A kako komentiraš da je Rudar gubio sve redom a pred kraj prvenstva uzeo bod u Gradačcu,a onda i u Vitezu ?Travnik igrao vrlo važnu domaću utakmicu protiv Mladosti neriješeno.ackeey je napisao/la:Vrijeme je vise da se zaustave namjestaljke u Premier ligi.
Ovako vise nema smisla.
Ne mogu se oteti utisku da je uvijek Travnik ucesnik ovih sumnjivih utakmica.
Pa dokle vise? Zao mi je navijaca Borca zbog ovakve sramote, ali ocito da uprava kluba ne radi svoj posao, i da ih na dno vuku neki stari dugovi za koje nisu ni krivi ni duzni.
Ipak, Borac je velikan, zato se nadam da ce se ovo "istjerati" do kraja, i da ce se stato u kraj ovim malverzacijama. Ipak, kako zivimo u s.**** zemlji, sve je moguce.
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
-
slobodnjak
- Kontakt:
A da ja vas pitam nešto.Vidim da dosta Prijedorčana sjedi na ovoj temi.Šta je sa utakmicom Rudar-Travnik u Prijedoru i koliko je sudac Čujić dobio da onako uništi Vezire i odloži pitanje veće onda drugog putnika u niži rang.Koliko ste vi platili Željezničaru i sudijama u zadnjem kolu za mogući scenario da Travnik izgubi u Banjaluci.Naštelili ste tamo kao nerješen rezultat ,sudac neće da svira očigledan penal nad napadačem Želje.Glumite kao neku kao tuču tamo.Ma da je Borac dobio Travnika ,vi biste milion posto dobili Želju u Prijedoru.I naštimano je protiv Borca.A Zvjezda nije bila.Da nije slučajno neko pomislio da se ovaj Borac s loptom sastaviti nemože u zadnje vrijeme.Travnik izgleda nije ni trebao dolaziti u Banjaluku zadnje kolo.Znao sam da će svaki rezultat osim poraza proglasiti odmah naštimanim.A ko je to baš rasturio Travnik ovog proljeća.Niko.Znači Travnik nije IMAO PRAVO DOBITI u Banjaluci.
Ma na kraju kad budete imali DOKAZE o bilo čemu onda lupajte ovdje i daj da ih vidimo.Znam i ja puno šta o svim ekipama lige,ali jbg gdje su mi dokazi.
I prodjite se svi već jednom Travnika.Premali je Travnik da štima toliko koliko vi pričate.Da je to istina i da toliko moći Travnik ima bio bi u najmanju ruku 3-4 puta šampion BiH a nebi se stalno za opstanak borio...
Ma na kraju kad budete imali DOKAZE o bilo čemu onda lupajte ovdje i daj da ih vidimo.Znam i ja puno šta o svim ekipama lige,ali jbg gdje su mi dokazi.
I prodjite se svi već jednom Travnika.Premali je Travnik da štima toliko koliko vi pričate.Da je to istina i da toliko moći Travnik ima bio bi u najmanju ruku 3-4 puta šampion BiH a nebi se stalno za opstanak borio...
Odlicno,kolega Majstorovicu. Kao sto rece i trener Osmancevic,Travniku je divota igrati sa ekipama tipa Borca,Sirokog,Sarajeva, gdje moze da se nadigrava i podigne bh fudbal na visi nivo

Posteni velikan Borac je u proljetnom dijelu pobjedio samo Rudara i Leotara (dvije ekipe koje su ispale) i Radnika u gostima i to sto su predhodno kolo pustili njihove komsije Mladost. Posteni Borac je izgubio i od Slavije i Zvijezde koji su do samog kraja strepili za opstanak i sve je to posteno i regularno . Regularan je i trougao koji su odigrali sa Radnikom i Mladosti i liga nam je super i sve ide na bolje jer je sve vise gostujucih pobjeda a liga nam se podize na visi nivo.
FK Borac - FK Mladost V.O. 0:1
FK Radnik B. - FK Borac 1:2
FK Mladost V.O. - FK Radnik B. 0:1
Neka postenog Borca u ligi jer bi liga bez Borca bila nepostena i korumpirana.
