NK Travnik

Moderator/ica: GracanicaAA

Travnicki
Kontakt:

Re: NK Travnik

Post Postao/la Travnicki » 12 maj 2014, 17:47

pitic je napisao/la:
Travnicki je napisao/la:Morao sam se registrovati samo da mogu ovim dusmanima ici uz nos.
Travnik vam je bio i ostace trn u oku, svi ste kontali da ispadamo ali mi smo tu i ostat cemo dok god je premier lige. Vidjet cemo od iduce sezone ko ce se boriti za opstanak ali to Travnik sigurno nece. Svakom rjesenju vi nadjete problem, boli tebe pitic ona stvar kome je vraceno i koliko, bitno je da je vraceno i da ce ti ime naseg kluba jos dosta vremena parati oci kao i vecini ovih sto su se smijali i radovali sto smo bili na rubu ispadanja :tralala:
Ako si se registrovao maksuz radi mene e onda mi je baš drago osjećam se počašćen :D . Pa kome neće NK Travnik biti trn u oku pa taj klub ima iza sebe toliko nečasnih dijela da bi Hag trebao optužnicu dići, a neki drugi sud. Svima je više dozagrdilo seljakluka i paljenja logorskih vatri, busjenja i roštiljade u sred utakmice iza gola na Piroti. Mučno je više gledati teleće glave puput Sarajčićeve. Ovaj Selimović mi se čini i malo kulturniji za razliku od bivših garnitura ljudi u Travniku, ali očito je i on došao u NK Travnik (kao i prošle garniture ljudi) radi svoga vlastitoga interesa, a koji su to sve interesi saznati ćemo u skorije vrijeme, a do tada slavite nečasni opstanak.
Nisam se radi tebe registrovao ali necu da se zamaram i citiram sve ove prije tebe. Te radnje nisu bile kod nas u klubu samo, nego u citavoj ligi, ali sve ce to biti proslost. Taj isti Sarajcic kao i Smajo su sami sebi ugovore napravili prema kojima ih niko ne moze otjerati ali i ti ugovori imaju vijek trajanja i nakon toga :salut: livade iza gola nisu samo kod nas i ne mogu svi imati dobre stadion al opet bolje i imat livadu pored terena nego vjerske objekte pa da ljudi slusaju svakakve psovke u toku molitve. Svi u fudbalu vide svoj interes, eto malezijac je bas odabrao Sarajevo jer je srcan pa hoce da pomogne. Selimovic je do sada dosta toga uradio i nek nastavi ovako pa nek trazi i sebe, niko mu ne brani, do sada su pojedinci samo sebe gledali a klub doveli do samog dna.

travnik
Kontakt:

Post Postao/la travnik » 12 maj 2014, 18:20

Pitic ovdje se na forumu pravite fini, a za vas su svi drugi seljaci i krkani . A u stvarnosti ste vi po ponasanju najveci seljaci u ovoj drzavi. Kad god dođete u Travnik pljackate po prodavnicama, pojedete cevape kod harija i isparite se, dobacijete ljudima i obicnim prolaznicima koji nemaju veze sa fudbalom i utakmicom, jednostavno se ponasate ko da ste iz dzungle a ne iz glavnog grada. Kad neka ekipa vodi na Kosevu obavezno utrcavate na teren i ganjate protivnicke igrace. Iskreno i ne cudi me vase ponasanje jer sam siguran da vas 70% nije rodom iz Sarajeva nego ste se poslje rata naselili u Sarajevo i opanke zamjenili tenama

TravnikBoy
Kontakt:

Post Postao/la TravnikBoy » 12 maj 2014, 19:18

Džaba mu kada nije otjerao glavnog lopova i raspaloog prostaka Sarajčića, jer ovakvi kao ovaj vas je doveo u ovakvu situaciju već godinama. Opće poznato je da njega ne može otjerati ni NATO pakt iz NK Travnika. Kažeš vratio 70% dugovanja pa ako je toliko vratio navedi mi koliko je to para u pitanju i kojim je to potraživačima vraćena lova:?: Kažeš doveo 8,9 pojačanja možda su tebi pojačanja, ali po meni to nisu pojačanja jer i sa tim pojačanjima ste opstali svi znamo na kakav način jer da se je igralo pošetno ni ti igrači vas ne bi spasili ispadanja. Jer kakva su to pojačanja koja te ne mogu ostaviti u ligi :lol: . To što pričaš vezano za stadion ćemo uskoro provjeriti kako teku radovi i dokle su došli radovi.
Pogledaj tabelu na polusezonu gdje smo imali 14 bodova i tabelu na kraju sezone gdje imamo 31 bod,s tim da je odigrano 19 kola u prvom dijelu sezone i 11 u drugom dijelu sezone,sve ce ti biti jasno.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 13 maj 2014, 16:24

