NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

harry_90
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la harry_90 » 13 maj 2014, 23:37

LloriS je napisao/la:
RUDARSKA2 je napisao/la:... samo se tjesite ... i da ne udjemo , za vas smo real madrid ... pa i u trecoj kantonalnoj . Nego ako budemo imali srece , mozda se vidimo u kupu sljedece sezone ... bujrum na rostiljanje , ipak smo mi veliki prijatelji :D
:lol: :lol: :lol: :lol: I igrate u Federalnoj ligi i jos morate kupovati utakmice a imate onog starca na klupi sto je jednom nogom u grobu :D Jao "Reala" al su im muda narasla kako su presli na prvo mjesto
Starac vam prestize i jos vas ostavi 2 boda..dok ste vi morali mijenjat 3 trenera i na kraju sve sje.bali :urnebes:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Pa3ot
Kontakt:

Post Postao/la Pa3ot » 13 maj 2014, 23:40

harry_90 je napisao/la:
LloriS je napisao/la:
RUDARSKA2 je napisao/la:... samo se tjesite ... i da ne udjemo , za vas smo real madrid ... pa i u trecoj kantonalnoj . Nego ako budemo imali srece , mozda se vidimo u kupu sljedece sezone ... bujrum na rostiljanje , ipak smo mi veliki prijatelji :D
:lol: :lol: :lol: :lol: I igrate u Federalnoj ligi i jos morate kupovati utakmice a imate onog starca na klupi sto je jednom nogom u grobu :D Jao "Reala" al su im muda narasla kako su presli na prvo mjesto
Starac vam prestize i jos vas ostavi 2 boda..dok ste vi morali mijenjat 3 trenera i na kraju sve sje.bali :urnebes:
Nije to do starca , to je do vracanja nekih dugova (citaj Buducnost) pa do Azmirovih dolara, autobusa , sudija itd itd :)
Zadnja izmjena: Pa3ot, dana/u 13 maj 2014, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 13 maj 2014, 23:40

harry_90 je napisao/la:
LloriS je napisao/la:
Mi toliko losi i samo dva boda zaostajemo :D
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 13 maj 2014, 23:42

LloriS je napisao/la:
I jos nas je taj vas 'delegat' naljutio do te mjere sa sudijama da cemo vam pokvariti i sijelo-prelo u Kaknju,gubite tamo i dobijate pare nazad lijepo slozene kako ste i predali :D :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 13 maj 2014, 23:44

Imali ste i vi dug prema nama,pa niste ga ispostovali,prosle godine jedva ostali u ligi,uz nasu malu pomoc itd.. sad kako ste zajahali bili na prvo mjesto,promjena price odjednom..podcijenili ste nas na polusezoni...malo tigar,malo hodza Gobeljic,al jbg ne moze se sve na kvarno zavrsavati.. :D

@Llloris

Mi da smo imali ovu ekipu i Ciru za trenera bjezali bi vam vise ,al evo za par kola smo stigli vasih +5 i mi presli u vodstvo ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 13 maj 2014, 23:46

harry_90 je napisao/la:Imali ste i vi dug prema nama,pa niste ga ispostovali,prosle godine jedva ostali u ligi,uz nasu malu pomoc itd.. sad kako ste zajahali bili na prvo mjesto,promjena price odjednom..podcijenili ste nas na polusezoni...malo tigar,malo hodza Gobeljic,al jbg ne moze se sve na kvarno zavrsavati.. :D

@Llloris

Mi da smo imali ovu ekipu i Ciru za trenera bjezali bi vam vise ,al evo za par kola smo stigli vasih +5 i mi presli u vodstvo ;)
I zavrsit cemo na +6,onako realno :!: :!:

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 13 maj 2014, 23:47

Sloboda i Fukare ce uvijek biti docekane gospodski, nikad im nista nece faliti u Bihacu. Kao i Bratstvo, Radnicki i Buducnost i njihovi navijaci ako budu dolazili. Nije to stvar sportskog rivalstva nego ljudske kulture. I na ovom' forumu sigurno nema pripadnika SN, barem ne onih koji odlucuju o grupi, tako da oni nemaju nikakve veze sa ovim' raspravama. Kako ce njih docekati u Tk je isto stvar kulture. Navijacima ekipa koje su gostovale ovdje nista falilo nije ;)

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 13 maj 2014, 23:51

@qqlele evo klokana ponovo aktivan na forumu Jedinstva, ajde :beba:

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 13 maj 2014, 23:57

Prešlo je ovo davno mjeru normalnog rivalstva. Žalosno je, još malo pa će se kod nas među djecom razviti veći 'hejt' prema Slobodi umjesto prema Sarajevu recimo, a i u Tuzli isto tako prema Jedinstvu.

Teško je biti realan, ali kad se podvuče crta čitavog prvenstva mislim da ko god uđe nije nezasluženo. Jedinstvo prvi dio sezone daleko najjača ekipa, Sloboda tako u drugom dijelu. Isto kako se Tuzlaci sjećaju kad su nas dobili 2:0, sjećam se i ja prve utakmice sa Borića gdje su se na sličan način i oni provukli sa 3 gola u svojoj mreži, a trebali primiti još toliko. Gledajući samo taj drugi dio sezone kad su doveli Ćiru bolji su, i zdravija je atmosfera tamo, igraju bolje.

U priče o kupljenim utakmicama i namještanjima neću ulaziti iako znam neke informacije i s jedne i s druge strane od ljudi kojima vjerujem. Ovaj forum nije mjesto za to.

Šteta je samo što se poremetio ovaj odnos između ta dva kluba, bojim se zauvijek. Nešto slično se dogodilo sa nama i Veležom one sezone kad smo se borili za ulazak u Premijer Ligu. Valjda je sve tako zbog ove nakaradne lige sa seljačkim terenima, ekipama i sudijama. Vala ni država nam nije bolja, pa šta očekivati od nogometa.

Normalnoj raji iz Tuzle pozdrav.

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 14 maj 2014, 00:11

Ma nista nije poremeceno trajno pa tako niti ovo rivalstvo dva kluba i ulazak u visi rang! Sve je to donekle normalno,a nenormalno bi bilo da jedna od dvije ekipe nema priliku za nekim sredstvima koja se uveliko koriste.Dakle bojiste je otvoreno i jaci na svakom polju ide dalje,kakva liga-takva pravila :!: Inace odnosi gradova i klubova su bili i bit ce ok.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 14 maj 2014, 00:52

Wobly druze provociraju i mene ja samo vracam, nisam nikome lose rekao ili uvrijedio sve je u granicama normalnog ;)

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 14 maj 2014, 01:22

LloriS je napisao/la:Wobly druze provociraju i mene ja samo vracam, nisam nikome lose rekao ili uvrijedio sve je u granicama normalnog ;)
Vidim...Treba ostat u granicama normale, sigurno su svi napeti, završnica prvenstva, vrele glave, al' treba zapamtit da su naši klubovi uvijek bili u dobrim odnosima, i navijači, ne treba to kvarit...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 maj 2014, 09:10

Wisey je napisao/la:Prešlo je ovo davno mjeru normalnog rivalstva. Žalosno je, još malo pa će se kod nas među djecom razviti veći 'hejt' prema Slobodi umjesto prema Sarajevu recimo, a i u Tuzli isto tako prema Jedinstvu.

Teško je biti realan, ali kad se podvuče crta čitavog prvenstva mislim da ko god uđe nije nezasluženo. Jedinstvo prvi dio sezone daleko najjača ekipa, Sloboda tako u drugom dijelu. Isto kako se Tuzlaci sjećaju kad su nas dobili 2:0, sjećam se i ja prve utakmice sa Borića gdje su se na sličan način i oni provukli sa 3 gola u svojoj mreži, a trebali primiti još toliko. Gledajući samo taj drugi dio sezone kad su doveli Ćiru bolji su, i zdravija je atmosfera tamo, igraju bolje.

U priče o kupljenim utakmicama i namještanjima neću ulaziti iako znam neke informacije i s jedne i s druge strane od ljudi kojima vjerujem. Ovaj forum nije mjesto za to.

Šteta je samo što se poremetio ovaj odnos između ta dva kluba, bojim se zauvijek. Nešto slično se dogodilo sa nama i Veležom one sezone kad smo se borili za ulazak u Premijer Ligu. Valjda je sve tako zbog ove nakaradne lige sa seljačkim terenima, ekipama i sudijama. Vala ni država nam nije bolja, pa šta očekivati od nogometa.

Normalnoj raji iz Tuzle pozdrav.
Ok sto se tice tvog posta, meni je sasvim realan.
Ono sto sada vi prolazite, mi smo prosli. Jedini ispravan put je da maknete osvjedocene kriminalce iz kluba i oko kluba.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Kenchi
Kontakt:

Post Postao/la Kenchi » 14 maj 2014, 13:09

Ma nema ovdje bolan nikakvog narusavanja odnosa, svi mi znamo da ovo sve raspravljaju neki net huligani koji nikad nisu otisli na istok .. tako da ce Fukare u Bihacu, i SN u Tuzli uvijek imati bujruma.. ne obazirite se na anonimuse, senjora onoga i ekipu ovde.. Pozz ljudi iz kisnog Bihaca :D
Zadnja izmjena: Kenchi, dana/u 14 maj 2014, 13:22, ukupno mijenjano 1 put.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 14 maj 2014, 13:21

Za prave istinske navijače Jedinstva vazda će biti Bujruma u Tuzli

by: Aljo Bobić

[youtube][/youtube]
Pobjeda je bolja od orgazma!

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 14 maj 2014, 13:51

I obratno to se valjda podrazumjeva ;) steta je bila samo sto policija nije dopustila i koja piva da se zajedno popije prije ili poslije utakmice.U svakom slucaju ko sebi dopusti da mu par forumasa , i jedni i drugi i treci, stvara ukupnu sliku o gradu i ljudima taj definitivno nije dobar u glavi a sigurno nije nigdje ni maknuo iz svog grada.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 maj 2014, 16:02

ova liga je katastrofa ..prava je steta sto samo jedna ekipa ide dalje..kakvu su samo nervozu stvorilo sve ovo medju ljudima u ova dva grada pa se i na ovim forumima puno pisalo ruznih stvari..ali nadam se da je to samo zbog ovog trenutnog rivaliteta..treba se mjenjati sistem takmicenja, jer ako jendo ulazi puno kosta svaku ekipu da udje u PL..jer svako kolo s epise o mogucim kupovinama utakmica, placanju sudija i td
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 14 maj 2014, 16:50

Sretno momci, igrajte srcem kad vec nogama ne znate ! :D

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 14 maj 2014, 17:18

Sta čujem da je Sili zabranjen ulaz na stadion..
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

AskoSN
Kontakt:

Post Postao/la AskoSN » 14 maj 2014, 17:21

Nakon četiri minute "vaterpola" u Kaknju nema golova :D

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.