Ma ako ovako nastavi igrat ce se u subotu vaterpoloexbabilon je napisao/la:Tek sad je super ispalo sto se u subotu igra, da je ostala srijeda mogli bi samo vaterpola raspalit.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- franklampard8
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
1946
A i to pred ovih par hiljada koji su stalno tu, pa nećete imati neke finansijske koristi...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Ma sve ce ovako vrijeme biti nazalost, tek se suncano ocekuje u ponedeljak. 
04.10.2009 !!
Ma traziti odgodu meca,jer cisto sumnjam da ce se moci igrati u subotu.Pa travanjak Kosevo je sad,sav pod vodom.
Citam na klix.ba u pojedinim djelovima naseg grada,ljudi jedva spašavaju zivu glavu od polava.
Citam na klix.ba u pojedinim djelovima naseg grada,ljudi jedva spašavaju zivu glavu od polava.
I ja malo prije slusam na dnevniku haos pravi kod nas u Kantonu, ali ja se nekako nadam da ce ipak biti makar ako nista oblacno u subotu, to za odgodu cisto sumljam, nije iskljuceno ja ne kazem samo je ovo previse koliko pada.amypitar je napisao/la:Ma traziti odgodu meca,jer cisto sumnjam da ce se moci igrati u subotu.Pa travanjak Kosevo je sad,sav pod vodom.
Citam na klix.ba u pojedinim djelovima naseg grada,ljudi jedva pašavaju zivu glavu od polava.
04.10.2009 !!
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
sarajlija je napisao/la:I ja malo prije slusam na dnevniku haos pravi kod nas u Kantonu, ali ja se nekako nadam da ce ipak biti makar ako nista oblacno u subotu, to za odgodu cisto sumljam, nije iskljuceno ja ne kazem samo je ovo previse koliko pada.amypitar je napisao/la:Ma traziti odgodu meca,jer cisto sumnjam da ce se moci igrati u subotu.Pa travanjak Kosevo je sad,sav pod vodom.
Citam na klix.ba u pojedinim djelovima naseg grada,ljudi jedva pašavaju zivu glavu od polava.
padalo je i za derbi pa se tekma igrala.....
doduse jeste haos u gradu....
Jeste padala, ali znatno slabije kad se utakmica igrala sam si vidio sve ko i ja, ali ovo danas je haos opsti pa ona od sinoc nikako ne prestaje konstatno pada. 
Ali da ne idemo dalje u off ipak je ovo od jace sile, tako da se bezveze zamaramo.
Ali da ne idemo dalje u off ipak je ovo od jace sile, tako da se bezveze zamaramo.
Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 14 maj 2014, 12:42, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !!
Ma nece se moci odigrati utakmica u subotu
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Ma kakva crna utakmica,pa ljudi spasavaju zivu glavu od poplava.U nekim osnovnim skolama skracena,a u nekim odgodjena nastava.Pa Miljacka ko Dunav bog te vidio.
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Po ovome sto sam sad vidio ovo je bas opasno pa haman do samog mosta nivo vode se popeo, a joj... 
Ovo po svemu sudeci ce se odgodit u subotu i ja bih volio, jer ovo je uzas koliko pada.
Ovo po svemu sudeci ce se odgodit u subotu i ja bih volio, jer ovo je uzas koliko pada.
04.10.2009 !!
Na tv-u kazu daj Boze, da ne bude zrtava u ovih par dana.
Sto se tice Koseva, uopste se ne vidi travnjak od vode.
Sto se tice Koseva, uopste se ne vidi travnjak od vode.
Ma vjerujem ti drug i ja sam slusao danas onaj u 12 dnevnik, ma ekipe rade punom parom, ali izgleda da ova kisa nemisli prestat.
04.10.2009 !!
Poplavljeni podrumi i poslovni prostori na Baščaršiji
Veliki broj podrumskih prostorija u poslovnim prostorima i trgovkama na sarajevskoj Baščaršiji poplavljen je, te za mnoge vlasnike borba s vodom traje cijelu noć.