travnik je napisao/la:Pitic ovdje se na forumu pravite fini, a za vas su svi drugi seljaci i krkani . A u stvarnosti ste vi po ponasanju najveci seljaci u ovoj drzavi. Kad god dođete u Travnik pljackate po prodavnicama, pojedete cevape kod harija i isparite se, dobacijete ljudima i obicnim prolaznicima koji nemaju veze sa fudbalom i utakmicom, jednostavno se ponasate ko da ste iz dzungle a ne iz glavnog grada. Kad neka ekipa vodi na Kosevu obavezno utrcavate na teren i ganjate protivnicke igrace. Iskreno i ne cudi me vase ponasanje jer sam siguran da vas 70% nije rodom iz Sarajeva nego ste se poslje rata naselili u Sarajevo i opanke zamjenili tenama
Moraš shvatiti da i u najvećoj navijačkoj armiji u BiH ima po neki pojedinac koji nije sklon poštivanju zakona i pravila. Šta će ići kod Harija na čevape kada su i oni čevapi na Piroti dobri, a još su i jeftini. :mrgreen: . Kao drugo navijači Sarajeva nisu samo iz grada Sarajeva nego i iz mnogih drugih gradova u BiH i regiji pa klasični ti je primjer momci iz Travnika koji navijaju i bodre Sarajevo. Što se tiče utračavanja u teren u prvom se je ganjala uprava, a ne igrači, a u drugom utrčavanju (ako ga možemo nazvati utrčavanjem 4 čovjeka) pokušaj obračuna sa gostujučim navijačima. Ali tema nije FKS tako da se izvinjavam ostalim navijačima Travnika. Sve u svemu nadam se da će Travnik odgovarati za nedjela koja je do sada uradio jer da bi nam liga bila poštena mora se krenuti od jednih od največih krivaca, a to je NK Travnik.
SRETAN BROJ - 1725

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 13 maj 2014, 17:03

pitic je napisao/la:
travnik je napisao/la:Pitic ovdje se na forumu pravite fini, a za vas su svi drugi seljaci i krkani . A u stvarnosti ste vi po ponasanju najveci seljaci u ovoj drzavi. Kad god dođete u Travnik pljackate po prodavnicama, pojedete cevape kod harija i isparite se, dobacijete ljudima i obicnim prolaznicima koji nemaju veze sa fudbalom i utakmicom, jednostavno se ponasate ko da ste iz dzungle a ne iz glavnog grada. Kad neka ekipa vodi na Kosevu obavezno utrcavate na teren i ganjate protivnicke igrace. Iskreno i ne cudi me vase ponasanje jer sam siguran da vas 70% nije rodom iz Sarajeva nego ste se poslje rata naselili u Sarajevo i opanke zamjenili tenama
Moraš shvatiti da i u najvećoj navijačkoj armiji u BiH ima po neki pojedinac koji nije sklon poštivanju zakona i pravila. Šta će ići kod Harija na čevape kada su i oni čevapi na Piroti dobri, a još su i jeftini. :mrgreen: . Kao drugo navijači Sarajeva nisu samo iz grada Sarajeva nego i iz mnogih drugih gradova u BiH i regiji pa klasični ti je primjer momci iz Travnika koji navijaju i bodre Sarajevo. Što se tiče utračavanja u teren u prvom se je ganjala uprava, a ne igrači, a u drugom utrčavanju (ako ga možemo nazvati utrčavanjem 4 čovjeka) pokušaj obračuna sa gostujučim navijačima. Ali tema nije FKS tako da se izvinjavam ostalim navijačima Travnika. Sve u svemu nadam se da će Travnik odgovarati za nedjela koja je do sada uradio jer da bi nam liga bila poštena mora se krenuti od jednih od največih krivaca, a to je NK Travnik.
O ćevapima neću.Znaći da je i ta dilema rješena.Kada ih toliko volite Travnički su bolji.To cjela Bosna zna.
Travnik nije radio nikakva zlodjela.Imate li vi svi ovdje ,pogotovo vi Sarajlije ,pošto vidim da nas isključivo svi vi napadate ijedan argument ,dokaz išta za to štimanje.Hajde ga postavite da ga uputimo u tužilaštvo. :D
ma ja sam milion puta napisao.Travnik vama SARAJLIJAMA i vašim poltronima u savezu smeta samo zato što vas ovdje raja ni klub ne **** 5 posto,i nikada vam nismo puštali što je uslov da vi volite nekoga.Krivo vam je što Travnik ima odlične sportske odnose sa Širokim ,Borcem i Zrinjskim i to vas muči.
Što Travničani nikada nisu poštovali tu vašu primitivnu magalomansku politiku ,da ste centar svjeta da je fudbal izmišljen zbog vas ,ida se ova liga zbog vas igra.Halo BA PAPCI ima neki i Parizi i London i Njujork ,niste vi izmislili svjet .
Ma da vam kažemo nešto iskreno mi Travničani.Ne Volimo vas Sarajlije mrzimo vas,ne **** vas 5 posto.I tek od naredne sezone ćete da vidite šta je Travnik.Sve ste pokušali uništili nas niste.A nećete moći ni odsada .
I nećemo vas voliti nikada.Zbog vašeg primitivizma,nandrealaca poput vaših navijača koji imaju najmanji prosjek inteligencije i ponašaju se kako kolega gore reče ko da su sa grane sišli.Inače upoznao sam mnogo ljudi sa svih strana, ali vi Sarajlije ste mi uvjek ostavljali utisak nakako najglupljih ljudi,kada npr.porediš Mostar ,Zenicu,Banjaluku ,vas, i druge sredine bez obzira na fudbal.Nije čudo što vas nigdje,ali nigdje ne vole u ovoj državi.I to bez obzira na naciju.Druge nazivate Papcima i seljacima,a ne shvatate da ste vi zapravo vi kojima najviše pristaje taj izraz.Da bi te ljudi voljeli moraš naučiti nešto o tudjim vrijednostima ,makar se radlio o čovjeku npr.koji živi 40 km,od grada na Vlašiću,Romaniji ,Dinari ili bilo gdje drugo.
Jer ako ne naučiš cjeniti čovjeka po onome koliko vrijedi ,a ne po onom odakle je imaš problem .Ta pojava ima svoje ime ,ali neću sada da ga iznosim ovdje.
E zato vas ne voli niko,jer ni vi ne volite nikoga.Objasnio sam vam sada to veoma jasno.
Meni lično ne smeta ako je neko iz Banjaluke ,ili Mostara Livna,Zenice ili Bjeljine.A vaš problem je što vam smeta svak ko nije Sarajlija i ne igra kako vi svirate.
A vi se dobro zapitajte na one Dinine stihove.
JEL SARAJVO GDJE JE NEKAD BILO...Ima razloga. ;)

travnik
Kontakt:

Post Postao/la travnik » 13 maj 2014, 17:16

pitic je napisao/la: Moraš shvatiti da i u najvećoj navijačkoj armiji u BiH ima po neki pojedinac koji nije sklon poštivanju zakona i pravila. Šta će ići kod Harija na čevape kada su i oni čevapi na Piroti dobri, a još su i jeftini. :mrgreen: . Kao drugo navijači Sarajeva nisu samo iz grada Sarajeva nego i iz mnogih drugih gradova u BiH i regiji pa klasični ti je primjer momci iz Travnika koji navijaju i bodre Sarajevo. Što se tiče utračavanja u teren u prvom se je ganjala uprava, a ne igrači, a u drugom utrčavanju (ako ga možemo nazvati utrčavanjem 4 čovjeka) pokušaj obračuna sa gostujučim navijačima. Ali tema nije FKS tako da se izvinjavam ostalim navijačima Travnika. Sve u svemu nadam se da će Travnik odgovarati za nedjela koja je do sada uradio jer da bi nam liga bila poštena mora se krenuti od jednih od največih krivaca, a to je NK Travnik.
Neka odgovara ali ljudi dajte cvrste dokaze da je Travnik nastimo. Evo ti jedan primjer Zvijezda se bori za opstanak pobjedi Borca u BL niko ni rjec nije progovorio o stimanju , Mladost se takođe bori za opstanak pobjedi Borca u BL niko ni rijec nije progovorio da je nastimano, Travnik pobjedi Borca u BL odma se svi mediji portali tv kuce poceli pricat o namjestenoj utakmici. Po cemu je to nerealno da Travnik dobije Borca koji u proljetnom djelu kod kuce pobjedio samo Rudara koji je ispo. Na kraju krajeva taj rezultat uopste nije izbacio Rudara kako neki pisu jer Rudar nije pobjedio Zelju, znaci Travnik bi ostao u ligi i da je izgubio.
Druga stvar sto me zivcira je prica o "mesarima" i gruboj igri Travnika . Evo ja pozivam sve one koji citaju ovaj post neka dokazu to sto govore, neka progooglaju i nađu da je neki trener ili igrac dao izjavu i da se zalio na grubu igru Travnika .

