica godišnje, dok drugi ima, uz duzno poštovanje "niđe veze" roster u "niđe veze" lizi, koju ne možeš porediti s HNL.
Dobro možda možeš donekle igrački, ali infrastruktura HNL-a i pažnja koja se posvećuje istoj trenutno je miljama daleko od BH premijer lige.
Imaju sreću da su uspjeli prvenstveno zbog reputacije dva velika kluba. Zbog prijeratne reputacije hajduka i dinama, te sadašnjim uspjehom ovog zadnjeg. Normalno da će većina obratiti pažnju na tu istu HNL posebno nakon što je Hrvatska izbila na 3. mjesto na WC u francuskoj i redovno učestvuju na prvenstvima (ne znam koje su mašili, možda u JAR?). Imaju gospodina Mamića, koji je izuzetan biznismen, na stranu to što ratuje s navijačima, bez njega bi dinamo bio u rangu sadasnjeg hajduka ( u rosteru antitalenti, bez novca itd).

A mi od toga nemamo ništa. Nemaš Mamića koji ima muda zatražit cifru koja čak i premašuje vrijednost igrača, jer se plaše svi da ne propadne i ono što bi mog'o dobit za igrača (Amar se malo cjenkao, pa Svraka ostade 2 sezone "viška"). Onda infrastruktura. Pogledaj terene na kojima igraju hrvatski timovi, a pogledaj naše? Ne znam čija je utakmica bila u ligi, zamahnu igrač nogom po lopti, izbi 2-3 kile blata i 2 litra vode iz mjesta na terenu. Tu nema fudbala.

Što se tiče toga "rasadnik talenata". Jbg tu se mora uzeti u obzir da svi iz naše zemlje bježe u bolje lige zbog finansija i napredovanja. U hrvatskoj su normalnije plaće imaš prostora za napredak zbog gore navedenih činjenica + ako dodamo tome i to da se Hrvatski selektori nerijetko oslanjaju na domaće igrače, kud ćeš bolje? Jedan Modrić nije pobjegao s 18 godina u tursku ligu, nego je s Dinamom igrao Ligu prvaka i koliko znam bio u Hrvatskoj repki i ode u Tottenham!

Jel se to desilo u našoj ligi ikad? Nije. Evo Safet neće pozvati mladog Hodžića jer nam je "kukuruz liga" bez obzira na to koliko je dečko kvalitetan. I šta, misliš da je dečku motiv ostati i zabijati "timovima" poput obarske i koga već, + da nema šanse za poziv u repku (a to je svima san)? Pa svako traži veći izazov i kvalitet, zato se predlaže smanjenje i lige da se dobije na tome. Al koga briga...

I da, jos nesto, gore sam napisao ono za pažnju koja se posvećuje ligi, pa ubacujem tvoj citat:

"Za podsjetnik u Hrvatskoj su i klubovi tipa Sibenika prodavali igrace za 1000000 eura a ako je Zeljo njihov nivo u struci mu nista ne valja."

Normalno da su prodavali, prvo jer su imali gdje izgraditi igrača, a onda ne zaboravi da su "slučajno" bili posmatrani. Npr. dođe utakmica Dinamo-Šibenik, dođu skauti, da gledaju Dinamovce, slučajno zapaze ove iz Šibenika pa se zainteresiraju. A ko će ti bgt doći na utakmicu Željo-Obarska? Željo nije napravio nikakav podvig u Evropi, neće niko da ih prati osim čeha, turčina i tako.

Eh da Željo ili eventualno Sarajevo ulete bar u playoff pa odigraju tekmu s nekim renomiranijim protivnikom tipa Sevilla (gdje bude skauta redovno), pogledali bi se i naši timovi ozbiljnije. Al' do toga...pisi propalo.
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

Ammare
Kontakt:

Post Postao/la Ammare » 10 maj 2014, 01:32

@Zaha u pravu si. Svaka ti stoji. Ali Zeljo je kriv sam sto je imao finu perspektivu, a nisu je iskoristili. 2 mil su legla od Dzeke, pa par stotina hiljada od Sehica, Visce, od LP, a gdje su ulozene pare???
Samo Bog zna sta se sa njima desilo. Ja pretpostavljam gdje su, ali ne bih na slijepo da optuzujem, zato cu i presjeci jezik.
Al opet zar je normalno da Zeljo, najtrofejniji klubu BH, klub iz glavnog grada, najveci domaci rasadnik reprezentativaca bivsih i sadasnjim ima recimo najlosiji stadion u Premier ligi! Tamo je UEFA-ina inspekcija zmije pronalazila. Doslovno treba zabraniti da se igra na Grbavici, jer ono je ziva sramota.
Allez

