Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

alan_kardec
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la alan_kardec » 11 maj 2014, 20:26

Nastasić i Kolarov uz pomoć braće Edina i Stevana, na originalan način proslavili još jednu titulu u Premiershipu. Jes` da sam žarko želio da Liverpool konačno uzme, ali jbga. :facepalm:

slika

Čestitke čitavoj ex-yu koloniji, u shi... pardon cityju. :mrgreen:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 11 maj 2014, 20:30

Scout Nation takodje napravio klip o Markecu ;)

[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 12 maj 2014, 11:48

Kolarov je već osvajao ligu, tako da sam volio da ove godine osvoji Matić, međutim City zasluženo.

Sve u svemu, jedna uspješna godina srpskih reprezentativaca širom svijeta. Vidjećemo šta će biti kad je prelazni rok u pitanju. Postoje indicije da će u neku od najjačih liga i Petković,Lazović, Ninković, Radoja...

Nažalost još jedno veliko takmičenje propuštamo. Iako imamo na osnovu imena i potencijala jednu od jačih ekipa na evropskom kontinentu. Ali evidentno nemam timski duh, prave ljude u savezu i selektora.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 12 maj 2014, 12:48

http://www.sportskacentrala.com/?s=read&cat=1&id=138422" onclick="window.open(this.href);return false;

Znaci, sve po starom.... :puke:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 12 maj 2014, 17:20

čekaj malo pa zašto? jedino Lazović Darko može dobiti poziv... ovo ostalo je smiješno... ko se smije kladiti da ce partije Jojić biti nezapzene i da će jedino za mladu igrati...

@nesha pa ništa novo samo ninkoviću sve džaba kad nema mozga... a može biti novi gece
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 12 maj 2014, 20:13

DANTES je napisao/la:čekaj malo pa zašto? jedino Lazović Darko može dobiti poziv... ovo ostalo je smiješno... ko se smije kladiti da ce partije Jojić biti nezapzene i da će jedino za mladu igrati...
Zato sto nam je reprezentacija poligon za prodaju igraca, nazalost... :(

Imamo 50-ak igraca koji manje vise igraju standardno u ligama petice i ostalim jakim klubovima i ligama, a on "prati" igrace iz nase njiva lige... :roll:

Svi mi znamo da je smijesno i pomisljati na Vulićevića, kada na desnom beku imas: Ivanovića, Rukavinu, Bastu, Tomovića, Maksimovića (svi igraju lige 5)...ili na Trajkovića, a imas: Nastasića, Pejčinovića, Subotića, Biševca, Spajića, Mitrovića, Rajkovića (takodje svi igraju lige 5). Dobro, neki su povredjeni, ali bez obzira, bilo je i ranije slicnih slucajeva sa Trajkovićem...

Lazović i nekako moze proci, ali i tu imamo: Markovića, Ljajića, Tadića, Kostića, Jojića, Sulejmanija, Tošića...

Mrđa jeste u formi, ali je takodje nepotreban pored: Mitrovića, Đorđevića i Stefana Šćepovića.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 12 maj 2014, 21:16

DANTES je napisao/la:ko se smije kladiti da ce partije Jojić biti nezapzene i da će jedino za mladu igrati...
da nakon onakve polusezone u Dortmundu, neće igrati u A timu? Ne d`o Bog, da se pomjerim s mjesta :lol: mada opet sa druge strane, ko zna, može svašta biti. :lolno: Ne bih se smio kladiti da hoće.

marconato je napisao/la:Svi mi znamo da je smijesno i pomisljati na Vulićevića, kada na desnom beku imas: Ivanovića, Rukavinu, Bastu, Tomovića, Maksimovića (svi igraju lige 5)...
zaboravio si Gudelja, on je u mladoj repci igrao desnog beka. Vulićević iako ima vrlo dobru polusezonu iza sebe, u repci je potpuno suvišan.

Nek zovne i Kojića, momak se raspucao pred kraj prvenstva. :lolno:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 12 maj 2014, 22:15

Kad sam vidio da protiv Iraca uvodi Gudelja da bi ga stavio na desnog beka, doslo mi da ugasim tv... :wtf:

Zar je toliko tesko pogledati koju utakmicu AZ-a, Benfice, Dortmunda, Twentea, Rome, Chelsea... i dobro snimiti sta i koju poziciju igra svaki igrac i to isto prenijeti i u reprezentaciju, bez mnogo pametovanja i rotiranja kao sto je to obicaj sa nasim "selektorima"... :facepalm:

Vecina klubova u kojim igraju nasi igraci forsira 4-2-3-1 sistem.

