Da nije do kakve promjene doslo nije ovaj Jagodic do te mjere zar ispalio. A mozda si i ti sta urgirao kod Marica da ga vratis gdje mu je i mjestoKevin je napisao/la:zove Marića koji se odlučio za Hrvatsku, a ne zove Zakarića
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Treba sve igrace Sirokog izbacit iz svih mladjih kategorija. Za kaznu. I klub drasticno kaznit novcano.Kevin je napisao/la:zove Marića koji se odlučio za Hrvatsku, a ne zove Zakarića
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ako se Maric vrati treba im jos jednu sansu datiCartman je napisao/la:Treba sve igrace Sirokog izbacit iz svih mladjih kategorija. Za kaznu. I klub drasticno kaznit novcano.Kevin je napisao/la:zove Marića koji se odlučio za Hrvatsku, a ne zove Zakarića
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
I izbaciti u zadnji rang natjecanja.
Kakav bedak.

Gdje ces ne zovnuti Zakarica, sila za vecinu igraca sa spiska.
...Život za Široki...
A sta Maricu fali a onda i Zakaric sto da neŠB_Fidelis je napisao/la:I izbaciti u zadnji rang natjecanja.Kakav bedak.
![]()
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Sta ce mu faliti, cisto je odabrao drugi put.
Zakarica je neozbiljno izostaviti u ovoj kategoriji svakako, bez ikakve sumnje.
...Život za Široki...
Kako znas mozda se predomislio pa nije ovaj zar nenormalan da bi ga poslije svega zvao da nema druge informacije, valjda je pametniji od SusicaŠB_Fidelis je napisao/la:Sta ce mu faliti, cisto je odabrao drugi put.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
E ne znam, nek se dogovore onda tko ce ga zvati. Nije u njemu svakako poanta, pricao je momak o Zakaricu.
Za Premijer Ligu bez Širokog Brijega!

Za Premijer Ligu bez Širokog Brijega!
...Život za Široki...
Bolje pročitati kvalitetan post neovisno o dužini istog nego hrpu sr.anja koja se na svim temama ovog foruma redovno pročita. Inače, slažem se sa svim tačkama vezanim za unapređenje domaćeg nogometa, samo nisam želio da kopiram čitav post.Edol je napisao/la:Sad tek vidim koliko sam ispisao, valjda će se naći makar jedna osoba kojoj neće biti mrsko pročitati ovo.![]()
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Pa ne skaci odma kakva bi to liga bez vas bilaŠB_Fidelis je napisao/la:E ne znam, nek se dogovore onda tko ce ga zvati. Nije u njemu svakako poanta, pricao je momak o Zakaricu.
Za Premijer Ligu bez Širokog Brijega!![]()
![]()
Ja mislim da bi se citava liga raspala bez Listice.ŠB_Fidelis je napisao/la:E ne znam, nek se dogovore onda tko ce ga zvati. Nije u njemu svakako poanta, pricao je momak o Zakaricu.
![]()
ma svi pregorili...
ošlo sve u 3 pm..

širokog odmah izbaciti na svim razinama, i to kad se već krenuli, u najniži rang i košarku, rukomet, odbojku, šah i ostale pizdarije..sravnit sa zemljom stadion i dvoranu, ogradit žicom..jednu atomsku opalit u ograđeni dio iz živinica i riješit sve probleme
muku muče da nas spriječe....
kompleksi rastu iz godine u godinu
ošlo sve u 3 pm..
širokog odmah izbaciti na svim razinama, i to kad se već krenuli, u najniži rang i košarku, rukomet, odbojku, šah i ostale pizdarije..sravnit sa zemljom stadion i dvoranu, ogradit žicom..jednu atomsku opalit u ograđeni dio iz živinica i riješit sve probleme
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- Principatus
- Kontakt:
Zaboravio si "covjece ne ljuti se".Kevin je napisao/la:ma svi pregorili...
ošlo sve u 3 pm..![]()
širokog odmah izbaciti na svim razinama, i to kad se već krenuli, u najniži rang i košarku, rukomet, odbojku, šah i ostale pizdarije..
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
ŠB_Fidelis je napisao/la:E ne znam, nek se dogovore onda tko ce ga zvati. Nije u njemu svakako poanta, pricao je momak o Zakaricu.
![]()
U-21, U-19, U-17 i Premijer liga
koliko ja vidim pozvani su vecinom mladji igraci koji bi trebali biti okosnica za sljedece kvalifikacije, a Zakaric je izlazna godina.ŠB_Fidelis je napisao/la:I izbaciti u zadnji rang natjecanja.Kakav bedak.
![]()
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ne bi se liga raspala, cisto bi se natjecala medjusobno po klubovima tko ce vise upasti u duznicko ropstvo i tko ce vise izmoliti, isprositi oprosta dugovanja, tako da tko najmanji oprost bude imao, automatski najveci velikan i prvak drzave. 
Jasta nego zicom, getoizirati kao sto je vec pisano dok nije prekasno!

Jasta nego zicom, getoizirati kao sto je vec pisano dok nije prekasno!
...Život za Široki...
Kako je lako ove likove iz Sirokog isprovocirat.

Ja sam mislio da si ti zdrav i normalan mladic ali eto malo si se prehladioKevin je napisao/la:ma svi pregorili...
ošlo sve u 3 pm..![]()
crko od mukeCartman je napisao/la:Kako je lako ove likove iz Sirokog isprovocirat.![]()
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Evo i ja, morao sam pauzu na poslu uzeti, izgorih.
Al hajde, malo sale nije na odmet.
Svejedno, Marica nema sta zvati ako je napravio svoj izbor, a Zakaric je komotno trebao i morao biti tu po prikazanom ove sezone, sta god tko o tome mislio.
Al hajde, malo sale nije na odmet.
Svejedno, Marica nema sta zvati ako je napravio svoj izbor, a Zakaric je komotno trebao i morao biti tu po prikazanom ove sezone, sta god tko o tome mislio.
...Život za Široki...
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, Honorar, Pensioner26, RaZuti i 52 gosta.