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 13 maj 2014, 18:07

travnik je napisao/la:
pitic je napisao/la: Moraš shvatiti da i u najvećoj navijačkoj armiji u BiH ima po neki pojedinac koji nije sklon poštivanju zakona i pravila. Šta će ići kod Harija na čevape kada su i oni čevapi na Piroti dobri, a još su i jeftini. :mrgreen: . Kao drugo navijači Sarajeva nisu samo iz grada Sarajeva nego i iz mnogih drugih gradova u BiH i regiji pa klasični ti je primjer momci iz Travnika koji navijaju i bodre Sarajevo. Što se tiče utračavanja u teren u prvom se je ganjala uprava, a ne igrači, a u drugom utrčavanju (ako ga možemo nazvati utrčavanjem 4 čovjeka) pokušaj obračuna sa gostujučim navijačima. Ali tema nije FKS tako da se izvinjavam ostalim navijačima Travnika. Sve u svemu nadam se da će Travnik odgovarati za nedjela koja je do sada uradio jer da bi nam liga bila poštena mora se krenuti od jednih od največih krivaca, a to je NK Travnik.
Neka odgovara ali ljudi dajte cvrste dokaze da je Travnik nastimo. Evo ti jedan primjer Zvijezda se bori za opstanak pobjedi Borca u BL niko ni rjec nije progovorio o stimanju , Mladost se takođe bori za opstanak pobjedi Borca u BL niko ni rijec nije progovorio da je nastimano, Travnik pobjedi Borca u BL odma se svi mediji portali tv kuce poceli pricat o namjestenoj utakmici. Po cemu je to nerealno da Travnik dobije Borca koji u proljetnom djelu kod kuce pobjedio samo Rudara koji je ispo. Na kraju krajeva taj rezultat uopste nije izbacio Rudara kako neki pisu jer Rudar nije pobjedio Zelju, znaci Travnik bi ostao u ligi i da je izgubio.
Druga stvar sto me zivcira je prica o "mesarima" i gruboj igri Travnika . Evo ja pozivam sve one koji citaju ovaj post neka dokazu to sto govore, neka progooglaju i nađu da je neki trener ili igrac dao izjavu i da se zalio na grubu igru Travnika .
Da li se ti šališ ili si ozbiljan kada kažeš da postoji neka mogućnost da je Travnik pobjedio pošteno Borca :lol: ? kao ako su mogli ostali pobjediti Borca možemo i mi, daj ne budali. Pa poenta je što su i ostali trgovali ne samo Travnik. Travnik je zapao na nož javnosti zato što već veliki broj godina (za razliku od ostalih) konstantno trguje za svoj opstanak i više je javnosti radi toga Travnika preko glave. Čuj opstali bi i da nismo pobjedili u BL :lol: da niste vodili odnosno da nije došlo do onako brzog preokreta na 2-2 i da niste poveli 3-2, Rudar bi pobjedio Željezničare u Prijedoru i tako opstao, ali bili ste spretniji svojim lobijem i parama od Rudara. Ove sezone ste dva puta trgovali sa Borcem, a i Zvijezda je trgovala sa Borcem jednom zajedno s vama u talu da se Rudar ne pusti u BL, džaba je načelniku Prijedora bilo moliti upravu Borca da se Rudar pusti u BL. Mesarske su vam uprave uvijek bile počevši od njihovog ponašanja na Koševu tako i na Piroti nedavno kada je Sarajčić pokazao još jednom ko je i šta je. Ni navijači nisu puno bolji posebno oni na livadi :lol: , jedino su gori oni sa motornim pilama u Tuzli :lol: .
Pa kako neko može dozvoliti da se PLBiH u ovoj sezoni igra na ovakvom mesarskom stadionu sa ovakvim uslovima stvarno sramota.

" onclick="window.open(this.href);return false;
SRETAN BROJ - 1725

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 maj 2014, 18:13

@pitic ,a i ti navalio na Travnik kao da su oni najgori u nasoj PL..imamo i mi aferima koliko hoces..
a sto se tice stadiona ima i gorih,duplo gorih od ovoga..meni je iskreno u Travniku kad gostujemo uvijek bilo lijepo.. :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 13 maj 2014, 19:42

Da li se ti šališ ili si ozbiljan kada kažeš da postoji neka mogućnost da je Travnik pobjedio pošteno Borca :lol: ? kao ako su mogli ostali pobjediti Borca možemo i mi, daj ne budali. Pa poenta je što su i ostali trgovali ne samo Travnik. Travnik je zapao na nož javnosti zato što već veliki broj godina (za razliku od ostalih) konstantno trguje za svoj opstanak i više je javnosti radi toga Travnika preko glave. Čuj opstali bi i da nismo pobjedili u BL :lol: da niste vodili odnosno da nije došlo do onako brzog preokreta na 2-2 i da niste poveli 3-2, Rudar bi pobjedio Željezničare u Prijedoru i tako opstao, ali bili ste spretniji svojim lobijem i parama od Rudara. Ove sezone ste dva puta trgovali sa Borcem, a i Zvijezda je trgovala sa Borcem jednom zajedno s vama u talu da se Rudar ne pusti u BL, džaba je načelniku Prijedora bilo moliti upravu Borca da se Rudar pusti u BL. Mesarske su vam uprave uvijek bile počevši od njihovog ponašanja na Koševu tako i na Piroti nedavno kada je Sarajčić pokazao još jednom ko je i šta je. Ni navijači nisu puno bolji posebno oni na livadi :lol: , jedino su gori oni sa motornim pilama u Tuzli :lol: .
Pa kako neko može dozvoliti da se PLBiH u ovoj sezoni igra na ovakvom mesarskom stadionu sa ovakvim uslovima stvarno sramota.

Kako ti sam sebi u usta skačeš.
Da prevedem tvoj text.DA NISTE NAŠTIMALI VI S BORCEM tj,da niste dobili,RUDAR BI DOBIO NAŠTIMANU UTAKMICU protiv Željezničara.
Što se Pirote tiče ima bolji teren nego Koševo,to će potvrditi svi koji igraju ovu ligu.
A nemoj da nam pridikuju iz JEDINOG GLAVNOG GRADA U EVROPI KOJI NEMA STADION NA KOM REPREZENTACIJA MOŽE IGRATI.

I Mesar je sigurno bolja profesija nego šiptar u buregdjinici ili ti Pitar... :lol:

travnik
Kontakt:

Post Postao/la travnik » 13 maj 2014, 19:45

pitic je napisao/la:

Ti stvarno uporan da kaljas Travnik i ides u nedogled. Tvoja tvrdnja da je Travnik zadnjih sezona vazda trgovao za opstanak je neistinita
sezona 2009/10 9 mjesto
sezona 2010/11 12 mjesto a 12 bodova vise od ispadanja
sezona 2011/12 8 mjesto
sezona 2012/13 14 mjesto (da napomenem da rez. iz BL 2;2 ni tada kao ni ove godine nije imao nikakvog znacaja tj u oba slucaja bi ostali i da smo izgubili)

Ovo sto navodis za Zvijedu i Travnika da su premirali Borca je regularno i dozvoljeno a nacelnik Prjedora sto je molio upravu Borca da pusti Rudaru je neregularno.

Ovaj klip ti nista nedokazuje o mesarskoj tj gruboj igri Travnika, jednostavno napado snijeg delegat dozvolio odigravanje a uslovi su bili podjenaki i Travniku i Zrinjskom.

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 13 maj 2014, 19:48

pozdrav za vaseg vodju adina od red army mostar....vidimo se iduce god abd

kladionicar30
Kontakt:

Post Postao/la kladionicar30 » 14 maj 2014, 20:16

Moji dragi Travnicani. Slusam vas ajde ok covjek bezveze nas napada i govori o Travniku ali vas ne mogu skontati kad pricate da je Travnik cisto pobjedio Borca i da sve ove godine ne stima utakmice...pa to bi bila tvrdnja ravnoj da recimo ja kazem Nives Celzijus je nevina....travnik se k.urva s cijelom ligom nazalost... rekao bi vam dosta isto nekih tvrdnji jer sam mnogo blizi klubu , igracima , itd itd ali nije za pisanja po forumima. Ja se uvijek pitam samo jedno sta je smisao da se svake godine pokupuju utakmice i ostane u ligi a niti jedan se domaci igrac ne ubaci u prvi tim niti nesto promijeni....vjerujte mi da u savezu postoji podeblji dosije o Travniku i samo je pitanje vremena kada ce neko odluciti zaganjati to ... meni je drago sto cu opet moci otici gledati takmicarske utakmice na pirotu protiv kao sto je ona protiv obarske a ne pustanje od strane celika , zvijezde ili sl...

Na kraju kad se sva ova ja cu reci lazna euforija slegne strah me je da ce i iduca sezona biti copy/paste svih proslih jer jednostavno tako to kod nas hoda.
Nadam se da cu jednom docekati da gledam Travnika kako se posteno bori za bodove pa makar i ispao ali sa domacom djecom ....

lepi
Kontakt:

Post Postao/la lepi » 14 maj 2014, 20:21

kladionicar30 je napisao/la:Moji dragi Travnicani. Slusam vas ajde ok covjek bezveze nas napada i govori o Travniku ali vas ne mogu skontati kad pricate da je Travnik cisto pobjedio Borca i da sve ove godine ne stima utakmice...pa to bi bila tvrdnja ravnoj da recimo ja kazem Nives Celzijus je nevina....travnik se k.urva s cijelom ligom nazalost... rekao bi vam dosta isto nekih tvrdnji jer sam mnogo blizi klubu , igracima , itd itd ali nije za pisanja po forumima. Ja se uvijek pitam samo jedno sta je smisao da se svake godine pokupuju utakmice i ostane u ligi a niti jedan se domaci igrac ne ubaci u prvi tim niti nesto promijeni....vjerujte mi da u savezu postoji podeblji dosije o Travniku i samo je pitanje vremena kada ce neko odluciti zaganjati to ... meni je drago sto cu opet moci otici gledati takmicarske utakmice na pirotu protiv kao sto je ona protiv obarske a ne pustanje od strane celika , zvijezde ili sl...

Na kraju kad se sva ova ja cu reci lazna euforija slegne strah me je da ce i iduca sezona biti copy/paste svih proslih jer jednostavno tako to kod nas hoda.
Nadam se da cu jednom docekati da gledam Travnika kako se posteno bori za bodove pa makar i ispao ali sa domacom djecom ....
slazem se u potpunosti, to je ono sta ja pisem u svakom svom postu i sto pokusavam da kazem, kad se ispune neki privatni ciljevi onda ce opet bit sve po starom, ispocetka je bilo extra ali kako vrijeme prolazi stvari su postajale onakvima kakvima smo mi u travniku navikli, nista se nece promijeniti ni sad na ljeto, doce opet 10-15 igraca, mozda neko od nase djece nesto sitno zaigra ali to samo da e zamazu oci malo i to je to, bit ce opet sve isto, jos jedna sezona previranja je pred nama !!!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 14 maj 2014, 20:56

