Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
Omerbavarac
-
Kontakt:
Postao/la Omerbavarac » 14 feb 2010, 16:28
Tarik14 je napisao/la:Music je bio odlican igrac dok je bio mladi ali je on sad previse star da bi nam mogao pomoci. Ipak,
momak ima 36 godina i igra u Seria C za Arrezu. Po cemu je Smajic dokazao da nema sta traziti u repki!?

Pa zar je osoba od 36 godina jos uvijek momak?
Treba probati sve za koje se misli da mogu zadovoljiti. Sto se tice Smajica, to je onaj sto je igrao u Zrinjskom, ako se ne varam, kasnije i po Belgiji se ganjao ako i jos uvijek nije tamo. Nije los, brz je, ali ne znam sta misle ljudi u strucnom stabu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
Tarik14
-
Kontakt:
omerbavarac je napisao/la:Tarik14 je napisao/la:Music je bio odlican igrac dok je bio mladi ali je on sad previse star da bi nam mogao pomoci. Ipak,
momak ima 36 godina i igra u Seria C za Arrezu. Po cemu je Smajic dokazao da nema sta traziti u repki!?

Treba probati sve za koje se misli da mogu zadovoljiti. Sto se tice Smajica, to je onaj sto je igrao u Zrinjskom, ako se ne varam, kasnije i po Belgiji se ganjao ako i jos uvijek nije tamo. Nije los, brz je, ali ne znam sta misle ljudi u strucnom stabu.
Uredu, lik je previse star a ne momak!
Smajic je bio jedan od kljucnih igraca one mlade generacije (selekcije U-21) koja je dosla do baraza protiv Ceske Republike prije 4 godine. Nema srece sto igra u jednom od najslabijih klubova u Belgiji (Lokeren) ali ipak ga trebamo pozvati. Uvjeren sam da nam moze vise pomoci nego jedan Damjanovic ili jedan Mravac.
-
HuX
-
Kontakt:
Tarik14 je napisao/la:omerbavarac je napisao/la:Tarik14 je napisao/la:Music je bio odlican igrac dok je bio mladi ali je on sad previse star da bi nam mogao pomoci. Ipak,

Smajic je bio jedan od kljucnih igraca one mlade generacije (selekcije U-21) koja je dosla do baraza protiv Ceske Republike prije 4 godine. Nema srece sto igra u jednom od najslabijih klubova u Belgiji (Lokeren) ali ipak ga trebamo pozvati. Uvjeren sam da nam moze vise pomoci nego jedan Damjanovic ili jedan Mravac.
taj smajic ima neku srcanu manu, znam da mu je upitna bila karijera zbog toga, vezni je igra, imamo ih i previse, mada sam da se uvjek treba racunat na svakog al na ovog ne treba, nijne cojk jednostavno materijal

Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
-
Omerbavarac
-
Kontakt:
Postao/la Omerbavarac » 14 feb 2010, 16:40
Tarik14 je napisao/la:omerbavarac je napisao/la:Tarik14 je napisao/la:Music je bio odlican igrac dok je bio mladi ali je on sad previse star da bi nam mogao pomoci. Ipak,

Dobar jeste ne osporavam to, ali ja mislim da je on vise ofanzivniji nego li Damjanovic ili Mravac. Znamo kakve probleme imamo u odbrani, stoga svaki kvalitetan odbrambeni je dobrodosao. Smajic bi mogao uletiti na poziciju Salihovica dok ovaj bude odsustvovao, naravno u veznom redu, a ne na beku. Od viska glava ne boli.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
Tarik14
-
Kontakt:
Smajic moze igrati na nekoliko pozicija i vec ima iskustva u odbrani jel je odigrao nekoliko utakmica na poziciji desnog beka dok je Sliskovic bio selektor. U ostalom, selektor ce da odluci koga ce zvati. Realno, nevidim drugi izbor u odbrani osim njega i Cocalica (koji je nedavno presao u Grckoj ligi). Tu su jos Trivunovic, Semjon Milosevic, Merzic i Muharemovic mada oni nemaju puno iskustva u reprezentaciji i trenutno ih nema nigdje na mapi.
-
Cartman
-
Kontakt:

Ma ko je bio kljucni igrac? Uopste nije ni igro za tu ekipu. Jedino su ga zovnuli protiv Ceske u drugoj utakmici, jer je Ibricic bio suspendovan i nista apsolutno nije pokazo. Prosjecan igrac koji nema sta trazit u reprezentaciji.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
Tarik14
-
Kontakt:
Sta je sa Bajramovicem? Nikako ne igra za Eintracht u posljednje vrijeme! Nije valjda opet povrijeden!

-
seha
-
Kontakt:
Tarik14 je napisao/la:Sta je sa Bajramovicem? Nikako ne igra za Eintracht u posljednje vrijeme! Nije valjda opet povrijeden!

Jest
-
harishp
-
Kontakt:
Tarik14 je napisao/la:Sta je sa Bajramovicem? Nikako ne igra za Eintracht u posljednje vrijeme! Nije valjda opet povrijeden!

Dva mjeseca razglabamo o povredi Bajre.Vec i u komsije mali od dvije godine se sekira sto nam je Zlatan povrijedzen.
A ti Tare ko'da si sad ustao.
P.S Nije valjda bjelonja toliko zapado da je sve veze tamo kod vas ''potrgao''

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
Tarik14
-
Kontakt:
harishp je napisao/la:Tarik14 je napisao/la:Sta je sa Bajramovicem? Nikako ne igra za Eintracht u posljednje vrijeme! Nije valjda opet povrijeden!