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 10 maj 2014, 01:37

@Romeo krenut cu redom,u prvoj recenici je napisao da ne prati našu ligu i da nije mjerodavan da piše i onda se kao čudi što navijači Želje brane Amara,zašto bih ga napadao kad je velikana koji je bio u ambisu on vratio na noge,na staze stare slave, osvojio more titula,o kojima neki klubovi sanjaju godinama.Da bi neko prodao igrača iz ove lige treba da se rejting lige popravi,reci cu ti da su dva igrača Želje bili pred milionskim transferima ali su ih povrede spriječile u tome,lahko je Dinamu bilo prodavati igrače kad je Hrvatska repka bila 3 u svijetu,poslije toga su se njihovi igrači ko halva prodavali i oni koji nisu imali talenta su otišli i igrali za jake klubove,naša repka se tek prije godinu plasirala na veliko takmičenje i ti očekuješ da neko sa strane dođe i uloži novac u 101 ligu na svijetu,previše ljudi igrate menadžera i sličnih igrica,da grad Zagreb nije milione ulagao u Dinamo,ne bi taj klub bio to što je sad,oni godišnje ulože u taj klub 20 puta više nego što je Željin buđet,Mamić je samo oplodio pare grada,prodao par igrača zahvaljujuci uspjehu repke za milionske cifre ali i individualno kvalitetom tih igrača i sad ubire plodove toga.Željo sa druge strane ima jaku omladinsku školu,proizvodi dosta svojih igrača,mnogi od tih igrača su napravili dobre karijere,mnogi ce tek napraviti,i ljudi ne kontaju da kad igrač tipa Hodžić ima 16 godina klub tad se ne može potpisati ugovor sa tim igračem(može stipendijski),i cim je došla ponuda od Liverpoola Željo je morao pristati na nju,ali i tu je klub zaradio oko 300 hiljada,dok sa druge strane ima i igrača tipa Gojaka koji misli da je Ronaldo i da svaku treba da igra,i tu je Amar rekao NE,niko nije veći od kluba,čovjek ne prodaje igrače za kikiriki i ponosan sam na ono što Amar radi od Želje,jer pravi ozbiljan klub za razliku od većine klubova u našoj ligi ukljucujuci romeo i tvoj Čelik ..
p.s zaboravio sam da dodam da Željo ima najbolji skauting jer se svake godine dovode talentovana djeca iz drugih gradova naše domovine,primjer je Seid Behram za kojeg kažu da je jedan od najtalentovanijih u svojoj generaciji,ili mali Grebnar koji je iz Viteza doveden a predviđaju mu svijetlu budućnost a ima ih još da sad ne nabrajam dalje..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 10 maj 2014, 02:02

Ammare je napisao/la:@Zaha u pravu si. Svaka ti stoji. Ali Zeljo je kriv sam sto je imao finu perspektivu, a nisu je iskoristili. 2 mil su legla od Dzeke, pa par stotina hiljada od Sehica, Visce, od LP, a gdje su ulozene pare???
Samo Bog zna sta se sa njima desilo. Ja pretpostavljam gdje su, ali ne bih na slijepo da optuzujem, zato cu i presjeci jezik.
Al opet zar je normalno da Zeljo, najtrofejniji klubu BH, klub iz glavnog grada, najveci domaci rasadnik reprezentativaca bivsih i sadasnjim ima recimo najlosiji stadion u Premier ligi! Tamo je UEFA-ina inspekcija zmije pronalazila. Doslovno treba zabraniti da se igra na Grbavici, jer ono je ziva sramota.
Željo je imao "virtualnu perspektivu" druže moj. Amar je to uvidio hvala Bogu, zato se okrenuo omladinskom pogonu. Primjetis valjda da se ulaže sad u to. Jer, pazi, radije će ti dijete kluba ostati za neki sitniji novac i igrati u klubu svim srcem, nego neki plaćenik. Jer plaćenici traže mnogo novca, i boli ih realno k1ta za tradicijom tima, tu su dok ima para. A da ne otvaramo temu o tome kako je nemoguće dovesti nekoga ko kvalitetom prevazilazi ovu liku. Misliš li iskreno da bi igračina tipa Sammir (koji je sad u Getafeu) igrao evo npr. u Širokom. To je igrač koji bi donio prevagu. I nikad ne bi igrao jer liku nije životna želja ići na stadion, bubam, modriče maksime, da do koljena bude u blatu. I primati negdje oko 3000 KM u vrh glave. Ne bi ni meni bilo iskreno :kafa:

