Rosas7 je napisao/la:Nek se zna da u njemu vojska Ultrasa vlada !
Obicna skupina deckih prosetala starim gradom bez ikakvih obiljezja,sta je fazon kad je upitanju ova slika?Rosas7 je napisao/la:Nek se zna da u njemu vojska Ultrasa vlada !
Nisi trebo to napisat, sad će ti neko krenut pričat ko si ti bio prije rataFafaron je napisao/la:i jos oko 9 i 30 ujutro,kad normalan narod spava ili je jos mamuran od noci prije kao ja sto sam bio
Opet generaliziras. Nemoj to raditvm22 je napisao/la:Nisi trebo to napisat, sad će ti neko krenut pričat ko si ti bio prije rataFafaron je napisao/la:i jos oko 9 i 30 ujutro,kad normalan narod spava ili je jos mamuran od noci prije kao ja sto sam bio
Rosas7 je napisao/la:Nek se zna da u njemu vojska Ultrasa vlada !
Golemo...jel se ovo racuna ko gasenje RA??Rosas7 je napisao/la:Nek se zna da u njemu vojska Ultrasa vlada !
Po čemu zaključiti da su ovo ultrasi?Po obilježjima, pjesmama?Bar 100 autobusa dnevno dođe u stari grad, sve same grupe.Od penzionera do raznoraznih društava, udruga i pm.zrinja05 je napisao/la:Rosas7 je napisao/la:Nek se zna da u njemu vojska Ultrasa vlada !
Pa dobro ,ljudi prošetali i malo zapjevali u svom gradu.Šta je tu čudno![]()
![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.zrinja05 je napisao/la:Pa ako turisti pjevaju "Izadjite na balkone pozdravite sampione" onda su mozda bili turisti:D
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
koje slikeceze je napisao/la:Ja mislim da se i Velež i RA trebaju rasformirati poslije ovoga, a ove dvije slike su poslije one koreografije u Danskoj nešto najjače i najluđe što sam vidio ovaj mjesec.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.