Jeste sve je neregularno,samo je posteno to sto ste vi pobijedili Borac u poslednjem kolu iako ste gubili na poluvremenu 2:0, a poznati ste po postenju i iz predhodnih sezona! 
-
slobodnjak
- Kontakt:
Pa kad vi već postavljate stvari da samo Travnik štima.Travnik nije sve ove godine odigrao ni jednu nepoštenu utakmicu u našoj ligi.Ko može nek nešto dokaže ovdje i kad god hoće.Šta više svi serete Travnik,ovo Travnik ono.Vi svi pošteni jel.Obarska je napisao/la:Jeste sve je neregularno,samo je posteno to sto ste vi pobijedili Borac u poslednjem kolu iako ste gubili na poluvremenu 2:0, a poznati ste po postenju i iz predhodnih sezona!
Znači pošteno bi bilo da je Travnik izgubio u Banjaluci ,a Rudara Željo pustio da ga pobjedi u naštimanoj utakmici.E može al u nekom drugom životu...
Ne bi bilo pošteno ali to je ono sto je većina lige priželjkivala jer gaji velike simpatije prema vama.svi strasno vole doći na pirotu i nadigravati se s vama zbog vašeg leprsavog stila igre koji gajite već godinama.
Ne budite smiješni vise.
Ne budite smiješni vise.
Jel te stid stavljati riječi Travnik i poštenje u istu rečenicuslobodnjak je napisao/la:Pa kad vi već postavljate stvari da samo Travnik štima.Travnik nije sve ove godine odigrao ni jednu nepoštenu utakmicu u našoj ligi.Ko može nek nešto dokaže ovdje i kad god hoće.Šta više svi serete Travnik,ovo Travnik ono.Vi svi pošteni jel.Obarska je napisao/la:Jeste sve je neregularno,samo je posteno to sto ste vi pobijedili Borac u poslednjem kolu iako ste gubili na poluvremenu 2:0, a poznati ste po postenju i iz predhodnih sezona!
Znači pošteno bi bilo da je Travnik izgubio u Banjaluci ,a Rudara Željo pustio da ga pobjedi u naštimanoj utakmici.E može al u nekom drugom životu...
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Kako ti se da slobodnjak i dalje spominjati Rudar o namjestanju kax smo ispali i sve je gotovo . Zaboravi na nas i pocni se koncetrisati na svoj klub . Direktor Borca je najavio istragu povodom navodnih namjestanja u dvije utakmice u Banjaluci protiv Zvijezde i Travnika . I sta sad Prijedorcani imaju sa tim ? Da ima pravde da se moze dokazati ako je neko namjestao odmah ih treba izbaciti u najnizi rang moguci . Medjutim svi znamo da od toga nema nista .slobodnjak je napisao/la:A da ja vas pitam nešto.Vidim da dosta Prijedorčana sjedi na ovoj temi.Šta je sa utakmicom Rudar-Travnik u Prijedoru i koliko je sudac Čujić dobio da onako uništi Vezire i odloži pitanje veće onda drugog putnika u niži rang.Koliko ste vi platili Željezničaru i sudijama u zadnjem kolu za mogući scenario da Travnik izgubi u Banjaluci.Naštelili ste tamo kao nerješen rezultat ,sudac neće da svira očigledan penal nad napadačem Želje.Glumite kao neku kao tuču tamo.Ma da je Borac dobio Travnika ,vi biste milion posto dobili Želju u Prijedoru.I naštimano je protiv Borca.A Zvjezda nije bila.Da nije slučajno neko pomislio da se ovaj Borac s loptom sastaviti nemože u zadnje vrijeme.Travnik izgleda nije ni trebao dolaziti u Banjaluku zadnje kolo.Znao sam da će svaki rezultat osim poraza proglasiti odmah naštimanim.A ko je to baš rasturio Travnik ovog proljeća.Niko.Znači Travnik nije IMAO PRAVO DOBITI u Banjaluci.
"Zašto dovesti Mesija ili Ronalda kada imate Zlatana? "
Ja cu samo kratko,
da pozelim Borcu sto brzi oporavak od svih problema koji su ga zadesili oko i unutar kluba tokom ove sezone i sto ekspresniji povratak u vrh PLBiH!
Lijep pozdrav, Banja Luka.
da pozelim Borcu sto brzi oporavak od svih problema koji su ga zadesili oko i unutar kluba tokom ove sezone i sto ekspresniji povratak u vrh PLBiH!
Lijep pozdrav, Banja Luka.
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
-
slobodnjak
- Kontakt:
Jel tebe stid reći Lištica.Da pustili su nam i upravo zbog toga su ostali bez titule.Kako ste vi glupi braćo draga. Svi vi ko bajagi veliki možete ustati i tek onda reći Široki Brijeg jer zbog organizacije kluba i svega šta su ljudi uradili u ovoj ligi,niko im nije ni do koljena.Bez obzira koliko mala bila sredina odakle su i koliko ih vi iz metropole obožavate vrijede više 5 puta nego vi ...Lik je napisao/la:Jel te stid stavljati riječi Travnik i poštenje u istu rečenicuslobodnjak je napisao/la:Pa kad vi već postavljate stvari da samo Travnik štima.Travnik nije sve ove godine odigrao ni jednu nepoštenu utakmicu u našoj ligi.Ko može nek nešto dokaže ovdje i kad god hoće.Šta više svi serete Travnik,ovo Travnik ono.Vi svi pošteni jel.Obarska je napisao/la:Jeste sve je neregularno,samo je posteno to sto ste vi pobijedili Borac u poslednjem kolu iako ste gubili na poluvremenu 2:0, a poznati ste po postenju i iz predhodnih sezona!
Znači pošteno bi bilo da je Travnik izgubio u Banjaluci ,a Rudara Željo pustio da ga pobjedi u naštimanoj utakmici.E može al u nekom drugom životu...pa bolan samo se Lištici naguzite svaki put, s tim da i oni u rijetkim prilikama puste vama na Piroti kao ove sezone. Dalje i ne treba pričati jbg spamamo ljudima temu s vašim poštenjem
@slobodnjak
Nije me stid reći Lištica. Pa morali su vam pustiti na osnovu ranijih dogovora, kad vama zagusti puste vas. Ok organizacijski su na nivou i šta sad. To ne mjenja činjenicu da Travnik namješta, a i oni s vama. I opet ti kažem kakve veze ima jel mi volimo nekog ili ne i jeli neki klub organizovan ili ne kad ovdje govorimo o namještanju Travnika
Ako ti nešto nije jasno ima pp pa slobodno pitaj da ne gušimo ljudima temu.
PS kako Borac stoji s dugovanjima, ja što sam zadnje upratio da ste dobilo 50 milja od vožda iz Laktaša. Jel bilo kakvih otpisa od strane fudbalera ili bar potpisa nekih reprograma?
Nije me stid reći Lištica. Pa morali su vam pustiti na osnovu ranijih dogovora, kad vama zagusti puste vas. Ok organizacijski su na nivou i šta sad. To ne mjenja činjenicu da Travnik namješta, a i oni s vama. I opet ti kažem kakve veze ima jel mi volimo nekog ili ne i jeli neki klub organizovan ili ne kad ovdje govorimo o namještanju Travnika
PS kako Borac stoji s dugovanjima, ja što sam zadnje upratio da ste dobilo 50 milja od vožda iz Laktaša. Jel bilo kakvih otpisa od strane fudbalera ili bar potpisa nekih reprograma?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
iskreno ne volim vasa nesto previse ali imam veliki respekt prema vama kao klubu i prema Banja Luci.. Veliki ste klub u nasim okvirima i steta je sve ovo sto se desava trenutno... nadam se da ce se naci neko rjesenje i da cete se opet sa nama kao prije par godina boriti za titulu. LP
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Kako god bilo, ove godine iz lige radi extra sumnjivog trgovanja bodovima u zadnjoj sezoni treba izbaciti u niži rang sljedeće klubove:skelar je napisao/la:Kako ti se da slobodnjak i dalje spominjati Rudar o namjestanju kax smo ispali i sve je gotovo . Zaboravi na nas i pocni se koncetrisati na svoj klub . Direktor Borca je najavio istragu povodom navodnih namjestanja u dvije utakmice u Banjaluci protiv Zvijezde i Travnika . I sta sad Prijedorcani imaju sa tim ? Da ima pravde da se moze dokazati ako je neko namjestao odmah ih treba izbaciti u najnizi rang moguci . Medjutim svi znamo da od toga nema nista .slobodnjak je napisao/la:A da ja vas pitam nešto.Vidim da dosta Prijedorčana sjedi na ovoj temi.Šta je sa utakmicom Rudar-Travnik u Prijedoru i koliko je sudac Čujić dobio da onako uništi Vezire i odloži pitanje veće onda drugog putnika u niži rang.Koliko ste vi platili Željezničaru i sudijama u zadnjem kolu za mogući scenario da Travnik izgubi u Banjaluci.Naštelili ste tamo kao nerješen rezultat ,sudac neće da svira očigledan penal nad napadačem Želje.Glumite kao neku kao tuču tamo.Ma da je Borac dobio Travnika ,vi biste milion posto dobili Želju u Prijedoru.I naštimano je protiv Borca.A Zvjezda nije bila.Da nije slučajno neko pomislio da se ovaj Borac s loptom sastaviti nemože u zadnje vrijeme.Travnik izgleda nije ni trebao dolaziti u Banjaluku zadnje kolo.Znao sam da će svaki rezultat osim poraza proglasiti odmah naštimanim.A ko je to baš rasturio Travnik ovog proljeća.Niko.Znači Travnik nije IMAO PRAVO DOBITI u Banjaluci.
