FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

JameS 23
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la JameS 23 » 14 feb 2010, 18:54

@The game-nije valjda da mislis ozbiljno :D
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 14 feb 2010, 18:57

JameS 23 je napisao/la:@The game-nije valjda da mislis ozbiljno :D
to da li bi on igrao ili ne ne odlucujemo mi al iskreno ja ga i nebi zelio u ekipi za mene je on previse ufuran a ima i boljih igraca od njega
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 14 feb 2010, 19:00

Bayernu bi sad bilo najbolje da pojača sredinu terena ( ne krila ) i odbranu... I mislim da sa ovakvim sastavom mogu daleko dogurat... Naravno ako Ribery ostane. I pojačat konkurenciju i na klupi...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 14 feb 2010, 19:00

A_d_0 je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:iskren da budem ja sam molio da Milanu dodje Bayern al eto Mancester nas zapade. stvarno ste se previse uzdigli dobili 5 utakmica zaredom i odmah mislite LP je vasa.
Pa ono stradavanje na Audi kupu je valjda bila dovoljna opomena da Milan nema šta tržiti protiv Bayerna (4:1).
inace strasan turnir. ;)
Pa ako na njemu nastupa Boca, Milan,Manchester i Bayern onda je definitivno strašan turnir.Što se tiče Bundeslige i Bayera i dijete od 2 godine zna da je Bundesliga jača od Serie A u ovom trenutku i da bi Bayer izgazio svu italijansku konkurenciju.22 utakmice bez poraza je ipak nešto.

GunnerS je napisao/la:Bayernu bi sad bilo najbolje da pojača sredinu terena ( ne krila ) i odbranu... I mislim da sa ovakvim sastavom mogu daleko dogurat... Naravno ako Ribery ostane. I pojačat konkurenciju i na klupi...
To će se i desiti.Ako dovedemo Bosingwu i Alexa i povratkom Kroosa, Bayern će biti jači bar za 20-30 posto.Odlazak vjerovatno Sose, Altintopa i Tymoschuka natjerat će upravu da se pozabavi i sa zadnjim veznim igračem.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 14 feb 2010, 19:05

Super onda, napokon jedan tim iz Bundeslige koji će bit bar blagi favorit za osvajanje LP nakon dugi niz godina...

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 14 feb 2010, 19:06

Pa ono stradavanje na Audi kupu je valjda bila dovoljna opomena da Milan nema šta tržiti protiv Bayerna (4:1).[/quote]

inace strasan turnir. ;)[/quote]

Pa ako na njemu nastupa Boca, Milan,Manchester i Bayern onda je definitivno strašan turnir.Što se tiče Bundeslige i Bayera i dijete od 2 godine zna da je Bundesliga jača od Serie A u ovom trenutku i da bi Bayer izgazio svu italijansku konkurenciju.22 utakmice bez poraza je ipak nešto.

haha...Inter,Milan,Juventus,Roma za SVAKI klub iz budeslige je gigant. ;) i necu da se svadjam.cao

damirko
Kontakt:

Post Postao/la damirko » 14 feb 2010, 19:06

gdje ste nasli informaciju da bi bosingwa mogao napustiti chelsea? ne vjerujem da ce ga pustiti jer im je on najbolji desni bek

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 14 feb 2010, 19:09

A_d_0 je napisao/la: haha...Inter,Milan,Juventus,Roma za SVAKI klub iz budeslige je gigant. ;) i necu da se svadjam.cao
Jarane, sad Bayern, bar po zadnjim tekmama siguran sam da može pregazit i Milan i Juve... Za Romu nisam siguran al Inter ne vjerujem...

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 14 feb 2010, 19:10

GunnerS je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la: haha...Inter,Milan,Juventus,Roma za SVAKI klub iz budeslige je gigant. ;) i necu da se svadjam.cao
Jarane, sad Bayern, bar po zadnjim tekmama siguran sam da može pregazit i Milan i Juve... Za Romu nisam siguran al Inter ne vjerujem...
ja pak ne mislim tako. ali eto...tvoje misljenje moje je da bi milan ih raskucio.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 14 feb 2010, 19:11

A_d_0 je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:
ja pak ne mislim tako. ali eto...tvoje misljenje moje je da bi milan ih raskucio.
tvoje misljenje je takvo zato sto navijas za milan al svako ima svoje i svako za svoje navija al bi volio da bude takav mec u LP samo nazalost milan nece proc man utd-a :lol:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 14 feb 2010, 19:12

damirko je napisao/la:gdje ste nasli informaciju da bi bosingwa mogao napustiti chelsea? ne vjerujem da ce ga pustiti jer im je on najbolji desni bek
Bayern je ljetos bio zainteresovan za njega, ali ga Chelsea nije htio pustiti jer je imao zabranu kupovanja igrača pa onda ne bi mogao dovesti zamjenu.Čak je Chelsea nudio Bayernu ako se dobro sjećam 65 mil eura i Bosingwu za Riberya.Inače Bosingwa je izgubio mjesto u prvih jedanest ne zato što je povređan već zato što je Ivanović prvi izbor na njegovoj poziciji.
Pa ljudi moji masakr u Torinu je dovoljna opomena da niti jedan italijanski klub ne može sa Bayernom ove godine.Ponavljam Juventus je u to vrijeme bio u velikoj formi pobjedivši par dana prije Inter 2:1.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 14 feb 2010, 19:16, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 14 feb 2010, 19:13

