Navijačka pjesma BiH za SP 2014

Svjetsko prvenstvo u fudbalu "Brazil 2014" - po prvi put u istoriji, reprezentacija Bosne i Hercegovine igraće na jednom velikom takmičenju.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci

Hattrick123
Kontakt:

Re: Navijačka pjesma BiH za SP 2014

Post Postao/la Hattrick123 » 12 maj 2014, 12:44

Evo nam jos jedne pjesmice :) potrefit ce se neka sto ce narodu najbolje leci samo nek se snima :D

[youtube][/youtube]
FORZA MILAN

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 12 maj 2014, 23:13

Hattrick123 je napisao/la:Evo nam jos jedne pjesmice :) potrefit ce se neka sto ce narodu najbolje leci samo nek se snima :D

[youtube][/youtube]
Nekako je mrtva, pravo ne dize atmosferi.

Kad pustim "Izuzetno" pocnem da skacem a sa ovom mi raspolozenje padne.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 14 maj 2014, 15:35

Otelo je napisao/la:
Hattrick123 je napisao/la:Evo nam jos jedne pjesmice :) potrefit ce se neka sto ce narodu najbolje leci samo nek se snima :D

[youtube][/youtube]

Nisam ni rekao da je odlicna, ali moze proci, ono sto je meni bitno je to da se snima sve vise i vise pjesama da ne bude samo 2 one sto su se stalno pustale :)

kad smo vec kod toga evo jos jedne

[youtube][/youtube]
FORZA MILAN

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 17 maj 2014, 21:10

Svaka čast bilo kome ,ko pokušava da napravi nku navijačku pjesmu...međutim sve sam pažljivo preslušao i ovo je čisto SRANJE .Jedina prava pjevljiva je "Igraj Bosno".Nevjerovatno mi zvuči da smo jedna država totalnih muzičkih antitalenata..kakav bolan narodnjak..kako će 30 000 ljudi pjevati pjesmu sa nekom melodijom.. Boosnoo heejjj ranooo ljuutaaa-drugi kao ovi Hackney dragons--šta je ono majko moja....čuj teksta početak..dalje nisam imao snage....tipa ono"štaje za večeruu,je li grah opet na šporetuu...eno ima salameee,mo ke te hebee odoh na ćevapeee"
Garantujen da ima raje ovdje na forumu koja ima extra smisla za tekstove a i muziku...to treba biti u stilu onih vojničkih,kada se maršira(ne bukvalno naravno),nešto žestoko a ne komplikovano..lako pamtljivo i pjevljivo...Hajd pozdrav

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 20 maj 2014, 14:26

Previše pjesama raznoraznih anonimusa, a niko da se ozbiljno potrudi da napravi hit.
Pa majka mu stara, ipak smo prvi put na jednom velikom natjecanju u najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu i to treba da se pokaže pjesmom. Niti jedna me se nije onako baš dojmila da mogu reći da u istoj uživam i slušam svaki dan. S obzirom da je manje od mjesec dana do početka SP-a, ne vjerujem da možemo išta očekivati. :roll:
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 20 maj 2014, 15:29

Može li neko iskopati onu pjesmu što je komponovao čini mi se Nazif Gljiva, pa je izviždana na Koševu?

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 20 maj 2014, 15:38

aqarius je napisao/la:Svaka čast bilo kome ,ko pokušava da napravi nku navijačku pjesmu...međutim sve sam pažljivo preslušao i ovo je čisto SRANJE .Jedina prava pjevljiva je "Igraj Bosno".Nevjerovatno mi zvuči da smo jedna država totalnih muzičkih antitalenata..kakav bolan narodnjak..kako će 30 000 ljudi pjevati pjesmu sa nekom melodijom.. Boosnoo heejjj ranooo ljuutaaa-drugi kao ovi Hackney dragons--šta je ono majko moja....čuj teksta početak..dalje nisam imao snage....tipa ono"štaje za večeruu,je li grah opet na šporetuu...eno ima salameee,mo ke te hebee odoh na ćevapeee"
Garantujen da ima raje ovdje na forumu koja ima extra smisla za tekstove a i muziku...to treba biti u stilu onih vojničkih,kada se maršira(ne bukvalno naravno),nešto žestoko a ne komplikovano..lako pamtljivo i pjevljivo...Hajd pozdrav
:lol: :lol: :lol: :lol:
aqarius je napisao/la:Hajd pozdrav
Haj čuvaj se
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 20 maj 2014, 15:39

Edol je napisao/la:Može li neko iskopati onu pjesmu što je komponovao čini mi se Nazif Gljiva, pa je izviždana na Koševu?

" onclick="window.open(this.href);return false;

Mislim da je to ;).

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 20 maj 2014, 15:45

Pazi naslova pjesme "2014", a lik hladno uplodirao 2013-e u maju mjesecu, šta ti je reći potražnja za popularizmom. :clap:

Btw, očajno je prava i jedina definicija te numere.
Kada slušaš ove, tzv. wanna be navijačke pjesme, imaš osjećaj da je u iste uloženo (brat bratu) između 10 i 20 min. truda.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 22 maj 2014, 00:04

nista nakon Igraj Bosno, igraj Hercegovino... Ono je bio hit. :bih:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 23 maj 2014, 08:04

Hattrick123 je napisao/la:
Otelo je napisao/la:

[youtube][/youtube]

Nisam ni rekao da je odlicna, ali moze proci, ono sto je meni bitno je to da se snima sve vise i vise pjesama da ne bude samo 2 one sto su se stalno pustale :)

kad smo vec kod toga evo jos jedne

[youtube][/youtube]
Avlijski glupani ovi izvođači...svi do jednog, naravno mislim na ove koji se pokusavaju probit na trziste s takvim pjesmama
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 23 maj 2014, 13:59

" onclick="window.open(this.href);return false;
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 23 maj 2014, 14:09

Najbolje svoje godine
dao sam za tebe
i nimalo ja necu zaliti
ljubavi jedina...
:mrgreen:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 23 maj 2014, 15:18

nisko je napisao/la:

Ma nije to to druže, jednostavno za niti jednu od ovih novijih numera ne možeš reći da je uložen neki veći trud, da je to vrhunski odrađeno, da prosto uživaš u toj pjesmi i stavljaš je na konstantni repeat.

Kao što već ranije rekoh, sve neki anonimusi što žele preko pjesme za repku da dobiju veći publicitet, nažalost to im kod kvalitetne publike neće poći za rukom.

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 23 maj 2014, 16:03

kako niko ne moze napraviti ovako nesto:
znaci hip hop tekst koji prati horski muski glas i ritam slican kao "sos cagon" i to je to
znaci ne mogu da vjerujem da nema niko ovo da napravi ovako
:roll:
do sada dvadestorica su mi najbolji (upravo zbog hora)
nije ni ovo lose al daleko od prave:

[youtube][/youtube]

e da ne zaboravim ovo je najnovija:

[youtube][/youtube]

:bih:
Semper Fidelis

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 23 maj 2014, 21:13

Šta sve ljudi neće smislit.

[youtube][/youtube]
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 24 maj 2014, 07:16

:thumbdown: :shock: :roll: :puke:

Crudeli
Kontakt:

Post Postao/la Crudeli » 26 maj 2014, 18:20

Poserem se na sve ove navijačke pjesme osim na "Igraj Bosno" i eventualno onu "Hajmo Bosno, hajmo Hercegovino", mada ta druga i nije navijačka u onom smislu da te zapali, ali eto simpatična je... Ja ne mogu vjerovati da ćemo dočekati svjetsko bez navijačke pjesme. Koji smo mi debili, mi veze nemamo o pravljenju navijačkih himni... Kad samo pogledam šta Hrvati imaju, pred svako veliko takmičenje neko izbaci navijački megahit, a nama pjesme pravi Osman Hadžić i DJ Krmak, a **** ti kolač... :puke: :puke: :puke:

Svim ovim antitalentima koji bi se preko reprezentacije probili na tržište preporučujem da prvo poslušaju ovu pjesmu:
" onclick="window.open(this.href);return false; , i ako niste sposobni nešto slično napraviti kanite se ćorava posla, brukate samo sebe i svoj narod...

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 26 maj 2014, 18:25

navijacka pjesma reprezentacije na engleskom jeziku :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 26 maj 2014, 18:53

Mi imamo samo dvije dobre navijačke pjesme i himnu jedna si jedina ,koja ti daje još veću snagu , ostali pokušaji navijačkih pjesmi su dno dna.Navijačka pjesma treba da te napali, da misliš da možeš Klička prebit nakon što je odslušaš,a ne da te uspava ko većina naših navijačkih. Hrvati imaju najbolje navijačke pjesme,ja da sam Hrvat i da sam sportista kad bi mi trener pustio prije neke tekme pjesmu Samo je jedno ili Srce Vatreno ili bilo koju pjesmu od Zapresic Boys-a ili Connect-a pa samo bi me Bog mogao zaustaviti kad bih izašao na teren..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Odgovori

Natrag na “Reprezentacija BiH na SP u Brazilu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.