Pomoc u vezi PC-a

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Cautinho
Kontakt:

Re: Odg: "Pomoc u vezi PC-a"

Post Postao/la Cautinho » 11 maj 2014, 19:09

Kako se prave ovi pravokutnici i prave linije i ostali geometrijski pravilni oblici u Paintu?
slika
Keep walking.

ZahaKING
Kontakt:

Re: "Pomoc u vezi PC-a"

Post Postao/la ZahaKING » 11 maj 2014, 19:29

filip13 je napisao/la:
mandraX je napisao/la:
filip13 je napisao/la: ma ja java,imam je instaliranu ali svaki put mi traži da je instaliram
Virtu4l je napisao/la: Start -> All Programs -> Java -> Configure Java, otvori tab Security i postavi Security level na Medium.

uradio sve to,instalirao javu,i pojavi mi se ovaj tekst,If you do not see any information in the space above after a minute, Java may be disabled or missing.
to se napravi u firefox-u ili chrome-u, moraš uvijek ostaviti aktivirano, a ne blokirano ;)
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

forman
Kontakt:

Re: Odg:

Post Postao/la forman » 11 maj 2014, 23:40

Cautinho je napisao/la:Kako se prave ovi pravokutnici i prave linije i ostali geometrijski pravilni oblici u Paintu?
slika
'ta će ti paint, lightshot majka..prije uploada možeš editovati sliku i lagano odradiš sve :D

http://app.prntscr.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 11 maj 2014, 23:47

Cautinho je napisao/la:Kako se prave ovi pravokutnici i prave linije i ostali geometrijski pravilni oblici u Paintu?
slika
Uđi u paint -> Oblici -> oblikujes i to je to...

slika

Illmatic09
Kontakt:

Post Postao/la Illmatic09 » 12 maj 2014, 00:40

Interista je napisao/la:Ima li ko da zna kako se rijesiti virusa na fb salje svima redom u prijateljima ? hvala
Jednstavno ne klikaj sumnjive linkove ili prije sto nesto otvoris pitaj sta je to. Probaj obrisati historiju i cache.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 12 maj 2014, 02:46

High je napisao/la:Ima li neko rješenje za ovaj problem? Već dvije-tri sedmice ovo pokušavam riješiti; nikako ne mogu ući preko routera na internet već preko modema - ta konekcija može. Ponovo sam instalirao W7, ali i dalje isto. Može li neko pomoći?

slika
Pokušaj resetovat ruter i nanovo ga postavit ;)
Interista je napisao/la:Ima li ko da zna kako se rijesiti virusa na fb salje svima redom u prijateljima ? hvala
skeniraj kompjuter, virus ti je na njemu, ako ga antivirus nadje i obrise miran si...

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 12 maj 2014, 11:25

Eh ovako, opet ide vapaj za pomoć :lol:
Ništa ne znam što se tiče kompjutera, pa ni skidati programe pomoću torrenta, kada nešto pokušam na kraju uvijek zarazim kompjuter tako da sam ga izbrisao :mrgreen:
Trebam ovih dana da instaliram Rosetta Stone za učenje stranih jezika, kažu da je fakat predobar program a nikad mi nije potrebniji nego što je sad hahaha. Pa ako je ko voljan da mi objašnjava sve korak po korak pomoću printscreena bio bih mu uveliko zahvalan.. i za početak da mi kaže koji torrent da instaliram. Hvala unaprijed ako ko odluči pomoći. :)
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 12 maj 2014, 14:37

:lol:

Ti skoro k'o ja. Vazda nesto krene naopako. :mrgreen: A ha je hica, mora da se 'udajes' u inostranstvo. :D
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

filip13

Post Postao/la filip13 » 12 maj 2014, 20:03

na youtube mi na mjestu gdje se upisuje adresa stranice iz nekog razloga piše https.ne znam da je i do sad tako bilo,zbog toga ne mogu kopirati sa youtuibe ništa na druge stranice,šta je u pitanju?

