iako stvarno dođe biznis elita elite iz islamskih zemalja, al' u suštini turistički.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ma jok, gdje ćeš uraditi koncept pa poslije popravljati detalje. dok ti prepišeš s koncepta nastavnica pokupi zadaćnicerodom s Mejtaša je napisao/la:Pitari ba kakva je panika oko prezentacije? Je li to hastra da nam ko ne uleti pa tremu liječite izrigavanjem po prezentaciji. Očito nikad niste radili prezentacije za ovakve i slične događaje.
Je li ikom palo napamet da je ovo jedan draft koji se je morao poslati organizatoru radi agende i okvirnih informacija o projektima. Možda je do danas ili sutra ova prezentacija popravljena, ispravljene greške itd. E sad o samom konceptu, dizajnu itd. dalo bi se pričati, ali to je druga tema.
Pa gledao sam strance (koji su kao neki nivo jer ih mi sa našim podaničkim mentalitetom tako doživljavamo) kako 5 do 12 šaltaju slajdove, update-uju informacije itd. Ali mogu oni, oni pričaju engleski, oni mogu sve.
Pa nije prezentacija ustav da se ne može slovo maknuti.
DANDY je napisao/la:Ocekujem sada Pisca da nam malo protumaci ovo sto je Mejtas napisao.
Ma nocomment.DANDY je napisao/la:Ocekujem sada Pisca da nam malo protumaci ovo sto je Mejtas napisao.
govorili su i da se nece prodati za 2-3 miliona,nema sanse,oni su institucija,imaju svoj stadion itd,a eno u katastru bogami nemogu ni na dva gola da se naredepisac je napisao/la:Ma nocomment.DANDY je napisao/la:Ocekujem sada Pisca da nam malo protumaci ovo sto je Mejtas napisao.
Vi sve sto radite, radite najbolje
Kad sam, govorio pripreme su vam lose, odgovor "Amar zna najbolje".
Kad se govorio da vam je prica o mladim igracima ubleha, vi opet ubijedjujete u nesto sto samo vi vidite i niko vise.
Ova prezentacija izleda kao da je radio los ucenik 3. razreda neke tehnicke skole, ali opet vi znate kako to treba.
Ali helem, vas klub, vasi problemi.
Iskreno i ne zanima me sve to previse
Jesi to i ti bio na pripremama svega tipisac je napisao/la:Ma nocomment.DANDY je napisao/la:Ocekujem sada Pisca da nam malo protumaci ovo sto je Mejtas napisao.
Vi sve sto radite, radite najbolje
Kad sam, govorio pripreme su vam lose, odgovor "Amar zna najbolje".
Kad se govorio da vam je prica o mladim igracima ubleha, vi opet ubijedjujete u nesto sto samo vi vidite i niko vise.
Ova prezentacija izleda kao da je radio los ucenik 3. razreda neke tehnicke skole, ali opet vi znate kako to treba.
Ali helem, vas klub, vasi problemi.
Iskreno i ne zanima me sve to previse
Opusteno ba, ne treba imati neka velika ocekivanja jer vjerovali ili ne ni jedan se posao nikada nije napravio na ovom biznis forumu bar ne do sada.Ne kazem da ne treba pokusati mozda mi bas probijemo led ali moje misljenje je da ce trebati puno vise truda.Schwarz je napisao/la:Ko ce odrzati ovu prezentaciju za nas klub?Jel se zna?
Ma nisu to pare kao u LP, ali za nase prilike je to lova samo takva..1. pretkolo - 90.000 eura
2. pretkolo - 90.000 eura
3. pretkolo - 90.000 eura
Play-off runda - 90.000 eura
Skupina - 1 milijun eura
Pobjeda u skupini - 140.000 eura
Remi u skupini - 70.000 eura
Povećalo se sad malo. Mislim po nekih 120-130.000 po pretkolu pa za tri dođeš na isto kao u LP za jedno ono koje smo mi igrali. Imaš više zarade od karata ali i troškova na putovanja pa sve zavisi od daljine možeš proći i bolje i gore nego u jednom pretkolu kad se podvuče crta na kraju.InatSilanBosanski je napisao/la:Samo sto vise mozes zaradit jeste prodaja ulaznica (jer vise utakmica mozes odigrati) i ta neka tv prava, ma da je to opet sve sica spram LP.. Ali ne moze se uvijek ni igrati LP
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.