20 hiljada ljudi je ocekivana cifra, toliko je bilo i protiv Radnika kada se titula cekalakad bi dzabe ulaz bio za sve tribine to je nemoguca cifra za bilo koji klub u BiH, da nisi to ovako fino izracunao ja bih mislio da se sarkatican
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
lafomamone
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
He-he jbg kad kod nas raja nema kulture ići na utakmice.Da mu platiš neće da dođe.Hoće kod kuće sjedit uz tv i gledat portugalsku ligumentalitet87 je napisao/la:kad bi dzabe ulaz bio za sve tribine to je nemoguca cifra za bilo koji klub u BiH, da nisi to ovako fino izracunao ja bih mislio da se sarkaticanRealist je napisao/la:Termin odigravanja revanš utakmice finala Kupa BiH treba pomjeriti sa subote na srijedu.Cijenu ulaznica smanjiti,animirati djecu i žene/djevojke kojima je ulaz besplatan.Svako nek povede još po dvije sa sobom,djevojku i malog rođaka ili komšiji,i eto 9 000 sa kartama,puta 3,27 000 ljudi.To bi bilo pravo finale i dalo bi polet igračima za narednu sezonu.
- Evolution87
- Kontakt:
Evo stize mi poruka iz kluba da iskoristim pogodnosti 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
fcsforever
- Kontakt:
Ja sam obnovip članarinu u pon. Žena koja u klubu radi na tome, mi je rekla da po besplatnu kartu za istok dođem u četvrtak popodne. Boga mi čeko sam u redu da obnovim članarinu jer je ispred mene bilo 7-8 ljudi. Ona mi reče da je tako svaki dan od kada traje ova akcija
Znaci do subote 5000 clanovafcsforever je napisao/la:Ja sam obnovip članarinu u pon. Žena koja u klubu radi na tome, mi je rekla da po besplatnu kartu za istok dođem u četvrtak popodne. Boga mi čeko sam u redu da obnovim članarinu jer je ispred mene bilo 7-8 ljudi. Ona mi reče da je tako svaki dan od kada traje ova akcija
-
fcsforever
- Kontakt:
Neko se tek uclanjivao , neko obnavljao clanstvo. Ovi sto su bili ispred mene (njih 7-8)...bar 3-ca su se tek uclanjivali.hilmo je napisao/la:Znaci do subote 5000 clanovafcsforever je napisao/la:Ja sam obnovip članarinu u pon. Žena koja u klubu radi na tome, mi je rekla da po besplatnu kartu za istok dođem u četvrtak popodne. Boga mi čeko sam u redu da obnovim članarinu jer je ispred mene bilo 7-8 ljudi. Ona mi reče da je tako svaki dan od kada traje ova akcija![]()
![]()
Ma tu je to negdje..jos malo i pet milja ja vjerujem
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
lafomamone
- Kontakt:
Samo da raje stekne naviku ici ce to dobro iz godine u godinu, mislim da vec sad imamo vise clanova nego svi ostali zajedno.
Ako ostali uopste i imaju ovu opciju uclanjivanja
Ako ostali uopste i imaju ovu opciju uclanjivanja
-
fcsforever
- Kontakt:
Jedan malo jači iskorak u evropi...i to je to. Amidža to konta.
Ps...čujem da opet pričamo sa Grahovcem
1946
- moustapha
- Kontakt:
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Hehehehe...
Ne da Alaim...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ako ode Jajalo vrata su mu sirom otvorena.
-
lafomamone
- Kontakt:
Nema veze, kada dodje vrijeme za stadion bit ce onakav kakav i treba biti; sredjen maximalno i usminkan po svim propisima UEFA-e sa bordo i bijelim stolicama. Trenutno je prioritet ovo sto se sad radi razvoj svih segmenata kluba i dizanje na jedan puno veci nivo
Ovo bas zalosno postalo da je cjena stolice drugacija zavisno od boje, zelena jefinija od bordo, a ko zna mozda je zuta jos skuplja.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ne moze me niko ubijediti da postoje bolje opcije...fcsforever je napisao/la:Jedan malo jači iskorak u evropi...i to je to. Amidža to konta.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
stadion je gradski, bordo bijele stolice nece nikad biti, to je isto kad bi u zetru stavili boje onog nekog hokejaskog kluba
Bolje i ovo nego onih pola razvaljenih bordo stolica. Što kaže ovaj iznad, kada dođe vrijeme za ozbiljno renoviranje stadiona biti će to kako treba.
SRETAN BROJ - 1725
-
lafomamone
- Kontakt:
Nije isto naravno, stadion FKS trenutno nije prioritet, a kada bude vidjet ces ko je u pravu. Ovi bi vec sad sve dali samo da nam ga uvale da se mi brinemo za njega, medjutim nije sad vrijeme za tolisander je napisao/la:stadion je gradski, bordo bijele stolice nece nikad biti, to je isto kad bi u zetru stavili boje onog nekog hokejaskog kluba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.