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 12 maj 2014, 20:32

filip13 je napisao/la:na youtube mi na mjestu gdje se upisuje adresa stranice iz nekog razloga piše https.ne znam da je i do sad tako bilo,zbog toga ne mogu kopirati sa youtuibe ništa na druge stranice,šta je u pitanju?
Samo kad hoćeš gdje kopirat link briši S tako da ostane samo http la ce radit ;)

filip13

Post Postao/la filip13 » 12 maj 2014, 20:53

JoseMourinho je napisao/la:
filip13 je napisao/la:na youtube mi na mjestu gdje se upisuje adresa stranice iz nekog razloga piše https.ne znam da je i do sad tako bilo,zbog toga ne mogu kopirati sa youtuibe ništa na druge stranice,šta je u pitanju?
Samo kad hoćeš gdje kopirat link briši S tako da ostane samo http la ce radit ;)

hvala

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 13 maj 2014, 13:46

Moze li mi neko pomoci i reci gdje se nalaze drajveri na laptopu i kako da ih spasim prije obaranja sistema ?
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 13 maj 2014, 14:25

Manuel je napisao/la:Moze li mi neko pomoci i reci gdje se nalaze drajveri na laptopu i kako da ih spasim prije obaranja sistema ?
Nemožeš ih spasiti. Jedino ako imaš instalaciju istih, ako si ih već nekad skidao sa neta.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 13 maj 2014, 14:33

mandraX je napisao/la:
Manuel je napisao/la:Moze li mi neko pomoci i reci gdje se nalaze drajveri na laptopu i kako da ih spasim prije obaranja sistema ?
Nemožeš ih spasiti. Jedino ako imaš instalaciju istih, ako si ih već nekad skidao sa neta.

Ma nemam instalaciju,jedino znaci da ih nadjem na internetu i da ih pokusam skinuti,nema druge opcije

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 13 maj 2014, 14:37

Manuel je napisao/la:
mandraX je napisao/la:

Ma nemam instalaciju,jedino znaci da ih nadjem na internetu i da ih pokusam skinuti,nema druge opcije
To je to, možda ne budeš imao drivera za mrežnu, pa nećeš imat' neta kad staviš drugi sistem, tako da ti je bolje sad odradit' to, dok imaš neta...pogledaj koja ti je konfiguracija, skini driver-e sa neta, stavi ih na usb, odradi sistem i onda te drivere sa usb-a instaliraj.

Instaliraj ovo (http://www.aida64.com/downloads/aida64extreme430exe) i pomoću toga vidi koja ti je konfiguracija, da ne fuliš koji driver.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 13 maj 2014, 14:42

Ma imam cd za obaranje sistema al za xp a meni je windows 7 a za taj nemam,ok brate hvala,ovo za drajvere sam skontao.

muhamed121
Kontakt:

Post Postao/la muhamed121 » 13 maj 2014, 23:28

Pomoc hitno hitno :P imam problem ljudi radi se o wordu tacnije maturski sestri maturski je na 30 stranica eh sad jedan naslov je 10 stranica potrebno mi je numerisanje stranica al nikako da napravim da mi budu svih 10 stranica broj 10 strana vec mi ide ono 1,2,3,4 ako je neko shvatio o cemu je rijec "pomagajte" Hvala :)

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 13 maj 2014, 23:36

muhamed121 je napisao/la:Pomoc hitno hitno :P imam problem ljudi radi se o wordu tacnije maturski sestri maturski je na 30 stranica eh sad jedan naslov je 10 stranica potrebno mi je numerisanje stranica al nikako da napravim da mi budu svih 10 stranica broj 10 strana vec mi ide ono 1,2,3,4 ako je neko shvatio o cemu je rijec "pomagajte" Hvala :)
ne radi se tako maturski. svaka stranica je zasebna i numeriše se normalno 123456789 ....
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 13 maj 2014, 23:42

:urnebes:
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 14 maj 2014, 03:44

oplakah :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ne moze ti na svakoj stranici pisati da je deseta i to je to :D

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: TefalTava i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []