Lose smo otvorili susret,par gresaka napravili,Atletico nas kaznio sa 2 gola i tu je bio kraj,rekao sam da cemo tesko do bodova.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
takođe neću provocirat samo da čestitam valdesu najlošiji golman što je ikad branio za barsuJameS 23 je napisao/la:neam namjeru da provociram,al drago mi je da ste izgubili
jel ovo ti ozbiljno il je neka zajebancijaLBJ MVP je napisao/la:takođe neću provocirat samo da čestitam valdesu najlošiji golman što je ikad branio za barsuJameS 23 je napisao/la:neam namjeru da provociram,al drago mi je da ste izgubili
a jel ti ozbiljno il me zajebaješT-MAC je napisao/la:jel ovo ti ozbiljno il je neka zajebancijaLBJ MVP je napisao/la:takođe neću provocirat samo da čestitam valdesu najlošiji golman što je ikad branio za barsuJameS 23 je napisao/la:neam namjeru da provociram,al drago mi je da ste izgubili
ja prvi pitaoa jel ti ozbiljno il me zajebaješ
mi se bar imamo cemu nadati za razliku od MilanezaA_d_0 je napisao/la:joj ovi realovaca vise se obradovali nego navijaci atletica. sta se nadate boni kad ce vas barcelona razbit na bernabeu.
Nek kusuri,samo nek ne udarajugeronimo je napisao/la:sad jos samo da vas stuttgart dokusuri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.