Ma jasno,brate..cobefks je napisao/la:Budemo li se mi oslanjali na nasu djecu, necemo daleko dogurati, mislim trenutno. Tek za par godina, ako i kad krenu izlaziti iz akademije igraci za prvih 11, tek tad mozemo ocekivati nesto. A i tad neces moci dozvoliti sebi luksuz da ti igra vise od 2-3 mlada igraca. Tu frazu"nasa djeca" koriste samo oni koji nemaju para za pojacanja i tako mazu oci bh javnosti.socrates je napisao/la:Nije ti to moja logika,nego de facto stanje je takvo na terenu. Gdje su nam ti mladici,i o kakvim se pojacanjima prica ako svi toliko racunamo na njih,ukljucujuci i samu upravu..
Ma da,uprava sigurno gradi strategiju na tome,kako da ne..
Ne podnosim samo one price,gdje su usta svakome puna kako se to kaze "nase djece" a u biti na sceni je sasvim nesto trece,i uz to se traze,prizeljkuju rezultati..tih prica smo se naslusali posljednjih mjeseci iz redova nekih drugih klubova,a to je zapravo samo nacin da se pokrije izostanak rezultata..
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Ajmo se opredijeliti,za sta smo,a svi smo samo za jedno,i u tome smo jednoglasni,ali pustimo se onda nekakvih Hrelja,i njemu slicnih,s njima mi necemo ni do Pazarica,uostalom taj isti nije da nije imao priliku da pokaze sta zna,kod Husa,paa??
Da se razumijemo uvijek sam za mladog igraca,ali koji je uistinu potencijal,i koji to pokazuje na terenu,nikakvi "polovnjaci" ne dolaze u obzir,a takvi su svi oni za koje kazes da su strasan potencijal,i iza toga nemas sta vise reci,odnosno iza toga prazan prostor..