Dok smo imali tih nekih para, doveli su se igrači iz srbijanske lige i tako, jer je to realan domet. Doduše najbolje što smo ikad doveli to je Patrick Nyema, ne znam kako su uspjeli, ali salutiram :salut: . Kad bi Željo doveo 6-7 igrača poput Nyeme, kvalitetnih i požrtvovanih, napravio bi se neki iskorak, ali za to treba lova. Da bi trenirao te ljude, održavao im formu, neku konstantu, treba lova i infrastruktura. Pa piše se po temi Željezničara da Maribor troši novac na suplemente i one stvari kol'ko željo na plaće. Maribor ima teretanu u kompleksu. Željo nema.
Onda ljudi, stručnjaci koji bi radili na motoričkim sposobnostima? NI TO NEMA! Toga najmanje ima kod nas. Zato nam igrači izgledaju pokretljivi k'o kraljica Elizabeta II.

Al' ipak, srećom, sa mlađima se to mora i može popraviti. Još kad bi se sjetili da ih treniraju na planini, da im prošire kapacitet pluća i prirodnu snagu mišića :tokralju:

Što se tiče inače para, sve to ode druže, te za ovo, te za ono. Ne radi reflektor džaba na zrak, nego na struju, onda se moraju plaćati one sekjuriti službe, svašta nešto. Plaće igračima, a vjerujem da je bilo i pronevjere (ne od strane Osima nego nekih ljudi koji više i nisu u klubu ;) )
Što se tiče stadiona, država ne da sredstva nikome. Pa UEFA je napravila tj. popravila Bilino Polje i napravila onaj kompleks za trening. Misliš da je vlada dala pare? Jašta je, ko što sam i ja. Zato se traže strani investitori. Vidiš Sarajevo je "prodisalo" dolaskom g. Tana (iako ih na neki nacin mrzim kao rivale, ipak poštujem kao klub koji se takmiči u lizi). Doduše, jes' da im je ekipa niđe veze s nekim imenima tipa Purić, al' neka, doći će još para pa ćeš vidjeti.

Evo sad sam se dotakao toga. Postoje dva načina uspjeha. Ovaj instant uspjeh koji će kod Sarajeva trajati dok bude bilo love i mr. Tan-a i naravno ako ulože u akademiju i krenu fakat poput Dinama, onda će super biti. A postoji i ovaj teži put, ulaganjem u omladince, malo duži rok, al' uspije se onda sigurno. Sve u svemu, meni lično i slađi put, znaš da je "tvoje" na neki način (ne ponižavam fkt projekt sarajeva, nek uspiju ljudi, nek uspije neko u ovoj državi, pa makar i tuđim parama).

I da, što se tiče zmija, pa brate ima ih i na čaršiji tačnije kod miljacke kad izvire ispod kamena. Jbg ne živimo mi u Madridu nego u Sarajevu između Trebevića, Romanije, brda Žuć, Igmana. Nije sve od betona, nego je iza grbavice priroda, pa tranzit, pa Vraca, pa opet priroda. Prirodno je da ih bude. Eh jedino ako stave betonske podzide iznad juga, srede stadion skroz na skroz, onda neće biti ni mrava :kafa:
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

Tulln1
Kontakt:

Post Postao/la Tulln1 » 10 maj 2014, 07:21

Siromasna zemlja siromasni klubovi salbe plate igracima slaba ishrana =Tesko se moze igrac napraviti u takvim uslovima

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 10 maj 2014, 23:01

Na koga treba obratiti posebnu paznju na utakmica a u 19 ? ocekujte opsiran izvjestan u utorak :D

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 10 maj 2014, 23:05

Interista je napisao/la:Na koga treba obratiti posebnu paznju na utakmica a u 19 ? ocekujte opsiran izvjestan u utorak :D