S-Y-L-A-R je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:
tvoje misljenje je takvo zato sto navijas za milan al svako ima svoje i svako za svoje navija al bi volio da bude takav mec u LP samo nazalost milan nece proc man utd-a :lol:
Ja bi volio da Milan hoče da prođe manchester :) I da se sastanete, iskreno :) hehe... Al opet, Milan nema sigurno nit ekipu sad a nit formu kao Bayern i mislim, naravno moje mišljenje je, da Milan nebi mogao izać na kraj sa Ribery-em i Robbenom a da Bayernova odbrana bi lahko zaustavljala starce...

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 14 feb 2010, 19:14

haha...Inter,Milan,Juventus,Roma za SVAKI klub iz budeslige je gigant. ;) i necu da se svadjam.cao[/quote]
Jarane, sad Bayern, bar po zadnjim tekmama siguran sam da može pregazit i Milan i Juve... Za Romu nisam siguran al Inter ne vjerujem...[/quote]

ja pak ne mislim tako. ali eto...tvoje misljenje moje je da bi milan ih raskucio.[/quote]
tvoje misljenje je takvo zato sto navijas za milan al svako ima svoje i svako za svoje navija al bi volio da bude takav mec u LP samo nazalost milan nece proc man utd-a :lol:[/quote]

dobro

haj zdra'o

8-)

damirko
Kontakt:

Post Postao/la damirko » 14 feb 2010, 19:14

damirko je napisao/la:gdje ste nasli informaciju da bi bosingwa mogao napustiti chelsea? ne vjerujem da ce ga pustiti jer im je on najbolji desni bek
Bayern je ljetos bio zainteresovan za njega, ali ga Chelsea nije htio pustiti jer je imao zabranu kupovanja igrača pa onda ne bi mogao dovesti zamjenu.Čak je Chelsea nudio Bayernu ako se dobro sjećam 65 mil eura i Bosingwu za Riberya.Inače Bosingwa je izgubio mjesto u prvih jedanest ne zato što je povređan već zato što je Ivanović prvi izbor na njegovoj poziciji.
vjerovatno se dobro ne sjecas. da je chelsea toliko ponudio bayern bi prihvatio

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 14 feb 2010, 19:31

damirko je napisao/la:
vjerovatno se dobro ne sjecas. da je chelsea toliko ponudio bayern bi prihvatio
Ipak me moje pamćenje dobro služi.Zar sumnjaš u moje informacije.

http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... or-bayerns

http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... ibery.html

http://forum.sporshok.com/bayern-reject ... y-t57.html

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 14 feb 2010, 19:59

A_d_0 je napisao/la:Pa ono stradavanje na Audi kupu je valjda bila dovoljna opomena da Milan nema šta tržiti protiv Bayerna (4:1).
inace strasan turnir. ;)[/quote]

haha...Inter,Milan,Juventus,Roma za SVAKI klub iz budeslige je gigant. ;) i necu da se svadjam.cao[/quote]
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pitaj Juventine kako su prosli 1:4, a siguran sam da ni Milan nebi puno bolje proso
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 14 feb 2010, 20:05

roy_makaay je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:Pa ono stradavanje na Audi kupu je valjda bila dovoljna opomena da Milan nema šta tržiti protiv Bayerna (4:1).
inace strasan turnir. ;)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pitaj Juventine kako su prosli 1:4, a siguran sam da ni Milan nebi puno bolje proso[/quote]

OK. zdra'o.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 14 feb 2010, 21:45

JameS 23 je napisao/la:@The game-nije valjda da mislis ozbiljno :D
Da se ja pitam, ko sto se ne pitam, ne bi :D :D :D :D :D
A ne ozbiljno pored one dvojice u ovoj trenutnoj formi pogotovo Robbena a od sad i Riberya ne bi nikog stavio, pa ni Ronalda. Samo da ostanu zdravi ;) ;)

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 14 feb 2010, 23:25

secer je napisao/la: rekoh ja tebi da i nije bas preporucljivo druziti se sa ovom omladinom :D
cuj, nemamo odbrane :lol:
covo bolan znas li da sam i pored spojenog skaja prestao gledati bayern :?:
eto, jucer sam propustio prvo poluvrijeme i umjesto utakmice gledao survivor-a :)
yebote,bi mi zanimljivije gledati kako onaj lik(voditelj) jede zive zabe, gustere, crve..., i ostalu gamad nego gledati bayerna.
zasto :?:
zato sto unaprjed znam kakav ce kraj biti :lol:
zar si misljenja da igraci razmisljaju drukcije :?:
oni su svjesni da im ostali iz bl nisu neka konkurencija pa se tako i postavljaju.
jednostavno, igraju onoliko koliko im treba. ako bi neki protivnik i zabio gol, bayern ce tri.
kada protivnik povede onda slijedi totalna bay-dominacija i i nabijanje istog u sesnaesterac, tj. igraju se viktorije :lol:
cekaj na utakmicu protiv florenca ili onu 28-og protiv hsv-a.
u tim utakmicama ce igrati ozbiljnije ;) pa cemo vidjeti kakva je ta odbrana.
jedino sto zamjeram galonji jesta forsiranje kap´tena bomela :roll: vjerujem da bi hamit bio bolje rjesenje na poziciji zadnjeg veznog. ali, yebiga, zemo je zemo.
fan haal = g. wilders :lol:
ps
nadam se da ce i hamitu produziti ugovor.
pps
ovima koji forsiraju kroosa...
koga ce galonja izbaciti da igra taj tinejdzer :?:
mozda mullera koji je trenutno jaci od kroose i koji je izbacio olica, ili kap´tena i zemu bomela, ili svajnija koji je, napokon, nasao svoju poziciju na kojoj rastura a troduplo je jaci od kroosa u odbrani :?:
mislite li kako mu je dovoljno da se pojavi na a. areni i kaze: "ja sam kroos, onaj sto je asistir´o u l´guzenu, pokazite mi mjesto na kojem cu igrati" :lol:

ihihihiihi, skajovac se vratio :mrgreen: i to u elementu :D
sve ja to razmem, ali da smo mi na liderskoj poziciji i po mogucnosti nekih 10-tak bodova odmaknuti od druge pozicije.
ali, ali mi se tek prikopcali na sam vrh, pa nikako da zauzmemo to lidersko mjesto. mislim, na jednu noc da, ali na vise nikako. :cry:
posto i ja tezim perfekcionizmu, kao i sam gaal, meni ove propuhe u odbrani itekako smetaju.
znam da je tebi odbrana + golman manje vazna stavka u ekipi, ali bez jake odbrane +dobar golman, nema velikih uspjeha u evropi. ;)
trenutno je na dijelu mali pad u igri bayerna, ili poznata bayernova arogancija kada oni osjete da im konkurencija nije ni do koljena.
medju rijetkim smo podrzavali gaala od pocetka, jbg, iskustvo 8-) sada je mnogima bommel dobar, svajni igra pravu poziciju, gomez izuzetan centarfor, olic odlican, toni je trebao prije otici....
jucer je svajni imao jednu od losijih partija, ali mi je izuzetno drago da njega imamo u ekipi. ne prepoznati u odnosu na proslu sezonu, njegova jacina je defanziva i jaka duel-igra + prekidi.
protiv bommela smo obojica, ali se mora prst na celo staviti i priznati da k'ten igra dobru sezonu, da tymo nema mjesta kod gaala (klinsijev igrac), sto je meni naravno krivo, ali sta je tu je...
turcin nema vise sta traziti u bayernu, budi siguran da je on sljedeci putnik.

za kroosa cemo jos vidjeti, ni ja nisam za njegovo dovodjenje u narednoj sezoni. treba malca pustiti jos malo da skuplja iskustvo, pogotovo u ekipi koja mu po svemu lezi, gdje je gl.dasa, u vrhu bl....
psiha je cudo, ne bih volio da u bayernu dozivimo ponovo slucaj deisler. a toni mi djeluje bas kao mekusac, neformirana licnost.

hajmo se mi i dalje nastaviti druziti sa ovom nasom omladinom....neko ce nekoga promjeniti :lol: nekome cemo otvoriti oci, a mozda ce neko od njih i nama zacepiti usta. :mrgreen: :D
Vom Jäger zum Gejagten

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 feb 2010, 23:54

__Liedson__ je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Mislim da opet imam respekt, te da pojedinci žele izbjeći Bayerna. Bježe od njega, jer znaju da mogu nastradati i tu mnogo, puno, previše kako god. ;)

Mislim da svi ulaze u Njemačkoj sada proitv Bayerna sa mislima u glavi kako da što manje izgube, ili da osvoje makar jedan bod. Pobijediti Bayerna, to je malo veća fantazija. Bajka.

Jedva čekam Ligu prvaka, te da Viole nastradaju ako Bog da sa 5 golova u mreži.
nesto ste se digli u zadnje vrijeme... :roll:
cuj svi razmisljaju da prime sto manje golova,i cuj fiorentini 5 golova...pa nije to Furth ! :mrgreen: :mrgreen:

Izvini da nisi neke stavri zamjenio . Ovo je tema o Bayernu , jednome od najuspješnijih Evropskih timova . Titule dovoljno govore, neka pojedinci stanu u red za nešto što se zove velikan u fudbalu ;)

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Dilah, Mahmalone i 17 gostiju.