Ovdje samo naivna osoba ne može primjetiti kako se formirala opozicija novom predsjedniku kluba.I to ne slučajno.Čovjek je došao mislim u januaru i počeo odmah raditi na stabilizaciji kluba ali su se kritičari ubrzo pojavili bez nekih jakih argumenata.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 15 maj 2014, 02:45, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Travnicki
Kontakt:

Post Postao/la Travnicki » 14 maj 2014, 21:43

lepi je napisao/la:
kladionicar30 je napisao/la:Moji dragi Travnicani. Slusam vas ajde ok covjek bezveze nas napada i govori o Travniku ali vas ne mogu skontati kad pricate da je Travnik cisto pobjedio Borca i da sve ove godine ne stima utakmice...pa to bi bila tvrdnja ravnoj da recimo ja kazem Nives Celzijus je nevina....travnik se k.urva s cijelom ligom nazalost... rekao bi vam dosta isto nekih tvrdnji jer sam mnogo blizi klubu , igracima , itd itd ali nije za pisanja po forumima. Ja se uvijek pitam samo jedno sta je smisao da se svake godine pokupuju utakmice i ostane u ligi a niti jedan se domaci igrac ne ubaci u prvi tim niti nesto promijeni....vjerujte mi da u savezu postoji podeblji dosije o Travniku i samo je pitanje vremena kada ce neko odluciti zaganjati to ... meni je drago sto cu opet moci otici gledati takmicarske utakmice na pirotu protiv kao sto je ona protiv obarske a ne pustanje od strane celika , zvijezde ili sl...

slazem se u potpunosti, to je ono sta ja pisem u svakom svom postu i sto pokusavam da kazem, kad se ispune neki privatni ciljevi onda ce opet bit sve po starom, ispocetka je bilo extra ali kako vrijeme prolazi stvari su postajale onakvima kakvima smo mi u travniku navikli, nista se nece promijeniti ni sad na ljeto, doce opet 10-15 igraca, mozda neko od nase djece nesto sitno zaigra ali to samo da e zamazu oci malo i to je to, bit ce opet sve isto, jos jedna sezona previranja je pred nama !!!
Vas dvojica i ne trebate gledati Travnik jer ste picke obicne. Svi normalni brane svoj klub a vi ste mrtvi pesimisti. Vidjet cete da ce se stanje u klubu promijeniti, ovaj predsjednik je 4 naredne godine u klubu i sigurno se vise necemo boriti za opstanak. :salut:

kladionicar30
Kontakt:

Post Postao/la kladionicar30 » 14 maj 2014, 22:08

Mancini je napisao/la:Ovdje samo naivna osoba ne može primjetiti kako se formirala opozicija novom predsjedniku kluba.I to ne slučajno.Čovjek je došao mislim u januaru i počeo odmah na stabilizaciji kluba ali su se kritičari ubrzo pojavili bez nekih jakih argumenata.

Mancini ja tog covjeka Selimovica poznajem iz vremena dok je medicinu studirao cak i njegovu suprugu Maju znam i ja opozicija...Gdje sam ja njega napao??? Ja samo kazem situacija je takva uvijek kod nas nazalost. Ja bi volio da Travnik igra Ligu prvaka sa svojom djecom . Njemu svaka cast kad uopce moze sjediti pored takvih ljudi tipa kao sto je Sarajcic i sl ... Ja mu zelim uspjeh ali da od NK Travnik napravi sto je i sa Sparsima neka on bude alfa i omega bez ikakvih varalica okolo kluba. Ja sam picka. Balo jedan isao sam na vise gostovanja svoj novac trosio nego sto si ti na Piroti bio puta. Tebi je ponos kupiti Sirokog Celika pustiti Sarajevu da bi se i s Adom Kovacevicem na racun toga poceo zatvarati slucaj ... Nemoj pametovati i podrzavati nesto sto ne valja. Ja zelim Travnik sa Travnickom djecom cak ce mi biti lakse i platiti ulaznicu i gledati kako prodajemo mec nego sad kad gledam Nurkoviceva smjesna istrcavanja protiv Sarajeva... Ja nisam zlonamjeran ja sam realan i objektivan . I da jaro gdje si ti bio kad sam ja svima nudio na forumu opkladu da travnik nema sanse da ispadne kad su nas svi kopali..i ja pickica.... Ajd mi reci cime ti podrzavas nk travnik pa da i tome prodiskutujemo...