Janezi :

http://www.transfermarkt.de/de/dino-hot ... 6.html#SL2" onclick="window.open(this.href);return false;

;)

BiH :
Očekujem opširan izvještaj :mrgreen:

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 12 maj 2014, 02:06

Interista je napisao/la:Na koga treba obratiti posebnu paznju na utakmica a u 19 ? ocekujte opsiran izvjestan u utorak :D
pa ima nekoliko interesantnih igraca u ovoj generaciji. gojak(jucer pdopisao za dinamo zagreb), radovac, hairlahovic(jucer debitovao za prvu ekipu hajduka), modic, halilovic, gljiva... a ima tu sigruno jos 2-3. neznam kakav je ovaj suljic iz st.etinne-a. ima i par sto igraju u nasim klubovima sto su sigurno interesantni.

ocekujemo detaljan izvjestaj :D

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 12 maj 2014, 02:28

fanatic je napisao/la:Odlican potez mladog Amera !

Realno, hrvatska i sprska liga su par klasa iznad nase sto govori i cinjenica da su skoro svi "domaci" reprezentativci pobjegli iz ovog pokusaja lige do 20-21 godine.

Dzeko, Ibricic, Papac, Pandza, Vranjes, Zec svi su oni pobjegli odavde na vrijeme, zato su i uspjeli. Tim stopama krece i Gojak, dosta mladih ima po ceskoj, slovackoj a to bi vjerovatno bila najbolja opcija i za onog malog Radovca jer je lik vec prekuc'o nasu ligu a sjedi na klupi/tribinama :roll:

Zahirovic je izuzetak koji potvrdjuje pravilo, mada kao sto vidimo nije se ni on proslavio u inostranstvu.

Ostali : Grahovac, Bilbija(na vrijeme otis'o, ali se expresno vratio :mrgreen: ), Zolotic, Colic i ostali u21 poletarci koji su igrali u onim kvalifikacijama kad smo se s njemcima gurali su po meni vec otpisani. Bas se cudo treba desit da neko od njih napravi neku karijeru jacu od turske 2 lige..

Molim Boga da sto vise ovih talenata iz u19(prije svih Gojkovic, Spikic i Radovac) sto prije napuste 101. ligu na svijetu ne bi li napravili neku karijeru i imali kvaliteta za repku.. :bih:
Špikić navodno na ljeto seli u Italiju...

za koliko je Gojak prešao u Dinamo? koja lova je u pitanju?

što se tiče Gojaka i Želje..zar je trebao uvjet u ugovoru da dečko igra? Marić je za Široki počeo sa 17 god..bez nekih posebnih točaka u ugovoru i minutaže..takve igrače se stavlja u prvi tim i daje max minutaza..mora se razlikovat prosjek igrac od talenta i mozda jednog od jacih u generaciji, ako ne i najajceg sto ima BiH trenutno..isto kao sto ni svaki igrac u ekipi nema istu placu, tako ni svaki kadet ili junior ne moze imati iste uvjete..

po meni velika greska želje
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 12 maj 2014, 09:51

Kol'ko je samo bosanskih mladih igraca propalo u dinamu u zadnjih nekoliko godina, malo me strah da i Gojak tako ne zavrsi pa da ga za 4-5 god gledamo u zvijezdi iz gradacca ili gosku... Dinamo jeste jak klub za ove prostore, ali po meni vrlo los izbor.

s mog eldži džitu preko tapatalaptapatoka
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

mrsic07
Kontakt:

Post Postao/la mrsic07 » 12 maj 2014, 09:53

što se tiče Gojaka i Želje..zar je trebao uvjet u ugovoru da dečko igra? Marić je za Široki počeo sa 17 god..bez nekih posebnih točaka u ugovoru i minutaže..takve igrače se stavlja u prvi tim i daje max minutaza..mora se razlikovat prosjek igrac od talenta i mozda jednog od jacih u generaciji, ako ne i najajceg sto ima BiH trenutno..isto kao sto ni svaki igrac u ekipi nema istu placu, tako ni svaki kadet ili junior ne moze imati iste uvjete..

po meni velika greska želje
slazem se s tobom, imas igraca koji je najtalentovaniji u generaciji a ujedno i najveci prospekt i logicno je da takvog igraca istrpis i pružiš mu priliku. Takodjer, ne mozes ponuditi svima iste ugovore, to nema nigdje, jer se zna ako si talent i izdvajas se od ostale djece po nekolj logici zaslužuješ bolji ugovor od ostalih.