Dva mjeseca razglabamo o povredi Bajre.Vec i u komsije mali od dvije godine se sekira sto nam je Zlatan povrijedzen.
A ti Tare ko'da si sad ustao.
P.S Nije valjda bjelonja toliko zapado da je sve veze tamo kod vas ''potrgao''

Cesto citam novine iz BIH ali odavno nisam nista procitao o Zlatanu pa zato pitam sta je sa njim.

A na ovom forumu, odavno nije neko spominjao Bajramovica malo ozbiljnije.
-
Cartman
-
Kontakt:
Bajramovicu je mozda bolje prestat igrat, da ne bi bio invalid kad zavrsi karijeru. Sjajan je to igrac bio, ali yebiga ako non-stop imas povrede bolje je prestat. Ne vrijedi tjelo unistit radi lopte. Iako bi nam pravo valjao kao zadnji vezni.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
harishp
-
Kontakt:
Cartman je napisao/la:Bajramovicu je mozda bolje prestat igrat, da ne bi bio invalid kad zavrsi karijeru. Sjajan je to igrac bio, ali yebiga ako non-stop imas povrede bolje je prestat. Ne vrijedi tjelo unistit radi lopte. Iako bi nam pravo valjao kao zadnji vezni.
Sve te povrede nisu lomljave potkoljenice ili neke teske povrede.
Ili su povrede koje vise ni doktori ne kontaju ili se nadovezu bas zbog pocestog odustovanja a ovaj znajuci kakav je radilica to istegne i zaebe.
On nam je potreban i sa jednom nogom.U suprotnom hebali smo ''ledza u jeza''

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
Offside
-
Kontakt:
HuX je napisao/la:
taj smajic ima neku srcanu manu, znam da mu je upitna bila karijera zbog toga, vezni je igra, imamo ih i previse, mada sam da se uvjek treba racunat na svakog al na ovog ne treba, nijne cojk jednostavno materijal

Istina i to su mu otkrili na ljekarskom pregledu u Briselu kad je trebao potpisati za Anderlecht. Tad mu je taj transfer i propao. Tako su barem pisali u novinama.

"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson
-
don Ciro
-
Kontakt:
Zenga je napisao/la:harishp je napisao/la:A kolega je tako napredovao,da Poljaci vec kontaju da srede papirologiju,ako je vec visak kod nas.
Jer Poljska je imalo izuzetno puno problema sa golmanima(...)
Imaju tolike probleme s golmanima, da im levati iz prosjecnih klubova brane, tipa Real Madrid (Dudek), Man Utd (Kusczak), Arsenal (Fabianski) i Celtic (Boruc).
Mimo njih imaju jednog od najtalentovanijih golmana u Evropi, Szczesny, koji je vec debitovao za A-ekipu Arsenala kao i A-selekciju. Takodjer je rezervni golman Celtica Poljak, Zaluska - koji brani standardno nakon povrede Boruca.
Ma nema, garant se otimaju za Burica (

) koji je tek stao na gol Lecha (

), svasta li ce covjek procitati na ovom forumu... (

)
Jao, nemoj nas vise ociju ti, dosta nam je

ma debil

-
don Ciro
-
Kontakt:

uhhh kad je to bilo

neznam ljudi u BIH gledaju samo na proslost ako si bio dobar da si uvijek istoj razini..pa ima novih momaka,klinaca sto ce nam jedan Smajic mila majko..a i taj Damjanovic,Mrav..

novo vrijeme novi klinci..3,4 igraca koji su bili u vrijeme Cire treba odsraniti iz repke i dati novim momcima sansu...
-
johnnyHZ
-
Kontakt:
to je onaj smajic sto udje u madjarskoj pa moj stri pita JEL ONO DIJETE NEKO UBACIO.....pa onnemoze korner dobaciti do 16....mislim,prvo za onu visinu ako hoces postati fudbaler moras biti JAK I BRZ....ovaj ni jedno ni drugo.......moras imati tehniku,ovaj ima al za zrinjskog taman.....tako da je ono sto je igrao za u21 i A bilo samo pokusaj menadzera da ga prodaju....a prica za andrleht....da je imao tolike probleme,nebi sad igrao u belgiji ako cemo realno

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
-
a-memo
-
Kontakt:
Ne bih htio da vas prekidam u raspravi o Smajicu. Al mislim da bi Pape za ove pretstojece priateljske utakmice obavezno treba pozvati Bilbiju iz Vojvodine, Alispahica iz Sibenika i Burica iz Lecha, jer su ovi momci to svojom igrom svakako zasluzili.
-
sahbaz2509
-
Kontakt:
Postao/la sahbaz2509 » 15 feb 2010, 20:06
a-memo je napisao/la:Ne bih htio da vas prekidam u raspravi o Smajicu. Al mislim da bi Pape za ove pretstojece priateljske utakmice obavezno treba pozvati Bilbiju iz Vojvodine, Alispahica iz Sibenika i Burica iz Lecha, jer su ovi momci to svojom igrom svakako zasluzili.
Ma mogao bi i mene pozvati iz Salt Lake Citya ili Zgembu Handislica iz Las Vegasa mi smo vam neprovjereni talenti.
-
felipe-s
-
Kontakt:
sahbaz2509 je napisao/la:a-memo je napisao/la:Ne bih htio da vas prekidam u raspravi o Smajicu. Al mislim da bi Pape za ove pretstojece priateljske utakmice obavezno treba pozvati Bilbiju iz Vojvodine, Alispahica iz Sibenika i Burica iz Lecha, jer su ovi momci to svojom igrom svakako zasluzili.
Ma mogao bi i mene pozvati iz Salt Lake Citya ili Zgembu Handislica iz Las Vegasa mi smo vam neprovjereni talenti.
hhehehehe jasta... treba zvati i onog juniora iz zrinjskog sto je baka poveo sa sobom u tiranu prije godinu dana
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 9 gostiju.