Stojković - Ivanović, Subotić, Nastasić, Kolarov - Matić, Jojić - Marković, Tadić, Sulejmani - Mitrović.

Avramov - Basta, Biševac, Pejčinović, Tomović - Fejsa, Gudelj - Ljajić, Đuričić, Kostić - Đorđević.

U obzir dolaze jos: Rukavina, Maksimović, Spajić, Mitrović, Kuzmanović, Medojević, Tošić, Lazović, S. Šćepović...i to u zavisnosti od forme i statusa u klubu i u slucaju nekih drasticnih izostanaka!

Nikakvi Vulićevići, Mrđe, Trajkovići, Stevanovići, Petrovići, Radovanovići i ostala, kao sto bi @Magica rekao, "drvna gradja"... :nene:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 13 maj 2014, 01:05

marconato je napisao/la:Kad sam vidio da protiv Iraca uvodi Gudelja da bi ga stavio na desnog beka, doslo mi da ugasim tv... :wtf:
:?
Definitivno, ti neke stvari preuveličavaš. Zašto Gudelj ne bi igrao desnog beka ako je već u mladoj repci igrao na istom tom mjestu i bio pouzdan? Druga je stvar što imamo wc desnog beka i sasvim pristojnu zamjenu u vidu Baste koji doduše, dosta često i u Udinama i u repci igra ofanzivinije, a Rukavina ili Maksimović nisu nikakva strašna konkurencija Gudelju na toj poziciji, koliko god dobro ova dvojica mogla odigrati na tom mjestu, i Gudelj može isto tako, uvjeren sam (ustvari nemam šta biti uvjeren, tome smo bili i svjedoci). Iskren da budem, Maksu slabo pratim u Torinu, ali vidim da se ustalio na beku u ekipi koja je bila prijatno iznenađenje u Kalču, što mi je onako na prvi pogled bilo :crazy: , sjećajući se njegovih ispada u Zvezdi, a igrao je čak prirodnu poziciju.
Odbrana je u Dablinu bila desetkovana, Subotić, Nastasić i Rajković povrijeđeni, kao alternativa se pojavio Pejčinović koji je takođe povrijeđen, zato je Bane prebačen na stopera da zakrpi (i nije baš najbolje to odradio :roll:), stoga je Rukavina odigrao na beku, a Gudelj ga je zamijenio svega 3-4 minute na kraju tek da momak ubilježi nastup i da se pošalje poruka Holanđanima. Po meni, Gudelju je jača konkurencija na sredini terena na poziciji koju igra u Alkmaru, nego na desnom beku stoga je logično da ga selektor više koristi u odbrani. Opet, sa druge strane, otkud znamo kakva je vizija budućeg selektora (nešto mi govori da se Ljubinko neće još dugo zadržati :mrgreen: ) gdje će koristiti Gudelja, gdje Bastu, gdje Jojića...
Sad razbijati glavu zbog 3-4 minute koje je Gudelj dobio na kraju tekme i kritikovati selektora zbog toga... ne znam.
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 13 maj 2014, 01:37

Ne kazem da treba razbijati glavu i slazem se da je on takodje koristan i na poziciji desnog beka, ali nije to poenta mog posta!

Gudelj u AZ-u igra DMF i CMF i sto je najvaznije, pored toga sto ima veliki radijus kretanja, on je za razliku od recimo Fejse, dosta tehnicki potkovaniji i ima plejmejkerske sposobnosti!
On je ladno mogao igrati 20-30 min drugog poluvremena, ali umjesto Fejse, a ne Rukavine. Ako je vec htio (morao) da vadi Rukavinu, onda je mogao povuci Bastu na beka.

Nije problem u tih par minuta, pa i da je bio u spicu...problem je sto je Drulović tim potezom indirektno pokazao da bi ga mogao koristiti na desnom beku, sto je apsurd ako uzmemo u obzir da momak u AZ-u razvaljuje kao centralni vezni i to sto imamo 4-5 solidnih desnih bekova + neprikosnoveni Bane.

To sto je on igrao beka u mladoj je samo bilo prinudno resenje, jer nismo imali kvalitnetnog igraca na toj poziciji...

Ista stvar i sa Markovićem na toj utakmci! Decko konstantno igra desno krilo u Benfici i to kvalitetno u oba smijera, a on njega stavlja lijevo gdje je ovaj bio neprepoznatljiv...a na klupi mu sjede Sulejmani i Ljajić koji mogu to odigrati...