homer44
Kontakt:

Post Postao/la homer44 » 12 maj 2014, 09:58

bude li dobar igrat ce i probit ce se
ne bude li dobar, dobiva novu sansu i ide u lokomotivu
ako ni tamo ne bude igrao (kao zakaric) onda ga ne treba zaliti jer je ocito nedovoljno dobar

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 12 maj 2014, 10:19

Ne mozete Gojaka porediti ni sa jednim igracem sto je otisao u Dinamo iz ovog naseg kukuruzista... Mnogo je talentovaniji od ostalih i nema sumnje da ce se on vrlo brzo probiti...
Al bilo je jos igraca iz Zelje sto su odbili Dinamo kao sto je npr Armin Hodzic uradio i ne prodje ni 2 mjeseca od tada on potpisa za Liverpool... Mogao je i ovaj cekati da potpise za neki veliki klub.. I taman da ne uspije uvijek sa tom referencom moze zavrsiti u 20x boljoj ligi nego sto je HNL.. Npr u Belgiji, Holandiji i sl... Ili Mahir karic (otisao u Cesku) al' jbg povrijedio se odmah i unistio karijeru totalno (i to 2-3x se povrijedio, ne jednom).. A bio je najveci talenat u Zelji od rata...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 12 maj 2014, 10:24

:lol: :lol: jakog talenta u pm lafo ajax genk i ostali gra traze nidje veze, ovim potezom sebi sjeba karijeru nidze veze umjesto da ode negdje u ove zapadne zemlje on ode u onu sabansku ligu koja je gora od nase nidze veze,bolje da je onda ostao u olimpicu jos god dana pa probao jos vise napredovat uz zajku zebu ili nekog novog iskusnijeg igraca a ovako nit ce igrat nit ce imat mjesta u ekipi ala novi pandza sto je kod nas bio pa bio havarija igrac napadac dok nije otisao kod mameta pa u lokomotivu sad ga nigdje.. e moj gojak
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

homer44
Kontakt:

Post Postao/la homer44 » 12 maj 2014, 10:27

Rule_hz je napisao/la::lol: :lol: jakog talenta u pm lafo ajax genk i ostali gra traze nidje veze, ovim potezom sebi sjeba karijeru nidze veze umjesto da ode negdje u ove zapadne zemlje on ode u onu sabansku ligu koja je gora od nase nidze veze,bolje da je onda ostao u olimpicu jos god dana pa probao jos vise napredovat uz zajku zebu ili nekog novog iskusnijeg igraca a ovako nit ce igrat nit ce imat mjesta u ekipi ala novi pandza sto je kod nas bio pa bio havarija igrac napadac dok nije otisao kod mameta pa u lokomotivu sad ga nigdje.. e moj gojak

dakako nego slabija, hnl 2 predstavnika u grupama EL a premijer liga se samo bruka protiv crnogorskih treceligasa

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 12 maj 2014, 10:31

e moj jarane ne znam sta ti gledas 2 kluba samo sto valjaju ovo ostalo talasika koje redovno trpamo po pipremnim utakmicama nidze veze ba, a to sto kazes za ove levate prvo pogledaj druge segmente i ostalo i nacin kako se ispalo pa mi se onda javi :lol: sad bi covjek rekao razvalili nas a 2 suta u 180 minuta imali nidze veze... opet zivi bili pa vidjeli
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

homer44
Kontakt:

Post Postao/la homer44 » 12 maj 2014, 10:34

Rule_hz je napisao/la:e moj jarane ne znam sta ti gledas 2 kluba samo sto valjaju ovo ostalo talasika koje redovno trpamo po pipremnim utakmicama nidze veze ba, a to sto kazes za ove levate prvo pogledaj druge segmente i ostalo i nacin kako se ispalo pa mi se onda javi :lol: sad bi covjek rekao razvalili nas a 2 suta u 180 minuta imali nidze veze... opet zivi bili pa vidjeli
haha premijer liga obicna buranija, ne mogu pretkola proci, sarajevo se samo bruka, grupnu fazu nikad nece vidjeti, premijer liga je uz moldavsku najgora liga u europi ako ne racunamo vatikan, san marino i andoru

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, DjaniTarik, Google Adsense [Bot] i 15 gostiju.