Lulić ( L.W.B.), Bešić (D.M.),Mujdža ( R.W.B.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
U potpunosti se slažem. Nismo mi Chelsea pa da se možemo branit, nemamo mi igrače za to. Na sve ili ništa ići, nemaš šta izgubit. Napast ih pa šta bude i mišljenja sam da tako možemo najviše pokazat.BelminM23 je napisao/la:Kad vidim neko postavi ovdje odbranbenu postavu i konta se izvući neki bod protiv Argentine. Pa kakav ljudi napad imaju naši nema šanse da izdrže 45 minuta da ne prime gola, a kamoli 90. Ja bi protiv njih kreno Ofanzivno, ne mislim sad skroz Ofanzivno da svi gone u napad, nego bi volio prvih 5-10 minuta da im Pape kaže napadajte Momci, pa da Argentinci vide da nismo došli da se branimo, poslije bi i oni malo više razmisljali o tome koliko bi igrača poslali u napad. Kad bi se mi protiv njih branili pa od 10 igraca 8 bi ih bilo u napadu a 2 bi dole čekala...
Ja se nadam pobjedi protiv Argentine.
Ovi što pišu da ćemo u ove 3 utakmice uzet 1 bodUnofficialpage je napisao/la:U potpunosti se slažem. Nismo mi Chelsea pa da se možemo branit, nemamo mi igrače za to. Na sve ili ništa ići, nemaš šta izgubit. Napast ih pa šta bude i mišljenja sam da tako možemo najviše pokazat.BelminM23 je napisao/la:Kad vidim neko postavi ovdje odbranbenu postavu i konta se izvući neki bod protiv Argentine. Pa kakav ljudi napad imaju naši nema šanse da izdrže 45 minuta da ne prime gola, a kamoli 90. Ja bi protiv njih kreno Ofanzivno, ne mislim sad skroz Ofanzivno da svi gone u napad, nego bi volio prvih 5-10 minuta da im Pape kaže napadajte Momci, pa da Argentinci vide da nismo došli da se branimo, poslije bi i oni malo više razmisljali o tome koliko bi igrača poslali u napad. Kad bi se mi protiv njih branili pa od 10 igraca 8 bi ih bilo u napadu a 2 bi dole čekala...
A ko se to ne nada pobjedi?
Sve je super to,al zamisli primimo go u tih 5-10min,našim padne sigurnost,argentinci kad vide da protiv nekog ide onda ne vade,i sve što su i bili nesigurni padne u vodu poslije prvog gola i tek onda kreću u napad.BelminM23 je napisao/la:Kad vidim neko postavi ovdje odbranbenu postavu i konta se izvući neki bod protiv Argentine. Pa kakav ljudi napad imaju naši nema šanse da izdrže 45 minuta da ne prime gola, a kamoli 90. Ja bi protiv njih kreno Ofanzivno, ne mislim sad skroz Ofanzivno da svi gone u napad, nego bi volio prvih 5-10 minuta da im Pape kaže napadajte Momci, pa da Argentinci vide da nismo došli da se branimo, poslije bi i oni malo više razmisljali o tome koliko bi igrača poslali u napad. Kad bi se mi protiv njih branili pa od 10 igraca 8 bi ih bilo u napadu a 2 bi dole čekala...
+1PerryFred je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.