Mensur Mujdža

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

jestamaji
Kontakt:

Re: Mensur Mujdža

Post Postao/la jestamaji » 12 maj 2014, 16:00

legenda reala je napisao/la:Šta smo bolan pokriveni, to su sve poluigrači i nijedan nije ni blizu Mensuru, u Safetovom sistemu je ova pozicija beka jedna od najvažnijih u ekipi, a tu poziciju može samo Mujdža odigrati, ako nema Mujdže odma se koncepcija mora mjenjati,a Safet na to nije spreman tako da ako ne mogne Mujdža popušili smo ga
ako nema Mujdže igra Avdija, ako igra Avdija igra Messi lijevo i ode sve .....

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 12 maj 2014, 16:02

legenda reala je napisao/la:Šta smo bolan pokriveni, to su sve poluigrači i nijedan nije ni blizu Mensuru, u Safetovom sistemu je ova pozicija beka jedna od najvažnijih u ekipi, a tu poziciju može samo Mujdža odigrati, ako nema Mujdže odma se koncepcija mora mjenjati,a Safet na to nije spreman tako da ako ne mogne Mujdža popušili smo ga
I onda se vratimo na to da nemamo igraca sa nasim papirima koji je "blizu Mensuru" po kvaliteti....
Ili se javi tvrdnja da su odredjeni igraci (npr. Dilaver ili Stanic) dostojna zamjena Mensuru, drugi ne misle tako....
I opet sve u krug....

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 12 maj 2014, 16:04

Istina.

Ako neko misli da Ogi (ili ne daj bože Avdija :roll: ) može nadomjestiti Mujdžu, onda se grdno vara. Čak ni u defanzivi nije osjetno bolji od Mensura, a kamoli u igri prema naprijed. Od spremnosti i forme našeg najboljeg desnog beka će jednim dijelom zavisiti i uspjeh repke na WC-u. Mi nemamo zamjenu za njega i teško da ćemo je uskoro imati.

Ako ga posluži zdravlje, u kvalifikacijama za EP u Francuskoj bi se mogla isrobati i 3-5-2, i to s Lulićem i Mujdžom na krilima, a Rušiocem kao lijevim štoperom.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 12 maj 2014, 16:17

damir_82 je napisao/la:
I onda se vratimo na to da nemamo igraca sa nasim papirima koji je "blizu Mensuru" po kvaliteti....
Ili se javi tvrdnja da su odredjeni igraci (npr. Dilaver ili Stanic) dostojna zamjena Mensuru, drugi ne misle tako....
I opet sve u krug....
Nemamo ni s papirima ni bez papira, bar za ovaj sistem koji mi igramo, da bek pokriva cijelu stranu jedino Mensur to može, da bi iskoristili Vranješa ili Bičakčića morali bi ubaciti krilo po toj strani, koje trenutno i nemamo baš Stevanović nije u formi, sve u svemu bože daj mu zdravlja :bih:

Stana bi možda mogo odigrati dobro ofanzivno, ali i on mi je više krilo nego bek
Claus je napisao/la:
Istina.

Ako neko misli da Ogi (ili ne daj bože Avdija :roll: ) može nadomjestiti Mujdžu, onda se grdno vara. Čak ni u defanzivi nije osjetno bolji od Mensura, a kamoli u igri prema naprijed. Od spremnosti i forme našeg najboljeg desnog beka će jednim dijelom zavisiti i uspjeh repke na WC-u. Mi nemamo zamjenu za njega i teško da ćemo je uskoro imati.

Ako ga posluži zdravlje, u kvalifikacijama za EP u Francuskoj bi se mogla isrobati i 3-5-2, i to s Lulićem i Mujdžom na krilima, a Rušiocem kao lijevim štoperom.
Pa u ovom sistemu koji mi igramo su Mujdža i zadnji vezni koji će vršiti opstrukciju igre najvažniji igrači, čim jedan fali to nije dobro
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 12 maj 2014, 21:08

Mujdzone produzio ugovor.Tako je Zmaju,pravi klub cijeni prave igrace i prave momke.