Travnicki
Kontakt:

Post Postao/la Travnicki » 14 maj 2014, 22:25

Podrzavam ga time sto sam rodjeni Travnicanin i sto zivim u tom gradu. To je moj klub pa da je najgori na svijetu. Ne podrzavam poteze koji su se radili u klubu ali budi siguran da je tome kraj. Ne mozes reci da su sve utakmice kupljene jer to nema smisla. Moras biti realan i pogledati malo sire i priznat da ove polusezone Travnik nije imao srece, protiv Olimpika u 94 minuti primimo go, Rudar u 95 daje go. I nema klub toliko para da kupuje utakmicu dok se zna da mole navijace da ne unose pirotehniku jer nemaju za kazni. Ta "nasa" djeca sad ne mogu igrati jer ih nema kvalitetnih, onaj koji sad sjedi na klupi a otac mu je bio u upravi nije ni za druge postave Vlasica, tako da je bolje da igraju neke doslje nego takve lopate. Kako god, stvari se mjenjaju i budi siguran da se Travnik nece samo spominjati u negativnom kontekstu iako ce opet biti nekih pojedinaca koji ce sve moguce uspjehe pokusati osporiti.

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 15 maj 2014, 12:52

Mislim da svega ,ima ali nije problem samo u Travniku nego u cjeloj ligi.Ako se prijatelju Travnik **** s čitavom ligom,onda je i cjela liga učesnik u tom grupnjaku.Jednostavno ne treba da se dozvole napadi,na klub tipa kao samo Travnik štima utakmice ,i da ni jedna nije pošteno odigrana.Ima toga,bar je bilo ,ali se nadamo da će dolaskom nove uprave stvari leći na svoje mjesto.Ma ko je mogao prije 5-6 sezona odnjeti bodove iz Travnika.sada je drugačije.Ko god zasluži i pobjedi na Piroti.Može li s iko požaliti na bilo šta na Piroti ove sezone.Sarajevo je primilo gol iz ofsajda i to je sve u sezoni.
E na može sad meni niko reći da se u ovoj ligi ne štimaju utakmice ,ma na sve moguće načine.Pokušao sam ja pisati o tome ,ali ne ide.Uvjek je ona nije moj klub to radio.I zašto to nije ako se nešto zna za pisanja po forumima.Jbg Travnik je čaršija sa najviše mahalanja na svijetu.Jedan kaže na Kalbunaru da mo je jaran dobio 2 milje na kladionici,za pola sata u čaršiji se prića kako je neko na Kalbunaru dobio 10 milja i kako nikom nije zvao piće ... :D To je naša čaršija jarane.
Što se upave tiče,moje mišljenja da je ovo što se radi zasada dobro.Ni meni se Sarajka ne svidja u upravi,ali tako je kako je,znamo svi zašto je dolje i da ga Lendo drži kao svog stranačkog tipa,nije ni ovo za foruma ,ali eto nek se zna.
Selimović je čovjek koji hoće nešto da uradi,a mislim stvarno da ga svi koji iskreno vole klub trebaju podržati.Poslije duže vremena pojavio se neko ko je zainteresovan.Ako s Travnikom napravi isto kao i s košarkašima Sparsa ,odlično.Čovjek je pokazao da je ozbiljan sportski radnik ,i uspješan poslovan čovjek i kao takvog moramo i ozbiljno shvatiti njegove najave.
A najavio je da po dolasku da će Travnik ostati ovu sezonu,i ostao je.Da će vratiti navijače i vratila se Gerila koja stvarno ,svaka čast mocima ,koliko god mogu bodre klub i daju sigurno ton više.
Da će poslije toga doći do rekonstrukcije stadiona,i daj da vidimo šta će se to na ljeto uraditi.
Najavljuje i ozbiljna pojačanja te napad na gornji dio tabele sljedeće sezone.
Pa hajde da malo sačekamo i vidimo do te jeseni nije tako daleko šta će od toga biti.U Travniku koji se god projekat počne odmah se ogovara,uzima na nož i to je razlog zašto mnogi projekti i propadaju.
A na polusezoni prije dolaska Selimovića svi ali svi,u gradu su mislili da je Travnik siguran putnik u prvu Federacije.
U pravu si što se naše djece tiče,ali to ne može odmah ,baš zbog katastrofalnog pristupa dosadašnjih uprava tom pitanju.Evo juniori i nisu loši ovesezone pa već sljedeće se možda može pokoji priključiti prvom timu.I pazi pogotovo u našoj ligi rjetke su sredine gdje uglavnom igraju djeca iz tog grada .I ne samo kod nas.
Dajte malo optimizma i ti druze i ovaj @ lepi ,pa isvi mi ružni :D ,da stanemo svi iza svog kluba ,da pokažemo poslije svih ovih godina malo ponosa i ljubavi prema klubu i gradu.
Ljudi moji danas je najlakše svemu naći manu,jer u kakvom sistemu vrijednosti živimo mana je na sve strane.Zato hajde da razmišljamo pozitivno pa će nas krenuti.Tako je u životu ,taku je u sportu ,kako se postaviš prema stvarima tako ti i bude...

