FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Omerbavarac » 14 maj 2014, 19:31

Bravo momci, bravo Ciro. :tokralju:

Ova ekipa apsolutno zasluzuje visi rang a kako stvari stoje to ce se ostvariti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 14 maj 2014, 19:32

Al' kako samo šef Ćiro pozdravi Tigricu :opaopa: :opaopa:
075

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 maj 2014, 19:33

IGRACI CE U SLUCAJU ULASKA U PL DOBITI ZASLUENU PREMIJU U IZNOSU OD 100 00 MARAKA :tokralju:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 14 maj 2014, 19:33

Čestitke na pobjedi čija je vrijednost Premijer liga. ;) Vidimo se za koju godinu u Premijer ligi. :thumbup:
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 14 maj 2014, 19:34

Pa3ot je napisao/la:I evo nakon svih ovih mjeseci provociranja , svadjanja , prepucavanja ja vam kao Biscanin i neko ko Jedinstvo voli najvise na svijetu zelim od srca cestitati ulazak u Premijer ligu. Ako vec ne moze moje Jedinstvo i moj Bihac onda mi je drago da je to Sloboda i da je to Tuzla jer takav klub i takav grad i takvi navijaci zasluzuju igrati Premijer ligu. Ovakvo misljenje dijeli i vecina ljudi iz Bihaca , razocarani jesmo , puno je para ulozeno i propalo ali jednostavno bili ste bolji i u organizacijskom smislu i u igrackom. Mi smo odigrali dobro prvu polusezonu i nakon mijenjanja trenera smo se raspali , kod vas je bilo obrnuto i zbog toga idete u visi rang. Ulaskom Slobode u Premijer ligu BH nogomet ce dobiti puno toga pozitivnog. Necemo se lagati , i mi i vi nismo u potpunosti sve utakmice igrali regularno ali to je sada manje bitno. Nas je kostao gubitak silnih bodova kod kuce , vi ih niste prosipali i to je to. Jos jednom , zelim vam puno srece u Premijer ligi , zasluzili ste. Sportski pozdrav!
Vidiš kako možeš napisati normalan post kad hoćeš. Ne vrijedi samo za tebe, nego i za vas ostale koji volite NKJ. ;) Stvarno nema potrebe za ovoliko animoziteta i neprijateljstva, mada je jasno da se ono manifestuje ponajviše na internetu. Isti smo narod, dijelimo istu prošlost, sadašnjost i vjerovatno budućnost.

Ovo što ću sada napisati krajnje je prijateljski i dobronamjerno. Ako želite nešto napraviti u budućnosti, nećete više moći na ovako jadan i perfidan način to ostvariti. Radite sve da oslabite konkurenciju i sredite plasman u PL van zelenih terena, i to na uštrb drugih klubova. Razumijem da vam je preko glave ove šabanije, ali niste zaslužili promociju ako ćete pokušati doći do nje na način na koji radite. Ozdravljenje kluba je dugotrajan proces, iziskuje mnogo napora, rada i truda, ali se u globalu može postići. Ne dopustite da služite kriminalcima kao igračke, koje će isti odbaciti kada god to požele.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 14 maj 2014, 19:35

@zlajci;

:clap:
Pobjeda je bolja od orgazma!

mandatar
Kontakt:

Post Postao/la mandatar » 14 maj 2014, 19:35

cestitke momcima,i strucnom stabu,nisam vjerovao da jedinstvo moze sa 10 igraca pobijediti,ako je bez stimanja svaka cast,ali znam da rudara vec vise od godinu niko na njegovom stadionu nije dobio,a kamoli jedinstvo sa 10 igraca,opet ponavljam,ako je posteno kapa biscanima, ali :?:

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 14 maj 2014, 19:38

Na prvu mi je bilo sumnjivo ovo za Jedinstvo. Kad sam pročitao da su dali gol iz kornera, ta sumnja se ipak malo smanjila. Sve u svemu nema potrebe da se sikiramo za rezultate Jedinstva sve dok mi pobjeđujemo. Ostaju još te 3 utakmice i nikad se ne zna kako se može zalomiti, ali gledano ako je Igman najopasniji protivnik, onda PL nam ne gine.
Mes Que Un Club

mandatar
Kontakt:

Post Postao/la mandatar » 14 maj 2014, 19:39

hule_barca je napisao/la:Na prvu mi je bilo sumnjivo ovo za Jedinstvo. Kad sam pročitao da su dali gol iz kornera, ta sumnja se ipak malo smanjila. Sve u svemu nema potrebe da se sikiramo za rezultate Jedinstva sve dok mi pobjeđujemo. Ostaju još te 3 utakmice i nikad se ne zna kako se može zalomiti, ali gledano ako je Igman najopasniji protivnik, onda PL nam ne gine.
jesi zaboravio komsije iz srebrenika :D

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 maj 2014, 19:40

kada 31.maja aBd budemo ulazili u PL ekipa Fukara iz svedske i danske dolazi maksuz na Tusanj da pogleda tekmu,navija i ostane na proslavi,naravno :D :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 14 maj 2014, 19:42

Cestitke igracima na zalaganju i bespostednoj borbi, strucnom stabu kao i prijedsjedniku Husicu!

