malo viseJameS 23 je napisao/la:sa -5 na -2 ljudi malo je toplije postaloLara je napisao/la:Nije mogao biti bolji trenutak za poraz Barce![]()
Atletico dobar, super utakmica.
Sve u svemu ... -2

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
malo viseJameS 23 je napisao/la:sa -5 na -2 ljudi malo je toplije postaloLara je napisao/la:Nije mogao biti bolji trenutak za poraz Barce![]()
Sve u svemu ... -2
jos malo i eto nas u plusuLara je napisao/la:malo viseJameS 23 je napisao/la:sa -5 na -2 ljudi malo je toplije postaloLara je napisao/la:Nije mogao biti bolji trenutak za poraz Barce![]()
Sve u svemu ... -2
ma nek ostane vako do el clasica da bude zanimljivijeJameS 23 je napisao/la:jos malo i eto nas u plusuLara je napisao/la:malo viseJameS 23 je napisao/la: sa -5 na -2 ljudi malo je toplije postalo
Real igra protiv Villareala,a Barca mislim protiv RacingaGunnerS je napisao/la:Sljedeće tekme Reala i Barce su ?! Mislim kod kuće vjerujem al protiv koga, u Primeri... ?!
postalo mi vise mrsko objasnjati zasto i zbog cega pa tak da cu te najradije iskuliratiharishp je napisao/la:Dati 3 milijarde eura![]()
za igrace.I onda opet skoro cjelo vrijeme gledati u guz Barceloni nema smisla.
Sto jest,jest
aj objasni ls jos jednom ???? Zato sto ste toliko jadni pa nemozetze da napraviti 1 hebenog igraca ????JameS 23 je napisao/la:postalo mi vise mrsko objasnjati zasto i zbog cega pa tak da cu te najradije iskuliratiharishp je napisao/la:Dati 3 milijarde eura![]()
Sto jest,jest![]()
caoAndres je napisao/la:aj objasni ls jos jednom ???? Zato sto ste toliko jadni pa nemozetze da napraviti 1 hebenog igraca ????JameS 23 je napisao/la:postalo mi vise mrsko objasnjati zasto i zbog cega pa tak da cu te najradije iskuliratiharishp je napisao/la:Dati 3 milijarde eura![]()
Sto jest,jest![]()
To jevasa velicina ! Samo novac i nista vise ! Poslijednji igrac za kojeg sam cuo da je vasa skola je Neki majstor Palanka !?!?!
dati 300 miliona i opet na silu igrat t o je smjenso , pa real mora letiti po terenu sa onim parama !Znaci igra na silu i nnista vise , neka kontira sjevne i to je to !
oni izgube mi ih ne provociramo već oni dođu da nas provocirajuAndres je napisao/la:aj objasni ls jos jednom ???? Zato sto ste toliko jadni pa nemozetze da napraviti 1 hebenog igraca ????JameS 23 je napisao/la:postalo mi vise mrsko objasnjati zasto i zbog cega pa tak da cu te najradije iskuliratiharishp je napisao/la:Dati 3 milijarde eura![]()
Sto jest,jest![]()
To jevasa velicina ! Samo novac i nista vise ! Poslijednji igrac za kojeg sam cuo da je vasa skola je Neki majstor Palanka !?!?!
dati 300 miliona i opet na silu igrat t o je smjenso , pa real mora letiti po terenu sa onim parama !Znaci igra na silu i nnista vise , neka kontira sjevne i to je to !
koji si ti sadjasmin93 je napisao/la:Šuti, nemoj tako. Napravili su igračine tipa Soldado, Portillo, Parejo, Codina, Miguel Torres... Koji su sada u velesilama tipa Getafe, Racing i slično...
samo ću reći najbolji strijelac lige prvaka svih vremena i najbolji trenutno golman na svijetu su izdanak realove škole, a sad natrag u pećinu MEDOjasmin93 je napisao/la:Šuti, nemoj tako. Napravili su igračine tipa Soldado, Portillo, Parejo, Codina, Miguel Torres... Koji su sada u velesilama tipa Getafe, Racing i slično...
Jbg, bio sam ovdje mjesec dana nakon osnivanja, pa onda malo slabije aktivan.JameS 23 je napisao/la:koji si ti sadjasmin93 je napisao/la:Šuti, nemoj tako. Napravili su igračine tipa Soldado, Portillo, Parejo, Codina, Miguel Torres... Koji su sada u velesilama tipa Getafe, Racing i slično...
I čorava koka zrno ubode.BlueSharks je napisao/la:samo ću reći najbolji strijelac lige prvaka svih vremena i najbolji trenutno golman na svijetu su izdanak realove škole, a sad natrag u pećinu MEDOjasmin93 je napisao/la:Šuti, nemoj tako. Napravili su igračine tipa Soldado, Portillo, Parejo, Codina, Miguel Torres... Koji su sada u velesilama tipa Getafe, Racing i slično...
ko jos '????? to su vam jedini ! i do duse jedan strasni Guti kojeg ste do neki dan tjerali iz kluba ! Sve sto imate iz vase skole je smece , uz duzno postovanje Ikeru i Raulu cije je vrijeme proslo !BlueSharks je napisao/la:samo ću reći najbolji strijelac lige prvaka svih vremena i najbolji trenutno golman na svijetu su izdanak realove škole, a sad natrag u pećinu MEDOjasmin93 je napisao/la:Šuti, nemoj tako. Napravili su igračine tipa Soldado, Portillo, Parejo, Codina, Miguel Torres... Koji su sada u velesilama tipa Getafe, Racing i slično...
nemoj popušiću 8. ban zbog tebeAndres je napisao/la:ko jos '????? to su vam jedini ! i do duse jedan strasni Guti kojeg ste do neki dan tjerali iz kluba ! Sve sto imate iz vase skole je smece , uz duzno postovanje Ikeru i Raulu cije je vrijeme proslo !BlueSharks je napisao/la:samo ću reći najbolji strijelac lige prvaka svih vremena i najbolji trenutno golman na svijetu su izdanak realove škole, a sad natrag u pećinu MEDOjasmin93 je napisao/la:Šuti, nemoj tako. Napravili su igračine tipa Soldado, Portillo, Parejo, Codina, Miguel Torres... Koji su sada u velesilama tipa Getafe, Racing i slično...
Dali je dovoljno reci Barca i pogledati njihove izdanke iz sezone u sezonu ! To je razlika i velicina kluba !
Preseravanje vam je vrlina , 100 mil 1 igrac , sa ti parama mozes citavu Afriku nahranit i dat im po koju premiju za svakog stanovnika !
zalosno , ali svjesni ste vi toga da je Real unistio nogomet i posro danasnje trziste !
Eto ti si nasao da pricas o premijama za stanovnike i Africi.Saberi malo koliko ste dali za Henryia,Keitu,Milita,Ibrahimovica,Chigrinskog,Abidala,Turea u posljednje dvije tri godineAndres je napisao/la:ko jos '????? to su vam jedini ! i do duse jedan strasni Guti kojeg ste do neki dan tjerali iz kluba ! Sve sto imate iz vase skole je smece , uz duzno postovanje Ikeru i Raulu cije je vrijeme proslo !BlueSharks je napisao/la:samo ću reći najbolji strijelac lige prvaka svih vremena i najbolji trenutno golman na svijetu su izdanak realove škole, a sad natrag u pećinu MEDOjasmin93 je napisao/la:Šuti, nemoj tako. Napravili su igračine tipa Soldado, Portillo, Parejo, Codina, Miguel Torres... Koji su sada u velesilama tipa Getafe, Racing i slično...
Dali je dovoljno reci Barca i pogledati njihove izdanke iz sezone u sezonu ! To je razlika i velicina kluba !
Preseravanje vam je vrlina , 100 mil 1 igrac , sa ti parama mozes citavu Afriku nahranit i dat im po koju premiju za svakog stanovnika !
zalosno , ali svjesni ste vi toga da je Real unistio nogomet i posro danasnje trziste !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.