Nebi ih bas stavljao u isti kos i tako vrijedjao Vrancica.Goalgetter je napisao/la:Nije Vrancic zasluzio poziv za Brazil, kao sto nisu ni Hadzic i Tino.
Safet Sušić - Pape
- Principatus
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Strasno duhovito...Principatus je napisao/la:Pa tebi izgleda lagano ulazi u glavu...Batko je napisao/la:Principatus je napisao/la:Ma spisak nije toliko bitan, ali i on je komican u stilu Safeta, gdje logika prestaje. Uvjek amaterski Safete, uvjek amaterski.
Germanija-Zahirovic (klupa ili tribina 2. Bundesliga) bar na sirem spisku
Mario Vrancic (jedan od najboljih igraca 2. Bundeslige, sada 1. Bundesliga), ni na sirem spisku.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tebi stvarno tesko ulazi u glavu...... Kako ce staviti Maria na spisak kad je covjek Nijemac...
Prije nego sto nalozis ovu djecu ovdje, hajde im objasni kako se Nijemac mogao naci na spiksu?

- Goalgetter
- Kontakt:
Ma neosporivo je to da je Vrancic bolji igrac od ove dvojice, ali treba priznati da i Mario tek nakon polusezone ''isplivao'' na vrh, Paderborn je prije polusezone bio 9ti, i momku treba kontinuitet. U septembru naravno da treba dobiti poziv, to nema sumnje.Principatus je napisao/la:Nebi ih bas stavljao u isti kos i tako vrijedjao Vrancica.Goalgetter je napisao/la:Nije Vrancic zasluzio poziv za Brazil, kao sto nisu ni Hadzic i Tino.
Svakako samo da ova dvojica po nijednom kriteriju ne zasluzuju poziv u repku, bilo to igre u klubu, ili kvalitet kluba, ili cak njihov kvalitet.
- Principatus
- Kontakt:
@Batko
Ne uzimam te za ozbiljno.
Ko budalastine, manjak inteligencije i ocigledan nepotizam brani slijepo nemoze biti ozbiljna osoba, ima granice.
@Goalgetter
Pa zna se po kojem kriteriju Tini i Hadzic "zasluzuju" poziv. Na stetu igraca kao sto je i Vrancic i Pricic.
Hebo ti francusku i njemacku ligu, kad ima Ajduk i Austrija. Dozivljavamo upravo bezobrazluk visoke mjere, samo sto su se ljudi navikli na gluposti selektora, tako da vise nisu osjetljivi na daljne nebuloze.
Ko budalastine, manjak inteligencije i ocigledan nepotizam brani slijepo nemoze biti ozbiljna osoba, ima granice.

@Goalgetter
Pa zna se po kojem kriteriju Tini i Hadzic "zasluzuju" poziv. Na stetu igraca kao sto je i Vrancic i Pricic.
Hebo ti francusku i njemacku ligu, kad ima Ajduk i Austrija. Dozivljavamo upravo bezobrazluk visoke mjere, samo sto su se ljudi navikli na gluposti selektora, tako da vise nisu osjetljivi na daljne nebuloze.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Principatus je napisao/la:@Batko
.
A ti sebe smatras ozbiljnim jer manipuliras i sam?

Zasto ne odgovoris na pitanje, kako se jedan Nijemac mogao naci na ovom spisku?

- Donnie Darko
- Kontakt:
bagrcavi je napisao/la:Kako se jedan Belgijanac mogao naći na spisku?

-
- Kontakt:
Pape je trebao Fifi reci da Begovic, Spahic, Pjanic, Misimovic, Dzeko, Ibisevic ne trebaju biti na spisku nego se podrazumijeva da ce doci i onda bi se utrpali ti vasi Nijemci, Belgijanci i ostala dijaspora na spisak.
- Principatus
- Kontakt:
Da nazvao sam covjeka koji zove igrace iz bratove agencije i smotanog bratica, koji laze javnost o poziciji istog, covjek koji je jasan nepotista, koji smatra da stoji iznad svakoga i nije duzan da radi u korist reprezentacije, covjek koji tjera potencijalne igrace kako bi uvalio jos vise iz Germanije Sportagenture, kriminalac. Da tog covjeka sam nazvao moronom. Ali kao zelis rado i idiotom i kretenom. Jer drugacija imena neko sa takvim karakteristikama ne zaradjuje. 
Moze se Nijemac pozvati bez problema, ne trolaj.

