RK Čelik
-
- Kontakt:
Re: RK Čelik
Svaka cast momcima na pobjedi prvo sto su pokazali kako se bori za klub a ne ko sminkeri fudbaleri. Zapamtiti ce sarajlije dobro ove batine
- samo_lijevo
- Kontakt:
Sta ste to radili Bosni?
evo pitari se zale na neke psiholoske igre i na sudije.
evo pitari se zale na neke psiholoske igre i na sudije.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Kakve ba psihološke igre i koje crne sudije. Isključivali nam igrače bez potrebe, sviraju budalaštine i da je golman Starčević odbranio bar pet šuteva tokom susreta (ne želim da blatim i napadam čovjeka, ali nikad u životu nisam gledao da neko lošije brani - mozda je imao los dan) dobili bi Bosnu 5+ razlike. Ja ne znam sta se imaju buniti.
Nego sutra svi na rukomet. Hajde da podržimo momke do još jedne pobjede!
Nego sutra svi na rukomet. Hajde da podržimo momke do još jedne pobjede!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Nemam ja pojma,samo sam slusao sta govore.Kao traziti ce i da se kazne sudije.Nesto ste vi kao prolongirali odigravanje meca.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
zbog pet-deset minuta kašnjenja početka.
pa samo se čekalo da ljudi pređu most i sa Bilinog polja se preselile u Arenu.
jad i čemer našeg "velikana". upisali unaprijed pobjedu, pa sad im sve smeta. ili kako bi u našem narodu rekli, "hrđavom qrcu svaka dlaka smeta".
pa samo se čekalo da ljudi pređu most i sa Bilinog polja se preselile u Arenu.
jad i čemer našeg "velikana". upisali unaprijed pobjedu, pa sad im sve smeta. ili kako bi u našem narodu rekli, "hrđavom qrcu svaka dlaka smeta".

ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
RK Čelik - RK Konjuh 24:25 

- firefirefirely
- Kontakt:
Ocigledno pritisak na sudije protiv Celika urodio plodom, ja vece debile gledo nisam.. Pa mogli su samo pustit da se sutaju sedmerci i cao.. Molim Boga za dan kada Celik bude imao ovakvo sudjenje u gostima

-
- Kontakt:
Kako tvoj kolega Pasa rece hrdjavom qrcu i dlaka smeta, opet vam sudije krive
. Reci cestitam i idemo dalje, borba jos nije gotova, a ne tu k'o kakva baba, za svaki poraz krive sudije.

- firefirefirely
- Kontakt:
Ma sta kazes lijepi moj, pa sto placete onda sad za sudjenje u BL??KonjuhizZivinica je napisao/la:Kako tvoj kolega Pasa rece hrdjavom qrcu i dlaka smeta, opet vam sudije krive![]()
![]()
. Reci cestitam i idemo dalje, borba jos nije gotova, a ne tu k'o kakva baba, za svaki poraz krive sudije.

brate bio sam u zenici i zasita nezzz kako vas zenicana nije stid pricati kako su konjuhu pomogle sudije u zenici pa covjece imali ste 15 penala ko vam je kriv sto ste 7 promasili 3 min do kraja ste imali gol prednosti dva igraca vise i napad i ko vam je kriv sto ste izgubili stvarno samo malo realnostifirefirefirely je napisao/la:Ma sta kazes lijepi moj, pa sto placete onda sad za sudjenje u BL??KonjuhizZivinica je napisao/la:Kako tvoj kolega Pasa rece hrdjavom qrcu i dlaka smeta, opet vam sudije krive![]()
![]()
![]()
Caoooooooo seljaci
Samo Sarajevo
Zamolio bih ljude iz Zenice, koji su prisustvovali meču između Čelika i Konjuha, da kažu da li je utakmica bila regularna i da li su sudije pošteno dijelile pravdu.
Hvala.
Hvala.
ma brate nisam ja iz zenice iz zivinica ali reci cu ti iskreno bilo je gresaka na obje strane ali ovi kazu sudija ih ostetio stvarno nije tako e sad kad covjek izgubi svasta mu prolazi kroz glavu vi ste imali 15 penala 7 ste promasili da ste dali 3 vise penala utakmica nebi usla ni u neizvjensu zavrsnicu onda 3 min do kraja imate gol prednosti i u jendom napadu nsa dva igraca dobijaju po 2 min znaci 3 min do kraja imate dva igraca vise gol vise i napad i vi ste to uspjeli prokockati i opet na kraju 10 sekundi do kraja izjednacujete ali vas golman se nije uspio vratit na gol nasi brzim centorm s apola terena daju go za pobjedu imali ste 4 sekunde do kraja i mi opet dobili 2 min ali 7 na 5 za 4 selunde niste uspjeli napraviti razlikuwislander je napisao/la:Zamolio bih ljude iz Zenice, koji su prisustvovali meču između Čelika i Konjuha, da kažu da li je utakmica bila regularna i da li su sudije pošteno dijelile pravdu.
Hvala.
Samo Sarajevo
evo ga ponovo Savcic , pa koji k...c Pane taj trener vodi samo ekipe koje ispadaju pa daj molim te u zadnje cetiri godine svi mu klubovi ispali pa kome on to prodaje muda pod bubrege nego isplati Antovicu dug i pozovi covjeka neka radi svoj posao .
Tako je treba isplatiti gosp. Antovica, on je najbolji trener celika u posljednje vrijeme, i neznam zasto nije dogovoren angazman sa kobilicom i cosicem to su pravi igraci
E jeste nasli trenera , cuj Savcic. Pa taj kreten pijani, imbecilni je u zadnja dva kluba gdje god je dosao napravio haos. Navescu primjer R.K. Leotar, imao je sredstva, odrijesene ruke, novac neogranicen ali je imbecil sve popio, i unistio rukomet u Trebinju.Idemo dalje, R.K. Gorazde, unistio takvu tradiciju zbog koje su ispali u nizi rang. i sad ga dovode u R.K. Celik. Pola novca Panetu, pola nikakvom treneru, dokazano nikakvom treneru Savcicu , i Celik ce se boriti sa svojim jadima. Sta taj majmun od trenera laze ljudima a a ljudi mu vjeruju i daje , to je pitanje nad pitanjima. Ipak, svako treba da se uci na tudjim greskama, ocito da Celik to hoce na svojoj. Pa Savcicu kako te vise nije sramota lagati i varati ljude.
Cuj ko dovede savcica, pa zna se ko su glavni menadjeri celika, ko dovodi i odvodi igrace i trenere, kadic i begagic drze sve konce kad su u pitanju dolasci i odlasci iz kluba.....
Vogosca-Celik30-32 prijateljska utakmica.Dobro si robi rekao za kobilicu i cosica ubili su Celik sinocccc...
Pa nisam gledao tekmu al vjerujem da su njih dvojica i drzali rezultatski prikljucak hvala na informaciji, eto potvrdilo se jos jednom da su momci kvalitetni
ne mogu jos da vjerujem da smo izgubili u derventi 5 razlike a imamo preiskusnu i dobru ekipu
- firefirefirely
- Kontakt:
Zato je trener **** -.- koji moron boze dragi, ima kompletniju ekipu nego prosle sezone, na svakoj poziciji po 2 jednako dobra igraca (osim na desnom boku) al se gubi ko abdest, i ko da uopste ne gleda sta se desava na terenu.. Poluvrijeme Celik- Konjuh 15-15..
P.S. Golman nikad gori nije branio u Celiku, Starcevic je za njega Sabanovic
P.S. Golman nikad gori nije branio u Celiku, Starcevic je za njega Sabanovic

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.