Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Pape ih savjetuje da idu u Tursku...e ebi ga pape ..pa stvarno si komad budale...koliko god da imaš moju podršku de se malo skontaj.Jesi li ti otišao u Tursku,Grčku,Rusiju...fudbalski si sahranjen..kakva bolan Galata..pa bolje je igrati u Gladbahu nego u najjačem Turskom klubu...
Samo sve sam Sajo.. 

http://sportsport.ba/ino_fudbal/susic-s ... sku/131017" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA
Koji kralj, Turcima se ulizuje, a Bosance trolla 

100% sportski i krajnje opušten potpis
Može li ovaj čovjek prestati izvaljivati gluposti pred SP konačno? Savjet igračima da idu u Tursku.
Znači Džeko bi sad trebao iz Englese u Tursku? S konja na magarca, što bi narod rekao. Od vremena Bolića i Baljića Turska nije bila dobra za naše igrače, ali naš selektor je izgubljen u vremenu i prostoru. Kako smo se mi plasirali sa njim je velika enigma.

Znači Džeko bi sad trebao iz Englese u Tursku? S konja na magarca, što bi narod rekao. Od vremena Bolića i Baljića Turska nije bila dobra za naše igrače, ali naš selektor je izgubljen u vremenu i prostoru. Kako smo se mi plasirali sa njim je velika enigma.

Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
ima li ono neko da nasem najvecem fudbalskom mozgu savjetuje da barem cuti!? 

Volim te Bosno!!!
-
- Kontakt:
ova izjava je izvadejna iz konteksa ,nije on nikog savjetovao da ide u tursku nego je odgovorio turskom novinaru da nema nista protiv kad bi nasi igraci igrali u 3 najbolja turska kluba .nikom on nije rekao nemoj u englesku idi u tursku .al kad nekog hoces da oblatiš onda mu nalaziš mane i pogreske i tamo gdje ih nema .pocela se analizirati jegova svaka rijec kao da je papa a ne pape 

bagrcavi je napisao/la:![]()
![]()
![]()
http://sportsport.ba/ino_fudbal/susic-s ... sku/131017" onclick="window.open(this.href);return false;
Nadam se da ce ih jos "savjetovati" samo par mjeseci

Kakva trenerska ubleha. Pa čovjek nije imao dvije izjave da valja u svom mandatu.
LUHG!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Safet misli da ce ga neko od Turskih velikana angazovati,narocito kad je odbio Barcelonu

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ni Ćiro mu nije ravanbagrcavi je napisao/la:![]()
![]()
![]()

"Savjetovao bih sve svoje igrače, ne samo Džeku da pređu u Galatasaray, Fenerbahče, Bešiktaš, ako im se ukaže prilika. Prelazak u jedan od tih klubova svakako ne bi bila pogreška. Tri turska velika nisu ništa drugačiji klubovi od Manchester Cityja, Intera ili drugih evropskih klubova," rekao je Sušić za turski Zaman.

Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Jest onu za Bešića da jedini on može zaustaviti Messija. Sad ga je malo promoviso. Još ako odigra dobro protiv Argentine prodat će se on dobro. Ne mislim sad na ove TOP klubove ali u neke od boljih sigurno hoće. Ako ga do tad ne uzme DinamoR.J.W.G. je napisao/la:Kakva trenerska ubleha. Pa čovjek nije imao dvije izjave da valja u svom mandatu.

- QUARTERBACK
- Kontakt:
Izjava je znaci Boze.
Da sam znao da cemo se plasirati a da ce on od reprezentacije praviti cirkus, mozda bih vise volio da se nismo ni plasirali...
Da sam znao da cemo se plasirati a da ce on od reprezentacije praviti cirkus, mozda bih vise volio da se nismo ni plasirali...
Pape opet dominira.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
A gdje su u ovoj izjavi ''majstori iz Dalmacije''...
Suli razocarao si me
kad njih nisi spomenuo.... Oni su ipak san snova svakog igraca...

Suli razocarao si me

32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Safet Sušić - Pape
Pape troll. 
Za njega je takodjer isto ako igrac igra u Socheauxu i Hajduku.
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk

-
- Kontakt:
divno razmisljanjeQUARTERBACK je napisao/la:Izjava je znaci Boze.
Re: AW: Safet Sušić - Pape
grijesis...nije isto..bolje je igrati u Hajduku nego tamo u nekom Socheauxu...ipak je HNL jaca od Ligue 1Goalgetter je napisao/la:Pape troll.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.