Mirzoni89 je napisao/la:Sta čujem da je Sili zabranjen ulaz na stadion..
Kako sam čuo, iz sigurnosnih razloga vam nije dozvoljen ulazak na stadion

Moderator/ica: GracanicaAA
Mirzoni89 je napisao/la:Sta čujem da je Sili zabranjen ulaz na stadion..
Pa sigurnije je da su na stadionu da ih policija čuva, nego da su oko stadiona.Gorki je napisao/la:Mirzoni89 je napisao/la:Sta čujem da je Sili zabranjen ulaz na stadion..
Kako sam čuo, iz sigurnosnih razloga vam nije dozvoljen ulazak na stadion
ova sn je miroljubljivastaragarda je napisao/la:ne mogu da vjerujem da s.t.o.k.a nije dala SN da udze na stadion....ccccc.....a kako smo mi mogli...ljudi prevalili toliki put...ffuujjj
fali im malo vise nabildanka, takvi kao tinusmir je napisao/la:ova sn je miroljubljivastaragarda je napisao/la:ne mogu da vjerujem da s.t.o.k.a nije dala SN da udze na stadion....ccccc.....a kako smo mi mogli...ljudi prevalili toliki put...ffuujjju srebreniku 3 drota im nisu dali uci na stadion......treba nekad i sranje napravit da bi se doslo do cilja
uslje ne razumiju kako je prevaliti po 200 km a onda ti neki nadrkani ciko kaze ne mozes uci
ultrasstyle_tz je napisao/la:idealan scenarij, kihnuli pare 2x dzaba ahahah
Ne budi 100% siguran u to, raspitaj se malo iz amerike kako stvari stoje.SaltCityAttack je napisao/la:tacno ne znam sta bi rekao..sad se jako brinem za vas za slijedecu sezonu..ipak izgubili ste ogromne pare , a cilj vam nije uspjeo.. kako slijedece godine?.. znate li da ste na TK izgubili prijatelje i da vam tu slaob ko moze vise pomoci ...ebiga ali sta je tu je mi smo svoj cilj ipunili na nogometnom terenu, a vi svoj nista ni na terenu a ni izvan njega
Šta hoćeš, pa i vas su oba kluba potukla, lafo jbni GOŠK a tek Budućnostxxh2o je napisao/la:E od koga mi izgubišmo dva boda od je.benog Goška evo buducnost ih rastavlja na proste faktore
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.