TravnikBoy
Kontakt:

Post Postao/la TravnikBoy » 15 maj 2014, 13:39

slobodnjak je napisao/la:

Mislim da svega ,ima ali nije problem samo u Travniku nego u cjeloj ligi.Ako se prijatelju Travnik **** s čitavom ligom,onda je i cjela liga učesnik u tom grupnjaku.Jednostavno ne treba da se dozvole napadi,na klub tipa kao samo Travnik štima utakmice ,i da ni jedna nije pošteno odigrana.Ima toga,bar je bilo ,ali se nadamo da će dolaskom nove uprave stvari leći na svoje mjesto.Ma ko je mogao prije 5-6 sezona odnjeti bodove iz Travnika.sada je drugačije.Ko god zasluži i pobjedi na Piroti.Može li s iko požaliti na bilo šta na Piroti ove sezone.Sarajevo je primilo gol iz ofsajda i to je sve u sezoni.
E na može sad meni niko reći da se u ovoj ligi ne štimaju utakmice ,ma na sve moguće načine.Pokušao sam ja pisati o tome ,ali ne ide.Uvjek je ona nije moj klub to radio.I zašto to nije ako se nešto zna za pisanja po forumima.Jbg Travnik je čaršija sa najviše mahalanja na svijetu.Jedan kaže na Kalbunaru da mo je jaran dobio 2 milje na kladionici,za pola sata u čaršiji se prića kako je neko na Kalbunaru dobio 10 milja i kako nikom nije zvao piće ... :D To je naša čaršija jarane.
Što se upave tiče,moje mišljenja da je ovo što se radi zasada dobro.Ni meni se Sarajka ne svidja u upravi,ali tako je kako je,znamo svi zašto je dolje i da ga Lendo drži kao svog stranačkog tipa,nije ni ovo za foruma ,ali eto nek se zna.
Selimović je čovjek koji hoće nešto da uradi,a mislim stvarno da ga svi koji iskreno vole klub trebaju podržati.Poslije duže vremena pojavio se neko ko je zainteresovan.Ako s Travnikom napravi isto kao i s košarkašima Sparsa ,odlično.Čovjek je pokazao da je ozbiljan sportski radnik ,i uspješan poslovan čovjek i kao takvog moramo i ozbiljno shvatiti njegove najave.
A najavio je da po dolasku da će Travnik ostati ovu sezonu,i ostao je.Da će vratiti navijače i vratila se Gerila koja stvarno ,svaka čast mocima ,koliko god mogu bodre klub i daju sigurno ton više.
Da će poslije toga doći do rekonstrukcije stadiona,i daj da vidimo šta će se to na ljeto uraditi.
Pa hajde da malo sačekamo i vidimo do te jeseni nije tako daleko šta će od toga biti.U Travniku koji se god projekat počne odmah se ogovara,uzima na nož i to je razlog zašto mnogi projekti i propadaju.
A na polusezoni prije dolaska Selimovića svi ali svi,u gradu su mislili da je Travnik siguran putnik u prvu Federacije.
U pravu si što se naše djece tiče,ali to ne može odmah ,baš zbog katastrofalnog pristupa dosadašnjih uprava tom pitanju.Evo juniori i nisu loši ovesezone pa već sljedeće se možda može pokoji priključiti prvom timu.I pazi pogotovo u našoj ligi rjetke su sredine gdje uglavnom igraju djeca iz tog grada .I ne samo kod nas.
Dajte malo optimizma i ti druze i ovaj @ lepi ,pa isvi mi ružni :D ,da stanemo svi iza svog kluba ,da pokažemo poslije svih ovih godina malo ponosa i ljubavi prema klubu i gradu.
Ljudi moji danas je najlakše svemu naći manu,jer u kakvom sistemu vrijednosti živimo mana je na sve strane.Zato hajde da razmišljamo pozitivno pa će nas krenuti.Tako je u životu ,taku je u sportu ,kako se postaviš prema stvarima tako ti i bude...
Covjek objasnio,svaka cast. :tokralju: :salut:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 15 maj 2014, 17:03

slobodnjak je napisao/la:

Što se tiče ku..... ove sezone ste se k....i najmanje 4 puta i to 3 puta za svoj interes i jednom za interes lopova iz saveza i njihovih platiša. Kažeš - Može li s iko požaliti na bilo šta na Piroti ove sezone.Sarajevo je primilo gol iz ofsajda i to je sve u sezoni. Pa jel te stid ovo reči, gdje ti je obraz i jesmo li mi gledali istu utakmicu?. Gol iz ofsajda za Travnik, Dupavac drugi žuti na početku drugog poluvremena nigdje veze sa životom da je za žuti ono bilo, čist penal za Sarajevo nije sviran, a ovo sve se je desilo zato što ste u talu sa sudijama i lopovima (koji lobiraju za druge klubove u vrhu) iz saveza htjeli da skaliparate Sarajevo na nepošten način i da isključite Sarajevo iz borbe za titulu. Kada se na Piroti šta novo napravi onda ćemo reći da nije bila šuplja priča, a do tada je ovo u vezi stadiona sve šupljak. Gerila se vratila samo radi jednog čovjeka, a to je Selimović, ali ćemo vidjeti do kada će te i njega podržavati jer će se i on uskoro utopiti u sivilo ostalih ljudi. Ispalio se je iz KK Bosne, a ispaliti će se i iz NK Travnika kada skonta neke stvari.
SRETAN BROJ - 1725

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.