Određeni broj vlasnika cijelu noć nije napuštao radnje, boreći se s vodom na sve moguće načine, a kod mnogih je pričinjena velika materijalna šteta.
Vlasnici tvrde da voda prolazi kroz zidove u podrumskim prostorima, a kako Civilna zaštita općine Stari Grad ne posjeduje dovoljan broj pumpi za ispumpavanje vode, mnogi od njih kupili su jutros te pumpe vlastitim sredstvima da bi pokušali sanirati situaciju.
Većina vlasnika boji se da će stanje biti teško sanirati, s obzirom na to da su i danas te u narednim danima najavljene padavine.
I da ti neko dođe na utakmicu.
Veliki broj podrumskih prostorija u poslovnim prostorima i trgovkama na sarajevskoj Baščaršiji poplavljen je, te za mnoge vlasnike borba s vodom traje cijelu noć.
Određeni broj vlasnika cijelu noć nije napuštao radnje, boreći se s vodom na sve moguće načine, a kod mnogih je pričinjena velika materijalna šteta.
Vlasnici tvrde da voda prolazi kroz zidove u podrumskim prostorima, a kako Civilna zaštita općine Stari Grad ne posjeduje dovoljan broj pumpi za ispumpavanje vode, mnogi od njih kupili su jutros te pumpe vlastitim sredstvima da bi pokušali sanirati situaciju.
Većina vlasnika boji se da će stanje biti teško sanirati, s obzirom na to da su i danas te u narednim danima najavljene padavine.
I da ti neko dođe na utakmicu.
Au Miljacke.
Mene bi bilo strah preci preko mosta.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ne ljudi ovo je sad stvarno ozbiljna situacija sad me sve vise strah ove kise, opce rasulo u citavom gradu. 
http://www.klix.ba/clanak/140514067" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.klix.ba/clanak/140514067" onclick="window.open(this.href);return false;
04.10.2009 !!
Termin odigravanja revanš utakmice finala Kupa BiH treba pomjeriti sa subote na srijedu.Cijenu ulaznica smanjiti,animirati djecu i žene/djevojke kojima je ulaz besplatan.Svako nek povede još po dvije sa sobom,djevojku i malog rođaka ili komšiji,i eto 9 000 sa kartama,puta 3,27 000 ljudi.To bi bilo pravo finale i dalo bi polet igračima za narednu sezonu.
A jesmo pehovi,pa ovo se samo nama moze desiti. 
Najbolje onda nek se igra tamo nekad u junu...nikome ugoditi, Pa i igraci imaju dusu, hoce i oni malo da odmore i svaki dan odmora im je dobro dosaoRealist je napisao/la:Termin odigravanja revanš utakmice finala Kupa BiH treba pomjeriti sa subote na srijedu.Cijenu ulaznica smanjiti,animirati djecu i žene/djevojke kojima je ulaz besplatan.Svako nek povede još po dvije sa sobom,djevojku i malog rođaka ili komšiji,i eto 9 000 sa kartama,puta 3,27 000 ljudi.To bi bilo pravo finale i dalo bi polet igračima za narednu sezonu.
M.Delac 2
- mentalitet87
- Kontakt:
kad bi dzabe ulaz bio za sve tribine to je nemoguca cifra za bilo koji klub u BiH, da nisi to ovako fino izracunao ja bih mislio da se sarkaticanRealist je napisao/la:Termin odigravanja revanš utakmice finala Kupa BiH treba pomjeriti sa subote na srijedu.Cijenu ulaznica smanjiti,animirati djecu i žene/djevojke kojima je ulaz besplatan.Svako nek povede još po dvije sa sobom,djevojku i malog rođaka ili komšiji,i eto 9 000 sa kartama,puta 3,27 000 ljudi.To bi bilo pravo finale i dalo bi polet igračima za narednu sezonu.
jednom pitar-uvijek supak
Trenutno korisnika/ca: alacious, teamnorth1989 i 17 gostiju.