FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
vi pobjedili u gostima-posteno?! mi pobjedili kupovina? pa mislim stvarno, iako sam vam prije par dana govorio za ovaj scenarij identican opet se pravite ludi i glumite postenje nekakvo, i bespotrebno vrijedjate , sve u svemu cestitam na PL idete tamo u ovom trenutku zasluzeno jer jaci ste i igracki i organizacijski, i da bog da osvojili PL sljedece godine.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Hvala.unavita je napisao/la:vi pobjedili u gostima-posteno?! mi pobjedili kupovina? pa mislim stvarno, iako sam vam prije par dana govorio za ovaj scenarij identican opet se pravite ludi i glumite postenje nekakvo, i bespotrebno vrijedjate , sve u svemu cestitam na PL idete tamo u ovom trenutku zasluzeno jer jaci ste i igracki i organizacijski, i da bog da osvojili PL sljedece godine.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
GAME OVER
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Gifron je napisao/la:Da su se prodali primili bi 10 komada, sta je covjek sve odbranio trebaju mu spomenik dici. Isto kao i mi Hadzicu jer je skinuo 2 zicera.xxh2o je napisao/la:harry_90 je napisao/la:CIGANI SE PRODALI DABOGDA SE UGASILI !!!
A kao cigani iz Branitelja nisu vama prodali ma daj molim te dobili su sigurna tri boda u zadnjem kolu
To ti iz prve ruke bio na utakmici garant 10 komada da su prodali jos pure dečko još pure zelen si još

Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Samo za ove iz Bihaca i Kaknja:
A SAD ADIO A SAD ADIO I KO ZNA GDJE I KO ZNA KAD
A SAD ADIO A SAD ADIO I KO ZNA GDJE I KO ZNA KAD
Jedinstvo je dobilo, ovako gledajući djeluje jako sumnjivo ali ne treba prerano donositi zaključke. Ono što je bitno je to da smo pobjedili Branitelja i da smo 95% novi-stari Premierligaši. Sad samo jako odigrati kući u subotu i potvrditi ovu pobjedu, imamo dobar raspored i sve je u našim nogama.
Igračima želim sretan povratak kući jer je haos u državi. Pitanje je i da li će se u subotu igrati utakmica na Tušnju i inače cijelo kolo. Najavili su padavine sve do nedelje
Od*ebaus mikimaus
Igračima želim sretan povratak kući jer je haos u državi. Pitanje je i da li će se u subotu igrati utakmica na Tušnju i inače cijelo kolo. Najavili su padavine sve do nedelje

Od*ebaus mikimaus

Zadnja izmjena: Thranduil, dana/u 14 maj 2014, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.
Nermin Bise, znači nikad više u životu ne bih volio da te čujem 

Ako nas ne bude u Srebreniku 1000 otišlo iz Tuzle.. .. .. ..ništa smo!
Pobjeda je bolja od orgazma!
KISA PADA NAMA SUNCE JE !!!
JOS JEDNOM HVALA SVIM IGRACIMA,NAJVISE HADZICU I MUJKICU !!
JOS JEDNOM HVALA SVIM IGRACIMA,NAJVISE HADZICU I MUJKICU !!

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ma kralj je covjek. Jbt uzivio sam se u utakmicu ko da je gledam. Svaka mu cast kolko se unio u prenosChinaglia je napisao/la:Nermin Bise, znači nikad više u životu ne bih volio da te čujem

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
To ti iz prve ruke bio na utakmici garant 10 komada da su prodali jos pure dečko još pure zelen si još
[/quote][/quote]
ja mislim da smo mi diskusiju zavrsili, nema te vi sta trazti na nasoj temi a ni mi na vasoj...bilo je svega vrjeme je da zakopamo ratne sjekire.

ja mislim da smo mi diskusiju zavrsili, nema te vi sta trazti na nasoj temi a ni mi na vasoj...bilo je svega vrjeme je da zakopamo ratne sjekire.
unavita je napisao/la:vi pobjedili u gostima-posteno?! mi pobjedili kupovina? pa mislim stvarno, iako sam vam prije par dana govorio za ovaj scenarij identican opet se pravite ludi i glumite postenje nekakvo, i bespotrebno vrijedjate , sve u svemu cestitam na PL idete tamo u ovom trenutku zasluzeno jer jaci ste i igracki i organizacijski, i da bog da osvojili PL sljedece godine.
posteno

SLANA GARDA PONOS JE GRADA
Polako, ima još 3 kola do kraja. Ne smijemo se previše zanositi. Daj da odradimo Iskru, Gradino i Igman, pa ćemo onda slaviti zaslužen povratak tamo gdje i pripadamo. U zadnjem kolu očekujem ludilo na tribinama i proslavu titule pred 10.000 duša na Tušnju. 
Ovaj kostur igrača, ukoliko sve prođe prema planu, ostaviti i u PL. Vidim da neki spominju remont momčadi, ali to bi po mom mišljenju bila greška. Treba nam još par ciljanih pojačanja i gotova priča. Najbolji primjer takvog rada je Vitez, koji odlično kotira u najjačem rangu.

Ovaj kostur igrača, ukoliko sve prođe prema planu, ostaviti i u PL. Vidim da neki spominju remont momčadi, ali to bi po mom mišljenju bila greška. Treba nam još par ciljanih pojačanja i gotova priča. Najbolji primjer takvog rada je Vitez, koji odlično kotira u najjačem rangu.
Prituzbe ne primamo, rok za zalbe istekao, zalite se uredu hodze Hajrudina Gobeljica, trazite povrat love....Iz Hercegovine s ljubavljuxxh2o je napisao/la:harry_90 je napisao/la:CIGANI SE PRODALI DABOGDA SE UGASILI !!!
A kao cigani iz Branitelja nisu vama prodali ma daj molim te dobili su sigurna tri boda u zadnjem kolu

🔴⚫️
Re: Odg: FK Sloboda Tuzla
Eto ga Gorki.Gorki je napisao/la:![]()

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
samo nez gdje cemo stat hahahaGorki je napisao/la:Ako nas ne bude u Srebreniku 1000 otišlo iz Tuzle.. .. .. ..ništa smo!

SLANA GARDA PONOS JE GRADA
Sad lagano Tusanj napuniti protiv Iskre...kao sto neko rece,ako nas ne ode 1000 ili vise u Srebrenik onda smo nista
IMA LI STA ZA DOCEK,ZNA LI SE?

IMA LI STA ZA DOCEK,ZNA LI SE?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Kakav mi je Bise bio? 

-
- Moderator
- Kontakt:
Jeste li spremili janje za Srebrenik? 
Nek se pjeva o Slobodi .. sve Fukare neka vodi

Nek se pjeva o Slobodi .. sve Fukare neka vodi

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Fantastičan.mandraX je napisao/la:Kakav mi je Bise bio?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.