NIKO NIKO SAMO SLOBODA :opaopa: :bow: :opaopa: :bow:

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 14 maj 2014, 19:44

Smiješni ste,pričate o Jedinstvu kako vam je sumnjivo a vi **** Branitelju morate pare davat da uđete u PL,niste trebali ovako ofirno,ali eto.

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 14 maj 2014, 19:45

mandatar je napisao/la: jesi zaboravio komsije iz srebrenika :D
Nisam, nego ih smatram laganim plijenom. Ne treba im nikako, a ne vidim i razlog zašto bi zapaprili Slobodi. Da ti ne prevodim dalje :mrgreen:
Mes Que Un Club

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 14 maj 2014, 19:46

Za subotu i zadnje kolo će se morati karte uzeti par dana ranije :kafa: .

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 14 maj 2014, 19:46

marioo8888 je napisao/la:Smiješni ste,pričate o Jedinstvu kako vam je sumnjivo a vi **** Branitelju morate pare davat da uđete u PL,niste trebali ovako ofirno,ali eto.
Jeste.

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 14 maj 2014, 19:49

Svaka cast Slobodi. Mislim da je sada i definitivno jasno ko ide u PL. Moguci su kiksevi i u narednim kolima, sa slabim protivnicima (kako Chelsea satare sve konkurente i izgubi titulu od Sautentona i Norwicha), ali mislim da toga nece biti u Slobodinom slucaju. Mene je stid sto sam navijac Rudara :oops: . Nisam bio na utakmici da bih mogao reci da je prodano Jedinstvu, ali poznajuci kvalitet Rudara mislim da je tako bilo. S druge strane ne znam ni kakva je utakmica bila u Rodocu da li je tu bilo sve cisto. Ali mene samo interesuje Rudar i stid me je. SRAMOTA.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 14 maj 2014, 19:56

Pa3ot je napisao/la:I evo nakon svih ovih mjeseci provociranja , svadjanja , prepucavanja ja vam kao Biscanin i neko ko Jedinstvo voli najvise na svijetu zelim od srca cestitati ulazak u Premijer ligu. Ako vec ne moze moje Jedinstvo i moj Bihac onda mi je drago da je to Sloboda i da je to Tuzla jer takav klub i takav grad i takvi navijaci zasluzuju igrati Premijer ligu. Ovakvo misljenje dijeli i vecina ljudi iz Bihaca , razocarani jesmo , puno je para ulozeno i propalo ali jednostavno bili ste bolji i u organizacijskom smislu i u igrackom. Mi smo odigrali dobro prvu polusezonu i nakon mijenjanja trenera smo se raspali , kod vas je bilo obrnuto i zbog toga idete u visi rang. Ulaskom Slobode u Premijer ligu BH nogomet ce dobiti puno toga pozitivnog. Necemo se lagati , i mi i vi nismo u potpunosti sve utakmice igrali regularno ali to je sada manje bitno. Nas je kostao gubitak silnih bodova kod kuce , vi ih niste prosipali i to je to. Jos jednom , zelim vam puno srece u Premijer ligi , zasluzili ste. Sportski pozdrav!

Svaka ti čast. :clap: Šta god se desi do kraja, sretno i nama, a i vama, uglavnom za dvije sezone oba naša tima će biti Premijerligaši. :bih:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 14 maj 2014, 19:56

Hvala !
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

kakanjac62
Kontakt:

Post Postao/la kakanjac62 » 14 maj 2014, 19:58

cestitke Sobodi
Pa kad se bolje pogleda ko sve igra u Prvoj ligi Slobodi stvarno nije tu mjesto.Imate najbolji stadion najbolje uslove cak bolje od vecine premijer ligase.Ali ne dozvolite da se vratite u ovu prvu ligu vise nije vam tu mjesto. :salut:

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 14 maj 2014, 20:00

Nogometni savez Federacije BIH zbog nereda Fukara u Kaknju oduzeo Slobodi 3 boda :D :D

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Skojevska i 8 gostiju.