Travnik - kupovina bodova (da bi se opstalo)
Borac - prodaja bodova (bio prinuđen zato što je u finansijskom kolapsu radi lopovluka)
Zvijezda - kupovina bodova (da bi se opstalo)
Olimpic - prodaja bodova (da bi se zaradilo još više, ako se već ne može zaraditi kroz evropska takmičenja).
SRETAN BROJ - 1725
-
slobodnjak
- Kontakt:
Ma nije istina dao im Travnik 70 hiljada oli ti 35 hiljada evra za opstanak.Lik je napisao/la:@slobodnjak
Nije me stid reći Lištica. Pa morali su vam pustiti na osnovu ranijih dogovora, kad vama zagusti puste vas. Ok organizacijski su na nivou i šta sad. To ne mjenja činjenicu da Travnik namješta, a i oni s vama. I opet ti kažem kakve veze ima jel mi volimo nekog ili ne i jeli neki klub organizovan ili ne kad ovdje govorimo o namještanju TravnikaAko ti nešto nije jasno ima pp pa slobodno pitaj da ne gušimo ljudima temu.
Ma šta vas yebemo najjači smo ništa nam ne možete puknite od muke i to je to...
Ajde da se i ja složim jednom sa tobom. Treba zaista oštro krenuti protiv svakog vida namještanja utakmica.pitic je napisao/la: Kako god bilo, ove godine iz lige radi extra sumnjivog trgovanja bodovima u zadnjoj sezoni treba izbaciti u niži rang sljedeće klubove:
Travnik - kupovina bodova (da bi se opstalo)
Borac - prodaja bodova (bio prinuđen zato što je u finansijskom kolapsu radi lopovluka)
Zvijezda - kupovina bodova (da bi se opstalo)
Olimpic - prodaja bodova (da bi se zaradilo još više, ako se već ne može zaraditi kroz evropska takmičenja).
A naravno, treba i skratiti ligu, jer zaista nema potrebe da ekipa kao što je Borac koja je izgubila sve šanse za Evropu, 4-5 kola prije kraja ode na rasprodaju, vjerovatno dobijaju Travnika u dvije utakmice sljedeće sezone. To je jedan veliki minus naše lige, kada ekipa osjeti da ne može ni gore, ni dole, kreće prodaja bodova, a jedino riješenje za to je skraćenje lige, ili neke rigorozne kazne
Ja te volim, volim Željo..
-
fcsforever
- Kontakt:
Govorili smo im mi da na kraju sezone neće moći odoliti, ali realno gledajući treba im lova da spase klub koliko toliko.fcsforever je napisao/la:Nego , vjerovatno dolazimo po Pasuljka...vidjecete very soon
![]()
SRETAN BROJ - 1725
-
fcsforever
- Kontakt:
Cifra koju im sad nudimo je malo podebljana. Naravno
ne puno ali je ipak malo veća.
ne puno ali je ipak malo veća.
Nebitna je cifra u cijeloj priči, stavili su mrlju na borčev grba za sva vremena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.