Ponavljam, mozda ispada da sitnicarim, ali ako se malo dublje pogleda, ta tumbanja i stavljanje igraca na pogresne pozicije nam se redovno dogadja, sto me strasno nervira...

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 13 maj 2014, 01:54

Vala Basta ili Rukavina, ne zna se ko je gori na poziciji beka. Valjda ovaj drugi nece dobijati vise poziv.
A sto se Drulovica tice, verovatno novi poltron, samo je pitanje koliko zna, mada cim mu je Ilija nekakav "nadzornik" onda one price o njemu da ne ume da "nacrta" obican trening su mozda cak i istinite, mozda je on samo jos jedan Ljubinko Petrovic, pa su mu se poklopile neke stvari da napravi uspeh sa mladjima, koji je napravio.

Nista bolje nece biti dok ne dodje ozbiljan trener, da ne kazem stranac.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 13 maj 2014, 16:49

@ Dubravaaaaaaaaa, menjaj anketu :mrgreen:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 13 maj 2014, 17:09

Covek ima nase drzavljanstvo i potencijalno pravo nastupa za " A" selekciju, pa se nadam da nece niko da zameri sto na ovoj temi pisem o njemu. ;) Evandro Goebel !

Kako pisu mediji , bivsa desetka mog omiljenog kluba u naredne 3 godine nosice dres Porta . Cena ovog transfera iznosi 1,5 miliona evra . Zainteresovan je bio i lisabosnki Sporting, ali je Porto dao ozbiljniju ponudu. U sezoni za nama Evandro je na 28 utakmica postigao 11 golova i zabelezio 8 asistencija. Poneo je i titulu najkorisnijeg igraca lige u Portugalu.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 13 maj 2014, 22:08

Nisam siguran za Evandra, ali ovaj ce u buducnsti biti jedan od nosilaca igre reprezentacije!

Novi Robben :cool:

[youtube][/youtube]

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 14 maj 2014, 15:12

Veceras Benfikovići igraju finale, doduse malo okrnjeni, ali se opet nadamo da ce dici pehar! :)

Sansu u startnih 11 bi mogli dobiti Sulejmani i(li) Đuričić, dok Fejsa i Marković nazalost ne mogu, odnosno nemaju pravo nastupa... :(

P.S. Tadić ma meti Milana.

Petković izlgleda prelazi u Sporting.

http://www.sportskacentrala.com/index.p ... &id=138496" onclick="window.open(this.href);return false;

Inace, ovako nam za sada izgleda U21 reprezentacija.

......................Mitrović.............................
....................(Anderlecht)..........................
......Kostić.........Đuričić.......Marković..............
...(Groningen)....(Benfica)......(Benfica)..............
.............Kovačević.......Jojić........................
.............(Zvezda)....(B.Dortmund)...................
...Petrović....Nastasić.....Spajić......Petković.....
..(Partizan)...(M. City)...(Toulouse)...(Sporting).....
......................Dmitrović............................
.......................(Ujpest).............................

Mozemo komotno s ovim timom igrati naredne kvalifikacije za EP 2016 :mrgreen:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 15 maj 2014, 14:45

marconato je napisao/la:Nisam siguran za Evandra, ali ovaj ce u buducnsti biti jedan od nosilaca igre reprezentacije!

Novi Robben :cool:

[youtube][/youtube]
ko je u pitAnju ne mogu da otvorim mobtelu...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 15 maj 2014, 15:27

DANTES je napisao/la: ko je u pitAnju ne mogu da otvorim mobtelu...
Filip Kostić.

Inace, veceras igra protiv Gudeljovog AZ-a za mjesto u EL... ;) To ce biti zanimljivo za pogledati.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 15 maj 2014, 18:39

Zoran Tosic strelac za CSKA, gol za titulu !

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 15 maj 2014, 19:17

Bravo za bambija Tošića! Nesto ga iskreno i ne mirisem, ali cesittke u svakom slucaju... :clap:
[youtube][/youtube]

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 15 maj 2014, 19:42

marconato je napisao/la:Bravo za bambija Tošića! Nesto ga iskreno i ne mirisem, ali cesittke u svakom slucaju... :clap:
[youtube][/youtube]
to je očito... stavio si ga u treći red konkurenta za repku... a tu je negdje sa tadićem... još igra u jačoj ligi... međutim ima nekad bubica jer gnjavi loptu previše...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.