Braveheart23
Kontakt:

Post Postao/la Braveheart23 » 15 maj 2014, 14:10

Sta je s Mujdze, jel se on oporavlja? jeli povrijedjen uopste?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 maj 2014, 17:59

Braveheart23 je napisao/la:Sta je s Mujdze, jel se on oporavlja? jeli povrijedjen uopste?
Počeo je normalno trenirati. Biće spreman za Argentinu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 15 maj 2014, 19:31

Braveheart23 je napisao/la:Sta je s Mujdze, jel se on oporavlja? jeli povrijedjen uopste?
Kaze da je dosao potpuno spreman.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 27 maj 2014, 05:08

MENSUR MUJDŽA
[youtube][/youtube]
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 04 jun 2014, 23:32

Ne znam sto mu ono treba da igra onako ofanzivno i da Hajrovicu sugerise da se vraca na beka par puta je bila situacija da neće da se vrati na beka ili nema kondicije ili glumi krilo ali po meni Vranješa bih stavio sa Hajrovićem..

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 04 jun 2014, 23:48

zgembo89 je napisao/la:Ne znam sto mu ono treba da igra onako ofanzivno i da Hajrovicu sugerise da se vraca na beka par puta je bila situacija da neće da se vrati na beka ili nema kondicije ili glumi krilo ali po meni Vranješa bih stavio sa Hajrovićem..
:hmmmmm:

Možda je to bilo neka vrsta uigravanja eventualnih situacija ako Mensur ostane naprijed a krene kontra za protivnike.
Polako sa njim, bio je dosta vremena povrijeđen pa treba imati i malo strpljenja, ja vjerujem da će on podići svoj nivo igre na veći level za ovih 10-ak dana to utakmice. Lično meni među TOP 5 igrača koji najviše urade na jednoj utakmici naše reprezentacije. Sinoć je po meni bio korektan, vidi se napredak od recimo one tekme protiv mladih gdje ga nisam kako treba ni vidio a jedan je od dvojice koji je odigrao 90 minuta te tekme.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 16 jun 2014, 23:42

A da li je moguce da niko nije primjetio koliko je samo napada Argentine Mujdza presjekao......

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 16 jun 2014, 23:51

Amarkony je napisao/la:A da li je moguce da niko nije primjetio koliko je samo napada Argentine Mujdza presjekao......
Pa neznam nisu se vidjeli na njegovoj strani, mozda zbog toga. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 17 jun 2014, 00:11

Principatus je napisao/la:
Amarkony je napisao/la:A da li je moguce da niko nije primjetio koliko je samo napada Argentine Mujdza presjekao......
Pa neznam nisu se vidjeli na njegovoj strani, mozda zbog toga. :mrgreen:
A ko je ono igrao na toj strani, neka Marija... A di je Maria uopste :roll: :bih:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 jun 2014, 01:02

odlično se nadopunjuju Izet i Mensur, da je u formi od prije godinu dana, to bi bila perverzija
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 17 jun 2014, 08:32

legenda reala je napisao/la:odlično se nadopunjuju Izet i Mensur, da je u formi od prije godinu dana, to bi bila perverzija
+1

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 21 jun 2014, 09:49

Iznenadio me prošli meč, nisam vjerovao da ce dostići formu... Daleko je to jos od pravog Mujdze ali mislim da je na putu

Sent from my Home using fingers

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 26 jul 2014, 17:33

Mujdza dobi ozbiljnu konkurenciju. Nadam se da ce mu ovo samo pomici. A i u slucaju da izgubi mjesto i freiburgu, mora ostati za sad u prvih jedanest kod nas zato sto je za 3-4 klase bolji od ikojeg drugog rjesenja na desnom beku.

http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... oblem.html" onclick="window.open(this.href);return false;

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 21 avg 2014, 22:56

Evo opet se povrijedio.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 21 avg 2014, 23:09

Ako se je Mujdza povrijedio Pape mora momentalno pozvati Stanica nema druge. Bandovic je skroz nepotreban. Nadam se da Pape zna ovo i da ce promjeniti spisak do sutra.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: aezakmi, DeeWa, Goalgetter, klasik, Kompromis, Mostarska, tuzlanskinacin i 55 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []