Drago mi je ako je to stvarno tako. Nemoj šta zamjeriti ali ne vjerujem nikome i ni jednom forumu tako da, dok ne vidim barem 80% iste ekipe u narednoj sezoni da istrčava na teren - neću biti miran.
1946 !
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
vjerujKrokodil je napisao/la:@rammstein
Drago mi je ako je to stvarno tako. Nemoj šta zamjeriti ali ne vjerujem nikome i ni jednom forumu tako da, dok ne vidim barem 80% iste ekipe u narednoj sezoni da istrčava na teren - neću biti miran.![]()
1946 !
ma necu samo kazem, imena vjeruj ne znam ni ja 100%, znam koja se vrte i na cemu se radi... ima tu puno posla, ima puno obaveza jer svaka marka se mora prvo pri glavnomRule_hz je napisao/la:nemoj ramsteine ljude uznemiravat valja ranit![]()
valja dozivljet ponedeljak tada starta posao ovih sportiskih direkttora i raznovrsnih menadjera
rammstein je napisao/la:ma necu samo kazem, imena vjeruj ne znam ni ja 100%, znam koja se vrte i na cemu se radi... ima tu puno posla, ima puno obaveza jer svaka marka se mora prvo pri glavnomRule_hz je napisao/la:nemoj ramsteine ljude uznemiravat valja ranit![]()
valja dozivljet ponedeljak tada starta posao ovih sportiskih direkttora i raznovrsnih menadjera
![]()
on sta odobri to i ide...
ali kao sto rekoh, niakd nam ljepse i udobnije nece poceti sezona ...
s velkoskim smo pogodili strasno, dali pare i sad vec mozemo uzeti 3 puta toliko, ali ni ne pomisljaju o tome, cilj je stvoriti ekipu koaj ce pokusati uci u EL za dvije-tri godine
sto se tice ovih sto valjajutu moze ici samo Jajalo, ima jedna kvaka, mi smo sa Kelnom dog. da imamo pravo da PRVI otkupimo njegov ugovor
mozda nam amidža poklon jedan baci za KuP
rammstein je napisao/la:amidža lud![]()
ne mogu preboliti onaj promasaj sa Jarnijem... ne mogu i gotovo... ova ekipa je mogla do titule lagano al jbg... sta je bilo, bilo je, sd ova ekipa uz duljevica i jos neke igrace... strah me i pomisliti...
Mislim da bi i sa ovim igrackim kadrom bez problema osvojili prvenstvo,jer sudeci po teskoj finansijskoj situaciju u drugim klubovima,tesko ce iko osim Sarajeva zadrzati,ili pojacati postojeci igracki kadar.Hordas Doboj je napisao/la:Uprava je svjesna da sljedece sezone moraju osvojiti ligu. Tako da sumnjam da cemo uci sa slabijim igrackim kadrom nego sto imamo sada. Cak stavise...
Nisu ba skupe, kakvo topisac je napisao/la:Skupe ulaznice i ova kisurina, mogle bi znacajno smanjiti posjetu u subotu od one ocekivane.
Jutros sam gledao, u 17h kisa, temperatura 12 stepeni.Hordas Doboj je napisao/la:Nisu ba skupe, kakvo topisac je napisao/la:Skupe ulaznice i ova kisurina, mogle bi znacajno smanjiti posjetu u subotu od one ocekivane.
Vrijeme ce u subotu biti bolje. Tako bar pisu. Mislim da ce raja jedva docekati da nakon 2 dana kise izađe vani. Finale kupa i dizanje trofeja (aBd) bi trebao da bude dovoljan povod da se zapute prema Kosevu.![]()
Daj Boze i toliko da bude.bordobijeli je napisao/la:ja ocekujem jedno 10 hiljada i to bi super bilo
pa vjerovatno ako bude bas ono padala smanjit ce se to na nekih 5-6 hiljadapisac je napisao/la:Daj Boze i toliko da bude.bordobijeli je napisao/la:ja ocekujem jedno 10 hiljada i to bi super bilo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.