Koji će qrac Bandović na spisku pored Oštrakovića ? 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
samo neznam vise dokle ce te braniti susic i njegove postupke, covjek valja takve gluposti da je to za nepovjerovat. Cuj preporucuje igracima da idu u turski pa to nema nigdje covjece jest igracina bio al je **** od selektora to nek bude svima jasno gadi mi se vise taj covjek.Jest nas odveo na svjetsko kao sto pojedini kazu i lizu mu zicugu al sta poslije svjetskog kako onda dalje. Cini mi se da on lagano konce gubi i samo nek se zahvali osimu sto je jos uvijek na mjestu selektora nabijem mu svu familiju na racku.
joj hamo vidi mu glave
Hajde objasni kako se Nijemac mogao naci na ovom spisku.... Kad vec tvrdis i optuzujes selektora red je da objasnis kako se Nijemac mogao naci na ovom spisku,, kad vec kritikujes ovaj spisak 6-torice...Principatus je napisao/la:Da nazvao sam covjeka koji zove igrace iz bratove agencije i smotanog bratica, koji laze javnost o poziciji istog, covjek koji je jasan nepotista, koji smatra da stoji iznad svakoga i nije duzan da radi u korist reprezentacije, covjek koji tjera potencijalne igrace kako bi uvalio jos vise iz Germanije Sportagenture, kriminalac. Da tog covjeka sam nazvao moronom. Ali kao zelis rado i idiotom i kretenom. Jer drugacija imena neko sa takvim karakteristikama ne zaradjuje.
Da cujemo.
- 1988risha
- Kontakt:
Svi nam igrači u Turskoj propali i on savjetuje da idu tamo
Dobro ih nije savjetovao da idu u Hajduk,jer je to najveći klub na svijetu

Dobro ih nije savjetovao da idu u Hajduk,jer je to najveći klub na svijetu

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
- Principatus
- Kontakt:
Ma care ni tu glupost vise nemogu cuti. Odveo nas Susic na SP.robben je napisao/la:Jest nas odveo na svjetsko kao sto pojedini kazu i lizu mu zicugu al sta poslije svjetskog kako onda dalje.
Odveo nas je Begovic na SP isto toliko, ako ne i vise od ovog kvazistrucnjaka. Odveo nas je Pjanic. Odveo nas je Spahic na SP. Odveli su nas Dzeko i Ibisevic. Odveli su nas svi ti igraci unaprotiv ovoj neznalici i za to trebaju jos da trpe kako ovaj osteciva atmosferu i reprezentaciju za licne interese, fuj koji je to kreten.
Armin jedva docekao da zalijepi na indeks...

Nije se jos javio sa svojim osvrtom oko spiska rezervi...

Nije se jos javio sa svojim osvrtom oko spiska rezervi...

- Principatus
- Kontakt:
Boze sacuvaj.1988risha je napisao/la:Svi nam igrači u Turskoj propali i on savjetuje da idu tamo![]()
![]()
![]()
![]()
Dobro ih nije savjetovao da idu u Hajduk,jer je to najveći klub na svijetu![]()

- 1988risha
- Kontakt:
NAJJAČA IZJAVA OVE GODINE

Zadnja izmjena: 1988risha, dana/u 13 maj 2014, 13:50, ukupno mijenjano 1 put.
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
zaista nemam rijeci vise kojom bi mogao izraziti svoje gadzenje prema tom covjeku sad kad bi ga sreo pljunuo bi ga jer takvu aroganciju i tvrdoglavost jos nisam vidio samo da hoce otic sa klupe vise makar onda i sener bajramovic bio selektor hahPrincipatus je napisao/la:Ma care ni tu glupost vise nemogu cuti. Odveo nas Susic na SP.robben je napisao/la:Jest nas odveo na svjetsko kao sto pojedini kazu i lizu mu zicugu al sta poslije svjetskog kako onda dalje.
Odveo nas je Begovic na SP isto toliko, ako ne i vise od ovog kvazistrucnjaka. Odveo nas je Pjanic. Odveo nas je Spahic na SP. Odveli su nas Dzeko i Ibisevic. Odveli su nas svi ti igraci unaprotiv ovoj neznalici i za to trebaju jos da trpe kako ovaj osteciva atmosferu i reprezentaciju za licne interese, fuj koji je to kreten.
joj hamo vidi mu glave
Poklopi se ušima i ne piši više nikad... Ništa.Principatus je napisao/la:
Ma care ni tu glupost vise nemogu cuti. Odveo nas Susic na SP.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
-
- Kontakt:
SELEKTOREEEEEEEEEEEE
Sto nisi rasirio jos s jednim golmanom,malo nam je 4,cuj Bandovic, koji si ti cirkus lik,najludji si
Kakav si ti hinjak, kako te nije stid,bolje da si sakrio ovaj siri spisak da ti se ne smiju ljudi,ali boli tebe tuki za nas
koji reprezentaciju gledamo kao na svetinju,bitno je progurati ove krampe da se cuje za njih na najvecoj smotri, dao Bog pa da i prodate sta u Tursku,dobra je TURSKA, sigurno te i Edin poslusa,imas ti mudre savjete... ziv bio majstore dok ga mi
gledajuci tvoj bezobrazluk
Sto nisi rasirio jos s jednim golmanom,malo nam je 4,cuj Bandovic, koji si ti cirkus lik,najludji si

Kakav si ti hinjak, kako te nije stid,bolje da si sakrio ovaj siri spisak da ti se ne smiju ljudi,ali boli tebe tuki za nas
koji reprezentaciju gledamo kao na svetinju,bitno je progurati ove krampe da se cuje za njih na najvecoj smotri, dao Bog pa da i prodate sta u Tursku,dobra je TURSKA, sigurno te i Edin poslusa,imas ti mudre savjete... ziv bio majstore dok ga mi

1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.